Reklama

ROMOVÉ - žijí tu s námi

-Aleš- (Čt, 14. 1. 2021 - 07:01)

Aha, takže zkopírovaná povídka nikoho nezajímala, možná ani nevěděli čeho se týká, jako třeba já, do té doby, než to indián a spol. začali rozmazávat. Tady je vidět, že jenom čeká na záminku aby se mohl realizovat a napadat lidi, kteří udělali tu chybu, že odhalili svoje soukromí. O něm víme jenom to, že si přečetl všechno.

-Aleš- (Čt, 14. 1. 2021 - 07:01)

Já nevím kde vidíte nějakou povídku? Tedy jednu povídku vidím, ale ta se tváří neutrálně, to ostatní nepsali povídkáři, ale samotní přispěvatelé. Taky jsem si všiml, že indián vždycky vyleze zpoza kaktusu v Arizoně jenom když se tady objeví něco kontroverzního, aby to tady usměrnil, o normálních věcech zřejmě diskutovat neumí.

Mia 22 (Čt, 14. 1. 2021 - 11:01)

.

Návštěvník (Čt, 14. 1. 2021 - 10:01)

Za indiány se nás tu vydává víc. Ale nevím jestli to chceš pochopit. Jeden člověk to není. Ale ok, můžu se já i ostatní vrátit k nickům různých Sledujících, Čtenářů, Kolemjdoucích, Pozorujících, Anonymů nebo zůstat zkrátka Návštěvník. Aby vás z těch indiánů netrefilo. Jinak si odporuješ, povídka že je neutrální? A hned na to, že někdo vyleze jen když se tu objeví něco kontroverzního? Bordel máš v hlavě. Ale to vlastně není žádná novina

-Aleš- (Čt, 14. 1. 2021 - 06:01)

Mio, dík za odkaz, tohle jsem od Nohavici neznal. To je hodně silnej text, taky mně z toho běhá mráz po zádech.

Kača (Čt, 14. 1. 2021 - 11:01)

Aleši, trochu mimo téma, ale vzpomínám na to, co jsi tu psal o doktorech...Zkus si zadat do vyhledávače slova Lidové noviny, Palička, FN Hradec Králové...Je to článek o situaci v nemocnici... Snad budeš našemu řediteli věřit co píše...

-Aleš- (Čt, 14. 1. 2021 - 11:01)

Tam chtějí předplatné, takže si to bohužel nepřečtu. Mě to vlastně ani moc nezajímá, ale když to říká ředitel, tak je to asi pravda. Asi hlavně chybí zdravotnický personál. Seš na obědě, jo?

Kača (Čt, 14. 1. 2021 - 12:01)

Na třech odkazech se to dá normálně rozkliknout...trochu tam vysvětluje, bez emocí, i ten problém sester...že Covid není ani tak problém lékařů...Jsem na neschopence s angínou. Dnes jsem konečně víc "prokoukla", myslela jsem, že si tady něco přečtu zpětně, ale jsem asi ještě mimo...nemohu se zorientovat. Ještě sem zkopíruji sáhodlouhý text jedné naší sestry...asi to nebude pro každého...

lalla1 (Čt, 14. 1. 2021 - 12:01)

Já to četla a napsat, že je mi to líto je málo. Děsí mě stejně jako pana ředitele, představa kam až to může zajít. Jinak já mám s předcovidovým zdravotnictvím, nezájmem lékařů a hrůzou v nemocnicích, především o těžké bezbranné pacienty včetně seniorů, stejnou špatnou zkušenost jako Aleš. Ani na to nechci vzpomínat.

Kača (Čt, 14. 1. 2021 - 21:01)

Ahoj Lallo, také se bojím přemýšlet dopředu...Myslím, že se u mne střídá optimismus s lehčím pesimismem. Byla bych šťastná, kdyby to do dvou, třech měsíců skončilo...to je pro mě pozitivní výhled. Jako pro Milu...A ten negativní ani nebudu psát...vždycky, když přijde primář a vrchní sestra z porady, mám po náladě... Ale budu doufat v tu první variantu a budu se těšit na jaro. Co se týká nemocnice a zkušeností, tady ve FN naprosto bez problémů, empatický personál a úsměv - to kdysi personálu "předal" exředitel doc.Heger, skvělý člověk. Asi jsou výjimky, ale na mě si nepřijdou :)). Ale zažila jsem otřesné chování v jedné okresní nemocnici, když měla máma úraz, a dodnes nechápu...kdyby jeden člověk, ale celá chirurgická ambulance? Máš pravdu, raději nevzpomínat...

Návštěvník (St, 13. 1. 2021 - 23:01)

No nevim. Povídka popisuje jedno z asi pěti Miluniných těhotenství, co jsme tady zažily. Za mě napsáno jako TOP.

Návštěvník (St, 13. 1. 2021 - 20:01)

Víte co by mě lidi zajímalo? Proč nikdo z tady těch spravedlivejch Indiánů si tu Milunu nedá na Fejsu do přátel? Že by nikdo z nich neměl Fejs? To asi ne. Tak že by se jí vlastně štítili?

Ten rozumnej (St, 13. 1. 2021 - 22:01)

Hele nerejpej. Ona to napsala dobře, když povídka tak mohla bejt jiná. Tohle je hnus. Byla fůra vtipných. A že si ty lidi nedaj Miču na fejs? Ty si tam dáváš cizí lidi ? A s místníma se zná tady, tak se nepotřebujou kámošit na fb. Kor když jí tady pár let raděj. Protože jí mají rádi.

Návštěvník (St, 13. 1. 2021 - 22:01)

Tak si to pojďme probrat. Někdo sem zkopíroval povídku, kde není ani jedno jméno a jen opravdový znalec si ji spojí po třech letech s Milunou a začne to tady pitvat místo aby se bavil. Dobře, bylo vysvětleno o čem povídka je. Cizí lidi? Takže tady nejde o to, Miluně pomoci, jak se tady snažily roky tady léta dělaly puchny a duchny? Protože dát si Milunu na profil FB by bylo to, co by Miluně opravdu pomohlo a byl by to pro ni důkaz, že o ni ti spravedliví stojí a že ní nepohrdají. Dát si ji na profil dokázala jen Mia a jednou Radka s Lallou založily na FB nějakou skupinu kam se nikdo nepřihlásil. Takže tak.

Ten chytrej (St, 13. 1. 2021 - 22:01)

Přečti si tu povídku. Lidi co sem lezou vědí o kom je řeč. Zkrátka dát sem povídku, když potom došlo k tragedii, je odporný vůči těm dvoum z povídky. A mel si klidně dál. A nevěřím, že jsi z místních, ty nejsou tak zlí. A o fejsu se nemá cenu bavit, každý ho má na něco jinýho a nikdy bych si nedovolil někomu cpát koho si má dát do přátel. A jestli pro Milču není důkaz že jí maj rádi ty roky, co si tady píšou, tak je něco špatně s ní. Na fb toho moc nevyřešej.

Co to (St, 13. 1. 2021 - 23:01)

zase meleš? Povídka je povídka, chápeš to? Každý v ní vidí co chce, ty tragedii. Žádná tragedie tam není, tragedii nikdy nepopisovali a to ani když Miluna otěhotněla s šestnáctiletým klukem ani když Alice spala se svým synem, ani jak se Miluna nestará o děti, ani jak chytla hifa ani když jí umřelo s HIVem dítě. Jen píšu, co by Miluně od vás Indiánů pomohlo. Kecy to rozhodně nejsou, pokrytče.A neházej svoje chmury a Miluniny prasárny na ostatní.

Ten chytrej (Čt, 14. 1. 2021 - 00:01)

K povídce už nic psát nebudu. Jen se tě zeptám, tak jsi spokojená? Už tu nuda není?

Návštěvník (Čt, 14. 1. 2021 - 00:01)

Já o nudě nepsala, reaguju jen na tvoje pokrytectví. Nemáš koule ani na to, abys v textu přiznal jestli jsi ženská nebo chlap. Sráči, jak by řekla Miluška.

Ten chytrej (Čt, 14. 1. 2021 - 00:01)

Ale psala. Celou dobu tady prudíš. A když se zamyslíš hluboce nad mým nickem, zjistíš jestli jsem ženská nebo chlap. Nevím jestli po tobě nechci moc.

To víš (St, 13. 1. 2021 - 22:01)

https://www.youtube.com/watch?v=lHytjEj7B9g

Reklama

Přidat komentář