Reklama

onanie kluků

Martina P. (Čt, 14. 1. 2021 - 10:01)

S onanií syna nemáme problém, necháváme mu v tomhle volnost. Podle fleků v posteli víme že honí každý den. Neřešíme to, jednou za týden mu převléknu postel a seberu boxerky se zaschlým semenem a hodím do pračky.

Návštěvník (Čt, 14. 1. 2021 - 11:01)

U nás to bylo taky tak i v dospělosti sem se tím netajil

Bláňa (Čt, 14. 1. 2021 - 08:01)

Kluky není potřeba pobízet k honění. Všichni na to přijdou brzy sami. Jakmile mají poluce, tak netrvá dlouho a už v tom jedou. Ten náš prakticky ani poluce neměl. O víkendech, když leží dýl, tak poznám, že si to v posteli udělá dvakrát. Teď, když nemají školu, tak je to samozřejmé. Ovšem slipy bych mu na noc nikdy nedala. V létě spí jen v tričku a jenom teď v zimě si vezme pyžamové kalhoty, ale jen někdy. A se semenem žádný problém nemám. Nacházím jej většinou utřené v těch jeho hadyrkach a tak.

Franc (Čt, 14. 1. 2021 - 07:01)

Já spaval v pizamu vždy jsem si ho postavil rukou potom si lehl na břicho a sukal jsem postel . Vytekl jsem do pizama které jsem hned sundal. Zbytky semene vytekly na prosteradlo.

Franc (St, 13. 1. 2021 - 14:01)

Už mi je 55let a mám potřebu si ho někdy vyhonit. Nosím manželky použité kalhotky strašně mi to vzrušuje a podle toho také strikam.

Franc (St, 13. 1. 2021 - 07:01)

Vždyť je to moc příjemné krásně si vyhonit péro. Ta nádherná úleva. Honim si ho od 12ti let. V tu dobu jsem u toho cichal mamy použité kalhotky.

Návštěvník (St, 13. 1. 2021 - 09:01)

Moje řeč je to nádherné dokuť to pude budu honit.

Starší (Ne, 10. 1. 2021 - 17:01)

Bez chyb:
Pár desítek let mám pubertu za sebou, ale když jsem v ní byl, tak byla pro mě onanie tabu. Všichni kolem tvrdili, že to nedělají, že jim to není potřeba, že mají holku. Samozřejmě se to nedalo vydržet, ale měl jsem to za něco špatného a někdy jsem si dal předsevzetí, že to děla nebudu. Víc než dva až tři týdny to vydržet nešlo. Ale taky to mělo svou výhodu. Bylo to jako znovuobjevení něčeho nového, po pauze. No a dělám to dodnes, zvlášť když se píše, že je to pozitivní pro prostatu. Je-li to pravda. Taky bývala taková hláška, "že to dělají všichni, a kdo tvrdí že ne, tak to dělá dodnes". Už v tomto rčení, byl náznak, že to není běžné pro celý život. Ale měl jsem už v dospělosti kámoše, dost důvěrného a nemám důvod mu nevěřit, a tvrdil, že opravdu neměl tu potřebu a onanii neznal. Ale tak jak se o tom tady píše, jsem nezaznamenal. Nebyl anonymní internet.

Starší (Ne, 10. 1. 2021 - 17:01)

Pár desítek let mám pubertu za sebou, ale když jsem v ní byl, tak byla pro mě onanie tabu. Všichni kolem tvrdili, že to nedělají, že jim to není potřeba, že mají holku. Samozřejmě se to nedalo vydržet, ale měl jsem to za něco špatného a někdy jsem si dal předsevzetí, že to děla nebudu. Víc než dva až tři týdny to vydržet nešlo. Ale taky to mělo svou výhodu. Bylo to jako znovuobjevení něčeho nového, po pauze. No a dělám to dodnes, zvlášť když se píše, že je to pozitivní pro prostatu. Je-li to pravda.
Taky bývala taková hláška, "že to dělají všichni, a kdo tvrdí že ne, tak to dělá dodnes". Už v tomto rčení, byl náznak, že to není běžné pro celý život. Ale měl jsem už v dospělosti kámoše, dost důvěrného a nemám důvod mu nevěřit, a tvrdil, že opravdu nedy neměl tu potřebu a onanii neznal. Ale tak jak se o tom tady píše, jsem nezaznamal. Nebyl anonymní internet.

návštěvnice (Ne, 10. 1. 2021 - 07:01)

Jakmile kluk jednou onanuje, tak není schopen přestat. Nevydrží ani den si to neudělat. Znám to u syna, kdy jsme třeba někde na výletu, vracíme se domů a už v autě si ho alespoň přes kraťasy dráždí. A vůbec, poznám po něm, že celé dny nemyslí na nic jiného než na to honění.

Pavla (Ne, 10. 1. 2021 - 08:01)

Kolik mu je

návštěvnice (Ne, 10. 1. 2021 - 10:01)

Necelých 14, ale zajímal se o to už snad v devíti.

Pavla (Ne, 10. 1. 2021 - 12:01)

Tak to už bude pěkný kousek. Já mám.kluky 14 12 a taky tím žijou

Milča (Po, 11. 1. 2021 - 09:01)

To jsme na tom stejně. Vždycky si říkám, když těm svým dvěma jdu prát ty jejich hadříky a trička plné semene, že to ale máme doma onany. Myslí jenom na to, jak si udělat mezi nohama dobře.

Bláňa (St, 13. 1. 2021 - 09:01)

I u nás je to stejny. Dcera měla 13 a vím, že si to dělá už nejmíň ze dva roky. A syn, pro něj jsou to teď zlatá léta onanie. Má 14 a uspokojuje se snad pořád. Párkrát se mi stalo že jsem ho při tom načapala, ale většinou se mi podařilo zavčas zmizet, nebo dělat, že jsem nic neviděla. A jeho prádlo peru jak nás všech. Jen mu častěj přepínám jeho spodní a kousky, které má na utírání. Takže je to v pohodě.

Filip (St, 13. 1. 2021 - 10:01)

Kluci v pubertě onanovat prostě potřebují. Ale jak časté to bude, to můžete ovlivnit i vy, dámy, co si tak stěžujete, že to dělají. Ono je třeba zatížit kluka fyzickou aktivitou, zadat povinnosti. Nenechat je vysedávat u počítačů a mobilů, kde najdou erotiky fůru. A taky prádlo jim dáváte moc těsné, stejně jako kalhoty. To je všechno dráždí , často i zářezem v zadku a vede je k onanii. Tak se zamyslete, jak můžete tu četnost onanie snížit.

Hanka (St, 13. 1. 2021 - 13:01)

Máte v mnohém pravdu, jen si nedovedu našeho pubiše bez těsného prádla představit. Vždyť mu stále stojí, nosí slipy i pod pyžamo, jinak to nejde. Takhle to dělají skoro všichni, kluci se zklidní.

kubakubula (St, 13. 1. 2021 - 17:01)

Slipy i pod pyžamo?? To snad má za trest? Není se pak co divit, že mu pořád stojí, když je takhle stále sevřený. Naopak volnost zajistí normální vývoj penisu v pubertě, aby pak v dospělosti fungoval, jak má. Jinak pak tvého syna může celý život trápit malá výdrž a i předčasná ejakulace. Mamka o tom dost ví, má kamošku sestrou u dětské lékařky. Asi i proto mne naučila, abych byl doma často nahatý. Spaní bez pyžama je u nás pro oba normální, to si pak penis volně pohoví, když pak musí být přes den "zavřený" ve slipech. Některé mamky nerady vidí fleky na prostěradle po polucích, to se dá zařídit, když svým synům doporučíte, aby se před spaním pořádně vyhonili. Stačí zapomenout na hloupý falešný stud a se synem si o všem otevřeně a v klidu povídat.

Filip (Čt, 14. 1. 2021 - 14:01)

To jsou ty neskutečně debilní babské nápady: dáme mu pod pyžamo ještě slipy, však ono ho to honění přejde. Kravina. Trápení kluka!

Mirka (Čt, 14. 1. 2021 - 14:01)

Kluci by si je neměli honit. Je to nechutné.

Reklama

Přidat komentář