Reklama

Líbí se Vám jak holka / kluk / čůrá ??

Návštěvník (Čt, 14. 1. 2021 - 10:01)

No a co od toho to tu je když už to nemáme tak si přečteme o čůrání jiných holek a máme příjemný pocit že jsou ty holky sdílné

Jo (Čt, 14. 1. 2021 - 18:01)

a povolné

Návštěvník (Čt, 14. 1. 2021 - 10:01)

Kluci vy se z těch holek uhoníte.

Návštěvník (Čt, 14. 1. 2021 - 10:01)

KLárko ty mě vždycky pozvedneš náladu

Bertík (Čt, 14. 1. 2021 - 09:01)

Klárko už se mi to taky udělalo jak jsi krásně čůrala a s tvou fotkou,ale stejně jsem myslel i na Kristýnku jak čůrala se mnou a udělalo se mi to všechno celý z lásky .

Mike (Čt, 14. 1. 2021 - 08:01)

Už jsem se s tebou odrovnal úplně. Nádhera!

Sluníčko (Čt, 14. 1. 2021 - 05:01)

Musela jsem moc čůrat a držela jsem se za pipinku protože bych se počůrala a stejně to trochu šlo tak jsem se schválně počůrala na záchodě přes kalhotky a byly hodně mokrý protože jsem pustila hodně proud do celých kalhotek. Líbilo se mi to jak hezky jsem počůraná a až to bylo kalhotky jsem dala do vody a namočila je a teď jsem v postýlce nahá,ale pipinku i zadeček jsem si hezky osušila a ještě budu asi spinkat.

Klára (Čt, 14. 1. 2021 - 06:01)

Sluníčko, tu nadávku tobě jsem nepsala já, mám tě ráda a takhle bych tě nikdy neoslovila. Je ale trochu hloupý když už jsi na záchodě si nestáhnout kalhotky a čůrat do nich. Já jsem teď taky měla plnou pipinku a chtělo se mi čůrat hodně a kalhotky jsem si stáhla a teprve pak pustila z pipinky proudem ven všechno do záchodu.Za oknem je tma, ale krásně sníh a sněží a asi uvařím vodu na čaj a kafe aNiki taky už je vzhůrů, vyčůrala se hned po mě,ale jestě šla k sobě, a taky si nečůrala do kalhotek, ale hezky svlečená jako já. Libor a mamča se ještě vykulujou a tak budu potichu, ale my máme pokojíčky od obýváku doleva za sebou a mamča ložnici od obýváku na druhou stranu a kuchuň je taky od obýváku zase jinam, takže je to vpohodě. Dnes už jsem klidnější než včera a bude výuka dopoledne a pak zase věci do školy, je to divný, bude pololetí a pak maturity na jaře, ale je v tom chaos. A jupí budeme mít i jarní prázdniny hned první týden v únoru takže, ikdyby byla škola,tak stejně ještě týden prázdnin bude. Jdu dělat to kafe s snídani.

Ivoš (Čt, 14. 1. 2021 - 00:01)

Klárko, jsem také přesvědčen že mamince pomáháte nejvíce jak můžete a že se to nakonec podaří zvládnout. Dobrou noc.

Návštěvník (St, 13. 1. 2021 - 19:01)

To by mě zajímalo,kolik korun vysolili za tu pseudoléčbu.

Návštěvník (St, 13. 1. 2021 - 19:01)

A není to jedno?

Klára (St, 13. 1. 2021 - 18:01)

Já moc děkuju za podporu a já jen se někdy v té konfrontaci s nemocí z toho trochu skládám. Nikolka byla u sebe a chtěla ,abych přišla a taky byla smutná a říkala,že se o maminku bojí a rozplakala se a nebyla k utišení a tak jsme se chvilku prošly samy ven a povídaly si a já jsem taky toho plná. mamča ještě neví, jestli půjde na to ozařování, ještě je čas na rozhodnutí,ale prostě se bojíme. Libor je taky hodně teď se mnou a říká,že to bude dobrý a ať nepanikaříme,ale žesi uvědomuje, že ta nemoc nemusí být jednoduchá. Když jsem se šla vyčůrat na záchod tak šel se mnou a chtěl počůrat ruku a tak jsem mu to celý pustila do ruky, ale vůbec jsem nic neprožívala, úplně vydepkovaná, prostě jsem nemohla nic a jen jsem seděla na záchodě a bulila. Proč na mne to vzdycky dolehne ,když bych měla být spíše klidnější? Asi jak jsem si uvědomila,že mamču dost vyčerpala ta cesta a že jí opravdu asi není moc dobře a je to nutno řešit. Dnes jsem zasekala výuku a je mi to jedno. Klidně se na školu vykašlu, jen aby se maminka uzdravila.

Puluj (St, 13. 1. 2021 - 20:01)

Myslím si,že si plně uvědomujete všichni, že se maminka musí intenzivně léčit a děláte správné kroky. Ty emoční výkyvy jsou přirozené, když jde o nejbližšího člověka, ale propojením obou léčebných směrů dosáhnete maximální šance na vyléčení maminky. Držím jí palce a přeji klidný večer vám všem.

Sluníčko (St, 13. 1. 2021 - 18:01)

Já Klárko jsem smutná taky když jsi smutná a když budu smutná ještě víc tak se mi bude chtít plakat pro tebe taky. Já taky čůrám, ale když jsem smutná tak nechci psát jak moc čůrám. Ale mamince bude líp když si odpočine a bude se léčit.

Pavkol (St, 13. 1. 2021 - 15:01)

Klárko držím ti palce (myslím ohledně toho ať to dopadne dobře tvé mamince)

Sluníčko (St, 13. 1. 2021 - 15:01)

Klárko bude to dobrý. Já na tebe moc myslím abys nebyla smutná.

Klára (St, 13. 1. 2021 - 13:01)

Už jsme doma a jsem ráda,že jsme tam byli. Mamča je ale z tý cesty unavená a teď odpočívá. Bylo jí řečeno ,že ta terapie zabrala,ale že není yhráno a bude to ještě několikaměsíční proces,ale že tělo vše ukládá jako léčivé z těch preparátů příznivě. Pečlivě studoval i lékařskou zprávu a ještě řekl, že musíme v terapii pokračovat a tak jsme přikoupili ty léky i dál. Co se týká ozařování, není k tomu nakloněn, ale nechá to na mamčině volbě. Ještě mamča bude tedy pokračovat v té léčbě a zase se máme ukázat za měsíc 10. února. Jako já vnímám, že je v pohodě, ale při větší zátěži se rychle unaví. Do Prahy jel Libor a řídil a sice občas sněžilo,ale dalo se to. Před Prahou jsme si zašli na čůrání u pumpy a já s Nikou zase spolu bv kabince, a ani se nám nějak nutně nechtělo a tak mě Niki nechala první a já udělala jen mírný pramínek, ale pak se to rozproudilo a vyčůrala jsem celkem dost, Niki to udělala rychle a prudce ale jen krátce, asi jak viděla, že mi to jde, tak se jí chtělo víc. Zpátky jsme se vyčůraly jen s Nikou a mamča taky a tak asi normálně a Niki ,že bude asi i to druhý a tak jsem na ni počkala venku a ona se v klidu vykakala a byla v pohodě.Libor mne pak nechal po dálnici na Hradiště řídit a zvládla jsem to až do Mimoně.
Udělali jsme si jen polévku rychlou a budeme odpočívat. Mám o maminku stejně strach. Když jsem ji viděla, jak je unavená,tak si myslím, že sice je to lepší, ale stále to není vylečený. Já nechci aby nám umřela, já ji chci mít a moc se o ni bojím.

Bertík (St, 13. 1. 2021 - 17:01)

Já bych si přál aby se ti maminka uzdravila a aby Kristýnka se mi ozvala. Zatím se neozvala a já jsem pro ni včera večer hodně plakal v posteli a bylo mi strašně. Jsem hodně smutnej a taky i teď ikdyž jsi krásně čůrala.

Tom (St, 13. 1. 2021 - 20:01)

Neboj se Bertiku, ona se ti Kristinka ozve, pocitam tak nekdy v zari...

Návštěvník (St, 13. 1. 2021 - 21:01)

To se do té doby ten chudák tady uhoní u Kláry každý den.

Reklama

Přidat komentář