Reklama

Předměty v pochvě

Návštěvník (Út, 23. 3. 2021 - 21:03)

A potom to děsně dře .

#hhh (Út, 23. 3. 2021 - 11:03)

Já Teda nedám dopustit na svoji ruku... Zasunu az po zápěstí a pořádně si s ní protahnu picku... Ale musím říct že kukuřice v kunde a druhá v anale taky není vůbec k zahození

Linda (Po, 22. 2. 2021 - 13:02)

Jednou jsem v obchode nasla mrkev, ktera byla srostla.Tri mrkve v jedne.Hned jsem si ji koupila.Merila jen 15 cm, ale na tlousku mela 8,5 cm.Dobre bylo ze na zacatku byla uzka a postupne se rostahovala.Myslela jsem ze ji na tu tloustku ani nezasunu.Ale nakonec se zadarilo a byla ve me.Je fakt ze jsem u toho vyce kricela a vzdychala,ale krasne jsem se sni udelala.Nechala si ji uvnitr a zachvilku vyklozla ven.Chvily jsem ji mela este roztahlou,nez se pomalu smrskavala.Na takovou pododnou mrkev jsem uz nenarazila.

Olina (Po, 22. 2. 2021 - 11:02)

Už v obchodě když jsem ji viděla tak jsem si říkala že to musím s ni zkusit jestli mi bude dělat dobře. Ale napřed jsem ji doma změřila, na průměru měla na tom hrubším konci 6.3 cm a až do špičky na druhém konci a délka byla 30cm. Řeč je o bílé ředkvičce. Doma jsem ji řádně umyla a večer přišla moje chvíle osprchovala jsem se i těšitelku jsem ještě jednou umyla zkrátila špičku a šla si užít .Kundička už byla vevnitř
kluzká tak že tam jen vklouzla. Tím tenčím koncem mi zajela do půlky a pak už to šlo pomalu ale s přibývajícím vzrušenim jsem ji tam měla až po to hrubé .Pomalu jsem s ni jezdila tam a zpět až jsem cítila že to na mě jde jsem ještě přidala a orgasmus byl na světě ale takový jiný než z mužem. Ještě chvíli jsem ji tam nechala až mi vyklouzla sama jak se pochvička stahovala .Bylo to krásné a zase si to někdy zopakuji. Doufám že mi vydrží a nezvadne v měkotu.

Jesica (Ne, 24. 1. 2021 - 15:01)

Byla u mě na navštěvě moje nejlepší kamarádka ze školy .Dali jsme si tři sedmičky sektu a tak došla řeč i na intimní věci .Donesla jsem ze špajzu cuketu dost velkého průměru i délky a říkala jsem jestli si pohrajeme. Iveta byla pro jako vždy když jsme něco podnikaly . Sundala jsem si kalhotky a Iveta když viděla mou pipinu tak mi ji začala hladit a masírovat .Tak jsem neváhala svlíkla ji sukni i kalhotky najednou. To už jsem citíla že mě Iveta zpracovávala a vlhkost už byla dostačující pro zásun naší kamarádky. Vzala cuketu a pomaličku mi přejížděla po štěrbince a poštěváčku , ani já jsem nezahálela a taky jsem ji zpracovávala pipinu a štáva se ji řinula z mezírky , to já jsem už měla naši těšitelku kousek v pochvičce .Iveta se přisunula ke mě a druhý konec cukety ten hrubší si sama taky zastrčila do pipiny ,já jsem se k ni posunula blíže a cuketa se mi tam sama zasunula dále do mě i do Ivetky .Chytla jsem ji prsty ca začala s ni jezdit v našich pipinách tam a zpět obě jsme si to užívaly naplno až jsem ji vytáhla z obou dírek a obrátila konce a zasunula opět jsme se přiblížily k sobě pipinami a cukety zůstal ven jen malý proužek kterým jsem hýbala tam a zpět a naše pipiny už taky měly toho asi dost začaly jsme rychle dýchat a přirážet až to na nás přišlo úplně najednou jsme se udělaly v obětí nohou i rukou a to ještě jsme prožily obě mokrý orgasmus že bylo pod námi kolo jako talíř. Pomalu jsme se odsunuly a naše těšitelka vypadla na to mokré kolo. Šly jsme se osprchovat cuketu jsme taky umyly a obě zvědavé jen tak v rouše Evině jsme si sedly na gauč já přinesla posuvné měřítko a změřili jsme průměr ,tenčí konec měřil 5 a hrubší 6.5 cm a na délku měla 33 cm. Paráda dobře jsme si pohrály ráno jsme si to zopakovaly.

Nikola (Po, 18. 1. 2021 - 15:01)

Zkoušela jsem si zasunout cuketu tak 7.5cm ale bez úspěchu i když jsem ji namazala nešlo to už to bolelo .

Pavlina (Po, 18. 1. 2021 - 06:01)

U nas doma je bezne banan nebo okurka.Nasadim kondom a zasouvam.Opcas mame i lilek,to je pak jizda.Dirka se pekne roztahne.

Máňa z Čáslavi (So, 16. 1. 2021 - 15:01)

Mně tam Hujer strká násadu od vidlí.To je panečku jízda.

Karina (So, 16. 1. 2021 - 14:01)

Moje priorita je banán tak 25 cm.Oblíknu mu koindom a pak je to jízda tak 22cm. do mě vejde.

Lucka (Čt, 14. 1. 2021 - 02:01)

Já si to dělám kartáčkem a kukuřicí. Vždycky si krásně užiju

Návštěvník (Čt, 14. 1. 2021 - 10:01)

Jo , ty fakt nezměknou dřív než je ženská hotová .

Návštěvník (Pá, 1. 1. 2021 - 13:01)

Není pochva jako pochva .

Rosťa (Pá, 1. 1. 2021 - 02:01)

Co blázníte, když je kunda dobře uvolněná, dá se do ní strčit ruka nebo láhev. 6 cm je běžné, vždyť při porodu musí projít hlavička dítěte a to je mnohem větší průměr.

Abe (Pá, 1. 1. 2021 - 22:01)

Jenomže po porodu se pochva šije do původního stavu. Některé dámy si navíc nechávají dělat plastiku. Proč asi? Aby jí neměly jako když zívá hroch a ony a jejich partneři, si pasovali.

Krávo (Pá, 1. 1. 2021 - 01:01)

Já si tam strkám na plný pecky roztočenou motorovou pilu.

Markéta (Po, 28. 6. 2021 - 15:06)

Na sedlo si připevním dildo z latexu a hned to zatočím z hladké cesty z kopce na kořeny jak jedu v přírodě po hrbolaté cestě jsem v sedmém nebi. Jednou jsem takhle jela a v tom nejlepším jsem se blížila k městu do údolí, ale ještě jsem nebyla hotová, tak jem najela na rozbitou cestu kočičích hlav a zajela až rovnou do města a tam s výkřiky vyvrcholení zaparkovala a sesedla ze sedla. Z didla ještě stékala moje kundí šťávíčka. Měli tam zrovna matějsou a byli tam skupinky puberťálů. Natáhla jsem si kalhotky, odmontovala dildo a dala si jej do kabelky a odkráčela. Měli vypadlou čelist.

Karin (St, 30. 12. 2020 - 18:12)

Na vánočním stole ležel banán a už při večeři jsem měla chuť si to s ním rozdat ale odolala jsem . Manžel šel na noční tak jsem si ho umyla a potáhla kondomem a zasunula až jsem se tak rozjela že jsem po orgasmu měla ještě chuť na jeden tak jsem potáhla kondomem mandarinku a zasunula si ji do pičky konec kondomu jsem měla v ruce a pánví jsem kroužila a pochvou stlačovala a uvolňovala až jsem cítila že tam je nějak volno tak jsem vytáhla kondom a mandarinka byla rozdělaná na články a celá v kondomu ještě štěstí že to kondom vydržel jinak by to byl maras a štípalo by to jak šťovík.

Dagmar (Po, 14. 12. 2020 - 10:12)

Byli jsme s manželem na návštěvě a tam jsme to trošku přepískli z vínkem .Přišli jsme domů a v koupelně to ještě šlo ale po koupeli jsme v posteli zkusili sex .Já ,když mám upito tak mám chuť a le manžel už odfukoval na zádech ,chytla jsem mu toho jeho gentlemana ale byl měkký jak tavený sýr. Je to krasavec když stojí tak 22cm. ale v klidu 17 -18 cm honila jsem kouřila ale nic pořád měkký i takového jsem ho tam zkoušela do moje zasunout ale marně taky spal. Já jsem už v pipiině měla potok slizu tak jsem si zašla do špajzu pro slátovku umyla ji v teplé vodě ať se mi trošku ohřeje a navlíkla kondom a šup s ní do již mokré dírky vklouzla tam jak po másle . Stačilo pár pohybů a udělala jsem se . Chvilku jsem spočinula a pak jsem mou těšitelku zasunula znovu a pomalu zasouvala až na konec pochvičky pomalými pohyby jsem si užívala slasti až to najednou přišlo podruhé ,orgasmus krásně dlouhý jaký jsem ještě nezažila , pochva mi ještě v několika stazích objala okurku až pak jsem ji pomalu vytáhla ,kondom byl cely od kundích šťáv šla jsem do koupelny a ze zvědavosti změřila kondom na okurce kolik to ve mě bylo udělala jsem si nehtem přes kondom na okurce rysku na okraji pipiny 22cm. tam byla okurka. Osprchovala jsem se uklidila rekvizity a šla spát . Manžel ležel v posteli a ni neměl páru jak jsem si udělala dobře ještě jsem mu pár krát přetáhla předkožku přes žalud ale nic jen zamrčel .Ráno jsme si to rozdali už spolu a taky to bylo ok.

Iveta (So, 5. 12. 2020 - 23:12)

Nejradši mám pořádného ptáka. Nejdřív si ho postavím a pak si ho slastně hladím mezi stehny, něžně si ho vsunu a ke konci jezdím jak smyslů zbavená a řvu na lesy.

Klárka (So, 5. 12. 2020 - 22:12)

Ja jsem spokojena se zeleninou

Reklama

Přidat komentář