Reklama

Zasunutí prstu do zadku

Návštěvník (Pá, 11. 6. 2021 - 12:06)

úchylové

Pepa (Ne, 6. 6. 2021 - 14:06)

V poslední době se mi zdá, že když mi ženská strčí prst do zadku, tak se mi těžko stříká, spíš jen vyteču a taky mám slabší orgasmus. Ale před střikem během honění mít prst v zadku je fantastické.

Janina (Ne, 6. 6. 2021 - 11:06)

Vcera mel chlap konecne volno, tak jsem cekala, ze bude chtit soustat vecer a taky jo. Posledni dobou mi u toho strka prst do zadku, asi ho to vzrusuje a mne to nevadi, libi se mi to. Tak me pekne nakladal zezadu a u toho mi prdelku projizdel pak se mi vycakal na zada a sli jsme si dat vino, hovno zle :-)

Bořek (Čt, 27. 5. 2021 - 06:05)

Mám 17 letou dceru a ve 14 jsem nečekane vesel do jejiho pokoje. Byla nahá na postely, zady kemě a vyspulenej zadeček. Nevědela o mě a potichu jsem přivrel dveře. Vydel jsem jak si do zadečku strká prst. Pak se natáhla na stůl a zasunula si tam fix. Zasunula tak půlku a nechala si ji vevnitř. Pak se začla hladit na kundičce. Zachvilku se ji dostavil orgazmus a doslova sebou skubala Fixa ji pak sama vyklouzla ven. Lehla si a odpočivala. Potichu jsem zavřel a odesel. A pak jednou jsem nečekane přišel dříve domu a dcera bila ohnuta přes operadlo kresla, nahá a delalasito. Nevnìmala me a já jsem potichu kni zezadu přistoupil. Zase měla vsobě ten fix. Když jsem ji oslovil, tak se lekla a divila se ze jsem už doma. Rychle si fix vyndala a schovala ho . Řekl jsem ji že mi to neva že si to děla, ale přeci jen že prst a jazyk by byl lepší. Jak tam tak stála naha řekl jsem ji ať se ohne. Když se předklonila a opřela o opěradlo, dal ji nožky mírne od sebe a prstama ji roztah pulky. Hned jsem ji tam vrazil jazyk a začal ji dirku lizat. Postupně jsem do ni zasunul prsty pěkne jeden po druhém a začal snima kmitat. Bylo vydet ze se ji to liby. Čuraka jsem měl tak tvrdiho že jsem ho vyndal z kalhot. Když měla dirku pěkne roztahlou, přitiskl jsem se na ni aby ucitila muj tvrdì penis. Zašeptal jsem zda by ho do zadečku chťěla a ona řekla že strašne moc. Nanic jsem nečekal a pomalu ji zasouval penis do zadečku. Dost se kroutila ale pomalu jsem vni byl až po pulku. Začal jsem pomalu pŕirazet. Dcera vzdichala jak lokomotiva. Doslova me hecovala ze už bude. Zachvilku se ji dostavil orgazmus až jsem citil jak ji kundička teče. I ja byl skoro u konce a po pár přirazu jsem se doni celej vystřkal. Když jsem ho vyndal doslova odpadla. Vyděl jsem jak je doslova podní upně mokro. Semeno jí postupně vytejkalo ven. Moc se ji to líbylo a opčas to zopakujem, ale do vaginy ji ho nestrkám.

Fanny (St, 26. 5. 2021 - 15:05)

Když jsem si poprvé zamrdal, tak jsem holku otočil a ještě jsem jí přefiknul zezadu. Pak jsem jí lízal kundu a přitom jsem jí strkal prsty do zadnice. Měla pěknou prdel, kterou jsem jí roztahoval a potom jsem jí vrazil jazyk hluboko do díry. Cítil jsem příchuť jejího hovna, ale docela mi to chutnalo a tak jsem to polykal. Čurák mi stál jako dřevo a každý okamžik na mě šel pocit, že už budu stříkat, ale když mi strčila prst do prdele, tak jsem mohutně vycáknul, ona nastavila pusu a nechala si to všechno vystříkat do pusy a pak tu mrdku všechnu spolykala.

Fanny (Út, 16. 3. 2021 - 18:03)

Poprvé jsem zažil prst v mé prdeli při odvodu na vojnu. Museli jsme se svléknout do trenek a pak jednotlivě předstupovat před doktora a zde se předklonit. Pak mi doktor vrazil prst do díry a dost dlouho se mi tam vrtal. Cítil jsem to jako docela příjemné a posléze vzrušující. Horší bylo, když mi doktor řekl, abych si roztáhnul půlky, namazal mi něčím díru a vrazil mi tam dva prsty. To mě zpočátku zabolelo, ale pak jsem ucítil jak mi masíruje prostatu a postavil se mi čurák. Pak mi doktor přetahoval předkožku přes žaluda a vlastně mi honil čurák. Během chvíle jsem mohutně vystříknul. Doktor mi pochválil a řekl : Jseš schopen ! Ostatní kluci se na to koukali a měli všelijaké poznámky jako :Ten má velkýho čuráka a podobně. Pak jsem si stoupnul o řady a sledoval jsem asi deset dalších budoucích vojáků jak jim doktor strká prst do prdelí a potom jak stříkají mrdku na podlahu. Zanedlouho byla v místnosti cejtit mrdina, což mi znovu rozrajcovalo a čůro se mi zase ztopořilo.

Ivuška (So, 9. 1. 2021 - 16:01)

Když jsem si poprvé zamrdala, chtěl na mě můj milenec abych mu vykouřila čurák. Měl ho po vystříkání do mé píči oblemtanej. Vzala jsem ho do ruky a strčila mu ho do pusy. Docela mě to chutnalo. Zarazil mi ho až hluboko do krku, až za mandle. Cítila jsem jak se mu pořádně postavil a když mi ho vrazil až po koule dovnitř málem jsem se poblila. Ale on ho nevyndal,jen mi s ním mrdal do pusy až se najednou začal cukat a vystříkal do mě velkou dávku semene. Měla jsem plnej krk a i pnou pusu. To už jsem se neudržela a blila jsem mu na čůráka velkým proudem zvratky. Pak mi lízal kundu i prdel. Když mi jazykem rejdil v prdeli vzrušilo mě to tak, že jsem mu řekla, aby se otočil a ačkoliv jsem to ještě nikdy nedělala, strčila jsem mu jazyk do jeho trochu špinavý prdele. Olizovala jsem mu díru a strkal mu tam prsty. Čurák už mu zase stál a když jsem mu tam strčila tři prsty, vystříkal se. Líbilo se mi to a chtěla jsem ještě dělat větší sprosťárny. On mi řekl, jestli nechci zkusit piss. Chtěla jsem a on mi začal chcát na prsa, na kundu a nakonec do pusy. Pila jsem jeho chcanky, pak jsem ho pochcala já a on pil mou moč a navrhnul mi, aby jsme zkusili scat ! Chtěl abych si sedla na bobek nad něj, lízal mi kundu a pak prdel a nutil mě, abych ho posrala. Povedlo se mi vykadit velký tuhý hovno, on si ho vzal do pusy a jedl ho. Pak mi řekl, že mě teď posere on, abych otevřela pusu, že mi tam nakadí ! Otevřela jsem pusu a on začal tlačit a já mu olizovala konečník, když najednou mu z díry vylézalo velký hovno, rovnou mě do pusy. Chutnalo mi, tak jsem ho začala kousat a polykat.

Pavkol (Čt, 14. 10. 2021 - 10:10)

já jsem jedný holce strčil prst do zadku místo do mindy jen jednou a už bych to nedělal ruku jsem si musel jít umejt a ona se pak šla vykakat. bylo to na táboře kde byli záchody rozdělený tak jsem si tam svůj dávný sen splnit nemohl

Návštěvník (Čt, 7. 10. 2021 - 17:10)

zajímavé ale rouzhodně bych to nejed a nepolykal nekousal ani nebaštil

Petr (So, 9. 1. 2021 - 19:01)

Manželka si nasadí tenkou gumovou rukavici a použije gel. Strčí mi prst víc hluboko a zatlačí na prostatu. Stříkám hned...

Karel (Čt, 16. 7. 2020 - 19:07)

Ve vedlejsim vchode bydlel muj nejlepsi kamos.Casto jsme si spolu honily curaky at uz venku nebo doma.A sledovali jeden druheho jak si ho honime a jak jsme strikali.Casto jsme si je osahavaly.Zacli jsme si i strkat prsty do zadku.Bydlel sikmo pod nama.Nekdy mi z okna rikal se si tam vrazil obycejnou tuslu a ze mu tam zela zajela.Me to moc neslo.Jednou byl u nas doma a ja byl doma sam.Slikli se do naha a se si ho budeme honit.Jak jsme si je honili tak jsem rek,jesti by si nechtel zkusit ze bych mu ho tam ze zadu dal.Souhlasil,lehl si na postel a vystrcil na me prdel.Ja jsem uchopil penis a pomalu jsem mu zacal tlacit penis do dirky.Ze zacatku ho to trosku bolelo a vnikal jsem pomalu do nej.Ale nakonec jsem ho tam zasunul celej a zacal jsem pomalu pritazet.Oba jsme nahlaz vzdychali.Jak mi ho sviral ucitil jsem ze budu.Rekl jsem mu to a uz to slo ven.Celej jsem se donej vystrikal.Kdyz jsem ho vyndal podival se na me a rekl ze je na rade on.Vymenili jsme se a zacal mi strkat curaka dovnitr.I me to trosku bolelo ale sloto vydrzet.Pak jsem ucitil jak je celej ve me a zacal me pomalu mrdat.Prirazel pomalu a pravidelne.A pak mi rek ze uz taky bude.Pak to zacal do me strykat.Kdyz byl i on vyndal ho a sli se osprchovat.Byl to takovy ulet ale pak uz jsme to nikdy nezopakovali.Zustali jsme u honeni.Tetka mi partnerka opcas pri honeni a koureni strka prst do zatku a ja pak vyce strikam.

Fanny (Po, 6. 4. 2020 - 15:04)

Koupil sem přítelkyni umělýho čuráka. Byl to dost velkej klacek. Nejdřív jsem jí honil kundu a hlavně poštěváka, to se jí líbilo a rychle se udělala. Pak jsem jí zkusil strčit roberta na kraj prdele, chvíli mi uhýbala zadnicí ale najednou si ho tam nechala strčit. Byl tam kousek v prdeli a když jsem s ním hejbal, tak se jí díra roztáhla a já tam zajel na doraz. Sténala asi bolestí, avšak z kundy jí teklo hodně mrdky. Nechal jsem uměláka v prdeli a strčil jí dva prsty do kundy a honil jí kundu. Přirážela a sténala nahlas a po chvíli čím dál rychlejšího honění začala stříkat z kundy svojí kundí šťávu. Já jsem se hned vrhnul mezi její nohy a nechal jsem si stříkat tu mrdinu do pusy. Mělo to zajímavou chuť a hlavně mě to rozdráždilo, že jsem začal stříkat. Ona mně napdobila a polykala mou mrdku.Pak jsem jí vyndal robertka z prdele a šeptal jí aby mi ho taky šoupla do díry. Strčila mi ho na kraj a pak tlačila až se mi čurák dostal do prdele skoro celej. Bolela mě díra, protože jsem ještě takovýho velkýho čuráka v sobě ještě neměl. Jako kluk jsem blbnul s jedním kamarádem a on mi strčil svůj čurák do prdele, měl ho tenčího, ale dost dlouhýho. Mrdal mi a já si honil péro a když se do mě vystříkal tak jsem už byl skoro hotovej. Otočil jsem ho na čtyři a vrazil mu čůráka do jeho prdele. Udělal jsem několik přírazů a už jsem mu cákal semeno do zadku. Přítelkyně mi s tím umělákem mrdala v prdeli a já jsem si vzpomněl na toho kamaráda jak jsme buzerantili a udělal jsem se.

Fanny (Po, 6. 4. 2020 - 15:04)

Koupil sem přítelkyni umělýho čuráka. Byl to dost velkej klacek. Nejdřív jsem jí honil kundu a hlavně poštěváka, to se jí líbilo a rychle se udělala. Pak jsem jí zkusil strčit roberta na kraj prdele, chvíli mi uhýbala zadnicí ale najednou si ho tam nechala strčit. Byl tam kousek v prdeli a když jsem s ním hejbal, tak se jí díra roztáhla a já tam zajel na doraz. Sténala asi bolestí, avšak z kundy jí teklo hodně mrdky. Nechal jsem uměláka v prdeli a strčil jí dva prsty do kundy a honil jí kundu. Přirážela a sténala nahlas a po chvíli čím dál rychlejšího honění začala stříkat z kundy svojí kundí šťávu. Já jsem se hned vrhnul mezi její nohy a nechal jsem si stříkat tu mrdinu do pusy. Mělo to zajímavou chuť a hlavně mě to rozdráždilo, že jsem začal stříkat. Ona mně napdobila a polykala mou mrdku.Pak jsem jí vyndal robertka z prdele a šeptal jí aby mi ho taky šoupla do díry. Strčila mi ho na kraj a pak tlačila až se mi čurák dostal do prdele skoro celej. Bolela mě díra, protože jsem ještě takovýho velkýho čuráka v sobě ještě neměl. Jako kluk jsem blbnul s jedním kamarádem a on mi strčil svůj čurák do prdele, měl ho tenčího, ale dost dlouhýho. Mrdal mi a já si honil péro a když se do mě vystříkal tak jsem už byl skoro hotovej. Otočil jsem ho na čtyři a vrazil mu čůráka do jeho prdele. Udělal jsem několik přírazů a už jsem mu cákal semeno do zadku. Přítelkyně mi s tím umělákem mrdala v prdeli a já jsem si vzpomněl na toho kamaráda jak jsme buzerantili a udělal jsem se.

Petr (Čt, 6. 2. 2020 - 13:02)

Tak ješte o červene karkulce?

Fanny (Čt, 6. 2. 2020 - 13:02)

Byl jsem poprvé na urinologii. Musel jsem se svléknout a jít se vyčůrat do takového přístroje spojeného s PC. Pak jsem šel na prohlídku k doktorovi. Doktor mi vyšetřoval čuráka, přetahoval mi předkožku přes žalud a pak jsem se musel otočit, předklonit a ucítil jsem jak mi doktor zasunuje prst do prdele. Říkal mi, že mi musí nahmatat prostatu a po chvíli ji našel a prohmatával jí. To mi docela vzrušilo a postavil se mi. Styděl jsem se protože tam byla sestra a koukala se na mého čuráka jak stojí. Pak doktor řekl sestře, aby mi odebrala semeno k vyšetření. Odvedla mě do vedlejší místnosti, dala mi nádobku na semeno a řekla mi až budu hotovej, abych na ni zazvonil. Pak mi pustila video s pornem. Začal jsem si honit čuráka a když na videu nějaká kurva lízala prdel chlapovi tak jsem stříkal do té nádobky. Sestra mi pochválila, že jsem nastříkal skoro plnou nádobku. Poté mi doktor vyšetřoval ještě ultrazvukem. Když mi zasunul snímač do zadku, čurák se mi znovu postavil a po chvíli z něj začala vytékat mrdka a to znovu viděla sestra, která zaznamenávala do PC průběh vyšetření a napsala tam: pacient volně ejakuluje. Pak jsem se oblékl a šel domů. Cestou jsem cítil jak mi mrdka vytéká z čuráka do trenek. Doma jsem si trenky svlíknul a musel jsem je dát do prádla. Potom jsem přemýšlel o prohlídce a když se mi znova postavil, tak jsem si ho musel vyhonit a vystříkat.

Návštěvník (Po, 18. 1. 2021 - 22:01)

A mohu se zeptat na tu kontrolu jsi šel v kolika letech?

Návštěvník (Po, 18. 1. 2021 - 22:01)

A mohu se zeptat na tu kontrolu jsi šel v kolika letech?

Návštěvník (Po, 18. 1. 2021 - 22:01)

A mohu se zeptat na tu kontrolu jsi šel v kolika letech?

nj (Pá, 25. 10. 2019 - 08:10)

já to dělám jedině do konečníku do pipiny ne

Prdeloslav Mrdkin (St, 4. 9. 2019 - 22:09)

Já mám tak dlouhý péro, že si s ním můžu šukat vlastní prdel!

Reklama

Přidat komentář