Reklama

Svádění synem

Honze (Čt, 28. 1. 2021 - 16:01)

Jak to mezi tebou a tvou matkou vlastně všechno vzniklo poprvé a kolik ti tehdy bylo let. Myslím jestli si s tím začal ty nebo tvá matka?

Abe (Čt, 28. 1. 2021 - 21:01)

Odpovím a moji osobní kritici mne napadnou, že jsem o tom psal tisíckrát. Jen stručně. V pěti letech jsem prodělal komplikovanou operaci zcela přirostlé předkožky. Od té doby jsem povinně onanoval. Pak jsem přistihl matku a už nebylo co skrývat.

Andy (Pá, 29. 1. 2021 - 10:01)

To co jsi v mládí prožíval se svojí matkou je z morálního hlediska hodně divné ale z mužského pohledu pochopitelné. Ženy svou přitažlivostí a svými vnady dokáží pobláznit kde jakého muže, natož pak panice a pořád nadrženého puberťáka. Nevím jestli o tom někdy přemýšlel, ale je možné že se tvá matka při tom nechala od tebe přistihnout schválně, že tě chtěla vyprovokovat a svést tě k sexu, ale nakonec k tomu sama nikdy neměla dost odvahy a tak jste zůstali jen u masturbace. Někdy jsou některé ženy divné zvláště rozvedené a v partnerském životě zhrzené, něco chtějí ale sami se k tomu nemají nebo jen tak na půl. Když se jim toho pak nedostává tak dokáží být zlé a nevyzpytatelné.

Abe (Pá, 29. 1. 2021 - 23:01)

Spousta lidí nechápe, že pohlavně zneužívaný, se potřebuje zbavit stresu tím, že se vypovídá, přesto, že naprostá většina aktérů dávno nežije. "Kdo jsi bez viny, hoď kamenem" se zde používá zcela bezcitně. Přál bych jim prožít to peklo, bití, ponižování a nemravností. Byl jsem trestán za prostopášnosti jiných a to je to, co mne tíží. Život, který nastal po té co jsem je opustil, byl naprosto jiný.

Anjelik (So, 30. 1. 2021 - 18:01)

Abé si veľký hriešnik. Shoríš v pekle.

Eva (Út, 19. 1. 2021 - 00:01)

Neznám nic příjemnějšího a vzrušivějšího než sledování syna při masturbaci a stříkání semene. Nemusím s ním mít styk. Tohle mi stačí. Je můj, já ho stvořila, je krásný a dokonalý. Co víc si může máma přát. Ráda se na jeho rozkoše dívám i dnes, kdy je již dospělý, ženatý, má rodinu a občas si k mámě odskočí, aby jí udělal radost tím, že si před ní vyhoní svého krásného ptáka. Možná jsem ujetá, ale dělá mi to velké potěšení.

Pro evz (Út, 6. 4. 2021 - 10:04)

nejsi ujeta. Moje máma taky milovala když sem ve vaně před ní honil a dotýkali se jí.
Mohl sem na ni i stříkat. Nikdy sme pohlavní vstyk neměli i když bych to chtěl zkusit stříkat v ní. A i po 12 letech když kni přijedu s rodinou tak potaji děláme naše tajemství ale trochu jinak než dřív. Pokid někdo chce napište mi email můžu zaslat fotky jak ho mám V mame

Ema novotná (Út, 28. 9. 2021 - 21:09)
Honza (Út, 6. 4. 2021 - 16:04)

Věřím že jsi ho v mámě měl, ale není jistota ta fotka, to můžeš mít stažené z internetu

Petr (Pá, 19. 3. 2021 - 14:03)

Jde o vzájemné vnímání syna a matky, těší mě že se to líbí i některým ženám

Alex (Čt, 28. 1. 2021 - 18:01)

Ukážeš mu toho alespoň kozy a pičku?

Návštěvník (Út, 12. 1. 2021 - 19:01)

Mrd v nedohlednu....

Návštěvník (Út, 12. 1. 2021 - 08:01)

a fantazie

Návštěvník (Po, 11. 1. 2021 - 22:01)

Samé pohádky

******** (Pá, 8. 1. 2021 - 13:01)

Syna jsem vychovávala sama od jeho dvanácti let. Synova puberta probíhala tak že mě začal různě okukovat, šmírovat při převlékání, v koupelně, atd. Také začal onanoval s mým spodním prádlem a po čase mi bylo mi jasné že ho jako žena přitahuji a vzrušuji. Nějak moc jsem to neřešila s tím že časem z toho vyroste a přejde ho to samo až také objeví přitažlivost jiných žen a dívek. Od jeho sedmnácti let let syn začal prožívat různé známosti a krátké lásky s různými dívkami ale i přesto jsem věděla že jsem stále objektem synovo sexuálních fantazií. Vše tak trochu ze strany syna vůči mě vyvrcholilo při mých narozeninách. Synovi bylo už skoro devatenáct let a večer jsme ty mé narozeniny samozřejmě s nějakým tím vínkem a občerstvením spolu slavili. Vše bylo fajn, povídali jsme o všem možném i jeho láskách a hodně jsme se spolu nasmáli, ale když jsem sklízela nádobí do dřezu tak ke mě syn zezadu přistoupil a já ucítila jeho polibek na mé šíji a má prsa se ocitla v jeho dlaních. Celá jsem ztuhla a nemohla jsem uvěřit tomu co se to děje ale když jsem ucítila synovo ztopořený penis na svém zadku tak jsem se s té strnulosti rychle probrala a se vymanila s jeho objetí. Okřikla jsem ho, co to vyvádíš! Neřekl nic a odešel do svého pokoje. Byla jsem z toho co si ke mě dovolil úplně mimo, ale v té chvíli jsem to s ním už nechtěla řešit a šla jsem si lehnout. Nemohla jsem dlouho usnout a pořád jsem na to musela myslet a nebudu tvrdit že i mě nenapadli myšlenky co by stalo kdybych mu v tom nezabránila, ale nakonec jsem usnula. Ráno to bylo pro mě snad horší než večer ale musela jsem vstát a začít nějak tu večerní událost ze synem řešit. Synovi se samozřejmě nechtělo dlouho z jeho pokoje vylézt ale nakonec musel, nechala jsem ho umýt a pak jsme si o všem spolu v klidu popovídali. Ze začátku to sice trochu drhlo ale když jsem mu nastínila že samozřejmě už dlouhou dobu vím o tom že ho sexuálně přitahuji tak mi po pravdě řekl vše. Nebyla jsem z toho nějak vůbec moc zdrcená, bylo mi jasné o co jde a chtěla jsem synovi hlavně v té chvíli pomoct. O všem jsme si spolu promluvili, syn vše pochopil a jakoby se od té doby změnil, začal se chovat k sobě i svému okolí více zodpovědně. Mezi námi se to nic nezměnilo a jsem za to ráda.

H (Po, 18. 1. 2021 - 19:01)

Měla jsem to se synem podobně, taky po vyjel ale ještě trochu více intenzivněji. Musela jsem ho doslova ze sebe důrazně setřást jinak bych se mu neubránila. Nakonec se rozplakal řekl mi vše o svých touhách po milování se mnou. Byl to dlouhý rozhovor ale nakonec vyšlo sluníčko, dnes je vše v poho a já jsem babičkou.

roman (St, 13. 1. 2021 - 13:01)

mela jsi mu dat.....neni nic krasnejsiho...

Simona (Ne, 3. 1. 2021 - 17:01)

dobrý den.máte někdo zkušenosti se zahraničními FKK resorty ? ptám se,protože mám nahotu moc ráda.doma se nestydíme a ráda bych se jednou do takového resortu podívala.simona

kubakubula (Ne, 3. 1. 2021 - 23:01)

byli jsme několikrát ve Valaltě, kousek od Rovinje. Je to velký kemp, rádi jsme chodili na procházky podél pobřeží. V areálu je i velký kus lesa, zcela nazí jsme chodili na vycházky k vyhlídkám na Limský záliv. Kromě moře je tu i několik bazénů, se slanou i sladkou vodou. Doporučuji.

Petra (Ne, 3. 1. 2021 - 19:01)

My jezdíme na Krk, příjemné prostředí, kluci i ja spokojení

Reklama

Přidat komentář