Reklama

Kdy jste se naposledy pokakali

Kako (St, 6. 1. 2021 - 22:01)

...A?...

Kako (St, 6. 1. 2021 - 22:01)

...A?...

pavel (Út, 5. 1. 2021 - 13:01)

Ahojte všichni ! Škoda , že končí svátky , skoro tři týdny jsem si užíval plných plen , no nic , musím do práce , škoda , bylo to bezva období .

Iva (Út, 5. 1. 2021 - 03:01)

Skončilo to tak že začala líst velká šiška a pak ještě průjem a ještě dvě hovinka a zbytek cesty jsem měl zkazenou

Návštěvník (Út, 5. 1. 2021 - 03:01)

Tento příběh není můj ale mojí manželky. Byly jsme venku a ona musela na velkou. Já jsem ji řekl ať to ještě chvíli vydrží že najdeme wc. Ale po 10 minutách už to nemohla vydržet a wc nikde. Já ji vzal a nenápadně ji držel prdelku a řekl jsem ji ať netlačí a ať to zkouší držet. Ono už nemohla hovínko lezlo cim dal víc a ona už chtěla strašně kakat a vytlačit to ven. Ale já se jí snažil prekecat ale nakonec to nevydržela.

Ivo (Ne, 3. 1. 2021 - 16:01)

Jestli to bylo ve spánku, tak to asi sotva věděla a probudila se s nadělením. Nebo o tom věděla a spala s tím do rána

Patrik (Ne, 3. 1. 2021 - 17:01)

Stalo se jí to, když byla s kámoškama venku a pak v tom usnula, takže ráno nový šok.

pavel (Ne, 3. 1. 2021 - 15:01)

Není to ani 10 minut a mám opět plnou plenu , budu v tom celou noc , počkám až do rána a něco přidám .

Kostka (Ne, 3. 1. 2021 - 09:01)

Mám v plánu se dnes totálně zesrat v práci, včera sem se mocně přejídal a už se mi hodně chce ale budu to držet co nejdýl až to nedám a samovolně se šíleně zeseru už se na to moc těším a vzrušuje mě to

Kako (Ne, 3. 1. 2021 - 13:01)

Kostko, napíš podrobnejší opis, ako si to dnes dal v práci. Keď o tom človek číta, je to neraz vzrušujúcejšie ako obrázky, lebo pracuje fantázia... Aj Václav by mohol trochu opísať svoje alkoholové zážitky... Mňa berie sa opiť a prasiť sa...

Kostka (Po, 4. 1. 2021 - 06:01)

Ahoj Kako, jsi holka nebo kluk, kdybys byla holka tak přesně takovou sháním, zdravím i všechny milovníky hnědé rozkoše. Má včerejší akce dopadla nadmíru úspěšně, v hlavě už jsem měl zhruba plán co a jak provedu, oblékl jsem si úplné boxerky, zepředu si vyříznul díru na čuráka a vzal na sebe staré oblečení, s úmyslem ho vyhodit a nové pak na převlečení. Dělám servisáka v mlíkarně a v neděli v noci tam bývám jen já sám, jsou tam velké sprchy a vše ostatní co se hodí. V neděli nastupují už ve dvě odpoledne a mimo zesrání poprvé včera velmi pravidelně provozují honění na veřejnosti, do areálu jde vidět od silnice, ze zastávky a trochu z přilehlých ulic, vždy se procházím s čurákem pěkně tvrdým ven z kalhot, pohoňkávám si a představují si že se někdo dívá. Hovna už mě tlačili při cestě do práce, takže už půl hodiny po nástupu jsem musel na to, nahonil jsem péro, vystrčil jej dírou v boxerkach a poklopcem ven, mám úctyhodnou kládu a jsem na ni pyšný, takto jsem se vydal na okružní cestu areálem, kdy zhruba v polovině cesty jsem začal tlačit a boxerky se začaly plnit hromadou teplých hoven, takřka okamžitě se mi vytvořila na zadku objemná boule, v tomto chladném počasí krásně hřejivá, vysral jsem vše a udělal pak dřep, aby se mi hovna rozlezly všude i do rozkroku, chvílí jsem za rohem zběsile honil a sbíral odvahu, sáhl si rukou do spoďárů, nabral trochu hoven a promnul si jimi čuráka a trochu si jimi zaprasil džíny a tričko, však to vypadá jak bláto, cestou zpět už sem cítil jak mi hovna stékají po nohách vnitřkem nohavice až do bot, hovna úplně všude, tak to miluju. Extrémně vzrušený sem došel zpět do budovy raději se zamknul zevnitř, jeden nikdy neví a vydal se hned do sprch. Tam jsem se oddával onanii, sundal ze sebe hadry, nechal si jen boxerky z kterých jsem nabíral hovna, v kompletu se pomazal a užíval si to jak jsem později zjistil přes dvě hodiny. Nejhezčí způsob jakým jsem si mohl zkrátit směnu. Stříkal jsem jako ďábel a udělal se 4x, rochnil jsem se jako prase zesranej až za ušima a chcal na sebe, prostě nádhera. Pak následovala dlouhá očista a co bylo horší důkladný úklid sprch bo hovna byly snad úplně všude, staré hadry sem vyhodil a byl ze mne zase slušný člověk. Tak to jsem já, perverzní zkurvysyna co nezná žádné hranice, rád bych poznal ženu podobného zaměření, raději bych si užíval ženský hovna než svoje, ale je asi nemožné sehnat ženskou na něco takového. Jelikož jsem opravdu perverzní prase možná mi nakonec nezbyde poohlédnout se po nějakém pohledném mladém chlapci a zkusit to s ním, buzerant fakt nejsem sice, ale perverze zdá se dokáže vytlačit i mou sex orientaci stranou a upřednostnit hrátky v hovnech. Co dělám dál za prasečiny raději nechtějte vědět, musím se hodně modlit abych za to nešel do pekla, ale nemohu si pomoct, kdo by si chtěl semnou hrát?

Kako (Po, 4. 1. 2021 - 10:01)

No konečne poriadny príspevok... Vďaka Kostka...! Od kedy si s tým začal, alebo ako si na to prišiel, že je to to čo ťa berie? Naozaj je to super, keď je to na ostro, do oblečenia a poprechádzať sa v tom...to uvoľnenie, keď to človek len tak slobodne pustí do šiat a potom rozkošné teplo, matlanie a vzrušenie a nakoniec vyvrcholenie...atď. Ešte raz vďaka, za tvoj vklad...

Václav (Pá, 1. 1. 2021 - 18:01)

Já jsem se včera ožral a posral

Patrik (Ne, 3. 1. 2021 - 16:01)

Jedna moje bývalka měla taky po chlastu takovou nehodu. Asi pro ni nebylo příjemné, když se jí plnily gaťky, natož když se v tom ráno vzbudila.

Lukáš (Po, 28. 12. 2020 - 08:12)

Jak jsem tady psal ,musí to být nepříjemné. Ti jsi měla průjem? Mě už se také málem povedlo posrat při průjmu.Zachránilo mě to,že jsem to měl blízko na WC a byl jsem doma.No,dejme tomu,že bych to nestihl. Nevím ,jestli bych se tím chlubil,ale pokud jo,už vidím ,jak byste mi tu všichni nadávali ,že jsem magor co neudrží stolici.

Ivo (Ne, 27. 12. 2020 - 17:12)

A co ti řekli doma, že jsi se tak zřídila?

Saša (Ne, 27. 12. 2020 - 14:12)

Teď jsem šíleně pokaděná. šla jsem zkroucená s křečemi v břiše od tramvaje, ale ve výtahu už bylo pozdě a šlo to ,spíš neudržitelně teklo ven.

Míša (Po, 28. 12. 2020 - 18:12)

Ve výtahu, bez svědků pokud už to bylo po cestě do bytu se to dá přežít. Jasně není to nic příjemného, ale stydíš se max tak sama před sebou. to já jsem zažila pokaděni před celou třídou na gymplu v autobuse a ještě tak trapně, protože holce kterou jsem v té době považovala za kámošku jsem se svěřila, co mám za problém, když se zeptala proč se tak kroutím. Když jsem to neudržela a pokadila jsem se, tak ta kravka místo toho aby držela hubu to řekla všem ze třídy, že jsem potřebovala a určitě jsem se pokadila já. Kdyby mlčela tak jsem to třeba mohla utajit. Nikomu bych takovou ostudu nepřála.

Iva (Ne, 27. 12. 2020 - 14:12)

Pokud jsi neměla nikdy ještě plno, tak to zkus a uvidíš ten pocit

martina (Ne, 27. 12. 2020 - 04:12)

A jakej to byl pro tebe pocit když se ti plnily kalhoty?

Reklama

Přidat komentář