Reklama

Antidepresiva

Marcel (Pá, 15. 3. 2013 - 19:03)

Nevite zdali na šuměni a piskani v ušich a nedoslychavosti pomohou antidepresiva? Zdali to ma cenu vubec chodit k psychoušovi a nebo si raději vzit život?

Marcel (Pá, 15. 3. 2013 - 19:03)

Nevite zdali na šuměni a piskani v ušich a nedoslychavosti pomohou antidepresiva? Zdali to ma cenu vubec chodit k psychoušovi a nebo si raději vzit život?

lyka (Pá, 15. 3. 2013 - 19:03)

Máš dobrou reakci, to...ne na každého SSRI zabírá, jak péšeš. Já brala sertralin 100 i více a nedělalo to se mnou nic ani nepomohlo, žádné příznaky. Venlafaxin beru 150, ale únava a nechuť něco rozjíždět

Darina (Pá, 15. 3. 2013 - 19:03)

Máš dobrou reakci, to...Po Citalopramu ale taky přijde o sex. To dělají všechna SSRI.

David (Pá, 15. 3. 2013 - 07:03)

Navyšovat mudra nechce,...Máš dobrou reakci, to znamená, že SSRI potřebuješ, ten komu to nic nedělá a čeká, že se za 14 dní něco stane, tak se nedočká, má jinou vadu.
Měl jsem to samé a doporučuji následující:
sertralin 25mg - 14 dní, 50mg - 2 měsíce, escitalopram - 5mg - 14, 10mg - již trvale + 1,5mg Lexaurin po celou dobu tj. od začátku braní AD, na lékařku nedej, je hloupá, jako všichni psychiatři, oni nevědí, jen střílejí od boku, řekni si o to, co jsem ti napsal.
Ze začátku s tebou bude sertralin a escitalopram házet, budeš mít rozšířené zornice, budeš rozčílená, budeš slyšet vlastní tep, je to docela děs, ale to přejde, dojde ke snížení senzitibility receptorů a budeš na tom o 50% lépe, než na úplném začátku, věř mi.
Na 100% ti to moc pomůže, escitalopram je na začátek velmi silný.
Citalopram, ani venlafaxin nebrat a nic jiného také ne, způsobují vnitřní hypotenzi, budeš slabá a přijdeš o sex, to platí jak pro muže, tak pro ženy.

Lada (Po, 4. 5. 2020 - 08:05)

Davide můžeš mi prosím napsat na email [email protected], díky potřebují poradí

to si snad děl (So, 9. 3. 2013 - 08:03)

chtěla bych vám napsat...Aby někdo předepisoval taková svinstva která nepomáhají!

nebrat (So, 9. 3. 2013 - 05:03)

Brala jsem krátkou dobu prášky na uklidění a za sebe musim říct žádná sláva to jak všichni vychvalují,antide jako kdo ví,co za prášky je to akorád svinstvo,co vás zasíra zase zevntitř to už máte na to stejném principu i B komplex..

Aneta (St, 6. 2. 2013 - 20:02)

Ahoj,

koukni na web kupi.cz: http://www.kupi.cz?u=48ge7

Najdeš tam slevy a akce v obchodech přehledně na jednom místě.

Navíc můžeš sbírat body, za které získáš poukázky na nákup.

Vyzkoušej to taky! Tady je odkaz: http://www.kupi.cz?u=48ge7

VĚRA (St, 6. 2. 2013 - 20:02)

Navyšovat mudra nechce,...Ahoj,Seropram je dobrý lék,jen je opravdu potřeba vyčkat,než zabere.Také jsem ho užívala - od 1 kapky až po 10kapek denně.Brala jsem ho 2roky a pak mi mudra nasadila Citalon a už je mi hej.Tak vydrž - bude určitě zase fajnes.

pokračování (St, 6. 2. 2013 - 08:02)

chtěla bych vám napsat...Navyšovat mudra nechce, protože ví, že 10mg je u mě maximum, víc nesnesu :(

A ted co? Mám chut vysadit a prát se jako předtím. Je mi jen hůř a hůř. Návykové brát nechci a nemůžu, marodit nemůžu, jsem sama s dětmi, musím řídit, musím být v klidu...a to nejsem.

Vůbec netuším co mám dělat....

Takže asi tak, jako vše v mém životě, ani toto se neobešlo bez jobovek, který mě provázejí celým životem. Snažím se být pozitivní, ale s těmihle stavy to prostě nejde...

úzkostně depres (St, 6. 2. 2013 - 08:02)

chtěla bych vám napsat příběh s antidepresivy.
Takže první co mi bylo nasazeno byl Escitalopram Mylan 10mg. Brala jsem ho po čtvrtkách 3 dny, 4. ten půlku. Po té půlce(mimochodem na štědrý den) mě v noci vzbudil stav, který mě dost vyděsil a který jsem neznala. Třes, neklid, návaly horka, chladu, bolest hlavy, brnění celého těla, úzkost, bušení srdce, myslela jsem, že umřu. Takže nemocnice, tam mi dali kapačku s Apaurinem a hořčíkem a přidali Rivotril. nikdo mi ale neřekl, že mám vysazovat postupně a tak jsem vesele brala 3x denně Rivotril a bylo mi čím dál víc dobře, i přesto, že jsem nemohla mluvit a chodit(opilost)a jen jsem spala.
Po pěti dnech braní mi bylo tak suprově, že jsem myslela, že zabral Escit, který jsem brala už 10mg. Ale ouha, po dalších pěti dnech nebraní Rivotrilu stavy, o kterých mi Mudra řekla, že to byly abstineční příznaky. No něco příšernýho. Fakt bomba. Přišly úzkosti, nemohla jsem ven, marodila jsem tři týdny(takže i peněžně jsem dost dole). Zvedla mi dávku na 15mg. A tak jsem zobala, po třech týdnech, už jako lentilky. asi 4 dny super. Následoval další stav, nejprve jsem v práci byla příšerně nabuzená, nemohla jsem sedět, byla jsem jak naspeedovaná, brnělo mě tělo, třes, bolest hlavy... druhý den(pátek) jsem se v práci zhroutila, Z.mě odvezla do nemocnice, kde jsem čekala 2hodiny než přišla nemocniční psychiatra, která mi dávku snížila na 10mg, s tím, že jsem předávkovaná serotoninem. A tak jsem zobala dál...ale i když nálada dobrá(suprová) úzkosti neodcházely. Naopak byly silnější.
PO 40.dnech jsem řekla a dost nepomáhá to. Šla jsem k mudře a ta mi nasadila Seropram 40mg v kapkách. POstupně od 3kapek po dvou dnech navyšovat. Zdálo se, že mi to sedí a tak po domluvě jsme dali po jednom dni o kapku víc. Jsem na 5kapkách-10mg, ale úzkosti stále přicházejí a větší a větší. Mám chut se ně vše vyprdnout. Dnes ve 3hodiny šílená ataka, měla jsem před očima černý kruhy, nauzea, třes, pocit že umřu. Je mi hůř než před braním.

to Eva (St, 23. 1. 2013 - 21:01)

Questax (quetiapin) není antidepresivum, ale antipsychotikum, antipsychotické účinky má až od vyšších dávek cca 300 mg, je tlumící a na spaní se právě někdy tyhle malé dávky předepisují. Já třeba začínala na 50 mg na spaní, ted beru 200 - 400 mg a spím po něm dobře.

Eva (St, 23. 1. 2013 - 20:01)

Prosím, je Questax 25 mg na spaní?

Biba (Čt, 26. 11. 2009 - 07:11)

Možná vyzkoušet Citalopram, nemá takové vedlejší účinky a netlumí, chce to najít ten vhodný lék.

Pavla (Čt, 26. 11. 2009 - 07:11)

Ado, ja mám asi depresi ci co z toho(smutek, beznaděj,ubrečená,přecitlivělá,)zůstala jsem už 6.rokem doma z práce a jsem nemocná..systémové onemocnění svalů,,a to je tak strašně proměnlivé a bolestivé.Jsem dost izolovaná od lidí,protože pohyb mám omezený.Mám ještě epilepsii a taky se bojím AD brát, jak tam na letáku píšou, ale neurolog říkal, že by to snad nemělo vadit, když beru léky.Četla jsem i těch nevolnostech...Včera jsem si koupila v lékarně nějaký nový doplněk..Saframyl ,že má hodně podobné účinky jako AD.Uvidím.Jinak se pokusím znovu AD..

Ada (St, 25. 11. 2009 - 14:11)

Pavlo aky mas problem?Ta reakcia po AD je normalna.Je to jeden s vedlajsich ucinkov .Precitaj si prib.letak.Skus zobrat este raz AD a ked ti bude velmi zle ,tak si ich daj zmenit.Mne to vyslo tiez na druhy krat.PA

Pavla (St, 25. 11. 2009 - 14:11)

Ahojte.Jsem tu prvně.Mám napsané AD Elicea.Jsem těžce nemocná a nezvládám to.Tak jsem chtěla napsat AD.Prozvracela jsem celou noc po prvním prášku.Bojím se už pokračovat v léčbě a ani nevím, jestli mi mohou AD pomoct.Máte někdo zkušenost s Eliceou..Děkuji

Natka (Út, 24. 11. 2009 - 20:11)

Mate někdo zkušenosti s...Dobrý den,beru Depant již 2 měsíce a prvních čtrnáct dní to bylo doslova šílené,stále jsem byla plačtivá a unavená,bušilo mi na prsou,cítila jsem třes v těle.Po těch dvou týdnech jsem ale zcela v pohodě,chvilku jsem měla i sníženou koncentraci,vše je pryč.Nejen že zvládám relativně dobře stresové situace,ale i dokonce po dlouhé dobře spím.Podle mého lékaře budeme po novém roce postupně snižovat dávky,léčba je cca na rok i víc.

mona (Po, 23. 11. 2009 - 21:11)

Krishou,jak jsi dopadla s léky?Jsou to vše vedl.účinky já po Mirtazapinu zkolabovala a po Depantu mě pálila hlava a měla sem návaly jsou to děsné stavy,ted mám přes měsíc Cipralex a je to trošku lepší.Drž se..je ti líp,máš jiné léky?

Reklama

Přidat komentář