Reklama

pomočování u dětí

Martina (Út, 5. 1. 2021 - 18:01)

Skoro přesně před rokem jsem si tady postěžovala na dceru, že dávají vnukovi plenky na spaní. Nyní je klukovi už 9 a vůbec nic se nezměnilo! Oni nemají nejmenší zájem ho té ostudy zbavit! Před Vánoci jsem s nimi letěla z Frankfurtu do Dominikánské republiky a tu patnáctihodinovou cestu chudáček musel absolvovat s plenou nacpanou ve slipech! V hotelu měl na spaní samozřejmě plíny taky a tak jsem zjistila, že za 8 dní se jen jednou počůral! To už není přece nutné dávat plenky každou noc!

Dana (St, 6. 1. 2021 - 10:01)

Váš soucit s vnukem je přehnaný. Mám taky se synem(10) tyhle problémy, naše doktorka z profesní povinnosti plenky zavrhuje, ale v soukromí vám přizná, že lepší řešení(když Minirin nezafunguje) než plenky není. Plínu na spaní mu taky dávám sama, kluk si ji neumí tak utáhnout, aby těsnila ve všech polohách. V první třídě byl osvobozen o tělesné výchovy a natahovací plenkové kalhotky měl pod slipama vždy. Možná by jste se divila, kolikrát jsem si ho vyzvedla mokrýho, ale vše v poho, plína to pobrala. A třeba před dvěma roky jsem se nechala od manžela ukecat, a na otevření Národního muzea jsem mu plínky nedala, kluk se ve frontě na vstup prochcal až do bot. Nezbylo nám nic jiného, než zabalit kluka do staré deky z auta a jet zas domů! V tašce jsem měla totiž jen plínu a slipy, nic na převlečení.

Lucina (St, 6. 1. 2021 - 15:01)

V té megafrontě před muzeem se kousek přede mnou počůral chlapeček. Měl hnědé vlasy a patku obarvenou načerveno. Byla dost kosa, on měl jen kecky,elasťáčky a jarní bundičku do pasu. To by se počůral každej. Jestli to byl váš kluk, tak to není moc dobrá vizitka toho, jak o něj pečujete.

Martina (Út, 5. 1. 2021 - 22:01)

vemte vnuka na urologii, toto se dá léčit změnou přístupu či léky

Martina (St, 6. 1. 2021 - 09:01)

Já těžko, žiju v Česku a vnuk v Německu. Dcera s mužem to podle mého názoru asi u doktora ani neřekli. Prostě dají plínu a hotovo. Ale když už, tak by mu měli umožnit, ať si plenky nasadí sám v soukromí a ušetřit ho té potupy, aby každý večer musel před rodiči roztáhnout nohy jako mimino. Na to už je moc starý.

Jana (Po, 27. 1. 2020 - 06:01)

Ahoj Kláro, já to myslela s těmi látkovými plenami dobře, já to myslela tak, že když se počůrá,tak jí to bude aspoň vadit a naučí se aspoň budit

Martina (So, 25. 1. 2020 - 23:01)

Normálně ji na záchod nechte chodit, dlouhé trvání to mít nebude. Buďte ráda, že ji to vzbudí a jde na záchod. Když jí nasadíte plenky, stejně se nevyspí tak týden, než si na ně zvykne. To už snad antibiotika zaberou a bude po zánětu.

Klára (Ne, 26. 1. 2020 - 07:01)

Tak dnes v noci to bylo 6x .

Jana (So, 25. 1. 2020 - 21:01)

Dobrý večer Kláro,jak už jsem dříve psala, máme doma taky enuretika 9 let a na otázku co se týká plenek,tak doma používáme látkové plenky ale když se jede někam pryč tak výborné jsou drynites

Klára (So, 25. 1. 2020 - 22:01)

Dobrý den.
s látkovími plenami neumím pracovat, nevím jak se nasazují aby plnili svou funkci, a nevidím oproti jednorázovým výhodu, musí se prát a tím jejich ekonomická výhoda padá na 0. Ale děkuji za radu.
chci jí je dát jen na noc aby se vzbudila v suché posteli a celou noc nemusela lítat na WC,

Klára (So, 25. 1. 2020 - 16:01)

Dobré odpoledne.
Naše dcera má zánět měchýře.
dostala čípky a léčíme heřmánkovím čajem a brusinkami
ale celou noc se budí a chodí na záchod, většinou stejně nic nevyčůrá a pak je celí den protivná a unavená, můžu poprosit jen osobní zkušenosti s intenkontinenčními plenami pro děti do 32kg (8let). Jestli pak dítě spí s pocitem že se nic nestane a bude v suchu on/a i postel nebo má hysterický řev a nechce nosit "protože už není mimino. A jestli opravdu pleny v těchto velikostech fungují ,nebo to má nějaká úskalí .
Předem děkuji za odpověďi.

Martina (So, 25. 1. 2020 - 22:01)

Vnuk dostává Trudi italské plenky do 30 kg, je mu taky 8. Pokud můžete, pleny nedávejte! Vnuk neprotestuje, spolupracuje, ale ten smutek a rezignace v obličeji, když mu dávají plenky, hovoří jasně. Nedávejte pleny, ublížite duši dítěte !!!

Klára (So, 25. 1. 2020 - 23:01)

dobrý den.
jak tedy mám řešit noční návštěvy dcery WC ?

Jana (So, 18. 1. 2020 - 03:01)

U nás je to obdobně,taky necpeme prášky, raději dáváme látkové plenky aspoň ho to vzbudí a předpokládáme že z toho jednou vyroste

Jana (So, 18. 1. 2020 - 03:01)

U nás je to obdobně,taky necpeme prášky, raději dáváme látkové plenky aspoň ho to vzbudí a předpokládáme že z toho jednou vyroste

Návštěvník (Pá, 17. 1. 2020 - 00:01)

bud budete farmaceuty tím že budete lálovat prášky nebo budete podporovat plenkové firmy.
Já nevím ale raději nebudu do dítěte cpát prášky . (nejsem BIOmatka ale jedy do svého dítěte fakt nechci, ale je to na vás.

Martina (Čt, 16. 1. 2020 - 18:01)

Ti výrobci to fakt mají vychytaný, dokáží přesvědčit reklamou. Moje dcera argumentuje tím, že v plenky jsou pohodlnější než slipy nebo kalhotky, dětem je nich dobře. Asi ano, kdyby měl kluk látkovky, ve kterých by nedal nohy k sobě a každé počůrání by cítil, už by byl nejméně pět let bez pleny.

Dušan (Pá, 17. 1. 2020 - 19:01)

To je ale kravina, že by plenky byly pohodlnější než slipy. Viděl jsem jak se pevně utahují mezi nohy, kolikrát si kluk syknul, jak ho to zatlačilo.

Pavla (St, 15. 1. 2020 - 08:01)

Doba je taková, vše rozhodují peníze. Dejte plíny, dejte plíny - to jsou rady , které vycházejí od výrobců plenek. Je to kšeft. Sortiment je obrovský, je třeba to prodat, budou zisky a bude růst. To jsou zaklínadla doby. A pak se ve škole prvňáci pochcávají, protože je to prvně v životě, co nemají plenu! Chudáci děti !

Dušan (Čt, 16. 1. 2020 - 18:01)

Něco na tom bude, že je to obchodní záležitost, čím déle dítě v plínách, tím větší příjem pro výrobce a prodejce.Měl jsem krátkou známost s jednou maminou s pětiletým klukem, který měl plíny skoro stále, tak jsem žasnul, jaký je sortiment pro tak velké děti! Trénovací kalhotky pod slipama nejde ani poznat, mají to vychytaný ti výrobci.Absurdní mi přijde, když s vámi kluk zcela plynule a rozumně komunikuje a zároveň mu máma dává mezi nohy plínu na noc.Kluk umí s mobilem , ale čůrání si neohlídá, to nechápu.

Reklama

Přidat komentář