Reklama

Plenky jako trest pro větší děti?

Matka (St, 20. 1. 2021 - 09:01)

Synovi 12 let jsem přestala dávat pleny ale nenosil je 14 dní a od pondělí jsem mu je začala znovu dávat ale i s punčocháči a doma dávám přednost latkovym plenkam a na ven jednorázové pleny ale se vším všudy jak svrchnimi a gumovimi kalhotky ale na noc má i abdukcni plenku dám 4 látkové pleny a abdukcni plinku a punčocháče a potom bodyčko přes punčocháče a dostane i kojeneckou lahev se sunarem a v noci má v puse i dudlík a vždy kolem 22 hodiny ho prebalim do čistých látkových plen a vždy přes den ho prebaluji tak 4x. A na venek dávám jednorázové pleny se frote pleny a potom svrchnimi kalhotky jsou stejné jako pvc kalhotky a podle počasí dám buď bavlněné punčocháče a nebo silonove punčocháče stejně má zimní kombinézu jemu nevadí že má pleny a jsou vidět mezi nohama hlavně že má doceho čůrat a kadit a normálně ho i prebalim i venku na přebalovací podložce a nebo ve stoje. Teď je zatím na invalidním vozíku jak mrzlo a klouzaloto tak si zlomil sedací kost tak je zatím na vozíku myslela jsem si že má zlomené obě nohy ale je to zlomená pánevní kost latinská fráze takzvaně Firc pánevní kosti tak aby nemusel být v nemocnici tak je doma a dětský lékař řekl aby byl doma a v teple a v klidu a doporučil abych mu dávala pleny tak je dávám tak dva měsíce se bude léčit a bude mít hold pleny se vším všudy a už mi řekl jestli mu budu dávat pleny i potom po léčbě to se uvidí jestli se bude i nadále pokračovat dávání plen a ostatních věcí jako plenek a punčocháču a veškera oblečení.

David (Út, 19. 1. 2021 - 22:01)

Náš kluk si o plenku řekl v létě, když jsme jeli na dovolenou. Dal jsem mu jí a od té doby jí nosí na každou cestu a doma. Většinou do ní jenom čůrá, ale občas se do ní i vykadí. Chce je ve čtrnácti nosit. Nic mu nezakazuju, ale máme dohodu, že když jí nemá, tak bude nosit slipáče jako menší kluci. Ještě jsem si ho v tý plence vyfotil a když zlobí, tak řeknu že to ukážu jeho kamarádům. Pak už zase poslouchá.

David (Út, 19. 1. 2021 - 22:01)

Náš kluk si o plenku řekl v létě, když jsme jeli na dovolenou. Dal jsem mu jí a od té doby jí nosí na každou cestu a doma. Většinou do ní jenom čůrá, ale občas se do ní i vykadí. Chce je ve čtrnácti nosit. Nic mu nezakazuju, ale máme dohodu, že když jí nemá, tak bude nosit slipáče jako menší kluci. Ještě jsem si ho v tý plence vyfotil a když zlobí, tak řeknu že to ukážu jeho kamarádům. Pak už zase poslouchá.

Návštěva (Pá, 15. 1. 2021 - 12:01)

Ano přesně tak když to chtějí tak dávat jak plenky, punčocháče, zimní kombinézu, svrchnimi kalhotky, dudlík a kojeneckou lahev, ale i třeba dávat spát do zavinovačky atd a hlavně neprastavat s dávání plenek. Náš syn si plenky řekl v 9 letech a má je až do dnes a tomu je skoro patnáct let má je skoro 7 let a nosí je jak doma tak i venku ale i na cesty krátké či dlouhé. A jakou obuv mají přes jaro a léto nás stále obuv prestige zatím ještě dětské 36.

Božena (Pá, 15. 1. 2021 - 12:01)

Tak si náš syn a dcera řekli o plenky a veškeré dětské oblečení nejdříve jsem jim pleny nechtěla dávat ale pak jsem každému dala 6 látkových plen aby si je užili když je chtěli a dostávají pleny i přes den a noc a dělají obě potřeby do nich ale plínky jim dávám i ven když nosí punčocháče a kombinézu zimní to také nechtěli pleny na ven a chtěli jen oteplovacky a bundu ale já jsem jim řekla že jim budu dávat zimní kombinézu a punčocháče s plenkami jinak nebudou ani plenky doma tak potom souhlasili a vždy když dokončí výuku tak jim dám čisté látkové pleny a jdou spát na dvě hodiny to jse jim nechce já je vždy prebalim a přítel také nemáme s nimi žádný problém s přebalováním ale dokoupime jak kojenecké láhve a dudlíky aby byli kompletní batolata a je jim 12 a 14 let chtěli pleny oni tak je budou hold nosit.

A (Út, 12. 1. 2021 - 11:01)

Ano když zimní kombinézu tak i punčocháče ale i plenky dát ono se pak dítě špatně vysvleka s kombinézy když se mu chce jenom čůrat tak to v klidu a pohodě udělá do plenek a curani a kakani a je úplně v pohodě a doma se mu plenky jen sundaji a je bez nich a když si řekne o plenky tak to je jeho problém že je chce nosit proč ne kdykoliv se prebali a je to když mu nevadí je třeba nosit non-stop tak klidně. Ale se vším všudy.

Matka (Po, 11. 1. 2021 - 12:01)

Místo džín bych dala volnější kalhoty a pod nimi punčocháče zkuste mu sehnat zimní kombinézu a nebo oteplovacky a jaké pleny dáváte pod džíny jednorázové či látkové pleny a gum kalhotky také má. Mému synovi 14 let chtěl abych mu dávala pleny tak jak chtěl tak je dostal ale má pouze látkové pleny 80x80 jak doma tak i venku takže vždy dám 3 látkové pleny buď pvc kalhotky a bavlněné punčocháče a pak zimní kombinézu a když je doma tak mu dávám také 3 látkové pleny s pvc kalhotky ale vždy na široko ale když je doma tak i na široko a punčocháče s bodyckem má a také obě potřeby do nich dělá chtěl po mne plenky tak to má a vždy po obědě dávám i spát ale většinou se mu nechce tak dám do pusy dudlík a kojeneckou lahev se sunarem a usne hned bez problémů a po spánku se koná přebalování.

Martin (Po, 4. 1. 2021 - 08:01)

Já synovi 16 let dávám plenku, rovnou pod džíny, když jde ven a když je doma, tak má na sobě jenom plenku a musí do ní dělat všechno. Ale dokáže se sám přebalit. Měl je za trest, pak si o ně začal říkat, když jsme někam jeli. Teď je nosí skoro 24/7

Návštěvník (Út, 29. 12. 2020 - 23:12)

no, jde do koupelny udělá si večerní hygienu a pak jde do pokoje , tam jí zabalím doplen a jde spát , ne aby někde ještě něco dělala , takže proto dostává více plen , je to proto aby ležela v posteli a šla spát a ráno se probudila v suchém prostěradle, né proto aby jsme ji nějak omezovali ,bohužel množství plen omezuje aby se z postele oddalovala, ale v té posteli má zůstat a spát , a to pleny umužnují a tak to má být. i nám rodičům to umožňuje více prostoru na sebe , můžeme ten čas věnovat sobě.

Marika (St, 30. 12. 2020 - 00:12)

Jak plenky fixujete?

Návštěvník (St, 30. 12. 2020 - 23:12)

stahovací kalhotky a body , když má studené nohy tak ještě punčochy

Návštěvník (Út, 29. 12. 2020 - 22:12)

dávám 6. jo , má s tím trochu problémy ale má ležel v posteli a spát , což ty pleny hodně pomáhají.

Marika (Út, 29. 12. 2020 - 22:12)

také dávám 6-7 aby měla nožky hodně od sebe tu poslední plenku dávám abdukční

Návštěvník (Út, 29. 12. 2020 - 22:12)

já dávám látkovky holce tak, aby měla pleny až po pupík , je to kvůli tomu aby se zvýšila plocha na vsání moči .

Marika (Út, 29. 12. 2020 - 22:12)

kolik plenek dáváš?

Marika (Út, 29. 12. 2020 - 19:12)

Naše dcerka dostává plenky tak aby mela v rozkroku tak 15 cmy a 10 cm na výšku

Pulec (Út, 29. 12. 2020 - 19:12)

A co kolik má let

Marika (Út, 29. 12. 2020 - 19:12)

8 let

Pulec (St, 30. 12. 2020 - 10:12)

To musí být krásné malé miminko tím pádem té to musí slušet

Návštěvník (Ne, 27. 12. 2020 - 13:12)

Co jako a co má být?

Reklama

Přidat komentář