Reklama

prvni masturbace

děda Jirka (Pá, 9. 7. 2021 - 13:07)

Nechtěla by ses někdy dívat po domluvě? Kdyžtak pisni na mé [email protected]

Pablo 82 (So, 17. 4. 2021 - 15:04)

Díky za odpověď.

Ale tak klasickej sex ,jsi už asi měla ne?

Jinak jen prstama.
No proč ne,když máš na to techniku,která se ti líbí,tak asi ani pomůcky nejsou nutně potřeba.
Jinak teda.
Bejt ráda nadržená a nic s tím nedělat ..
Nebo teda jen 2x v týdnu...
Docela masochismus...:D
To bych asi nevydržel...:D

Jo a co že jsi psala tak brzo ráno.
Jak to odepsání,tak i první příspěvek...
To mám většinou ještě hlubokou půlnoc.
Měj se hezky Renato.

Renata (So, 17. 4. 2021 - 19:04)

Je to takovej zvyk od mala, protože jsem nucena vstávat brzo. Máme horskou chatu dost na kopci a abych se dostala do Trutnova, tak to jinak nejde. Teď už rok vstávat nemusím, ale před pátou si udělám miniaturní kávu do postele. Takový zvyk prostě. Jinak to si dělám každý ráno, ale jenom 2 či 3 krát týdně až do konce. Sex jsem ještě neměla.

Pablo 82 (Ne, 18. 4. 2021 - 12:04)

Tak to máš můj obdiv..Mě to brzké vstávání zabíjí...:D
Aspoň je fajn,že vstávat teď už nemusíš,ale i tak zvyk se vstáváním zůstal...

Jinak jsem teda moc nepochopil ten konec.
Každé ráno,ale 2-3 týdně,až do konce.
Jako že 2-3 týdne fakt pořádně a dlouho a mezi tím každý den jen tak rychlovka??

A stačí ti u toho jen představivost,nebo i nějaké porno??

U mě,by to jen s představivostí by to bylo na sakra dlouho...:D
Bez nějakého péčka,by to fakt asi nešlo...:D

Renata (Po, 19. 4. 2021 - 05:04)

Mám bujnou představivost, samý nemravnosti, takže úplně bez porna. Ale kouknu se třeba teď to ráno v posteli na mobil, chvilku na něco, co mě vzrušuje. Jinak teda dráždím se každý ráno či večer, bez toho bych nemohla být, ale většinou zavčas přestanu. Orgasmus si způsobuju jenom tak fakt dva, či třikrát týdně.

Pablo 82 (Po, 19. 4. 2021 - 07:04)

Ahojky.
Aha.
Jasný.
Já to hned nepochopil.
Tak to bych nevydržel,nedodělat si to, až do konce.
Ale tak aspoň jsi pak pořádně nadržená a pak orgasmus,kterej máš až do konce,musí bejt pořádnej a úžasnej....

Jinak s tím,že se na něco podíváš,co tě vzrušuje,ale nekoukáš přímo na to při dráždění ,tak to má spousta holek....
Ale je krásný,když je holka pak takhle nadržená...
Měj se hezky Renato.
Když by jsi chtěla poklábosit víc,tak napiš svůj email případně.
Pěkný den.

Renata (Po, 19. 4. 2021 - 10:04)

Víš, ten orgasmus u holek je jen taková chvilka. Nejdůležitější je to, co prožívám před tím. Jednotlivé fáze. Vzrušení, plató.. Jsem jakoby hloupá holka z hor, ale ponětí mám o všem, co mi způsobuje dobře.

.... (Pá, 23. 4. 2021 - 22:04)

Renato, brní tě při orgasmu tělo?

Krakonoš (Ne, 18. 4. 2021 - 11:04)

To máte penzion pro hosty? Pomáháš tam taky s obsluhou a tak? To máš toho hodně a škola a všechno. To se jistě těšíš na to uspokojování.

Renata (Po, 19. 4. 2021 - 05:04)

Jo pro hosty. Taťka vždycky chtěl ať se o hosty starám že vypadám k světu, takže pomáhám kde se dá. Uspokojování je můj život.

Krakonoš (Po, 19. 4. 2021 - 06:04)

No pěkný. Možná jsem měl někdy taky na tebe štěstí. Mám prochozeny celý hory a chaty a všechno. A co dneska? Vydráždila ses k orgasmu nebo si to nechala na někdy příště? To je taky pěkny taková nadrženost u dívenek. Mají myšlenky jenom na to, co maj mezi nohama.

Renata (Po, 19. 4. 2021 - 07:04)

Starám se jenom o ubytované hosty v části penzionu pro ně. Určitě jsem vás neobsluhovala. A dnes se mi podařilo skončit před vyvrcholením. Taktak teda.

Kdyby tě to lákalo,tak si ho před tebou naživo vyhoním...dej kdyžtak vědět! Jirka

Alča (Po, 28. 12. 2020 - 15:12)

Jsem na tom tak stejně. Taky už od školky. Jsme rodina, dcera a syn a řeklo by se milující manžel avšak není nad to, když si to udělám sama. Je to moje největší potěšení.

Abe (Po, 28. 12. 2020 - 18:12)

Poprvé mi to dělaly sestřičky v nemocnici po operaci přirostlé předkožky v pěti letech, to moc bolelo. Pak najatá ošetřovatelka. Uměla mi udělat takové potěšení, že jsem se to sám musel dlouho učit. Takže první sebeukájení, nic moc, ale dnes jsem jej dotáhl k naprosté dokonalosti. V podstatě je to jediná skutečná radost, ke které nikoho nepotřebuji.

Pavel (Po, 28. 12. 2020 - 04:12)

Já bych se styděl,neobdělávat manželčinu zahrádku,těžko bych jí vysvětloval,že jsem nebyl za jinou,ale udělal jsem si to rukou.

Luky (Po, 21. 12. 2020 - 14:12)

Mě vlastně první masturbaci udělala sestra. Bylo mi 9 let a jí bylo 14. Nevěděl jsem ani co je to nadrženost atak. Jednou když rodiče byli pryč jsem byl ve sprše a sestra byla zřejmě nadržená. Když jsem vylezl ze sprchy, tak jsem šel do svého pokoje se obléct, ale v tu chvíli tam byla sestra. Lekl jsem se ji a styděl jsem se, tak jsem si dal ruce před ptáka. Sestra říkala , že se nemusím stydět a ať si dam ruce pryč, ale já nechtěl a tak mě strčila na postel a říkala ať zůstanu ležet. Lehla si vedle mě a vzala mi ho do ruky a začala dělat pohyby nahoru a dolu a řekla ať zavřu oči a ať si to užívám. Jenže já nevěděl co si mám užívat , ale po chvilce se mi to začalo příjemné líbit a začal mi stát. Sestra dosáhla toho čeho chtěla a viděla , ze se mi to líbí a tak přidala pusu, v tu chvíli se mi to líbilo čím dal víc a ucitil jsem ve mě krásný pocit a bylo to i vidět na obličeji. Sestra věděla, že jsem se udělal a řekla jestli se mi to líbilo a já ze ano a moc. Sestra se mě zeptala , jestli ji nechci vidět nahou a já ze ano a poprvé jsem viděl holku nahou včetně její kundy. Líbila se mi a furt jsem se ji díval dolu a najednou si s ni začala hrát ona a řekla mi, ať jdu blíž a tak jak si hrála ona , tak jsem to měl dělat já, tak jsem ji poslechl a vlastně jsem dělal sestru a ani o tom nevěděl, řekla mi , ať jazykem ji ližu pipinu stejně jako když lížu nanuk, tak jsem ji začal lizat a po chvilce se začala kroutit a vzdychat rychleji a udělala se a řekla , ze stačí a já nevěděl proč. Viděla ze mi stojí znovu a řekla , ať si lehnu, tak jsem si lehl a řekla ať znovu zavřu oči. Mezitím si ho chytla a strčila si ho do pipiny a začala na mě jezdit. Já otevřel oči a viděl jsem , že můj pták je uvnitř její kundy. Mě se to líbilo moc a ji taky podle pohledu. Já zase ucitil příjemný pocit a po chvilce i ona. Slezla ze mě a řekla , ať se neoblikam a ať jdu k ni do pokoje si lehnout. Ležely jsme vedle sebe nahý a ptala se mě , jestli vím co jsme dělali a já ze ne a ona , že to byl sex. Tohle byla moje první masturbace a zároveň i sex.

Pablo 82 (Pá, 16. 4. 2021 - 18:04)

Opakovalo se to ještě někdy??
Každopádně krásně zvrhlé.
Ale nádherný zaúčování.
Jak je to dlouho,co se to stalo,jestli se můžu zeptat???

Návštěvník (Po, 21. 12. 2020 - 15:12)

Dobré

Z (Po, 21. 12. 2020 - 14:12)

Z

Reklama

Přidat komentář