Reklama

Přistihl vás někdo při onanii, nebo vy někoho?

Kuba (Po, 28. 12. 2020 - 09:12)

Mě kámoš máma ho pustila o on vešel do pokoje když jsem honil

Kuba (Po, 28. 12. 2020 - 09:12)

Mě kámoš máma ho pustila o on vešel do pokoje když jsem honil

Klára (Po, 28. 12. 2020 - 05:12)

Stalo se mi že několikrát jsem přistihla syna. Naštěstí většinou jsem zavčas couvla, takže snad si myslel, že jsem ho při tom neviděla. Teď si teda dávám velký pozor a vždy zaklepnu na dveře, či jinak dám vědět že vcházím. Nechci jeho ani sebe uvádět do rozpaků. I když na druhou stranu na to pak myslím a musím přiznat, že je to celkem vzrušující.

Návštěvník (Čt, 14. 1. 2021 - 13:01)

Styděl sem se poprvé ale postupem času mě to ani nepřišlo když mě mamka pristihla

Pavla (Po, 28. 12. 2020 - 06:12)

Kolik je mladymu?

Klára (Po, 28. 12. 2020 - 07:12)

Necelých 13, teda za měsíc mu tak bude.

Pavla (Po, 28. 12. 2020 - 09:12)

Tak to.uz má krásného. Já mám kluka 14

Klára (Po, 28. 12. 2020 - 10:12)

Jo, není to tak dlouho co jsem ho přistihla již za světla ráno, ale nebyl si toho vědom. Pár vteřin jsem se dívala. Už ho má opravdu pěknýho. Tak těch asi přes 10 a chloupky jsem přes tu vzdálenost nerozpoznala. Za čtvrt hodiny vstal, šel do koupelny. Já se hned podívala a v tričku bylo čerstvý semeno.

Pavla (Po, 28. 12. 2020 - 11:12)

A co udělat maminkovskou kontrolu. Přetažením a tak....

Karel (Po, 28. 12. 2020 - 17:12)

Co pořád máte s tím přetažením. Většina kluků kmitá po konečku prstem.

Pavla (Po, 28. 12. 2020 - 17:12)

To dělali kluci jak byli malí co je ted vydim mají péro v ruce a honí celou dlani

Návštěvník (Po, 28. 12. 2020 - 05:12)

To bylo za prvni republiky mozna

Anna 16 (Po, 28. 12. 2020 - 02:12)

Mě chitili několikrát například před rokem a jedním měsícem v mích 15ti.
Vždy sem jezdila na víkend k dědovi a babičce oba jsou silně věřící až faňaticky.
Den před odjezdem sem k svým narozeninám dostala od kámošky vibrátor.
Tak sem ho musela vyzkoušet šla sem do koupelny která je hned naproti dveřím tam sem dala doby od sebe a začala zajížďet po asi 4minutách přilítlo do dveří děda že asi nějak vibrijou trubky že na to de a načapala svou neteř (mě) s umělímm pérem v sobě. Jak to uviděla tak mě z křikem vytáhl z vany a letěl se mnou do obýváku tam vytrhl babičce co zrovna pekla cukroví vařečku a hodil mě přes koleno a vždycky řekl jednu věc a dál mi za ní 10 ran na zadek snažila sem se argumentovat ale zbytečně nakonec sem za svoje argumenty dostala jen rány na víc nakonec sem se dozvěděla že: dobře si de udělat jen v manželství. A další kraviny.
Nakonec čem dostala 100 ran a měla sem tak zmalovanej spodek že sem už na masturbaci ani nepomislila a potom to řekli rodičům a od těch sem dostala to stejný to už sem tak řvala že si mysleli że mi to vyhnali z hlavy bokonec mě poslali za knězem na spověď a ten je za to ještě pochválil a řekl jen tak dál. Podobný incident nedávno to sem chtěla mít sex s jedním klukem došli sme spolu do mího pokoje a šli na věc strašně sem vzdychala, kdyż mě odjížděl ze zadu tak na mě přišel děda toho kluka odehnal a na mě si zavolal vesnickèho kněze. Hrozně sem se bála a krčila se v koutě po cca25 minutách přišel kněz prvně se zeptal co se stalo a potom vytáhl kartičku na té kartičce byli různá zhřešení: sex před manželstvím, onanie, nevěra a bylo tam vždy počet ran a podle toho čím byl tam bič tím bylo vždy nejmíň ran potom rákoska té bylo středně ran a vařečka nejvíce ran řekl ať si vyberu co chci vařečka byla 250 ran rákoska 200 a bič 50 vybrala sem si rákosku a tak si mě dál přes koleno a začal mlátit víc silně než děda po 10 ráně mě to hodně bolelo a po 30 sem brečela a řvala bolestí a to sem stále věděla že jich je furt hodně předemnou. V 60 sem měla zadek krvavej když zazněla stovka tak řekl že mám přestávku na 20 minut tak sem si umila zadek od krve a přišla spět ležela sem na břiše a brečela po 15 minutách mi řekl ať si zpět neochotně a z pláčem sem šla zase sem se přehla nahá přes jeho koleno vzal sůl a posolil mi rány začala sem zase strašně moc brečet a z následující ranou sem začala řvát tak strašně to bolelo po uplynutí mi rány posolil a šel ležela sem tam nahá a breča stalo se to před měsícem ale pořád mám jizvu a modrej zadek teď mám sex jen když vím že doma nikdo není

Abe (Po, 28. 12. 2020 - 23:12)

Tak to bylo sado-maso. Jestli je to pravda, hodně kruté. Já byl bit od mámy. Náladová, nevyzpytatelná hysterka. Bila mne, mimo jiné za to, že se honím, že mi pořád stojí, protože se nehoním. Její specialita byla, že namočila ručník a mlátila mi s ním penis a varlata tak dlouho, dokud jsem nestříkal. Naproti tomu babička, rovněž pobožná (evangelička), byla anděl. Laskavost sama. Když mne ve stodole nachytala při masturbaci, řekla, že jí to nevadí, ať klidně pokračuji i před ní, že se na to ráda dívá. Když mi to dělala ona, vždy se předem pokřižovala a když mne uspokojila, řekla amen. Vždy mne před mámou hájila. Nedala na mě dopustit. Určitě přišla do nebe.

David H (So, 26. 12. 2020 - 18:12)

Jestli je to moje lež tak to jeho 100% taky

Adam (Ne, 20. 12. 2020 - 21:12)

A potom ve 12 mě pozvaly na koupání jen já Denisa a Valča-obě sou moje spolužačky.Tak sem přišel převlíkl a šel se koupat 2 hodiny byl klid a pak zase začli říkat že chtějí vydět můj penis nabízely mi všechno sladkosti atd. jedna řekne že ukáže aji prso ale ja řekl že prostě ne,a všechno bylo v poho.Pak sem ale skočil šipku plavky mi sklouzli ke kolenům Denisa byla pod vodou s brýlemi a hned si toho všimla a stáhla mi je furt sem za ní plaval at mi je vrátí a ona říkala že jestli ji nepřestanu nahánět že udělá něco co nechci, já to v tu chvíli samozřejmě nevnímal a ona hodila moje plavky přes drevjenej plot na silnici a řekla že uz se snad uklidím.Vědel sem ze uz mi nic jinýho nezbývá tak sem dělal co chtěly řekli ať vylezu na okraj bazénu a rostahnu nohy tak sem to udělal Denisa přišla a pomalu mi začla stahovat kuzicku a mega si to užívala pak mi pomalu začala olizovat žalud ja ji chytl za hlavu a rychle jeji hlavou jezdil po penisu ona se uvolnila a začla po mě křičet co si to jako dovoluju atd. Pak mi ho začla kouřit a já se ji hned udělal do pusy, řekla na to že vůbec nevydržím.Přišla Valča a ta mi ho hned a rychle začala honit když sem se zeptal jestli uvydim ja je nahý tak řekli že rozhodně ne Valča mě udělala Denisa rychle proběhla s mobilem vyfotila si mě a vyvodili mě nahýho na ulici a vyděl sem jak se na mě koukají z okna a smějí.Když sem je neustále prosil ať mě pustí dovnitř tak po 3minutách mi řekli že mě dovnitř pusti ale musím být nahej i před dalšími 2 kamarádkami kterým zavolá, já v zoufalství souhlasil a pustili mě dovnitř místo 2 přišli 3 a všechny se mi vysmivali a cvrnkaly do penisu.To uz mi bylo tak trapne že se mi ani nepostavil tak sem tam byl nahej az do noci a pak mě konečně pustily domu.A dnes když je potkám ve třídě tak se na mě pokaždý tak divně culí.A tohle se doopravdy stalo ikdyž tomu hodně z vás nebude věřit,ale byl to horor ale teť ve 13 si říkám jaké by to bylo znova zažít a vždycky při masturbaci na to myslím

Adam (Ne, 20. 12. 2020 - 21:12)

Je mi 13 a mám pro vás 2 zážitky které se mi staly v mých 10 a 12lety.Mám dvě kámošky o kterých vím že sou mega úchylný a koukají na porno,ale tehdy mi to bylo jedno.V 10 mě Denisa (holka který patřil ten dům) mě pozvala k nim na návštěvu, když sem tam přišel byly tam 4 další holky,chvilku sme se bavili a pak se šlo do sauny všichni si vzali plavky a převlíkly se.Ja nic neměl tak mi daly ručník a šel sem.Pochvilce všichni začali říkat že chtějí vidět můj penis ja nechtěl ale ony furt říkali že jo (bdv všechny holky byly o cca půl roku starší jak já)Tak sem řekl že si sundám ručník když zasnou, tak zasly ja si ho sundal ale furt měl v ruce.Najednou mi ho někdo vytrhl s holky rozsvítily a začli se smát, já rychle utekl ze sauny šel si pro oblečení a bježel domů.

Honza (Ne, 20. 12. 2020 - 13:12)

Já taki

Petr (St, 16. 12. 2020 - 17:12)

To bych chtěl taky někdy zažít XD

Petr (St, 16. 12. 2020 - 17:12)

To bych chtěl taky někdy zažít XD

Reklama

Přidat komentář