Reklama

Tresty v práci

Lenka (Pá, 1. 1. 2021 - 15:01)

Nasi s brachou byli tenkrat pryc, tak sla ta kamoska, Klara se jmenuje, prespat k nam. A i kdyz jsme tete slibovali, ze rano prijdeme vcas a v pohode do prace, sly jsme na party, samozrejme do rana, pro jistotu jsme si vypnuly telefony a na praci se vyprdly. Probudily jsme se v poledne, na mobilech tisic zmeskanejch hovoru a zprav jak od jejich rodicu, tak od mejch (nase rodiny se znaj dlouho). Takze po sprdnuti po telefonu jsme se dosouraly do prace a uz to jelo. Jednak s nama teta pocitala a to ze jsme neprisly byl docela problem a pak taky o nas meli rodice strach, byt uz nam bylo 18. Takze Klara by za to dostala na prdel tak jako tak a kdyz uz jsem tam byla s ni, tak jsem to slizla taky. Ale pak jsem se dozvedela, ze to tete nasi posvetili, kdyz si rano volali. Jinak uplne tragicke to asi nebylo, ale tenkrat jsem se hodne stydela, nebyl to zrovna prijemnej pocit kdyz mi sly kalhotky dolu pred zraky kamaradky. No ale nejak jsme to prezily a pak uz jsme vyslapovaly jak hodinky. A za co trestal tebe? Ja dostala jednou a za prusvih, ale jestli jsi dostavala opakovane, tak se to spis sefovi libilo a jen hledal zaminky k tomu ti narezat ne? Jeste kdyz on je chlap a vyplaci mladou holku, tak se mu to nejspis libilo.

kelnerka (Ne, 3. 1. 2021 - 13:01)

Tak to jo, udělaly jste průšvih a asi jste dostaly celkem právem. Ale byl to takový rodičovský výprask. I když v osmnácti, dá se to přežít. U mě to bylo trochu jiné. Byla to moje první práce, byla jsem mladá, nezkušená a naivní a on to uměl využít. Ze začátku to bylo jenom pár plácnutí přes sukni, když jsem podle něho něco odflákla nebo podělala. Když jsem neprotestovala, tak později mi i vyhrnul sukni a po několika měsících se odvážil dávat mi někdy i na holou. Jasně, teď už vím, že si to ten chlívák užíval, no naštěstí nijak víc mně sexuálně neobtěžoval. Možná proto, že se i bál, protože tam do práce chodila často jeho žena na výpomoc.

Lenka (Po, 4. 1. 2021 - 07:01)

Je mi to jasny, v 18-ti je clovek jeste spis dite, nema tak ostry lokty, kdyz prijde do novy prace a je tam nejmladsi, tak je vyjukanej, nema ty zkusenosti, tak posloucha a lecos si necha libit. A jak rikas, tvuj nadrizenej to umel zneuzit. Taky to vidim zpetne, ted je mi pres tricet, takze vidim kde jsem byla v osmnacti. Ale z toho meho vyprasku nedelam vedu, byl naprosto zaslouzenej, ani tenkrat jsem necejtila zadnou krivdu. Jsem pokorna, umim priznat chybu a prijmout primerenej trest. Klidne i ted pokud bych udelala fakt prusvih nebo nejakou levarnu, nemela bych problem nastavit prdel k vyprasku, kdyz bych si ho zaslouzila.

Tom (Pá, 8. 1. 2021 - 08:01)

Ahoj, mohu se zeptat, čím jste dostaly? V jaké pozici a kde? A viděly jste navzájem své výprasky? Díky za odpovědi a ano, tvůj zážitek mě zaujal a líbí se mi ;)

Lenka (Pá, 8. 1. 2021 - 16:01)

Ahoj, dostaly jsme vareckou klasika ohnuty pres kolena. A videly jsme se navzajem, byly jsme v jedny mistnosti

Tom (Pá, 8. 1. 2021 - 18:01)

A jaký jsi měla pocity, když jsi se dívala na kamarádku, jak dostává na holou? A co po výprasku, musely jste třeba na hanbu?

Elizabet (Čt, 14. 1. 2021 - 23:01)

Je mi 21 let a mojí kamarádce která se mnou pracuje je 22. Taky jsme jednou udělali průšvih a museli jsme k šéfové. Mohl jsme buď být bez prémii nebo dostat výprask tak jsme si vybrali výprask. Nejdřív jsme museli obě do spodního prádla. Pak jsem si musela stoupnout a dívat se nejdřív ve spodním prádle na trest kamarádky: musela se opřít hrudí o stůl šéfové a vystrčit zadek, ta jí nejdřív stáhla kalhotky a pak ji narezala, pak se musela otočit a ještě 3 na pipinu, pak jsem to obsolvovala já. Pak jsme museli obě sundat i podprdu a klečet 30 minut na hanbě, mezitím tam za ní někdo přišel ji něco předat a ten někdo nás úplně viděl nahé.

Petronius (Út, 19. 1. 2021 - 12:01)

A čím jste dostali?
Jenom rukou nebo i nevím jiným?

Lenka (Pá, 8. 1. 2021 - 18:01)

Na hanbu jsme nemusely. Po vyprasku fofrem oblict a sup do prace. A pocity, no asi predevsim strach, protoze jsem tak nejak tusila, ze budu taky bita.

kelnerka (Ne, 10. 1. 2021 - 11:01)

Pro mně bylo nejhorší jít hned po tom jak jsem dostala na zadek zpět do práce a obsluhovat zákazníky. Hrozně jsem se styděla a myslela jsem si, že každý na mně vidí, že jsem právě dostala.

Tom (Po, 11. 1. 2021 - 15:01)

A čím ty jsi dostávala a v jaké pozici?

kelnerka (Po, 11. 1. 2021 - 17:01)

Naštěstí jenom rukou. A pozice? Snad všechny, které tě napadnou. Ve stoji, prohnutá přes stůl, křeslo, kolena, opěradlo, na čtyřech...

Lenka (Po, 11. 1. 2021 - 12:01)

Jo to je fakt, ja byla taky potom nejista, taky mi prislo, ze kazdej koho jsem potkala, mohl nas vyprask slyset. Prece jen to pleskalo pekne a sem tam nejaky vyjeknuti. Kazdej kdo by chvili stal za dverma by asi tusil, co se za nima deje. No ten den jsem byla rada, ze jsem na konci mohla zmizet domu.

Kristýna (So, 2. 1. 2021 - 13:01)

Tak tady to byl spis takovy rodinny vyprask nez pracovni. Kamaradka to asi snasela lip jestli byla zvykla dostavat co? Ale taky bych se taky stydela. Nevim jestli je lepsi dostat na holou od nekoho ciziho nebo od zname a jeste pred kamoskou, byt ta dostala taky. A kdo z vas sel prvni? A dostaly jste stejne nebo te teta setrila kdyz jsi jakoze cizi?

Lenka (So, 2. 1. 2021 - 19:01)

No aspon vedela do ceho jde. Ale taky se po me hodne nervozne a rozpacite divala, kdyz si jeji mamka sedla na zidli, zavolala si ji k sobe a rekla at si sunda kalhoty. Prece jen jeste nebylo jasny jestli dostane sama a ja uvidim jeji vyprask a pro ni to bude ostuda. Sla teda prvni. Pro me to byl sok, byla jsem jak zkoprnela, v hlave se mi honilo, jestli to sliznu taky nebo co bude. Ale pak jsem docela ochotne pricupitala a nezmohla jsem se na odpor. A rekla bych ze me nijak nesetrila, stipalo to silene, zadek jsem mela po vyprasku v jednom ohni, myslim si ze jsme dostaly obe stejne.

jájá (So, 26. 12. 2020 - 05:12)

jak moc seřezaný zadek míváš?

Kristýna (Pá, 25. 12. 2020 - 13:12)

Ja to vezmu z druhe strany. Pred Vanoci jsem dostala v praci strzeni penez z vyplaty. A kdyz to tu tak ctu, tak se uplne nedivim, ze nekteri voli radeji vyprask. Respektive, u me to bylo 1000, takze za to bych si nasekat urcite nenechala, ale pokud by se jednalo o nejakou vyssi castku, kterou ted ale nedokazu rict, nebo by mi dokonce hrozil vyhazov, tak bych asi tu chvilku ponizeni snesla radeji. Tedy jen od zeny, od muze bych to asi nedala, ale buh vi, praci a penize proste clovek potrebuje. Asi zalezi kdo ma jak nastaveny hranice, nekdo by snesl vyprask radsi, nez si nechat vzit 1000 korun, nekdo 2,3 nebo 5 tisic a nekomu by hrdost nedovolila si nechat nasekat ani misto vyhazovu..kdyz teda nebudu brat skutecnost, ze nekoho vyprasky vzrusuji, jako popisovala Marie

Zdena (Pá, 25. 12. 2020 - 14:12)

Asi tak nějak. Za krádež bych se se slečnou určitě rozloučila a navíc by měla průšvih u policie. Takže myslím si že rozmluva a pár na zadek v soukromí, aniž by se o tom dozvěděl někdo další, není oproti tomu zase tak hrozné.

Kristýna (So, 26. 12. 2020 - 21:12)

Je hrozne moc okolnosti za kterych se rozhodnout jestli vyprask absolvovat nebo ne. Nevim jak to bylo u vas, ale krome toho uz zmineneho duvodu k vyprasku by pro me asi bylo nejdulezitejsi kdo by mi ho mel udelit. Jestli zena nebo muz, jaky bych s tim clovekem mela vztah atd. A pak taky jestli by byl vyprask pres obleceni nebo uplne na holou. Pres kalhoty se clovek zakousne a nejakou bolest vydrzi ale spulit na nekoho nahej zadek a s tim i vsechno ostatni aby mi pres nej mohl narezat, to uz je zase nekde uplne jinde. A to si myslim ze se nemam za co stydet, nedela mi vetsi problem jit do spolecne sauny nebo v zahranici na nuda plaz. Ale to povazuju za velkej rozdil nez se pred nekym cizim vysvlect, vystrcit na nej zadek a nechat si ho serezat. A v neposledni rade taky zalezi jaky ma clovek s vypraskem zkusenosti napriklad z rodiny. Pokud byl takto trestan vetsinu detsvi nebo mladi tak je pro nej asi lepsi pak takovy trest prijmout i v praci i kdyz v pozdejsim veku.

Mirka (Ne, 27. 12. 2020 - 00:12)

Súhlasím... Bolesť zadku pri výprasku je úplne v pohode. Bolí to, ale i vzrušuje! Najviac sexi je to tesne pred výpraskom a potom tie pásiky na zadku po... keď si ich dookola prezerám v zrkadle. Viem o čom hovorím. Doma robím všetko preto, aby som vyprovokovala manžela, aby mi aspoň raz do mesiaca poriadne narezal....!!! Wau!!! Čo ja nemôžem vydržať a bojím sa toho...je bolesť zuba. Au!!! To niečo čo nenávidím. Taký výprask na zadok je v pohode...(•‿•)

Reklama

Přidat komentář