Reklama

Tresty v práci

jájá (So, 26. 12. 2020 - 05:12)

jak moc seřezaný zadek míváš?

Kristýna (Pá, 25. 12. 2020 - 13:12)

Ja to vezmu z druhe strany. Pred Vanoci jsem dostala v praci strzeni penez z vyplaty. A kdyz to tu tak ctu, tak se uplne nedivim, ze nekteri voli radeji vyprask. Respektive, u me to bylo 1000, takze za to bych si nasekat urcite nenechala, ale pokud by se jednalo o nejakou vyssi castku, kterou ted ale nedokazu rict, nebo by mi dokonce hrozil vyhazov, tak bych asi tu chvilku ponizeni snesla radeji. Tedy jen od zeny, od muze bych to asi nedala, ale buh vi, praci a penize proste clovek potrebuje. Asi zalezi kdo ma jak nastaveny hranice, nekdo by snesl vyprask radsi, nez si nechat vzit 1000 korun, nekdo 2,3 nebo 5 tisic a nekomu by hrdost nedovolila si nechat nasekat ani misto vyhazovu..kdyz teda nebudu brat skutecnost, ze nekoho vyprasky vzrusuji, jako popisovala Marie

Zdena (Pá, 25. 12. 2020 - 14:12)

Asi tak nějak. Za krádež bych se se slečnou určitě rozloučila a navíc by měla průšvih u policie. Takže myslím si že rozmluva a pár na zadek v soukromí, aniž by se o tom dozvěděl někdo další, není oproti tomu zase tak hrozné.

Kristýna (So, 26. 12. 2020 - 21:12)

Je hrozne moc okolnosti za kterych se rozhodnout jestli vyprask absolvovat nebo ne. Nevim jak to bylo u vas, ale krome toho uz zmineneho duvodu k vyprasku by pro me asi bylo nejdulezitejsi kdo by mi ho mel udelit. Jestli zena nebo muz, jaky bych s tim clovekem mela vztah atd. A pak taky jestli by byl vyprask pres obleceni nebo uplne na holou. Pres kalhoty se clovek zakousne a nejakou bolest vydrzi ale spulit na nekoho nahej zadek a s tim i vsechno ostatni aby mi pres nej mohl narezat, to uz je zase nekde uplne jinde. A to si myslim ze se nemam za co stydet, nedela mi vetsi problem jit do spolecne sauny nebo v zahranici na nuda plaz. Ale to povazuju za velkej rozdil nez se pred nekym cizim vysvlect, vystrcit na nej zadek a nechat si ho serezat. A v neposledni rade taky zalezi jaky ma clovek s vypraskem zkusenosti napriklad z rodiny. Pokud byl takto trestan vetsinu detsvi nebo mladi tak je pro nej asi lepsi pak takovy trest prijmout i v praci i kdyz v pozdejsim veku.

Mirka (Ne, 27. 12. 2020 - 00:12)

Súhlasím... Bolesť zadku pri výprasku je úplne v pohode. Bolí to, ale i vzrušuje! Najviac sexi je to tesne pred výpraskom a potom tie pásiky na zadku po... keď si ich dookola prezerám v zrkadle. Viem o čom hovorím. Doma robím všetko preto, aby som vyprovokovala manžela, aby mi aspoň raz do mesiaca poriadne narezal....!!! Wau!!! Čo ja nemôžem vydržať a bojím sa toho...je bolesť zuba. Au!!! To niečo čo nenávidím. Taký výprask na zadok je v pohode...(•‿•)

Jana (Ne, 27. 12. 2020 - 10:12)

Zadek je zadek. Tomu výprask nikdy neulíži. Bolest zuba to je masaker.

Zdena (St, 23. 12. 2020 - 13:12)

Zrovna nedávno jsem formu trestu v zaměstnání řešila. Jsem majitelkou jednoho butiku s dámským oblečením v jednom obchodním centru. Zaměstnávám tam čtyři holky, všem je kolem dvaceti let. A bohužel se nám tam "ztratila" určitá finanční částka z tržby, kdy se přišlo na to, že jí vzala jedna ze slečen. Hodně jsem přemýšlela jak to vyřešit a nakonec jsem si tu dotyčnou pozvala ke mě domů. Promluvili jsme si o tom, Nikče bylo hodně trapně, rozplakala se a omlouvala se. Nechtěla jsem jí dělat další problémy, jinak to je fajnová holčina a tak jsme se domluvili, že ode mě dostane na zadek, jako ode mě dostávaly dřív moje děti, když něco provedly. Byť se Nikča hodně styděla, uvědomovala si, že si trest zaslouží, a tak si sama sundala kalhoty a přehnula se mi přes kolena. Aby to měla se vší parádou, tak jsem jí stáhla i kalhotky a naplácala jsem ji prdelku do ruda. Po výprasku jsem ji obejmula a ujistila, že tímto je vše vyřešeno, i kdyz peníze samozřejmě musela vrátit. Ale lepší než nějaký vyhazov nebo do toho zatahovat policii.

Marie (St, 23. 12. 2020 - 20:12)

Tak snad to pro ni trest byl :) Ja jsem taky kdysi u jedne z podrizenych zvolila trest v podobe vyprasku pres holej zadek, ale podle toho, jak mela ke konci vyprasku mokrou prcinu, tak si to spis hezky uzila :D Tenkrat me to zarazilo, ale delala jsem jako by nic

Zdena (Pá, 25. 12. 2020 - 10:12)

Myslím, že si nic neužívala, viděla jsem jí mezi nohy a žádného vzrušení jsem si nevšimla. I podle jejího chování i bulení bylo zřejmé, že je to pro ní trest. Vím, že někomu se to může líbit, ale myslím si, že její výprask ani netrval dlouho, aby se případně nějak stihla vzrušit.

Marie (Pá, 25. 12. 2020 - 19:12)

Je pravda, ze jsem nechtela aby to byla jen nejaka rychlovka par na zadek, ale aby byla opravdu potrestana, nicmene se to minulo ucinkem a uz bych trest jako vyprask radeji neudelovala. Dotycna stejne byla pozdeji odejita, protoze jeji pracovni vykonost se nezmenila. Aby take jo, kdyz se mnou zamysleny trest minul ucinkem, ze :)

Zdena (Pá, 25. 12. 2020 - 20:12)

Tak těch pár na zadek bylo myšleno obrazně. Sice dostala jen rukou, ale nebála jsem se občas přitlačit a když není zvyklá dostávat, sama potom říkala, že takto na zadek dostala poprvé, tak to pro ní dostatečný trest byl. Zadek měla hodně červený, myslim si, že ještě minimálně další dva dny si při pohledu na něj na mojí ruku vzpomněla. Mohu se zeptat, co pro vas znamenalo pořádně potrestat výpraskem? Když se to slečně tak líbilo?

Marie (So, 26. 12. 2020 - 00:12)

Ano, muj zamer nebylo ji zpusobit nejakou bolest, ale trochu ji potrapit, protoze byla drza, trochu ji srazit hrebinek. Zvolila jsem pasek s tim, ze jsem ji vycinila, pasek si musela sama z kalhot odepnout a pak se ohnout v kancelari pres stul. Parkrat jsem ji svihla pres kalhoty, ktere si pak sama musela stahnout. Nikam jsem nespechala, vysazela ji par svihancu pres kalhotky a nakonec na holou. U toho jsem ji vycitala jeji pristup k praci a ke me jako vedouci. Zkratka trochu jsem to natahovala. Myslim si, ze zadek take mela zmalovany dostatecne.

Honza (So, 19. 12. 2020 - 07:12)

Záleží na tom kde budeš pracovat. Já dělám od jara do podzima v lese s partou Ukrajinců a jsem trestán dost často.

Jarek (Út, 8. 12. 2020 - 17:12)

Ahoj, moc pekne povidky. Poradate i nejake spanking party nebo tak neco? Diky

Návštěvník (So, 21. 11. 2020 - 12:11)

U nás se tresty v práci řeší premiemi a přesčasy.

? (So, 21. 11. 2020 - 12:11)

No a co jako, co má být?

jája (So, 21. 11. 2020 - 12:11)

jak moc seřezaný zadek míváš?

Jana (Út, 17. 11. 2020 - 14:11)

A nevymyšlíte si náhodou?'

Pepa (Út, 17. 11. 2020 - 14:11)

no možná máš pravdu. Raději rukou od chlapa než kabelem od ženské. Tak neječela jsem jako siréna, ale slzy jsem měl. A hlavně zadek sešvihaný ještě 3 dny potom

:-))) (Út, 17. 11. 2020 - 14:11)

take jsem se stala obeti sikany.nejprve jsem sla za vedouci at me neprodluzuje smlouvu ta jim to hned vyzvonila a bylo to jeste horsi.ted jsem tam skoro 2 roky neziju jen prezivam beru antidepresiva.nikdy bych neverila jak moc jsou lide zli.milionkrat jsem chtela odejit ale jinam take nenastoupim trpim nespavosti a boji se i do jineho zamestnani myslim ze vsude je nejaka svine.vzdy jse verila ze sekazdemu vrati co zasel ale dnes uz neverim ve spravedlnost.ti nejzlejsi maji nejvetsi stesti. :-))) sam

Reklama

Přidat komentář