Reklama

Ženám známé trable při cestování-hledání WC

Filip (Ne, 7. 8. 2022 - 11:08)

Chápu, že se sraním mají problém jak muži tak ženy, ale co nechápu je kde vidí ženy problém se chcaním. Chlap když někde vytáhne čuráka a chce močit může se stát že se mu postaví a nejde mu to , ale ženská stáhne spoďáry dřepne si a chčije.

stano (Ne, 7. 8. 2022 - 11:08)

Mam 28 rokou s stalo sa to minulého roku v októbri Jedného pekného slnečného dna mi napísala kamarátka na fb ci nepôjdeme na turistiku do tatier. Ja som súhlasil ze fajn nápad. Sli sme z Hrebienka smerom na Rainerovu chatu a potom na zamkovskeho chatu. Turistika bola fajn, počasie prialo uzivali sme si vyhlady na nase tatry. Na zamkovskeho chate sme si dali nejake to pivecko kavu a pomaly sme sa zacali zberat na Hrebienok. Ked sme vyrazili zastihla nas burka. Tak sme museli vytiahnut prisplaste. Ked sme dosli na Rainerovu chatu neustale prsalo a lialo. No mohlo tam byt aj cca niekolko stoviek turistov. Ved po pozante uzke chodniky a a vy idete v burke a v prsipalstoch zasebou v rade. Po ceste smerom od Rainerovej chaty na Hrebienok mi uz bolo treba riadne cikat. No proste zabudnite ze sa atm len tak vycikate. Ideme v zastupoch po uzkach chodnikoch ak niekto zastavi tak zastanu vsetci. Tak som si pvoedal ze to nejako vydrzim na ten hrebienok, aj ked sa potreba cikanie neustale zvysovala. Povedal som to aj kamaratke, ona na to ze aj ona potrebuje tiez ale ze to snad vydrzi. KEd sme dosli na Hrebienok tak strasny pred pred WC aj pred lanovkou, ktora odchadzala o 5 minut. Kamratka ma prehovorila aby sme sli an tu lanovku kedze je posledna a peso ist dole do Smokovca v tekej buzke isť nechce. SOm jej sice vravel ze uz to skoro envydrzim, no ona ze aj jej treba tiez cikat ze enjako to zvaldneme. KEd sme nastupili do lanovky som vedel ze je zle. Kedze tam bolo stasne vela ludi tak som jej napisal do telefonu, ze ja to asi nevydrzim. NEchel som tam sepkat aby to nikto nepocul. Ona mi na to povedala ze co uz ak sa pocikam smiat sa mi nebude, ved stat sa to moze kazdemu. Neviem z akch dovodov sme stali v lanovke asi este cca 20 minut. Prsipalsten sme mali na sebe mal ich každý az po kolena boli dlhe. KEd sme začali lanovky krizovat tak som si cvrkol doo boxeriek par krat, no bohuzial premokli a urcite bobl vidno flak ja na firliach, ale kedze som mal na sebe prsiplast tak nic nebolo vidno Kamaratka z vyrazu mojej tvare vedela ze je zle, objala ma a povedala ze ak uz aj nevydrzim, tak sa misat nebude ze to zoberie v pohode.. Ona sa priznala ze tiez sama nevie ci to zvladne NO nebudem chodiť okolo horúcej kase ak lanovka zastala to pozná asi každý. lanovka zastavila a kazdy po mm krookoch sa posuva, ked sme presli cez turnikety tak proste povolili zvierače na mocovocm mechuri a ja som to uz nevedel zastavit. Len som jej stisol ruku. Ona vedela co sa deje a ja si tam len tak pod prsiplastom cikal do rifiel. *No pocikal som sa uplne na komplet aj mlaka bola podo mnou urcite. Ale kedze som mal na sebe prisplast tak nic nebolo vidno. Kamaratka vyletela von ani nesla na wc vedela ze by tam bol dlhy rad a nestihla by urcite, tak sa vickala vonku za autom. Potom ma objala a povedala ze v pohode ze sa to stava a nic si z toho nemam robit tak to bol moj pribeh. Naberie niekto odvahu a napise ako on, ona nestihli na wc

Eulalius (Út, 4. 1. 2022 - 13:01)

Dobrý den. Zajímalo by mne, zda jste někdy hledali veřejné wc, když jste se potřebovali vyzvracet?

Návštěvník (Út, 4. 1. 2022 - 16:01)

Tak to asi nikdo ne. Žaludek nemá svěrač, tak když si usmyslí že to vypustí vrchem, tak není čas něco hledat.

Emil (Čt, 7. 4. 2022 - 14:04)

No já jsem znal jednu hajzlbábu, která kdysi dělala toaletářku na hajzlech na Hlavním nádraží v Praze. A ta vypravovala, že se občas stalo, že se na ty hajzly občas někdo šel vyblejt. Muži i ženy. Poznala to podle toho, že z kabinky slyšela chrchlání, chrochtání, dávení a krkání. A také chlístnutí blitů do hajzlu. Také se to prý dalo poznat podle toho, že si dotyčný držel při příchodu ruku před ústy, škytal a nemohl mluvit. Také se prý stalo, že nějaká žena poté, co se na hajzlu pořádně vyblila, si při odchodu velice hlasitě říhla. Občas také ta toaletářka našla poblitý hajzl poté, co se někdo vyblil a nespláchl.

Ema (Út, 28. 12. 2021 - 01:12)

Byly jsme s přítelem lyžovat v Polsku. A já tam začla potřebovat na velkou. Nedávala jsem tomu důraz a říkala jsem si že to přejde. No po nějakém čase jsem zjistila že to asi nepřejde a začali jsme hledat WC no po chvíli jsem vtrhla do restaurace jenže WC nekompromisně obsazeno tak jsem vyběhal ven a po chvíli běhání jsmw si s přítelem řekli že vyjedeme lanovkou nahoru. A tam si skočím někde do lesa. No cesta nahoru byla nejhorší v mém životě. Přišlo mi to jako celé roky. Kroutila jsem se břicho mě bolelo. No nakonec jsem se nahoru dostala, hned jak to šlo zastavila vypla lyže a šla kačeři chůzí jak kdybych měla v kalhotkách do lese protože jít normálně už prostě nešlo no místečko jsem si našla hned v mžiku jsem si sundala bundu a už jsem stahovala oteplováky. Když tu zrada měla jsem kšandy a ještě pod mikinou. V tu chvíli mě oblil pot docela jsem ještě začala sundávat mikinu ale to už jsem cítila že prohrávám boj, prostě jsem seve svých 28 letech pokakala a počůrala. Došla jsem zpět za přítelem mokrá a pokakaná. Jízda dolů byla nejhorší v mém životě. Dole jsme nasedli do auta popojeli kus po takové polní cestě kde nikdo nebyl a já se začla převlékat. No schytali to kalhotky a termo to jsem musela vyhodit. Očistila jsme si zadek sněhem, natáhla jen oteplováky a jelo se dom. Přítel byl hodný a už se o tom ani nezmiňoval.

David (Po, 3. 1. 2022 - 21:01)

Emo zajímavý příspěvek, ale do poslední chvíle jsem myslel, že to dobře dopadlo a ono ne. Byla ten den tvá stolice tuhá, když jsi to nakonec nevydržela?

Emanuel (Út, 2. 11. 2021 - 08:11)

Můj bratr pracuje v jedné strojírenské firmě. A nedávno vypravoval, že se v té jejich firmě minulý týden byl na toaletě vysrat nějaký kamioňák. A byl to prý tak strašný smrad, že uklízečka již z daleka stříkala sprej proti smradu z hoven. A také ta uklízečka říkala, že za dvacet let práce v této firmě takový smrad nikdy nezažila. Kolem šel nějaký zaměstnanec a když ten smrad ucítil, tak prý blil.

Návštěvník (Po, 13. 9. 2021 - 12:09)

To celé léto žádná žena nehledala zoufale toaletu, že je tady takové mrtvo?

Evča (So, 3. 4. 2021 - 23:04)

Dnes odpoledne jsem šla na vycházku, došla jsem k zahradě vedle jedné restaurace, volal mi kamarád, tak jsme se bavili, že k nám večer i s manželkou přijdou. Docela se fest se mi začalo chtít kadit. Jak jsem dotelefonovala, tak jsem si všimla příkopu před vchodem do restaurace. Vedle sice bylo dětské hřiště, ale naštěstí kvůli začínajícímu dešti tam nikdo nebyl. Doma bych byla za půl hodiny a i když už to nebylo tolik nutné, tak po zhodnocení, že zase tolik na mě není vidět, jsem to nechtěla riskovat. Občas toto vlákno navštěvuju. Hupsla jsem do příkopu, stáhla kalhoty, jen dvakrát lehce zatlačila a velká hromada byla na světě. Mimo veliké úlevy jsem cítila i lehké vzrušení, jestli mě někdo z okolních zahrádek nevidí. Před restaurací je kamera, která jak jsrm pote zjistila, mířila kousek ode mě, tak snad teď nebudou koukat na záznamy :) měla jsem u sebe jen 3 kapesníčky - dvěma se utřela a poslední dala mezi půlky a šla domů na dámu. Vedle příkopu byla navezená hlína, tak jsem to ještě trochu zaházela. Až opět tu restauraci otevřou, tak jim tam jako omluvu půjdu udělat tržbu.

Návštěvník (Út, 6. 4. 2021 - 15:04)

Páni zajímavý zážitek! Co přesně znamená velká hromada, bylo to tuhé nebo kašovitá konzistence?

David (Út, 22. 12. 2020 - 20:12)

Vzpomínám si, že když jsem byl kluk (10 -11 let), tak se mi několikrát stalo, že na procházce s rodiči po městě se mi celkem dost chtělo čůrat, ale nikde poblíž nebyl záchod a naši mi navíc nedovolili se vyčůrat u stromu - řekli mi, že už jsem na čůrání venku před lidma velký a že to tedy musím vydržet. Vždy jsem ale měl v těchto situacích štěstí, neboť když už jsem to měl opravdu tak na krajíčku, že jsem myslel, že se počůrám tak se nějaká možnost se vyčůrat našla - buď jsme někde objevili wc nebo skryté místo, kde mi naši dovolili si odskočit, když viděli, že už to opravdu nemůžu vydržet.

pavel (Út, 22. 12. 2020 - 21:12)

Já to mám jednodušší , nosím plenku .

Elina (Po, 21. 12. 2020 - 22:12)

V červnu jsem psala jak se mi stala trapná příhoda u domovních dveří, kdy jsem při hledání klíčů už neovládla močák a počůrala jsem se. Od té doby jak začnu mít nucení, dostanu strach, abych tak zase nedopadla. Dnes jsem byla nakupovat a pak jsem jela domů tramvají a zase na mně to přišlo, ten strach že nedojdu domů. Úplně mi to znásobí nucení, když jsem vystoupila u nás z tramvaje, bylo to děsné, ale domů jsem jen tak tak doběhla, na záchodě to ale odneslo prádlo.. Závidím chlapům, kteří klidně se otočí a vymočí se skoro kdekoliv. Když by si žena někde sedla hned se na ní dívá jako na nějakou couru, přinejmenším že je opilá. Já prostě na to nemám, to jsem snad schopná se radši počůrat a věřit, že si toho nikdo nevšimne

Nela (St, 9. 12. 2020 - 17:12)

tay znam ty problemy na lyzich,kdyz to na cloveka prijde,vyresila jsem to jednoduse,lyzuji v minisukni a teplich puncochacich,na kterych jsem si udelala v rozkroku rozparek a pod tim bez,takze jednoduse kdyz to na mne prijde,tak staci jen zakleknout,rozpare se roztahne a muzu si ulevit,jednou se mi stalo,ze jsem take par dni nebyla na velke a pri sjezdu na dlouhe sjezdovce za mnou jel nejay chlap,porad bliz a bliz,ja jsem dostala dost velky strach a po chvili jsem dostala tlak do bricha,zaclo mi v nem desne skrundat a deste mi zaclo bolet,potreba byla nevyhnutelna,tak jsem pri sjezdu poklekla a zaclo to ze mne litat a ze ten chlap byl za mnou dost blizo,ta jsem ho tim take ohodila,pak uz za mnou nejel.

abcd (So, 21. 11. 2020 - 22:11)

Já jednou, když jsem byla s kámoškou venku, tak se mi chtělo trochu. Byla jsem tak dva kmod baráku, kdy už se mi docela dost chtělo ale nedala jsem to na sobě znát. Tak mi kámoška řekla, že jdem do obchodu, kde byla šílená fronta, desetiminutová...najednou mě to tak chytlo, úplně jsem se zaklepala a cítila jsem, že už to mám na krajíčku, pak jsme vyšly z obchodu, a řekla jsem ji, že strašně potřebuju čůrat a že už to nevydržím... tak řekla, že půjdeme do obchoďáku se záchodama, tak jsme šly, já se kroutila jak žížala, jednou jsme musely zastavit, abych si dala ruce do rozkroku a sedla si na chvíli... vešly jsme do obchodu, já se slzama v očích a rukama v rozkroku, polomokrýma kalhotkama vběhla na záchod, jasně, že mi nešly sundat chvíli kalhoty, tak jsem tam dlouho stála s rukama v rozkroku, červená jak rajče a sundala jsem je nakonec... to byla taková úleva!!

Karel (Po, 7. 9. 2020 - 14:09)

Dobrý den. Ve svém zaměstnání pracuji již asi 14 let. Takže i přibližně vím, kde se v naší firmě nachází toalety. Nedávno se mi začalo chtít strašně srát. Zamířil jsem proto na toaletu. Tam ale někdo žvanil do telefonu. Takhle jsem to zkoušel asi třikrát po deseti minutách a ten kripl tam pořád telefonoval. Nakonec mne sraní přešlo. Ale představuji si, že už bych tam seděl, když by tam ten dotyčný přišel a začal telefonovat. V té chvíli bych já spustil pořádnou sračku. Nebo bych tam dokonce začal blejt. Ti lidé, kteří slyšeli zvuky, které vydávám při sraní nebo blití říkali, že se jim z nich chtělo zvracet. Ke všemu ten hajzl není uzavřený a smrad z blitů a hoven se šíří i do přilehlých místností. Možná, že kdyby tohle ten telefonista zažil, pochopil by že hajzl neslouží jako telefonní budka.

Lucka (Pá, 7. 8. 2020 - 20:08)

Já mám velký problém s pokakavanim se poprvé jsem se pokakala druhé třídě byl už konec hodiny a já myslela že to vydržím, když hodina skončila ezela jsem rychle na záchody jenže bylo obsazeno no během minuty šlo všechno ven, podruhé v šesté třídě přímo před tabulí no trapas děsně všichni se mi smáli a říkali mi smradlavko a pak zase v osmé třídě v kině samozřejmě že když se to provalilo tak se připomínali I má příhoda že šesté třídy a druhý den mi děcka do školi vzali plínky a donutili mě at si je vezmu. A pak se mi to stalo v 15 přímo před rodinou na sestřině oslavě. Byla jsem už s toho trapas v šestce tak nervózní že se to začalo stávat hodně často, nejhorší to bylo když v device jsme jeli na lyžák a já se tam pokakala v noci a pak jsem mi to z nervozity stávalo i další noci

Lucka (Pá, 7. 8. 2020 - 20:08)

Já mám velký problém s pokakavanim se poprvé jsem se pokakala druhé třídě byl už konec hodiny a já myslela že to vydržím, když hodina skončila ezela jsem rychle na záchody jenže bylo obsazeno no během minuty šlo všechno ven, podruhé v šesté třídě přímo před tabulí no trapas děsně všichni se mi smáli a říkali mi smradlavko a pak zase v osmé třídě v kině samozřejmě že když se to provalilo tak se připomínali I má příhoda že šesté třídy a druhý den mi děcka do školi vzali plínky a donutili mě at si je vezmu. A pak se mi to stalo v 15 přímo před rodinou na sestřině oslavě. Byla jsem už s toho trapas v šestce tak nervózní že se to začalo stávat hodně často, nejhorší to bylo když v device jsme jeli na lyžák a já se tam pokakala v noci a pak jsem mi to z nervozity stávalo i další noci

Lucka (Pá, 7. 8. 2020 - 20:08)

Já mám velký problém s pokakavanim se poprvé jsem se pokakala druhé třídě byl už konec hodiny a já myslela že to vydržím, když hodina skončila ezela jsem rychle na záchody jenže bylo obsazeno no během minuty šlo všechno ven, podruhé v šesté třídě přímo před tabulí no trapas děsně všichni se mi smáli a říkali mi smradlavko a pak zase v osmé třídě v kině samozřejmě že když se to provalilo tak se připomínali I má příhoda že šesté třídy a druhý den mi děcka do školi vzali plínky a donutili mě at si je vezmu. A pak se mi to stalo v 15 přímo před rodinou na sestřině oslavě. Byla jsem už s toho trapas v šestce tak nervózní že se to začalo stávat hodně často, nejhorší to bylo když v device jsme jeli na lyžák a já se tam pokakala v noci a pak jsem mi to z nervozity stávalo i další noci

Reklama

Přidat komentář