Reklama

Můžou větší děti při cestování nosit plenky?

A (Út, 15. 12. 2020 - 19:12)

ahoj nechces si o tom pokecat email je [email protected]

A (Pá, 11. 12. 2020 - 19:12)

ahoj je mi 17 mam problem zacal sem pres karantenu nosit plinky kvuli tomu ze mi v tom bylo dobre ale ted je snazim nemit ani na noc
Kdyz se proberu mam strasny divny pocit a jsem furt nastvaej a v celku hnusny na lidi o kolo sebe a ublizuji jak jim tak i sobe a nehodlam navstivit psychologa z mich duvodu
ale plinky mi nevadi mit na sobe ale zas si rikam ze kdyz je nepotrebuji tak proc bych je mel nosit a strapnvat se zatim me nikdo vni nevidel kazdopadne kdyby si nekdo chtel pokecat tak mi muze napsat na email
[email protected]

adam (Pá, 11. 12. 2020 - 18:12)

Já jsem začal nosit plenky z karanténou. Bydlím v Chomutově a babička u českého Těšína celkem cesta trvá pět a půl hodiny většinou jsem si zašel na záchod na benzínce ale máme žiju jen s ní nechtěla abych se nakazil kovidem a tak mi začala dávat plenky na cestu bily na lepítka moc se mi to nelýbylo ale souhlasil jsem .Každou cestu jsem
plenkou použil a většinou mě někde na prázdném parkovišti přebalila
a když jsem přijely domu mi sundala plenky ale babička chtěla abych
měl plenky celou domu návštěvy a většinou mě u ní přeblalovla sama
babička .názor

Z (Pá, 4. 12. 2020 - 01:12)

Syn už dlouho používá plenky s gumovimi kalhotky teď mi řekl že se pomocil šla jsem se na něj jen kouknout a on mi říkal že se pocural do plenek tak čistou plenu dám až ráno on se ještě stejně pocura ještě jednou ale i pokadi teď jsem do pusy dala i dudlík a včera večer měl čaj v kojenecké lahvi a byl spokojen a já také.?

Jitka (St, 2. 12. 2020 - 14:12)

Zdravim zdejší matky ,potřebovala bych asi nějakou tadu jak odplenkovat syna nyní 13 let.přibližím situaci ... před 3 mi roky jsme s manželem adoptovaly chlapce v jeho 10 ti letech mél trochu handikep s nočnim pomočovánim a tak byl nucen na noc nosit pleny , což jsme akcetovali a samozřejmě doufali že to je otázka kratké doby a že vše bude dobré , asi po roce jsem přisla při nehodě o manžela a od té doby jsme s malým zustaly sami.Syna to postihlo hodně a chtěl v noci spát se mnou což jsem chápala a tak od té doby spíme spolu .Malej se po case přestal počuravat a takjsem byla ráda že už bude vše v pořádku ,nebylo a zatím není malej plenku neodložil a nechce , zkoušela a pořád zkouším jak po dobrem tak i po zlem ale vždycky po vykoupaní přijde a vydobyde si abych mu plenku dala , když se ohradim že už ji nepotřebuje tak si ji prostě vezme sám .Nevim jak to udělat jak ho donutit .... skusila jsem i taktiku že řeknu jeho kamarádovi že spí v plence a že se mu určitě kamarad bude smát .No pravda je bych to neudělala ale i tohle nezabralo .Když se ho zeptam proč ji nechce odložit tak odpoví že mu je v ní príjemně že se v ni dobře citi a že by ji chtěl mít na sobě i přes den když příjde ze školy.No a teď babo raď .... dámy mate některá myšlenku co s tím ? Ještě podotknu že malej je fizicky tak trochu méně vyspélej a vypadá tak o dva roky mladší , zatím je pořád bez ochlupení což ho pořad dělá děckem i když v poslední době asi tak rok poměrně dost často masturbuje 2 krát někdy třikrat denně.To jsem snad vyřešila tim že to dělá večer před tim než ho umeju a rano než jde do školy při sundaváni plenky, poté co přijde ze školy je to jeho první činost poté co se vysvleče ze školního oblečeni do domácích punčocháčů.Máte některá podobnou zkušenost jak ho dostat z plenky ? Diky za vaše rady.

Návštěvník (Čt, 3. 12. 2020 - 00:12)

ochlupení s tím emá nic společného.
Na noc mu2hodiny před spaním nedávejte pít, těsně před spaním dejte vyčůrat , na noc žádné pleny, buďte neústupná, první týden to nebude lehké ale vydržte , kolem půlnoci vzbuďte ať se de vyčůrat ,na noc nechte svítit noční světlo aby trefil na toaletu , odstraňte překážky, třeba to že mu necháte otevřené dveře do pokojíčku, zalíbí se mu že nemá pleny a návykem ho donutíte se budit nebo vydržet do rána , změnte mu návyky , po škole když příjde domů žádné pleny a když vydrží udělejte mu na večeři jeho oblíbené jídlo,

Návštěvník (Čt, 3. 12. 2020 - 00:12)

na postel dejte igelitové prostěradlo a nechejte ho spát nahého, aby při nočním močení nemusel řešit pyžamo.

Otec j (St, 2. 12. 2020 - 23:12)

A to jí použije nebo ne? Ta plena mu dodává pocit bezpečí a pohody. Pokud stim nikoho neomezuje a chce plenku jen doma, tak mu klidně vyhovět. Sama říkáte, že když mu ji nechcete dát, tak si ji vezme sám. Pokud mu ty pleny zakáže tě, tak si je bude brát tajně a nebude třeba k Vám mít takovou důvěru. Vyhovět mu a buď mu ji dávejte vy a nebo sním udělejte tichou dohodu. Ať si je klidně bere, vše dělá v soukromí. Taky ať si plenky buď sám koupi že svého a nebo na ně aspoň přidá část peněz. Dlouho to zřejmě trvat nebude a časem ho to samo přejde.

Návštěvník (Čt, 3. 12. 2020 - 15:12)

Ještě k vaši radě ....otec ....my k sobě máme samozřejmě dost velkou citovou vazbu a taky proto jsem dovolila spát společně v jedné postely ,malej se strašně rád večer před spanim tulí a vyžaduje hlazení buď bříška a nebo zadečku ,já mu ráda vycházím vstříc protože vím že tohle miluje hodně dětí .Ale abych ho budila o půl noci aby se šel vyčurat je zbytečné protože plenka je ráno vždy suchá , no a plenku mu raději já protože ho samozřejmě musím zasypat zásypem než mu ji nasadim . Jak by se asi sám zasypával zásypem a dal si plenku to tedy nevím. Už kvůli tomu že nejčastěji dostává plenky látkové a přez ně buď kalhotky a nebo je li chladněji tak punčochače.Proto si myslím že není dobrý napad aby si dával plenky sám.

Návštěvník (Čt, 3. 12. 2020 - 10:12)

Děkuju za radu ,už skoro rok do pleny nic neudělal a za to jsem ráda .To pro mne znamená ze už je v pořádku ale jak píšete s tím pitím to už děláme davno to je vniveč. Vypadá to že asi ještě nějaký čas počkám a zatím to nechám takhle už proto že od te doby co masturbuje tak se mi zda daleko klidnější než dřív .Před tím byl dost neklidný až někdy protivný. Asi ho to uvádi do spokojenosti a taky se poslední dobou lépe uči což je dobře protože tomu tak před časem rozhodně nebylo.

N (Po, 30. 11. 2020 - 09:11)

Ale stejně musíte dát pleny mezi nohy když je ve spacáků každé dítě ADHD to chce jinak viděl jsem i takto nemocné dítě že vyžaduje jak i 6 látkových plen jak přes den a noc ale na noc chce zavazov do zavinovačky ale když je dítě větší tak se používá větší prostěradlo. Proč se dávají tolik plen on to vyžaduje chce mít nohy trochu od sebe když je venku tak do jednorázové pleny chce dávat froté pleny tak dvě pro větší savost a pohodlí a když je i postižen tak se používá i invalidní vozík dětsky je menší postavy aby nenachladl tak mu dávám i zimní kombinézu. Takže má 4 látkové pleny místo 6 látkových plen a na pleny dostane vždy svrchní kalhotky a bavlněné punčocháče se zimní kombinézou a usadí se na invalidní vozík s popruhy.

Návštěvník (Út, 1. 12. 2020 - 01:12)

Tak to je samozřejmost , do omezujících , svazujících prostředků jsou pleny nutné.
na to co dítě chce záleží také ale je to i na doporučení lékaře jestli použít prostěradlo nebo spandex či jen pytel na spaní.Volba plen je na dospělém ale já jsem pro 6.látkovek a PVC kalhotky ,řádné oblečení aby dítě neprochladlo je důležité, čím více vrstev tím lépe. takže body ,termo , punčocháče , mikyna a ideálně ta kombinéza, na inv. vozíku beru použití bezpečnostních pásů přes ramena i v rozkroku jako samozřejmost , jen bederní pás jako je u standardních vozíků je nedostatečný.

Otec 2 (Ne, 29. 11. 2020 - 18:11)

Buď rád že tě nepoutaji a pleny si nesudavej řekni rodičům aby ti sehnali gumové kalhotky ze zámkem a to pleny si nesundas a je lepší dávat i dupačky ze zipem vzadu já jsem to se synem takto udělal když je ADHD nemocen tak večer má 4 látkové pleny a gum kalhotky plus dupačky a aby si neublížil tak má svázané nohy k sobě jako do kozelce jen na chvilku nežli se uklidní a pak se nohy uvolní ale většinou to chce až do rána a pak se jenom prebali ráno.

Návštěvník (Ne, 29. 11. 2020 - 23:11)

na elimininaci běhání po domě a upoutání na lůžko se používa "coconspandex " nebo spací pytel, zabrání to dítěti běhání po domě , na mlácení se na posteli nám přišlo nasadit dítěti polstrované palčáky , dítě si neublíží.

Karel (Pá, 27. 11. 2020 - 23:11)

Nechápu co proti tomu někteří lidé mají, není na tom nic hrozného, pokud s tím dítě souhlasí a nevadí mu to. Občas jsou plenky prostě pohodlnější.

Hana (St, 25. 11. 2020 - 10:11)

Já vždycky večer dám synovi a dceři každému 4 látkové pleny a svrchnimi kalhotky a bavlněné punčocháče a nebo bodyčko a dávám jim je přes punčocháče a jsou spokojeni jak já Matka tak i děti a ráno jsou přebalování normálně ale když jsou venku tak mají také plenky jednorázové akorát syn si řekne o dvě látkové pleny do jednorázové pleny a úplně je v pohodě vůbec mu pleny nevadí teď jsem akorát ho prebalila jelikož byl durch mokrý dnes jsem mu dala pleny a punčocháče se zimní kombinézou jak chtěl a venku se oba dají také prebalit úplně bez problémů stáhne se jim zimní kombinéza a punčocháče a vymění se jen jednorázové pleny jeden po druhém pak jím dám dětské boty prestige a vyrazí se a takto noseji plenky už dva roky a je jim 12 a 14 let. A takový v pohodě jsou už si na punčocháče a plenky zvikli.

Martina (Út, 29. 12. 2020 - 01:12)

Kde jseženu bodyčko na 14 let syna, sama jste upletla nebo koupila :) děkuji za odpověd ;)

Martina (Út, 29. 12. 2020 - 01:12)

Kde jseženu bodyčko na 14 let syna, sama jste upletla nebo koupila :) děkuji za odpověd ;)

? (Út, 24. 11. 2020 - 03:11)

Tak jak si užíváte školu a nebo jste doma na plenkách a různých dětských věci např bodyček punčocháču plenek dudlíku a kojeneckých láhví a nebo i vycházky dostáváte pleny a nebo když nikam cestujete.?

Návštěvník (Út, 24. 11. 2020 - 04:11)

Na vycházky dostáváme všichni boty značky Prestige.

Reklama

Přidat komentář