Reklama

Líbí se Vám jak holka / kluk / čůrá ??

Simona (Út, 1. 12. 2020 - 23:12)

Dočetla jsem tvé poslední dny Kláro . Držím ti palce. Musíš jít dopředu a vypovídat se a vyplakat a vykŕičet vše co tě zranilo a pak to zahodit jako odpad a bude všechno lepší. Teď to budu tady sledovat častěji.

Stáňa (Út, 1. 12. 2020 - 21:12)

Já si Klárko pamatuji na jeden okamžik v životě,který mne rozsekal na šrot a týkalo se to také filmu a jeho úplně posledního záběru. Sluníčko na klice......... Requiem pro panenku. To už je staší film a já tehdy byla mladá holka a neprožívala jsem moc dobré období v rodině a tenhle film mne dostal. Bylo to v kině a já - mně bylo tehdy 17 let, já se nemohla vůbec zvednout ze sedačky a tak jsem usedavě plakala, že ani kamarádka ,co tam byla se mnou nic nezmohla. Tehdy ještě nebyly mobilní telefony, to bylo krátce po revoluci a tys ještě nebyla na světě, ale nakonec mně kámoška odvedla na záchod a tam jsem se opláchla a trochu dala dohromady a pak jsme šly městem domů a stejně jsem bulila znovu a i v noci tajně do polštáře i několik dní. Kdykoliv ten film vidím, dostane mně stejně. Jestli to zvládneš tak se na něj podívej taky. Já tehdy také chtěla otevřít ty dveře ke svobodě a strašně moc jsem se cítila jako ty chovankyně, které byly zavřené v tom domově, Chci říci, že ti velmi rozumím a nechci ani rozebírat, co se ti přihodilo a klást nepříjemné otázky. Myslím, že budeš-li chtít, tak to sama sdělíš Liborovi nebo zde třeba tomu Tonymu nebo Pulujovi, kteří si myslím ,že jsou ti ,co tě určitě neshodí a pochopí. Držím ti palce a piš o čůrání a o všem ,co chceš napsat. Po včerejším a dnešním dni jsem z tvého příběhu pochopila víc než kdykoliv před tím. Pozdravuje tě Stáňa z východních Čech.

Návštěvník (Út, 1. 12. 2020 - 22:12)

Requiem ..... v pondělí 7.12. 23:15, ČT1

Lucka (Út, 1. 12. 2020 - 21:12)

Já se bojím, aby to Klára ustála. Co myslíš?Když napsala, že je celkem vpořádku ,tak to není ještě ok. Já jsem ani na ten druhej film nebyla schopna dneska koukat. Něco se ve mně posunulo ,dost si to asi beru. Tys to taky asi neměla snadný.

Šišmiš (Út, 1. 12. 2020 - 20:12)

Já bych se chtěl omluvit, že jsem tě naváděl k čůrání pod viaduktem. Tohle jsem nevěděl, promiň. Mělo mně něco trknout už dřív když jsi na ty moje hlášky skoro nereagovala. Ale když máš Libora s to je myslím rovnej chlap a další lidi kolem sebe, tak to bude všechno dobrý. Dobrou noc.

Mike (Út, 1. 12. 2020 - 19:12)

Klidnou noc,vše bude dobré. Jsem s tebou .

Sluníčko (Út, 1. 12. 2020 - 19:12)

Já jsem plakala pro tebe Klárko, protože jsem pro tebe smutná a tajně. Já když jsem to sluníčko tak bych ti chtěla posvítit abys byla veselá a ty zlí věci byly pryč . Neboj se, já na tebe myslím moc hodně. Já bych chtěla být jako ty. Až budu pod peřinou tak to povím Bačkůrce,to je plyšová chobotnice a ta mně tady v postýlce hlídá. Já už ji o nás povídám hodně hezky.

Bertík (Út, 1. 12. 2020 - 17:12)

Klárko mám tě taky moc rád. Máš krásný čůrání a jsi moc krásná. Nesmíš se trápit, já byl včera smutnej za tebe a ani jsem se nemohl ozvat jak jsem se o tebe bál. Teď už se neboj, nic se ti nestane.

Radka (Út, 1. 12. 2020 - 16:12)

Viděla jsem ten film a teď jsem četla to,co napsala Klára. Úplně mi nejde psát co jsem chtěla. To jsou dva šoky ze dvou stran. Jen velká podpora pro ní, Klárko,velká ode mne.

Mike (Út, 1. 12. 2020 - 16:12)

Já nemůžu taky nic. Tohle mne uzemnilo. Já tohle neberu. Takhle ne!

Návštěvník (Út, 1. 12. 2020 - 14:12)

Klárko?

Klára (Út, 1. 12. 2020 - 15:12)

Taky ses nezeptal proč třeba neumím a nemůžu se milovat do pusy a poblinkám se u toho a prostě to nepřekonám. Když tě pod viaduktem někdy nenechali vyčůrat až jsem se počůrala a vyhrožovali mi ,že to nesmím říct a na záchodě to bylo do pusy a já ještě ani nevěděla skoro proč až jsem se pozvracela. Na to se nikdo neptá a já to mám sama v sobě. Venku čůrám,abych měla přehled , prostě se bojím na veřejných záchodech, že se to stane znovu ,pod viaduktem se musím vyčůrat, já měla nařízeno sem přijít ,aby se mi chtělo , já tam čůrat musím , já to chci tam všechno začůrat a úplně spláchnout a mně to samo dělá, že tam musím a málokdy vydržím až domů. Já už to nechci , já ani Libor tohle všechno neví, jen něco maličko. Já to mám tak nastavený v sobě. Já te´d chci někam s Liborem pryč. Alespoň na chvíli, dnes už nebudu psát ,já už nechci teď nic protože, jindy

Lucka (Út, 1. 12. 2020 - 18:12)

Mám tě moc moc ráda. Já nemůžu nic víc taky napsat,jen že jsi moc statečná a. Zítra . Dnes to nejde víc.

Návštěvník (Út, 1. 12. 2020 - 18:12)

Klárko myslím,že bys naopak už pod viadukt chodit čůrat neměla vůbec. Bohužel neznám pozadí toho všeho, ale tohle je myslím důležitý, to místo ignorovat úplně. Tony mně zaujal myslím,že bys měla si s ním beze strachu a obav povídat a svěřit mu vše co máš v sobě bolestivého. Klidný a ne smutný večer ti přeju.

Tony (Út, 1. 12. 2020 - 15:12)

Tak až ti tvé nitro dovolí se nadehnout a říci vše důležité další, napiš svobodně jak to cítíš. Nenaléhej na sebe, třeba to bude ještě dnes ,třeba za pár dní, týden. Nenaléhej a napiš až se budeš cítit vnitřně svobodná a připravená to sdělit. Klidně to napiš po svém, klidně vulgárně nebo razantně, to je vpořádku, to nejsi ty, to jsou pouze tvé bolavé emoce, které potřebují vyjádřit sebe ve své opravdové podobě, aby se zahojily. Není důležité hodnotit, je důležité naslouchat, Já ti děkuji za reakci. Nečekal jsem až takovou ,velmi mne to překvapilo a jsem připraven naslouchat i příště až budeš připravena i ty. Vše je cesta správným směrem. Děkuji za tvou otevřenou upřímnost.

Puluj (Út, 1. 12. 2020 - 19:12)

Děkuji vám za Kláru a nejen za ni. Myslím,že už bude připravena.

Návštěvník (Út, 1. 12. 2020 - 15:12)

Kláro!

Klára (Út, 1. 12. 2020 - 13:12)

Dnes mne vzala maminka kamarádky autem od školy do Mimoně a tak jsem doma rychle a čůrání vydrželo až domů a bylo v pohodě tady na záchodě. Trochu se prokoušu těmi vzkazy a odpovím ,co bude možné a děkuji za ně. Ještě nevím jestli jsou kladné nebo ne, ale i za ty opačné děkuji. Každý má právo na svůj vhled a názor.

Matlák (Út, 1. 12. 2020 - 11:12)

Klárkó moc nebud smutná jako ja mám rad tvé pnutí když já nemám teď když já taky smutný jde za tebe napiš čuriní až bude nebude smutná

Sluníčko (Út, 1. 12. 2020 - 11:12)

Nebuď smutná Klárko já taky někdy smutná jsem. Dneska jsem se už vyčůrala dvakrát , ráno a teď ale už nepiju jen jsem to vyčůrala na záchodě. Taky bych chtěla kluka jako ty až budu velká jako ty. Kdyby chtěl abych u něj čůrala tak kdybych ho milovala jako ty tak ráda i jako ty i to spolu.

Reklama

Přidat komentář