Reklama

Polykání spermatu

Návštěvník (Út, 2. 2. 2021 - 19:02)

Dneska jsem snědl svoje sperma

Návštěvník (Čt, 10. 12. 2020 - 16:12)

Je to tak tři roky zpět co jsem se tahal s kámoškou a spali jsme spolu. Ta byla úplně ujetá na polykání spermatu. Ona ho chtěla vždy, když jsme měli sex. Nechtěla abych se udělal do ní, ale vždy do pusy. Takže sex a když to na mě už šlo, tak ho rychle vyndat a udělat se jí do pusy a ona vše spolkla a ještě mi ho vždy snad do poslední kapky vysala. Když mi ho honila, tak taky vždy vše nastříkat do pusy. Občas sem se udělal na sebe, na břicho. Ona to pak vše slizala. Chtěla to pořád, ráno, odpoledne, večer. Nikdy jsem podobnou holku nezažil, co by milovala takhle moc sperma.

Marcela (Čt, 10. 12. 2020 - 06:12)

Take meto na poprve moc nechutnalo,ale casem jsem si zvikla natolik ze bez toho nemohu byt.A proto kdyz to jde vykourim pritele a uz se nemohu dockat az se mi vystrika do pusy a mohla ho spolknut.

Návštěvník (St, 9. 12. 2020 - 20:12)

Když jsem poprvé ochutnala sperma, tak mi to nechutnalo a málem jsem se po... Fakt dost nechutné. Měla jsem pak nějakým čas odpor to mít v puse. Pak jsem to několikrát zkusila a občas to nebylo tak hrozné, jako poprvé. Teď už to občas polknu, ale znám mnohem chutnější věci ;)

Tonda (Út, 1. 12. 2020 - 01:12)

Tak před chvílí jsem si nastříkal do pusy svoje sperma :) Lehl jsem si na záda, nohy dal za hlavu, tak abych měl penis hned nad pusou. Netrvalo ani dlouho si ho honit, to vzrušení z toho bylo veliké. Přeci jen, mít svůj penis nad sebou, dívat se na něj, mít otevřenou pusu a čekat až se postřikam, dělá svoje. Po chvilce jsem cítil že už budu, tak jsem otevřel pusu a pořádně honil. Zavřel jsem oči a cítil jsem jak to ze mě jde a stříká mi to všude na obličej, ale i do pusy. Ty první strikance, jsem měl snad všude, ale pak jsem si naplnil pusu. Je to fakt dost teplé. Když jsem dostrikal, tak jsem si sedl a měl toho plnou pusu a odvážil jsem se a polkl jsem to vše. Pak jsem měl ale divnou chuť v puse i v krku, ale stačilo si vyplachnout pusu a napít se bylo to lepší. Určitě to doporučuji vyzkoušet, kdo to ještě nezkusil!

rymanni (Čt, 26. 11. 2020 - 08:11)

Sex seznamka - http://hespac.com/sexseznamka.htm
Počítal jsem s tím, že na mě budou vyskakovat fiktivní profily. Lehce jsem je ale rozeznal od skutečných žen. Navázal jsem se třemi konverzaci a pokračovali jsme přes email. Postupně jsem se s nimi sešel a po předchozí domluvě je pozval k sobě.

Mladý kluk (Čt, 26. 11. 2020 - 04:11)

Je to jistě životosprávou.. Jsem bisexuál po ukončeném tříletém vztahu s přítelkyní, jsem chtěl po čase zkusit něco nového.. Tak mám několik měsíců kamaráda milence.. Známe se skoro od dětství, orientaci máme stejnou, oba po rozchodu, tak proč to nezkusit. Nikdy předtím bych tomu nevěřil, ale líbí se mi, když se mi vystříká do pusy.. Je nekuřák a sportovec, jeho sperma je vždy pěkně husté a má příjemně sladkou chuť. Jemu se též líbí, když se mu udělám do pusy a mé sperma mu chutná, byť je mírně nahořklé. Což mohu potvrdit, protože mi zvědavost nedala a sám jsem to zkusil. To bude tím, že já jsem pro změnu kuřák.. Důležité je to dělat z vlastního přesvědčení, nikoliv proto, aby se partner/partnerka zavděčil/a. Takhle je to ve všem. Pro zlepšení chuti spermatu doporučuji ananas, opravdu funguje. :)

Stará kurva (Čt, 26. 11. 2020 - 05:11)

Pojď,

Radek (Čt, 12. 11. 2020 - 22:11)

Každá žena, která mi spolkla sperma si ho nemohla vynachválit. Hledám holku, která by mi sperma rada polykala, pripadne i na odpaneni. Napis na [email protected]

Steve (Út, 1. 12. 2020 - 22:12)

To určitě ... Pohádka na dobrou noc? :-D Myslíš že Ti to fakt některá uvěří? :o))))

Petr (Ne, 1. 11. 2020 - 17:11)

Moje žena sperma poprvé spolkla při orálu, ale pak už to nechtěla. říkala,že to má divnou chuť. Od té doby jsem to musel zavčas vytáhnout z pusinky. Tak nevím.

Mirek (So, 27. 2. 2021 - 10:02)

Já bych jí ho nevytahoval, od toho je, abys jí to nastříkal dovnitř a spolkla. Když ne, tak je to ženská na prd.

Libor (Pá, 9. 10. 2020 - 14:10)

S přítelkyní máme takový malý byt, je nám kolem 19 a chodí k nám na návštěvu kamarádka přítelkyně. V pohodě polykají obě a můžu šukat obě. Ona se ta kamarádka nechce nijak na někoho vázat a tak mě přítelkyně nechává, abych ji šukal, když má potřebu a často u nás i přespí. Jednou jsme měli na stolku pizzu a tu kamarádku napadlo, že mi ho vyhoní a vystříká do té pizzy, abychom ochutnali, jaká bude takto vylepšená. Já na tom nevidím nic zázračného, ale holky tak už blbnou každou chvíli. Jo, jo, ženské a ty jejich nápady. A zase ten nádherný pohled, když jedné nastříkám semeno do pusy a potom si spolu obě s ním hrají a předávají si ho, nebo když se do jedné vystříkám a druhá ji pěkně líže a vysává a potom se začnou líbat a zase si ho předávat a ještě se začnou líbat se mnou. Musel jsem si zvyknout na tu chuť. Z toho jsem tak hotový, že můžu šukat znova a ty dvě tohle moc dobře vědí.

Tonda (Čt, 8. 10. 2020 - 21:10)

Moje bývalé přítelkyně to zkusily polknout, ale moc jim to nechutnalo, až na dvě. Jedna to milovala a chtěla pořád do pusy a vše spolkla a vysala. Ta druhá to občas polkla, ale s tou jsme spíš zkoušeli dávat sperma do jídla a pak to ochutnavali. Svoje sperma už jsem také ochutnal přímo nastrikane do pusy a ne jednou.

Patrik (Út, 29. 9. 2020 - 11:09)

Po každé když si ho vyhonit si ho dám....

Roman (Po, 28. 9. 2020 - 15:09)

take tak rad si dam sve sperma

Patrik (Po, 28. 9. 2020 - 14:09)

Já si ho vyhonit a spolknu chutná mi.....

Kateřina (St, 2. 9. 2020 - 03:09)

V létě jsem byla na brigádě na vlakovém nádraží. Mimo jiné jsem uklízela WC. Občas byla v kabinkach na pánských postříkaná mísa spermatem. Někdy i dlaždičky na stěně. Nádherně to tam vonělo . Většinou jsem neodolala a musela jsem ochutnat.

vysoký jalovec (Po, 7. 9. 2020 - 04:09)

ty si v tom hodně frčíš pojd me ho vykouřit

Karel (Pá, 7. 8. 2020 - 07:08)

Ahoj,nasla byse tu divka,ktera rada kouri az do konce a mohl se ji vystrikat do pusinky.Naoplatku muzu olizat ja tebe.Napis [email protected] jsem z Prahy 10.

Reklama

Přidat komentář