Reklama

pleny v dospělosti..

Karel (Čt, 18. 12. 2014 - 08:12)

mě to tak jasný nepřijde v...s těma plenama v nemocnici máš pravdu,levnější je dát podložku a popřípadě plenu než čtyřikrát za den převlékat postel.Zažil jsem to na vlastní kůži po operaci páteře,nejdřív jsem měl cévku,po pěti dnech řekli,že hrozí zánět,vyndaly ji a dali mě plenkové kalhotky.Kupodivu jsou na těle příjemné i když už potřebují vyměnit,podotýkám,že se jednalo jen o malou potřebu.Pochopitelně jsem močil do bažanta,ale nucení bylo vždycky náhlé a než jsem si nachystal bažanta došlo už k uniku,takže to nebylo špatné řešení.Nevím proč všichni z toho děláte událost,když má někdo plenu.

! (St, 17. 12. 2014 - 20:12)

Úchylové, přeji vám, ať ve stáří nosíte plínky co nejdéle.

martin (St, 17. 12. 2014 - 20:12)

ja si plienku dávam v piatok ked sa vrátim z krčmy poriadne ožralý, lebo sa v spánku vždy pocikám aj pokakám...

! (Út, 24. 11. 2020 - 03:11)

Úchylové, přeji vám, ať ve stáří nosíte plínky co nejdéle.

Miki (Pá, 4. 6. 2021 - 17:06)

A ja tobe preju jen vsechno nejlepsi a to co prejes druhym at i Karma co nejdrive vrati-treba ted hned!

Pavel (Pá, 27. 11. 2020 - 20:11)

Úchyl je jenom ten co se směje nemocným lidem ať mladým nebo starým nemocnici si věk nevybírají

Udivenej, (St, 17. 12. 2014 - 08:12)

mě to tak jasný nepřijde v nemocnici ti šoupnou plíny ani se nenaděješ stačí aby ti něco ukáplo cestou na záchod a je problém.Zažil jsem že těch pár kapek nemohla utřít uklizečka ale musela to udělat sestra která je proškolená a placená za práci s infekčním materiálem.Tak bacha na to něco utrousíš a hned máš plínu.

Ruda (Út, 16. 12. 2014 - 09:12)

no v te nemocnici kdyby jste...jasnej pripad

Návštěvník (So, 16. 10. 2021 - 22:10)

sledující (IP:...No vida. Zdá se, že toto bude na prokurátora stačit. I toho anglickýho, že ty úchylný igelite, nylone a vůbec sbírko úchylek.

Návštěvník (Čt, 5. 11. 2020 - 15:11)

sledující (IP:...No vida. Zdá se, že toto bude na prokurátora stačit. I toho anglickýho, že ty úchylný igelite, nylone a vůbec sbírko úchylek.

Miki (Pá, 4. 6. 2021 - 17:06)

Ty zavistiva trubko co na Zemi jen prekazis se bidne domluvis Cesky a asi nevis, ze prokuratori uz 30 let neexistuji. Jsi chudak, zebrak,ktereho sere vlastni nemohoucnost a neschopnost. Jeste ze mas internet a schovavas se za nej, zalezly jako potkan v dire. Co jsi v zivote dokazal ty nulo? Kulovy ho... a ted chces nekoho polepsovat, vyhrozujes? Pritom bys mel byt zalezly jako ten potkan a jen v noci si u popelnic neco nacpat do bricha. Jsi chudak, vsechno se ti pokakalo, nikdo te nema rad a to jeste nevis, co se s tebou brzo stane. A to nebude hezke-ale sam sis o to koledoval ty Navstevniku. Po kazde akci prichazi reakce, ktera muze byt neumerna!

alois (Po, 15. 12. 2014 - 16:12)

no v te nemocnici kdyby jste byli tak by jste poznali sami jake to je kdyz clovek nemuze na zachod a je upoutan na luzko a nemuze vsat pouziva bazanta i misu na srani ale obcas jse stane mala nehoda ze pomoci i postel a tak to jse resi plinama a podlozkou pod plinu tzak nevim s ceho tu delate problem a nebo ze je clovek uchylak ci neco jineho apod.

pravý posraný (Pá, 12. 12. 2014 - 20:12)

Co takto vy milovníci...Kdyby to v nemocnici viděli, tak se z toho poserou.

pravý posraný (Pá, 12. 12. 2014 - 20:12)

Tak to je dobř, že jsi se...Úchylnost není nemoc.

milan (Pá, 12. 12. 2014 - 16:12)

Co takto vy milovníci plienok, zájsť si do nemocnici medzi tých, čo tie plienky potrebujú a sú na ne odkázaní?

Ahoj Evo a vsic (Pá, 12. 12. 2014 - 09:12)

ja si davam 2 velke latkove detske osusky-cca 90x90cm,velkou igelitovou plenky a celoigelitove kalhotky-mam natahovaci i zapinaci na bocich a spim v nich a natahnu si na ne kalhoty a jdu ven mezi lidi a ani ta pani,co k ni chodim kupovat bavlnene plenky se me ptala,pro koho ty plenky kupuji.A kdyz jsem ji rekl,ze pro sebe a ze je mam na sobe,tak si me prohlizela a neverila mi.A kdyz je chladno,tak si oblekam jeste silonove damske puncochace.Jinak plenky susim bezne vsem na ocich,nedelam z toho zadnou vedu,nekdy k nim povesim i premachnute gumove kalhotky,at si lidi lamou hlavu.A o tom"pareni se",to neni tak strasne jak si vsichni mysli. Ano kdyz je horko,nebo se potis pri namaze,nebo pri sportu,tak ano.Ale nosim si nahradni suche,vlhcene ubrousky,krem, zasyp. Mam i nahradni 2 gumove kalhotky i male igelitove prosteradlo,kdyz se nekde prebaluju,nebo bych u nekoho spal.Mam tam i nejake jednorazovky-pro nejvetsi nouzi,jinak si je nedavam.Za tech par desitek let to mam docela vychytane a vim co si mohu a nemohu dovolit.Zacal jsem si je objednavat v 1979 u INKY v Benesove Ahoj a preji hezky den a plenkam zdar.

Eva (Pá, 12. 12. 2014 - 08:12)

no ja take obcas vyskousim...promiň,to by mě teda nenapadlo,vždyť v každé druhé reklamě poukazují na to,že se tekutina mění v gel,takže prát nelze.
Pokud pracuješ v prádelně,kde se pleny běžně perou,chápu,že není problém je používat,ale nedovedu si představit,že bych denně prala a věšela x plen.Navíc by určitě při nošení byly víc vidět.Zlatý jednorázovky.

(St, 10. 12. 2014 - 23:12)

no ja take obcas vyskousim teny ale radsi nosim latkove pliny daji jse kdykoliv vyprat adele pouzivat....a skousely jse nikdy vyprat papirovku tak to nikdy skuste a uvidite co jse stane s ostatnim pradlem...neviperete to hned ale po case jse to povede vyprat delam v jedne nemocnici v pradelne a tam jse to stalo s detskeho odd.privezli spinave latkove pleny anikdo to nevytridil ze mezi latkovejma byli i papirovky a to potom bylo nadeleni pak cele odd.detske nemeli ani jednu latkovku po ruce kdyz je zrovna potrebovali

Eva (Út, 9. 12. 2014 - 07:12)

Tena Pants sou nejlepší...Taky mám nejlepší zkušenost s Tenami,všechny jsem vyskoušela a všechny jsou výborné,hlavně Tena Pants Lady Discreet,které jsou navíc i pěkné a na první pohled nepřipomínají plenkové kalhotky.

Karel (Po, 8. 12. 2014 - 21:12)

jaké máte zkušenosti s...Tena Pants sou nejlepší kalhotky na trhu.Pohodlný a perfektně seděj.Chodím dálkový pochody a nikdy jsem neměl odřeniny nebo opruzeniny.
Zkoušel jsem eurony,molipants,abeny a žádný se jim nevyrovnaj.Fakt skvělý.

Reklama

Přidat komentář