Reklama

Nahý při vyšetření ???

(anonym) (Pá, 12. 3. 2021 - 22:03)

WTF jebe ti??!!!

Steve (So, 13. 3. 2021 - 02:03)

Zase nějakej pohádkář ... tady nic nového. Škoda že tyto bláboly tady server nevyhazuje a neblokuje. Nedejbože by tomu někdo věřil.

Jasutakovaslep… (Po, 8. 11. 2021 - 17:11)

Ano, prostě lidi, nevěřte takovým blbostem a už vůbec je SEM NEPIŠTE! je to otravné a... No tvl co se lidem co to sem píšou sakra honí v hlavě?!

Jan (Čt, 18. 2. 2021 - 08:02)

Udělal se mi mezi koulemi a řití takový nějaký výstupek který byl nutný vyříznout. Přišel jsem na sálek lehnul na kozu ,sestra mi dala nohy na ty madla natřela ajatinem celý zadek, koule i penis trošku se při tom culila .Přes břicho až po penis mi dala tu zelenou hadru a čekal jsem na doktora ,Mezi tím mi ještě jednou natřela vše ajatinem až se mi postavil. Pak vzala koule a přilepila mi je nahoru ať nevisí přes řit to už naštěstí penis ochabnul, přišel doktor píchnul mi injekci na umrtvení a šlo se na věc

Návštěvník (So, 30. 1. 2021 - 00:01)

To také jedna Nána přišla na gyndu v aqualungu i s šnorchlem !

Návštěvník (Čt, 26. 11. 2020 - 09:11)

neurologie

Monika (Út, 24. 11. 2020 - 09:11)

Jsem lékařka , zubařka. Zažila jsem situaci že se mě pacient kterému jsem měla trhat zub zeptal jestli si může sundat košili aby si jí neazal. Řekla jsem že ano a v žertu jsem dodala ze si může sundat co chce. Když jsem se otocila seděl na křesle úplně nahý. Trochu mě to rozhodilo ale nechala jsem ho. Vytrhla jsem mu zub a zeptala se jaké to bylo. Řekl ze pěkné. Břicho měl plné semene a na rtech úsměv.

Abe (St, 25. 11. 2020 - 00:11)

Měl jsem roztomilou zubařku, která mne milovala. Dělala vše pro to, abych byl u ní co nejčastěji. Ke koitu sice nikdy nedošlo, ale laškovali jsme. Já s její vagínou, ona s mým penisem. Několik mých zubů to značně poznamenalo, nebo extrahovalo.

Pepa (Po, 23. 11. 2020 - 15:11)

Na kolonoskopii jsem byl taky a hned při objednání mi sestřička vše vysvětlila, dostal jsem upravené jednorázové prádlo.

Marek (Po, 23. 11. 2020 - 09:11)

Tak to ti moc nevěřím byl jsem několikrát, vždy jsem měl boxerky s vystřiženým otvorem vzadu, oprané jsem je použil vícekrát. Nato mě upozornila s úsměvem sestra ,že nemusím stříhat zase druhé.

Návštěvník (Po, 23. 11. 2020 - 11:11)

Asi záleží na doktorce.

Návštěvník (Po, 23. 11. 2020 - 16:11)

Předem jsem nereagoval na nabídku jednorázových šortek za 80Kč, tak jsem musel být nahý. Remedis sro. Neubylo mě.

Návštěvník (Ne, 22. 11. 2020 - 19:11)

Když jsem byl na kolonoskopii, tak jsem si předem připravil slipy, ve kterých jsem si vzadu vystřihl díru. Neprošlo to. Musel jsem je vysvléct taky a na lehátko dojít s nahým spodkem. Ale tam mně přikryly.

David (Ne, 22. 11. 2020 - 19:11)

Obvodak me poslal do nemocnice s podezřením na slepé střevo. Tam mi doktor prohmat břicho a strčil prst do zadku. Rek ze je to ukázkový zánět a jestli by mi nevadilo ze se na me podívají medici. Řekl jsem ze nevadilo. Za chvilku přišlo do ordinace šest mladasu. Sami chlapi. Natahli si rukavice a jeden po druhém se mi stourali v zadku. Při tom ještě s doktorem diskutovali co a jak. Trochu to bolelo a bylo mi dost trapně. Navíc se mi při třetím prstu postavil. Doktor se jen usmal a rek ze je to běžné. Než se všichni došťourali už mi trcel jak kolik a slintal. Doktor je poslal pryč a me poděkoval.

Petr (So, 17. 10. 2020 - 00:10)

Když mi bylo 14 let tak jsem byl hospitalizován v nemocnici, jednou mě a ještě nějakou holku v průběhu hospitalizace nás poslali do jedné ordinace v baráku kvůli vadnému držení těla. Jelikož jsme tam oba dva byli hospitalizováni, měli jsme na sobě pyžamo, jako celý den. Přišli jsme dovnitř a doktorka řekl tak kdo začne, chlapce svléknibse do spodního prádla, já na to řekl že pod tým pyžamem žádný spodní prádlo nemám a ona na to: tak se svlékni do naha pak se to vystřídalo a ta holka se taky musela svléknout do naha.

Návštěvník (So, 10. 10. 2020 - 07:10)

Jeste dodam,blby v tom veku,kdy jsem se jeste stydel,byly ty reci.Mezi smichem ta spoluzacka rikala,ze ona by v takovy pozici prdel zadnymu chlapovi neukazovala,a nenechala by si v ni od chlapa stourat.To jo,ja taky ne prizvukovaka sestra,to si neumim predstavit,ze by mi chlap strkal prst do prdele.Doktorka pak aspon lidsky rekla,jsme tu na tebe tri vid,v prevaze.Je to proste tak,kdyz dete k dkoktorovi vzdycky je tam zenska,a ty se rady koukaj.Na to jsem si vzpomnel,kdyz mi bylo pres dvacet,ale to uz jsem se nestydel zubarka mi nedokazaka vytrhnout zub,zacal jsem otekat uvnitr,sanitkou mne vezli na kliniku.Tam mi sestra daka injejci,druhy den druhou.Kdyz jsem lezel na bruse a cekal tu druhou,rekla,ze s injekcema do zadku zkusenosti nema,jestli mi ji muze dat ted do druhe pulky.Ja uz mel jednu odkrytou.zNa to mi stahla kalhoty az di stehen,tak ze jsem mel celou prdel venku.Na to cekaly dve mlade sestry pred plentou,jako by nahodou odkryly plentu a divaly se.Mne ti ale uz nevadilo,at se divaly,A ted jsen bl s bradavicemi na koznim,zrivna tam byly praktikantky,doktiorka se zeptala,zda mohou byt pritomny.Pak mi rekla,ze provede tedy nsnatkou vysetreni celeho tela,stahla mi trenky,prohlizeka mne I v rozkroku,skutecne tam mam bradavicku.Ty cumely,ale mne uz to nevadi,horsi to bylo v tech osmnacti.

Návštěvník (So, 10. 10. 2020 - 05:10)

V osmnacti letech jsem byl u dirostove lekarky,bylatzm I sestra.Vybidla mne,at se svliknu donaha a hmatala mi penis I varkata.Sestra se culila a prikryvala si pritom rukou usta.Pak se stalo ti,na co jsem byl upozornenVlezt na luzko,na ctyri a vystrcit zadek.Byl tozvlastni pocit studu.Nahke vsak prisla daksi sestra,pry je na praxi.Byla to moje sooluzacka z devatetridy.Kdyz mne tam videla,oslovila mne jmenem,co ja tam jako a zacala se smat.Smala se po celou dobu vysetreni,musel jsem lehnout I na zada,ona mi roztshovaka pulky a doktorka mi satrala v zadku.Vidis,ja ti rikala,ze te uvifim jednou nahatyho a ty mne ne,jeste v devitce,smala se.No,kdyz te ted spoluvysetruje kamoska,tak se citis lip,ne?,ptala se doktorka.Ja se ale citil mnohem hur,to byl pocit bezvychodnosti.Nemohl jsem si vybrat.

Bob (St, 29. 4. 2020 - 15:04)

Manželce(36) se udělalo nevolno a tak jsem v sobotu zavolal pohotovost.Přijel mladý doktor a
první co udělal tak manželce řekl,aby se svlékla a mně poslal vedle do pokoje.Asi jako největší
problem viděl nějaké ženské problemy,protože ji tam zejmena prohlížel,mimo jiné si odvezl
i vzorek její moče.Zatímco manželka vypadala,že vše bylo v pořádku,já byl pěkně naštvaný.
A to manželka potom k němu chodila na kontroly.

Abe (St, 29. 4. 2020 - 19:04)

A to netušíš co se děje na gynekologii.

Abe (St, 29. 4. 2020 - 19:04)

A to netušíš co se děje na gynekologii.

Reklama

Přidat komentář