Reklama

Sex v rodině

Maja (St, 9. 6. 2021 - 11:06)

Ja jsem se vdala do super rodiny,jsou strasne hodni,tchan,tchyne,jsou uzasni,manzel je taky super jenom ten sex je slabsi a jednou kdyz jsme jako casto sedeli jen tak venku a popijeli vinko tak manzel brzo odpadl a tchyne taky a ja s tchanem dopijeli lahev az nevim co me to napadlo jsem sla na zachod a zpet prisla bez kalhotek,jenom v dlouhem tricku a jak jsem si sedla proti tchanovi tak mi tam musel videt a hned se mu postavil,ztratil rec a sel na ctyri a vylizal me do orgasmu,ja mu to vratila a domluvili jsme se na dalsi grilovacku,uz aby to bylo.

Návštěvník (St, 9. 6. 2021 - 09:06)

V kolika ste se poprvé vyspali s taťkou?

Radim (Pá, 16. 4. 2021 - 13:04)

Moji rodiče se rozvedli a já šel bydlet s tátou a sestra z mámou Když mi bylo sedmnáct tak si táta našel a nastěhoval domů přítelkyní o dvacet let mladší tehdy jí bylo dvacet jedna . Jednou když jsme něco oslavovali tak se táta opil a usnul jak špalek na gauči. Návštěva už odešla domů a já jsem zůstal sám v pokoji s Ivetou Říkal jsem jí že už půjdu spát jen se osprchuji . Chvilku na to přišla za mnou do koupelny já nahý a svlíkla se taky a vlezla ku mě do sprchy . Nalila si na ruce sprchovací gel a začala mě od hlavy mýt. Jen jsem čuměl , měla krásnou vysportovanou postavu krásné dvojky prsa a zarostlou kočičku . Až se dostala na úroveň mého již stojícího penisu tak mi ho opláchla sprchou stáhla předkožku a skoro celý ji zmizel v ústech ( 18x4.5) a začala mi ho kouřit ale po chvilce mi ho chytla otočila se zezadu si ho sama zasunula do chlupatice. Ale ani to netrvalo dlouho a cítil jsem že se udělám tak si mě přitáhla rukama za můj zadek a říká můžeš do mě tak jsem se do ní vystříkal ale i ona se udělala . Ještě chvilku jsme tak zůstali a když mi vyklouzl ven jsme se osprchovali a šli spát. Tak jsme spolu po tajnu sexovali čtyři roky pak jsem si našel přítelkyni a odstěhoval se do jiného města.

Ema (St, 10. 2. 2021 - 07:02)

Než mu zase nastavíš tak se nauč tvrdé a měkké I jo a pak se to dá i číst Blanko

Jana (Út, 9. 2. 2021 - 15:02)

Je to už sice hodně let ale mě máma taky nutila když jsem měla šestnáct že musím souložit s tátou aby nebyl nervozní když mám své dny . Par krát jsem mu byla po vůli ale žádná slast to nebyla jednak ho měl velkého a byl u toho nešetrný a agresivní jen aby se on udělal a to ještě do mě .Naštěstí jsem už užívala prášky. Po jedné takové souloži jsem krvácela a tak jsem to řekla mamce a šla jsem k ženskému . Měla jsem něco v pochvě narušené a nařídil mi doktor tři měsíce bez sexu. Odjela jsem k tetě dvě stě kiláku daleko a tam už zůstala. On pak mamku zbil tak že ho zavřeli a byl klid.

MP (Po, 1. 2. 2021 - 23:02)

MP. Jste sledováni Mravnostní patrolou.

Steve (Út, 9. 2. 2021 - 18:02)

:o)) chachá ...

stařec (St, 3. 2. 2021 - 01:02)

Ty jsi ještě v životě nikdy nešukal viď ty úchylnej honibrku !!

alexa123 (Ne, 31. 1. 2021 - 15:01)

Michal (anonym)
Takže mamin uchyl je podobný uchyl ako si Ty, Pretože iba uchyl ako si Ty môže napísať takýto nezmyslel. Ale OK, pri odpovedi na môj príspevok si ho veselo hoň, možno ti to psychicky prospeje a neskončiš na psychiatrii

Michal (Ne, 31. 1. 2021 - 13:01)

Jsem podruhé ženatý a moje paní má dospělého syna. Je mu 21 . Je to agresivní homosexuální sadista. Měl velké problémy s policií. Tak se teď vybíjí na mě a je to v rodině.

Laura (Ne, 31. 1. 2021 - 13:01)

To co tady píše Honza je snad na pohodu. Taky když máme s bráchou jeden nebo druhá chuť tak si upustíme páru buď masturbací jeden druhému a nebo sexem s ochranou však na tom nic není když se dodržuji pravidla.

Honza (Pá, 1. 1. 2021 - 17:01)

Jsme od sebe se sestrou o dva roky mi je 18 a sestře 20.Před několika dny přišla za mnou do pokoje jestli by mi nevadilo kdyby se ke mě přitulila že mi chce něco říct.Tak jsme si sedli na gauč ona mi dala hlavu do klína a spustila,že se rozešla s klukem jestli by mi to moc vadilo kdyby jsme si spolu zasouložili že jí to chybí a didlem to není ono.Zůstal jsem jak opařený,říkám jí vždyť jsi krásná baba tak si najdi někoho a ona ale ty mě vzrušuješ taky,jenom co tu ležím tak cítím jak vlhnu a tobě se to taky zvedá.Vzala mou ruku a strčila do tepláků pod kalhotky tam už to bylo jak v rybníku,podotýkám že Sabina je taky sexy pevné trojky a krásně zarostlý klín,štíhlé postavy.S rukou mi strčila pod slipy a chytla mého bohatýra tak silně až to zabolelo,ve chvilce jsme bylo dole bez svršků a ona mi ho krásně kouřila a já ji prstil a lízal zároveň.Jenom díky mému bohatýrovi nedošlo k souloži protože při intenzívní kuřbě vystřikl kondom jsme doma naštěstí neměli ale udělal jsem to sestře asi dobře protože usnula jak sova ve dne.Druhý den jsme to probírali že to nebylo špatné jenom ten kondom chyběl.Dali jsme si slib že když nám to bude chybět tak si vyhovíme.

Veronika (St, 30. 12. 2020 - 00:12)

Byla jsem doma v sauně a mamka si přivedla domů nějakého zajíčka tak 17 let jí je 38 a přišli taky za mnou. Čuměla jsem na ně jak blbá co se děje pozdravili jsme se máma mi ho představila jako Patrika kolegu z práce svlíkli se do naha vzali sí prostěradla a lehli si vedla mě na lavičku. Viděla jsem že si máma nevybrala špatně měl krásný dlouhý a hrubý penis. Za chvíli jsem vstala a šla se ochladit do bazénku máma ta usnula a mladý šel za mnou do vody slušně se zeptal jestli může vstoupit ku mě kývla jsem že ano shodil prostěradlo a to co jsem viděla byla krása penis tak 22x 5cm v pozoru ,vlezl do vody a ani tam mu neklesnul .otřel se mi s ním o stehno a já jsem se jako malá holka roztřesla vylezli jsme z vody mamku nechali spát a šli do pokoje a dali si drink. ale ta boule pod prostěradlem nezmizela to i já měla už pipinu plnou slizu z toho vzrušení Lehli jsme si na pohovku a oba i krásně ulevili až do orgasmu já se šla osprchovat a on za mou spící mámou do sauny kde ho čekaly delší sexy radovánka z mou máti.

Abe (St, 30. 12. 2020 - 01:12)

Jenom jestli borečka nepřivedla tobě. Zažil jsem něco podobného. Táta měl známost a ta dotyčná měla překrásnou dceru. Holka se do mne zamilovala, ale hned mi nedala, tak jsem tajně šukal její mámu, Divka pak při prvním styku úspěšně sehrála pannu, zamiloval jsem se také. Když se chystala svatba, pochlubil se táta, že jí měl dávno přede mnou. Mrdal je obě. Představa manželství ve čtyřech byla tehdy pro mne moc a tak jsem jim dal kopačky. Dívka se pokusila o sebevraždu. Dodnes mne to moc mrzí, ale za co by stálo takové manželství.

Simona (Út, 15. 12. 2020 - 14:12)

Včera ráno jsem kolem osmi šla ke kamárádce pro úkoly ze školy protože mám počítač v opravě tak to mi poslali k ní . Rodiče ještě spali když jsem odcházela .Vrátila jsem se za půl hoďky a co slyším tlumené vzdechy potichu jdu k obyváku a tam mamka na pejska táta a do ni bušil zezadu na sedačce nevšimli si mě protože byli zády ke mě. Najednou táta přidal a v mžiku ho vytáhl a postříkal mamce záda a zadek já jsem se potichu vytratila a šla k sobě do pokojíku. Jen jsem slyšela pojď se umýt a ve sprše tekla voda. Je mi 17 taky už mám kluka tak jsem věděla oč jde . Až jsem rodiče slyšela v kuchyni tak jsem vyšla z pokojíku .oni si totiž mysleli že jsem ve škole s údivem mi řekli jé ty jsi doma? Jo byla jsem si jen u Evy pro zadání úkolů .Oba byli jen v županech pod nim nic tak na ostro ale to je u nás normální nahotu neřešíme. Tak jen chci připomenout co vše se může při pandemii korona viru přihodit.

Mirka (Po, 23. 11. 2020 - 08:11)

Sex matky se synem jsem zažila jednou a to jsem byla řádně připitá a chuť jsem měla jako blázen .Pak jsem se mu omluvila že to bylo naposled ale on mi řekl že to nevadí klidně to můžem zopakovat. Což o to penis má krásný tak asi 22 x 5 ale přeci je to syn.

Návštěvník (Út, 15. 12. 2020 - 21:12)

No syn a co jako ? Vždyť v tobě už byl .

Tom (So, 14. 11. 2020 - 04:11)

Hrubky dělá ale povídka dobrá taky jsem se udělal

Steve (Pá, 30. 10. 2020 - 16:10)

:o))))

Helena (Pá, 30. 10. 2020 - 14:10)

Jaruno ty jsi zblbla už z toho tvrdého ptáka že nepoznáš měkké a tvrdé I kde se píše?

Reklama

Přidat komentář