Reklama

Cinkali byste znovu klíčema?

Návštěvník (So, 21. 11. 2020 - 09:11)

"Dan Landa: Covid páchne. Blbečkové, už nemáte nic, vysmějou se borci, co nás ničej..."Rozumíte mu někdo, jakou má diagnózu?!
----------------------------------------------------------------------
Zřejmě ho byl jeho otec fyzicky nebo ho někdo zneužíval i pohlavně.
Mně přijde, že Landa buď jede v drogách, nebo šňupe kokain či popíjí tvrdej alkohol.
Patrně si vzal i němku, protože je masochist,ale to neměl dělat, masochist si nemá brát masochistku.

Návštěvník (So, 21. 11. 2020 - 12:11)

Landa to je takovej antipravdoláskařskej Jakub Janda.

Návštěvník (So, 21. 11. 2020 - 09:11)

Čekají nás drakonická vládní opatření hrstky plutokratů ANO-ODS ačkoliv ODS nedostala mandát, dám si štangli salámu, ta nepotřebuje jak občan nebo lid či běžný obyčejný člověk alias průměrný člověk vykostit. Technokraté a technologové moci společně s marketéry jako Prchal už chystají ODS-ANO koalici ačkoliv stále ČSSD je ta co zachránila zem od vlády ANO-Okamura.

Návštěvník (So, 21. 11. 2020 - 08:11)

Vášnivá kuchařka Kamu se obnažila! Chlubila se poprsím i barevným tetováním
----------------------------------------------
Michal Viewegh: Tvrdý bulvár je jako heroin...
----------------------------------------------
Děvky a pasáci, co nemaj co na práci, to bude z našich dětí.
---------------------------------------------
Čeká nás válka genrací tvrdí hyrdogeolog a filosofosociolog Václav Cílek.

Návštěvník (So, 21. 11. 2020 - 20:11)

Vášnivá kuchařka Kamu se obnažila! Chlubila se poprsím i barevným tetováním....BULVÁR JE JAKO HEROIN. Tak chcete se jít podívat na sport a jsou tam spoře oděné dívky s poprsím ven a v tangách. Jdete do kina na film a je tam skrytá reklama na vložky, chlast a tyčinky, film stojí za p.d, díváte se na TV zprávy a tam na vás dělá prsa moderátorka a vytváří clonu z grimas a ksichtíků a zprávy na p.d! Chcete si počíst, ale na trhu se každý den vychrlí titulů, ale většina jsou kuchařky celebrit , ale není to o kulinářství, ale o sexu a vztazích a pamětech. Pustíte si rádio, ale tam vám lijí do hlavy reklamy. Chcete si zajít na matějskou s dítětem ale stojí tam jen stánek se žrádlem.
CHcete si jít zachytar ryby ale jezdí tam jen někdo na padlbordu a kolem jezdí někdo na kole a duše. Chcete se najíst, tak jdete do fastfoodu, ale pálí vás akorát huba a máte v ní mastno a děsná hlad ihned po odchodu a někdo vám tam šlohne kabelku, chcete jít na WC, ale divně voní a smrdí zároveň a pak pochopíte, že ho místo mytí jenom sprejují voňavkou. Jedete tedy do Číny na dovolenou prootže ste chtěl jet do ameriky, ale manželka do austrílie, tak uděláte kompromis a tam jedete na jezdících schodech, ale ty nefungují a na konci se propadnou a ukouše vám to půl nohy než vás odtáhne manželka s dítětem pryč, zatím tam spadne váš umělá chrup a chcete se počůrat , ale pos..erete se z toho fastfoodu.

Návštěvník (So, 21. 11. 2020 - 22:11)

Takl ať se chlubí, až bude splaslklá a balonky budou vysaté a zadek povadlý, tak bude pořád ukazovat ty cecky a p.del?! Leda jako děvka třetí cenové někde v hospodě jako pinglice a budou ji tleskat po zadnici v tangách jak se bude nahýbat s pivy k štamgastům.

Návštěvník (So, 21. 11. 2020 - 20:11)

Kapitalismus není o prachách, ale o blbejch lidech.Musíte bejt taky blbí, jinak si život v kapitalismu neužijete a jen vás kapitalismu zužitkuje a vyžvejkne jak hadr.

Návštěvník (So, 21. 11. 2020 - 20:11)

To je tragédie, to se ti všechno stalo?

Návštěvník (So, 21. 11. 2020 - 08:11)

Pardubický kraj podle Netolického schválenými daňovými změnami přijde po započítání všech přijatých změn bez kompenzací o 800 milionů korun ročně, tedy o 3,2 miliardy korun za čtyři roky. Netolický navrhne mimořádné jednání zastupitelstva, které sněmovní rozhodnutí nejspíš odmítne. Také věří, že Senát a prezident změny neschválí, dodal
------------------------------------------
To je sprostý, jedná se o stavby, o investice o spolufinancování EU třeba vesnických bytů pro seniory s péčí a úklidem, na které nebudou peníze a bude to nedůstojné.
Hlavně že se nažere podnikatel a pojede místo na Malorku drancovat přírodu na Maledivy a místo polopenze si připlatí all inclusive.

Návštěvník (So, 21. 11. 2020 - 08:11)

Typický případ Ledecký, průměrný zpěvák s chytlavou muzikou, který ovšem dokázal svou dceru vychovat, aby měla nejlepší trenéry a vítězila ve dvou disciplínách. Jestli brala nějaké prášky nebo ne to se nedozvíme. Ale já si typuji, že brali všechny , zvlášť ty neznámé, které prostě nebyli natolik slavné, aby byli kontrolované a v tom tkví její počáteční úspěch, který si neudržela, protože všem na očích a hvězda již dozobala pravděpodobně. Nicméně vydělává miliony dolarů v reklamě podobně jako alkoholik a buzerant Vašut.

Návštěvník (So, 21. 11. 2020 - 08:11)

Opravdu debilita s jakou tady v totmto státě lejou do voličů své debility politici a celebrity je do očí bijící, jsme daleko za západem. Jde jen o to, aby montovny měli nižší daně, zajímavé, že už není apel na nízké ceny třeba piva a jídla v restauracích, je vidět, že tihle týpci už jsou natolik silní, že si prosadí opak. Vládou tu majitelé servisů, prodejci aut, autobazarů, hotelů, hospode, penzionů, horských chat, rentiéři, pronajímatelé bytů, stavaři, betonářské loby, tedy tak 15% nejbohatších. Ovšem to nekoreluje s 15% nejchytřejších. Kde je ODS, no přeci ve Špindlu, tam mají své druhé domy, byty a tam se dějou ty kšefty, nasátí na rozpočty, na sportovní svazy, svoje rychlé prachy mění v nemovitosti a stávají se správci majetku z pohodlí horských chat.

Cynik - realista (So, 21. 11. 2020 - 08:11)

Jahodo...? ---------- "Světová zdravotnická organizace (WHO) nedoporučuje používat lék remdesivir proti covidu-19. V nejnovějším stanovisku uvádí, že chybějí důkazy, že přípravek zvyšuje šance na přežití pacientů s touto nemocí či že u nich snižuje potřebu plicní ventilace. Americká farmaceutická firma Gilead Sciences, která látku vyrábí, s doporučením WHO nesouhlasí. Evropská komise dnes uvedla, že na procesu schvalování léku se z evropské strany zatím nic nemění. (https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/WHO-nedoporucila-pouzivat-lek-remdesivir-proti-covidu-19-644718).

ShabbaTot-Jahoda (So, 21. 11. 2020 - 13:11)

no a co?Jsou i jiné běloptákovy léky ,rendesivir není jediný.Klidně bych si nechal šlehnout i ruský sputik když ho chtějí israelští v Státu Israel a israesci jsou maximálně a nadprůměrně inteligentní a mají přehled uplně o všem a pokud by sputnik byl utrejch a sajrajt,tak by ho Israel u sebe nechtěl.Mě ale nezajímá ani tak lék,mě zajímá hlavně vakcína a tu mají Američané nejlepší na světě .ČR již obědnala miliony americké vakcíny pro zdravé lidi a to se týká taky mě jahody,já budu zdravý až vakcína dorazí z USA do Česka,já teda ano.Kdo ale nebude zdravý jsou demonstranti z 17.11 .2020,žádná karanténa ,žádné hadry na hubě a lepili se tam na sebe jak buzeranti a pak jeli to čínské svinstvo předávat do celé ČR...no,!!!!A toto vše je vrchol všeobecného blaha,!

Cynik - realista (Ne, 22. 11. 2020 - 06:11)

„...no a co?Jsou i jiné běloptákovy léky ,rendesivir není jediný.“ ------To jistě není… nicméně fakt, že remdesivir zjevně nefunguje, jak by měl, je velmi zarážející… U léku, jehož cena pro vyléčení jediného pacienta je médii udávána v rozsahu zhruba od 50 do 100 tisíc korun (různé zdroje uvádějí různé částky) je nefunkčnost zcela nepřijatelná… Opravdu jde místo skutečných účinků jen o superkšeft, založený na strachu lidí z nemoci Covid 19? ----- A jak to asi bude s vakcínami? Tohle je dost zarážející:

„Cena vakcíny proti covidu-19, vyvíjené společnostmi Pfizer a BioNTech, bude téměř sedmkrát vyšší než v případě vakcíny vyvíjené společností AstraZeneca ve spolupráci s oxfordskou univerzitou!
Evropská unie se s Pfizerem dohodla, že od něj nakoupí 300 milionů dávek vakcíny. Navíc na veřejnost pronikla také informace, že CEO Pfizeru okamžitě po zveřejněni zprávy o účinnosti vakcíny prodal 62 % svých akcii a na prodeji vydělal více než 100 mil. korun. Jedná se o moment, kterého jsem se bála od počátku vývoje vakcín.
Proto jsme s kolegou Marcem Botengou z Belgie rozjeli iniciativu Righ2Cure a na všemožných fórech se snažili přesvědčit jak Evropskou komisi, tak farmaceutické společnosti, aby zajistily, že vakcína bude dostupná všem a že tyto společnosti nebudou na vakcíně profitovat. Je pravdou, že Pfizer odmítl peníze od vlády USA a vložil do výzkumu vlastní dvě miliardy dolarů, čímž většinu vývoje financoval ze svého. Má tedy právo určovat si její cenu.
Nicméně nechápu, proč za této situace, když víme, že příští měsíc sedmkrát levnější vakcínu dokonči AstraZeneca, musela Evropská komise nutně teď kupovat takové množství dávek od Pfizeru? S tímto nákupem hluboce nesouhlasím, na neštěstí druhých nemůže parazitovat žádná farmaceutická společnost.“ ((https://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/EU-koupi-covid-vakciny-Loupez-varuje-Konecna-Pry-to-jde-sedmkrat-levneji-644744) Tolik s rozhovoru s komunistickou europoslankyní Konečnou… ne vždy s ní mohu souhlasit, v rozhovoru uvedla též tohle: „Vědecké poznatky, zvláště pak takto důležité pro celé lidstvo, patří všem. Když v dubnu 1955 Jonas Salk vyvinul vakcínu proti dětské obrně, na kterou umíraly každý rok desetitisíce dětí, nenechal si vakcínu patentovat; kdyby to udělal, mohl mít na kontě nejméně 7 miliard dolarů, v přepočtu 140 miliard korun. Místo toho nechal práva volná, tak, aby byly vakcíny opravdu levné a aby se mohly šířit po celém světě – nejen v zemích, kde by na to měli dost peněz. Bohužel to byla zjevně jiná doba.“ ---------- Tohle je samozřejmě typicky levičácký, komunistický blábol… vývoj vakcíny, jako každého léku, je pochopitelně značně nákladný a je zcela logické, že výrobce nutně chce, aby se vynaložené náklady vrátily a aby dosáhl zisku. Proč ovšem EK kupuje vakcínu sedminásobně dražší proti vakcíně konkurenční? Kdo si královsky nahrabe, a kdo se asi na tom přiživí?

aladin (Ne, 22. 11. 2020 - 21:11)

7x dražší vakcína se kupuje proto, aby Sionisti měli veliké zisky !!! Sionistí podporují Sionisty a budou vždyčky !!! Sputnik V stojí 4,5$ a "naše" vláda ho nekoupí, protože nepatří Sionistům !!!

aladin (So, 21. 11. 2020 - 17:11)

Jahodo, mám vlstní recept na zvýšení imunity a funguej u mně a rodiny už od r. 1972 žádnou infekční nemoc (angínu, chřipku a pod.) !!! Stačí jen pravidelně užívat tuto neškodnou látku !!! Ať si vláda strčí ty Americké sračku třeba do prdele, já a moje rodina to brát nebudou !!!

ShabbaTot-Jahoda (So, 21. 11. 2020 - 22:11)

jedním z důvodů proč nebyla Česká kotlina postižena hurikány,tornády,zemětřesením a potopama,požáry a epidemiema bylo to,že byla již postižena bolševikem.Toto není můj výmysl,je to výrok Marie k jednomu vizionáři.Jakému právě nevím,ale nevymyslel jsem si to.Nu,....Aladin...doba se změnila.Bolševik má v české kotlině našlápnuto k totální politické likvidaci a zvoní mu struna a proto je česká kotlina postižena jak potopama a to již od roku 1997 a nyní i pandemií čínského viru.Takže pokud bude možnost a orel bělohlavý ti ji nabídne-BER!!...Ty a tvoje rodina!!..Jinak se taky může stát,že chcípnete.Já jahoda budu brát a budu brát uplně všecko a nejen vakcíny a léky orla bělohlavého,ale i klidně vakcíny z Ruska a ty jsou velice dobré a ochrání.Takže nehaň o čem nemáš ani ánung,nikdy nevíš kdy to budeš potřebovat.Jinak co se týče čínského viru(ALADIN!),tak na něm je jasně patrné že bolševik větru a ani dešti neporučí.Celý svět si myslí ve své pyšné nadutosti jak je IN a vyspělej a najednou akorít tak prd.Bůh si jen tak luskne prsty a dopustí na tu lidskou pyšnou zhnilinu boží dopuštění a nechá z řetězu odervat přírodu a jaký je pyšný člověk?....NIC,pouze si lízá rány a nestačí počítat padlé.On si létá do vesmíru a má spoustu mocných strojů a vyspělé elektroniky a najednou je zde strašný nepřítel proti kterému je bezradný a nestačí počítat padlé?A takto nejen dnes,ale i do budoucna.Člověk je zde a to bys měl jako ataista vědět dle tvých teorií ataisty pouze několik milionů let...vir je zde ale již počátku života na planetě Zem a můžeš si být jist,že jeho evoluce tu lidskou bude vždy předčit a vždy bude mít navrch.Vždy a za každých podmínek.Takový vir má esa a mocné zbraně tak mocné,že nějaké lidské stroje jsou proti němu NIC a nikdy nebudou mít navrch.Takže nebuď pyšný a tvoje rodina taky a berte vše co bude při ruce.Rusko,Israel,UK a Německo,Japonsko .....dokud je čas.Protože jak to svinstvo ty tvoje rodina dostanete,může být již pozdě.Jo a můj známý si již slivovicu nevychutná...po prodělání čínského viru stratil chuť a čich .Takže as takto.

Cynik - realista (Ne, 22. 11. 2020 - 06:11)

„jedním z důvodů proč nebyla Česká kotlina postižena hurikány,tornády,zemětřesením a potopama,požáry a epidemiema bylo to,že byla již postižena bolševikem.Toto není můj výmysl,je to výrok Marie k jednomu vizionáři.“ --------- Aha. A copak zvěstovala Marie jiného? Proč v České kotlině nemáme ohavná vedra, jako v rovníkové Africe? Proč v České kotlině nemáme ohavné mrazy, jako na zemských pólech? Proč Českou kotlinu nezalévají proudy vody jako v zemích, kde mají každoroční období dešťů? Také díky bolševikovi? ----- Jahodo, co takhle dát přednost zcela logickému vysvětlení, jakým je zeměpisná poloha, a neblábolit o vizionáři a Marii?

aladin (So, 21. 11. 2020 - 22:11)

Možná, že bys se ShabbaTot-Jahoda měl podívat kolik bolševiků je také Sionistů a pak bys možná, ale opravdu jen možná pochopil, že tu je další a to ještě nebezpečnější totalita !!! Bolševici totiž nechtěli vyhladit 90% obyvatel planety !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Návštěvník (Ne, 22. 11. 2020 - 21:11)

Sionista je příznivec sionismu a sionismus je viz. definice : "Theodor Herzl: Židovský stát, první vydání základní knihy sionismu. Název je odvozen od pahorku Sijón ..."

Reklama

Přidat komentář