Reklama

Nahý při vyšetření ???

Návštěvník (Út, 13. 6. 2023 - 09:06)

Byl jsem nahý, když doktorka pustila do ordinace paní, která si přišla jen pro recept. Ta pak řekla manželce že jí závidí. Navíc mi nadbíhala a koketovala se mnou. Manželka vynadala mě, jako kdybych za to mohl.

Michal (Út, 13. 6. 2023 - 15:06)

To sis mel stezovat. Moje lekarka ma recepci kde cekaji pacienti a kde se taky vyrizuji recepty. Odtud mne sestra odvadi do vysetrovny, kde cekam na lekarku. Ta vzdycky zaklepe nez vstoupi. Kdyz pred ni stojim s trenkama u kolen, tak mne nikdy nenapadlo, ze by nekdo vstoupil bez zaklepani. Vim, ze nekteri lekari si na intimni vysetreni zavolaji sestru jako svedka, ale moje lekarka zatim ne.

Honza (Pá, 30. 6. 2023 - 11:06)

Ne všude jsou recepce. Mě se stalo že jsem byl na prohlídce a ten den tam nebyla ani sestra . Doktorka mě vyšetřovala sama. Byl jsem jen v trenkach . Chtěla ranní moč na kterou jsem zapomněl. Dala mi šampusku a poslala na záchod. V čekárně nikdo nebyl a tak sem se neoblíkal. Doktorka nechala otevřené dveře abych se mohl vrátit. Na záchodě mi to nešlo a tak sem se tam zdržel. Slyšel jsem že někdo přišel ale řek sem si že to přeběhnu . Když jsem vlezl do čekárny bylo slyšet jak doktorka telefonuje a s někým se hádá. Jako naschvál se udělal průvan a dveře se zabouchli. Zaklepal jsem ale ozvalo se jen " moment " . Stál sem tam jak blbec s močí v ruce a čekal. V čekárně se mnou byla jedna starší paní a pořád na mě koukala. Cítil jsem že mi tvrdne pták. Všimla si toho a začala se smát. Ta minuta byla nekonečná a navíc jsem se vrátil do ordinace už s pořádnou erekcí takže jsem pobavil ještě doktorku.

Návštěvník (Út, 13. 6. 2023 - 16:06)

Šlo o urologický problém. Vyšetření varlat. Paní do ordinace vpustila sestra a doktorce to nevadilo. Pokračovala a recepty vytiskla až když skončila se mnou. Celou dobu jsem měl erekci. Trapas. Nevím kde bych si měl stěžovat?

Marko (Út, 13. 6. 2023 - 08:06)

Doktor ano,ale nie ostatní,pacienti a příbuzný pacientovto teda pro,nie som ziadny úchyl aby na mna cumeli ty co tam nemají co robyt,taky doktor by dostal riadne po hubě,aj sestřička,!!!!!!!!

Jana (Po, 6. 8. 2007 - 15:08)

Jane když ti dělá dobře že tě v ordinaci okukují jiní pacienti nebo příbuzní pacientů je to tvoje věc. Na koupališti nebo v sauně ukáže každej jen to, co sám chce,u doktora bohužel to, co musí,ale doktorovi a ne kdejaké vtěrce kterou si sestra veme do sesterny.

jan (Po, 6. 8. 2007 - 14:08)

Petr má pravdu. Tvářite se jak manekýnky. Na koupališti vám to nevadí, že čouhá téměř vše, plus celulitida a špeky všeho druhu v jasném, slunečním světle a všechny nejmenší nedostatky k tomu. Mnohé z vás chodí do smíšených saun a na nudapláže a teď tu sekáte patky. Věřte tomu, že když se chce chlap podívat na hezkou ženskou, tak to v ordinaci nebude. Hledáte problém tam, kde není.

Jana (Po, 6. 8. 2007 - 12:08)

Petře S. tak až půjdete na nějaké urologické vyšetření nebo na třeba už zmiňovanou kolonoskopii tak dejte vědět,příjdu se mrknout:-)

Deano přesně tak,je to o úctě k pacientovi. To by si pak klidně mohl doktor pozvat kámoše na pokec do ordinace a přitom jen tak mimochodem vyšetřovat pacienty.

Deana (Po, 6. 8. 2007 - 09:08)

Petře S, vás bych poslala chodit nahatýho po nemocnici, ať si to užijete. Je to přece o úctě lékaře k pacientovi. Nevím, proč bych se měla producírovat vyslečená před cizím člověkem. POdle mě tam nemá co dělat. Jano, ani se vám nedivím, že jste změnila lékaře. U mé gynekoložky si sestra nebere lidi do sesterny ani na recept. Pro recept jsme si zavolala a sestra mi ho dá ve dveřích. Kromě toho jsou tam kabinky, kde se vysléknu, z kabinky se jde rovnou do ordinace, doktorka mě vyšetří, pošle mě oblíct si kalhotky a pak si se mnou ještě popovídá.

Petr S. (Po, 6. 8. 2007 - 09:08)

Ja myslim, ze bylo horsi pro toho chlapa videt vasi holou zadnici nez pro vas, nechapu co resite?, jestli nahodou vasi krasu neuvidi na setinu vteriny nekdo jiny. Kdo se stydi at se klidne zahaluje do munduru jako muslimka. Ale prijde mi to smesny,jak se zeny boji aby jim nekdo neuvidel "jejich krasu" na vterinu a pak vyjdou ven, obliknou minisukni a kazdy chlap se za nima otaci a slinta, to uz jim nevadi, ale sexualni podtext to ma 1000x horsi nez nahota u lekare.

Jana (Ne, 5. 8. 2007 - 23:08)

Sereno já po prvním zážitku(chlap v sesterně) taky chodila raději v kalhotkách a svlíkala se až u doktora ale když se to opakovalo a já řekla sestře jestli to jako je normální že si tam bere cizí lidi,a ona na to že co má dělat když si jdou jen pro recept,tak jsem prostě změnila doktora.

SERENA (Ne, 5. 8. 2007 - 20:08)

Ježíši, vy si tady furt stěžujete, tak se ozvěte Ne?? Pořád si myslíte, že doktora a učitele se musí poslouchat na slovo, jak jsme si mysleli za komoušů na základce??

Taky chodím na gyndu, a všichni se svlíkaj u sestry a pak choděj s nahejma prdelama za doktorem, já jdu taky ale v kalhotkách, tam až u kozy si sundám kalhotky , hodím je klidně na zem a jdu na kozu, slezu a hned si je oblíknu, a komunikuji už oblečená.
Nikdo mi nic neřekl, a kdyby řekl, tak prostě nahatá nepůjdu, a to nejsem nějak stydlivá, jde o to, aby si uvědomily, že by se měla ženská svílkat z kalhotek třeba až na vyštřovně, a ne několik metrů daleko...

To samý u ortopeda, nikdy se nesvlíkám do půl těla, jen do podprdy, prostě bych řekla, pardon, se hrozně stydím, dál už to nepůjde, donutit tě nikdo nemůže...

Jo a jednou jsme jako kolektiv házenkářek jeli na nějaké vyštření, dávali nám nějaký přísavky a u toho se ještě šlapalo na rotopedu,, jenže mě bylo asi 12 a to jsem ještě byla vyplašená, mladej doktor, uchylák, každýmu hned hlásil at se svlíkne do půl těla, a já blbec se svlíkla, tak jsem šlapala nahaá a on čuměl, pak přišla na řadu další a ta byla starší, a hned mu řekla, at to na ní nezkouší, že bude v podprdě, tak on se trochu urazil ale ani necekl...

Lucie (So, 21. 11. 2020 - 23:11)

To jsem si taky myslela. Že to takhle budu dělat. Jenže když jsem vylezla z té kabinky a šla přes tu sesternu do ordinace tak mi řekla sestřička: počkejte, ještě jste si zapomněla nechat v kabince i ty kalhotky, a v sesterne, kde byli i nějací další lidi mi je přede všema stáhla a zanesla mi je do mé kabinky. Takže zbytek vyšetření s holým zadkem. Příště jsem se už bála aby si je zase nevzala takže už raději chodím bez.

Návštěvník (Ne, 22. 11. 2020 - 16:11)

Nevím co řešíte. Vím že manželka má k tomu sukni, kterou si vždycky bere na gyndu. Sundá kalhotky a obleče tu sukni. Na koze si ji jen vyhrne a roztáhne nohy. Takže se po ordinaci pohybuje v sukni.

M. Kouril (Pá, 10. 1. 2020 - 15:01)

No konečně rozumná ženská! Když si myslíte že to doktor přehání, zbalim švestky, pořádně mu nadám a jdu pryč, on není žádný pán!!!!

Petr (Ne, 5. 8. 2007 - 16:08)

Jano, pro toho chlapa v ty sesterne to asi byl vetsi problem nez pro tebe. Ja videt tvou holou prdylku, tak se mne asi postavi a to by byl trapas.

Jana (Ne, 5. 8. 2007 - 12:08)

Tome fakt dávaj kaťata jo? Já myslela že třeba jen andělíčka. Já jsem třeba změnila gynekologa jen proto,že měl kabinku na vysvlečení v sesterně a nahej od pasu dolu jsi pak musel jít přes celou sesternu až k němu do ordinace. Asi 2x se mi tam stalo že akorát byl nějakej chlap u tý sestry.Jednou to byl nějakej manžel co tam čekal s těhulí a jí zatím sestra vážila a měřila tlak a jednou tam šel asi něčí manžel manželce pro prášky.Nejsem stydlín ale producírovat se tam s nahou zadnicí a nebo třeba v kalhotkách fakt nemusím.

Petr (So, 4. 8. 2007 - 15:08)

Tome, mne dali latkovy kalhoty s otvorem tak velkym, ze mne couhal celej zadek.
"Vyslekarna" byla hned vedle "vysetrovny".
Ve vyslekarne jsem byl sam, ve vysetrovne byly dve sestry a vysetrujici lekar. Vsichni byli bezva, trapas minimalni.

Tom (So, 4. 8. 2007 - 14:08)

Ano, Jano, v tomto případě a v této diskuzi Ti dávám za pravdu. Toto je absolutní znevážení pacienta, to máš pravdu.
Např. ve slušných nemocnicích ti při tzv. kolonoskopii dají papírové kalhoty s dírou v rozkroku, v neslušné nemocnici jdeš nahý(á) z vyslékárny někdy přes celou místnost k vyšetřovacímu stolu.

Jana (So, 4. 8. 2007 - 12:08)

Žanet má podobný zážitek z gyndy. Chápu že se tady musím svléknout a problém s tím nemám ale jednou byl místo mého doktora zástup a ten požadoval svléknout do naha,vyšetřil mi prsa tak jsem si chtěla dojít pro tričko ale prý nebudem zdržovat a nahnal mě na křeslo nahou a dělal běžné gynek.vyšetření. U toho jsem snad tričko mít mohla ne?

Reklama

Přidat komentář