Reklama

Líbí se Vám jak holka / kluk / čůrá ??

Návštěvník (So, 21. 11. 2020 - 08:11)

Že by potrefená husa?

Renata (So, 21. 11. 2020 - 02:11)

Jasně že Sluníčko je malá holka. Ale psaní o čůrání není zakázané. Kdyby ji někdo lanařil tady ke schůzce, tak to už by bylo za hranou.

Pavkol (Pá, 11. 12. 2020 - 17:12)

jenže Renato aby takovej "stojí si na kabelu" jako já pochopil že ot tak opravdu je musel by si přečíst aspoň 30 stránek

Návštěvník (So, 21. 11. 2020 - 04:11)

Souhlasím ,ale i jak tady psala,že ji to ten kluk ze sousedství chtěl ukázat, jak si ho honí až vystříkne když se vzrušil u jejího močení, tak to už je taky nevhodné ,jemně řečeno..

Klára (Pá, 20. 11. 2020 - 18:11)

Na chaloupce byla skutečná zima,ale nesněžilo, jen foukalo. Dali jsme ptáčkům slunečnice do krmítek a odchytla nás Helenka a tak jsme zůstali chvíli u ní na kafe a hlavně se zajímala o mamču jak je jí a jestli sem přijedeme kolem váboc na pár dní. To ještě uvidíme, jak vše bude. Nakonec jsme ani nešli do lesa na houby,protože ty hřiby asi už nebudou a s Liborem je jiná nálada než na houbaření.On by chtěl čůrat se mnou a nakonec se to neplánovaně povedlo.Na chaloupce jsem si došla na záchod,ale po kafi u Helenky jsme už jeli zpátky a oběma se nám chtělo a ,že si zastavíme u benzinky,ale tu,co máme vyhlídnutou ,tak tu zrovna rekonstruovali a tak jsme nakonec zastavili u lesa a já to hned pustila u dveří auta ,aby na mne moc nefoukalo a bylo to rychle hotový a Libor by asi chtěl mně třeba hladit,ale pochopil,že je zima a nechal mně jen vyčůrat a sám taky . Niki a mamča to tady doma zvládly a když bude už chladno tak tam budeme jezdit každý týden s krmením a kdybychom se tam rozhodli třeba i v zimě pobýt, tak jsme se dohodli,že zavoláme Helence,ona má náhradní kliče pro nečekané situace a zavoláme než vyjedeme a ona nám zatopí v krbových kamnech,aby už tam bylo teplo. Tady se práte jaké má Libor zájmy a Návštěvník to odhadl správně ,že rád cestuje,ale když jsem byla ještě malá a jemu bylo kolem zhruba jako mně tak ho oslovila rocková hudba a speciáně jedna kapela tady od nás a vůbec má rád rockovou muziku celkově a mně to nevadí a s ním jsem jí přišla na chutˇ. Ty kluci jsou fakticky Boží a když je nálada, tak si je pouštíme ....Debill heads...Kalíme !.... a jiný. Škoda,že teď nejsou koncerty, já mám ráda i vážnou hudbu a i divadlo a s Liborem jsme chodili rádi i tam. Půjdeme na večeři.

Holkočůr (Pá, 20. 11. 2020 - 19:11)

Teda to je nářez. Něco mezi Kabátama a Visáčema. Vůbec je neznám. Díky za typ,rockerko! KALÍME !

Mike (Pá, 20. 11. 2020 - 18:11)

Takový výlet s čůráním..... Nějak mi to chybí. Holka a hlavně láska. Tohle jsou jen zoufalý úniky do fantazií s tebou. Návštěvník mi to tady nasolil natvrdo. A měl pravdu. Hezký večer Klárko.

Lucka (Pá, 20. 11. 2020 - 18:11)

Klárko ty znáš Pepeho a Vilímka ? To není možný! Hele tu kapelu já miluju a jsou tam od Turnova a z Jenišovic jak mám kámoše. To se musíme někde na jejich koncertě srazit.To ti pak dám kontakt. Teda to je překvápko, jak je svět malej. To bych do tebe a Libora neřekla, že budete příznivci téhle hudby. O to lepší. Paráda.

Návštěvník (Pá, 20. 11. 2020 - 18:11)

Tak hlavně ať z toho nemáš nějaký problémy, myslím po tom čůrání venku. Je moc krásný, že myslíš na ptáčky a já si toho všímám už druhou zimu, zprvu jsem si myslela, že je to jen taková nárazová věc, ale ty to máš v sobě a to mně moc těší, protože ti to jde od srdce. Někdo by řekl, že nebude dávat za benzín tam a zpátky jen aby naplnil krmítko,a tohle je opravdu hezký. Kéž by bylo takových mladých lidí víc jako jsi ty. Ikdyž s tím venkovním čůráním když je zima, tím mne teda trochu zlobíš....

Pozorovatel (Pá, 20. 11. 2020 - 20:11)

Tak ono je to z Mimoně do Mikulášovic 60 kilomerů jednou cestou,ale já jsem stejně jako ty zachytil, že tam Klára jezdila krmit už dříve a nelitovala s maminkou peněz za cestu a to ještě s Liborem nebyla v tak blízkém společném soužití jako nyní. K tomu DB heads, ta kapela je tady na Liberecku známá přes dvacet let a má úspěchy i daleko mimo region, ale diskutující poněkud nesprávně pochopili,že ji zná první Libor a Klára přes něj.

Návštěvník (Pá, 20. 11. 2020 - 17:11)

Myslím,že bude rád cestovat a jeho koníčkem je Klára.

David (Pá, 20. 11. 2020 - 17:11)

Mě se pohled na čůrající holky taky velmi líbí, což ovšem nevidím moc často. Ale někdy mi vlastně ke vzrušení stačí už jenom dívat se na nějakou hezkou holku, která potřebuje akutně čůrat, zrovna když není kde (nikde blízko žádný záchod ani křoví) - líbí se mi její neklid, při němž kříží nohy, kroutí se nebo poskakuje a naříká, že už to dlouho nevydrží. Při takovém pohledu se mi pak vždy postaví.

Dotaz (Pá, 20. 11. 2020 - 17:11)

Klárko, vůbec jsi nikdy se nezmínila jaké má Libor koníčky a zájmy. O sobě jsi nedávno napsala. Mohu se zeptat?

Návštěvník (Pá, 20. 11. 2020 - 16:11)

Klára už asi čůrala někde venku. Jestli je tam s Liborem,tak ten to bude chtit po ní ,aby se mu vychcala do ruky. To ho vzrušuje.

Návštěvník (Pá, 20. 11. 2020 - 16:11)

A asi si to umí ohlídat, jak popisuje zkušenosti s kamarádem. A virtuální čůrání asi nikoho neohrozí.

Anonym (Pá, 20. 11. 2020 - 16:11)

Ona je spíš opravdu nezralá a ještě žádnou zkušenost s klukem neměla. Moji dceři je 12 a ta by si takovou situaci chodit někam čůrat s kamarádem natož pozorovat jak se u toho před ní udělá......,vůbec nedovedla představit. A kdybych něco takového zjistila dostala by na prdel.

Návštěvník (Pá, 20. 11. 2020 - 15:11)

Tohle je rubrika Sex a vztahy. Holt holka začne dřív.

Willy (Pá, 20. 11. 2020 - 14:11)

Jen doplním. Jí nejde o kluka, svěřila se, že když ji měl ukázat jak si to před ní udělá, tak to nechtěla a zmizela a teď se mu vyhýbá. Jí jde primárně vyrovnat se holkám. Asi nějaký problém s kamarádkama.

Klára (Pá, 20. 11. 2020 - 12:11)

Tak pojedeme na chaloupku nakrmit ptáčky teď po obědě protože má být zima a tak aby otáčí měli slunečnicový semínka v krmitkách. Ještě musíme koupit někde ty koule, ale ty jim tam budeme dávat,až bude ještě víc zima a sníh. Nikolu necháme doma, protože ještě dobírá antibiotika , ona je sice smutná, ale vzala to, pošleme jí fotku od krmítka. Nebudeme tam, ale vrátíme se ještě dnes. Čůrat budu jen vevnitř pokud to půjde, byla jsem teď něco málo nakoupit a tady to hrozně fouká studený. Vyčůrám se úplně než pojedeme,abych Vydržela až na chaloupku.

Návštěvník (Pá, 20. 11. 2020 - 12:11)

Klárko udělej nějaké čůrání venku nebo u chaloupky nebo v lese. Zase taková zima není a ta minutka tě neohrozí. Ty to umíš udělat rychle a když zatlačíš tak to bude jen chvilička a budeš mít velký proud a krásnou louži pod sebou.

Reklama

Přidat komentář