Reklama

Líbí se Vám jak holka / kluk / čůrá ??

Hm (Čt, 19. 11. 2020 - 22:11)

400 km do školy, no dobrý.

Kluk (Čt, 19. 11. 2020 - 21:11)

Miluji tě, Klárko. To,že zmizíš jinam mně moc bolí. Napiš kde budeš.

Klára (Čt, 19. 11. 2020 - 21:11)

Radějov , a už dej pokoj.

Kluk (Čt, 19. 11. 2020 - 22:11)

Děkuji ! Miluji tě !

Klára (Čt, 19. 11. 2020 - 20:11)

Ještě jsem sem nakoukla, půjdeme asi brzy do pelíšku. Niki zase má nálady ,pouštěli jsme si znovu ten Zanzibar a byla skvělá vzpomínací atmosféra. Niki pak odešla, myslela jsem , že na záchod a když dluho nešla, šla jsem za ní. Byla u sebe v pokojíčku a bulila a nechtěla říct, až pak z ní vylezlo, že máme ten poukaz a že odjedeme a že odjedeme a sami s Liborem a nebyla k utišení. Ach jo. Úplná hromádka neštěstí. On ten poukaz je opravdu jen pro pár a platí do konce příštího roku,ale to teď neřešíme a navíc je ten bacil všude. Návštěvníku , já to zatím jak bude škola neřeším, protože se to trochu bojím řešit. Aź to bude aktuální. Půjdeme se osprchovat se ségrou a vyčůráme se ve sprše, ten nočník ji tu nenechám, máš pravdu ten kousek vydrží člověk dojít a když tak si dá na pipinku ruku a stihne to. Je jen pohodlná. Dneska si nalakovala nehty na nohách každý prst jinou barvou a na na rukách taky. Já jsem v její pubertě takový blbosti nedělala. Ona opravdu už blbne jak nechodí do školy, ale půjde už příští týden, ale já bohužel taky,ale až ve středu.l

Šišmiš (Čt, 19. 11. 2020 - 21:11)

Taky jsem měl pravdu. Vidíš. Jsem smutný, ale přeju ti to, pokud se budeš ozývat, tak to bude fajn. Ale asi brzy skončí čůrání pod viaduktem. Tam jak jdete asi vlaky a viadukty nejsou nebo ano? Ale třeba tam budou jiný čůráníčka.

Natalie (Čt, 19. 11. 2020 - 19:11)

Bezvadný ! Teď jsem to dočetla. Kláro a Libore ještě svatbu!

Klára (Čt, 19. 11. 2020 - 17:11)

LIbor mě vzal na výlet na Ještěd,protože to je symbolické pro něj a chtěl tam poděkovat mamince za to,že vše dopadlo dobře. Jenže sluníčko nakonec nebylo a zmokli jsme trochu a začal foukat studený vítr a tak jsme se rychle sesunuli autem dolů. Chtělo se mi tam čůrat, ale ještě jsem to mohla vydržet a tam by mě pipinka ofoukla a tak jsme zajeli dolů směrem na Světlou a zastavili u lesa a kousek jsme popošli cestičkou ,ale já už se opravdu potřebovala nutně vyčůrat a tak jsem hned u pěšinky stáhla kalhoty a punčocháče a musela jsem a Libor mně hladil a tak vášnivě po piúpince, že mi to proudilo ven hůř, ale to bylo stejně moc příjemný. On mi pak osušil pipinku a zadeček a byl tak moc natěšenej, že kdyby bylo teplo, asi by mne tam opipinkoval. Nakonec jsme popojeli pak dál a domů a pipinkování si necháme na noc. Niki to v noci zvládla a na buzení zareagovala a prášek si vzala jen mně zlobí, protože to udělala u pelíšku, že to prý nemohla vydržet, ale já si myslím, že spíš byla pohodlná a šla to vylít až ráno,ale třeba to mohlo být jinak. Neřeším to, byly jsme čůrat teď jak jsme přijeli s Liborem s Nikolou a já byla spíš normálně a Niki to ještě dělá prudce, ale nebolí ji to, už neleží, ale teď má teplotu 37,2, takže asi bude brzy chrnět. Pozorovateli, jsi skutečně precizní ,ale nebudu prozrazovat víc, dáme si pak s Liborem tomu místu nějaký speciální název a tak ho pak budeme tady prezentovat. Mamča dopadla dneska dobře a v prosinci půjde na více hlubší kontrolu na CT nebo rezonanci a další. Já děkuju za další přání . Kdybych neměla Libora, tak by mně slova toho negativního Návštěvníka dokázala rozhodit. Návštěvníku, já nikdy netoužila po ničem než po lásce a harmonii v rodině a Libor je pro mne velká opora a nejsem žádná zlatokopka, já jsem s ním šla do vztahu a tehdy vůbec jsem nevěděla jaké má nebo nemá zázemí. Myslím, že ty máš v sobě křivdu,ale proč útočíš na mně to nechápu.

Mike (Čt, 19. 11. 2020 - 18:11)

Klárko, já jsem z tebe úplně v pytli. Já pozoruju, že to nezvládám, že jsem do tebe opravdu zamilovanej a s každým tvým příspěvkem já ožívám a s každým tvým čůráním já doslova hořím. Ta touha je krásná, ale beznadějná. Přemýšlím, že se odtud na čas odpojím, jestli to dokážu. Asi ne. Já tě musím mít tady , já nechci ti rušit vztah ani po tobě pátrat, ikdyž jsem ti poslal kdysi tu velkou kytici, ale já to s tebou všechno prožívám strašně do hloubky.

Návštěvník (Čt, 19. 11. 2020 - 19:11)

Já jsem ti to tady psala před pár dny,že to začínáš nezvládat a jsi na Kláře závislý. Tak začni brzdit. Nemyslím si,že bys ji stolkoval,ale takhle si nenajdeš holku pro život, protože budeš stejně unikat sem za Klárou do virtuality,ikdybys nějakou holku nakonec měl.

Návštěvník (Čt, 19. 11. 2020 - 17:11)

Klárko i ode mne velké blahopřání. Nikola je myslím opravdu jen pohodlná a ten nočník bys ji tam neměla nechat. Už nemá horečky a to mi neříkej,že by jedenáctiletá holka nedošla na záchod pár metrů ikdyby potřebovala sebevíc. Tu chvíli by to určitě
udržela . Přemýšlím ,že jestli se odstěhujete brzy ,jak budeš dojíždět do školy do té České Lípy. Kdybyste bydleli někde u Turnova tak je to na dojíždění daleko a z Mnichova Hradiště sice lepší, ale taky přes 40 kilometrů. Jak bys to řešila?

Pozorovatel (Čt, 19. 11. 2020 - 19:11)

Dojíždění do školy by bylo nepříjemné. Autem zhruba hodinu, vlakem přes dvě, autobusem ještě déle. Všechno s přestupy. Klára ale sdělila, že by to chtěla dochodit tam ten poslední rok. Má tam blízko Mimoně tetu, to by mohlo být řešení. Nechme se překvapit, ale pokud vím oni na stěhování tolik nepospíchaji, takže by mohli zatím bydlet v tom původním kdyby je tam majitel nechal. On by využíval zatím ten druhý dům. To je na dohodě. Uvidíme

Návštěvník (Čt, 19. 11. 2020 - 17:11)

Zlatokopka má papíry, ona si přece dojede autem.Denně tam a zpátky 100 kilometrů, on to Libor zaplatí, když je blbej.

Mike (Čt, 19. 11. 2020 - 18:11)

Ty kreténe ! Poslední varování. Nebudeš tady Kláru urážet nebo si tě najdu.

Návštěvník (Čt, 19. 11. 2020 - 20:11)

Uhoněnej závisláči !!!

Fido (Čt, 19. 11. 2020 - 16:11)

Jen aby to nedopadlo jako u nás, to bych vám nepřál: Bytový dům za 3 miliony, zájemce tolik neměl; sháněl, půjčoval si, nájemníci ho podporovali, ještě trochu chybělo... No a přijel cizí pracháč, dal rovnou 5 milionů a bylo po prdeli.

Návštěvník (Čt, 19. 11. 2020 - 17:11)

haha bytovy dům za tři mega. Přidej dvě nuly. Nebo jednu pokud tam jsou tři byty.

Fido (Čt, 19. 11. 2020 - 19:11)

Haha. Přidám nulu, ale na byty, kamaráde: 22 bytů a 2 malé řemeslné provozovny! Jenže to byl rok 1992.

nona (Čt, 19. 11. 2020 - 20:11)

Vpořádku, to jsme ovšem někde jinde. A všimni si že když tvých 5mega vynásobíš deseti, dostaneš se na pravděpodobnou dnešní cenu, kterou jsem odhadovala já..... Já tehdy v 95 založila bytové družstvo a privatizovali jsme činžák v Praze. A za byt 100m tehdy nájemníci zaplatili asi 200 tisíc a horko těžko jsme je k tomu musela přemlouvat Dnes je hodnota takové i když zrekonstruovaného bytu ne 10x tolik ale skoro 20x, tedy 9mega.

Fido (Čt, 19. 11. 2020 - 21:11)

Ahoj Nono. Máš pravdu, ale smysl mé poznámky nebyl v násobení cen, ale v tom, že tehdy i dnes dokáže přijít jakýkoli hajzl a přeplatí to.

Reklama

Přidat komentář