Reklama

penis se staženou versus nestaženou předkožkou

Abe (Po, 28. 12. 2020 - 23:12)

Výjimkou jsou obřezaní. Měl jsem kamaráda, který měl mnohem větší penis než já, ale žalud zcela zakrytý předkožkou. Onanovali jsme před dámou. Jemu to šlo hůře než mě. Dáma si vybrala mne. Když jsem se jí ptal proč, řekla, že můj penis je zábavnější a více jí potěší.

lenka (Út, 22. 12. 2020 - 08:12)

Mému muži vyleze žalud když se mu topoří je to paráda pozorovat jak se staví a při tom se zároveň svlíká a žalud leze ven najednou přeskočí a je za okrajem žaluda ta předkožka. Nebo při honění je to taky super když přeskakuje předkožka tam a zpět a až když je už úplně nahoněný tak zůstane za okrajem žaludu. Při kouření je to taky krásné ,když rty předkožku stahuji a natahuji zpět

Alex (So, 24. 10. 2020 - 11:10)

Ve 12 ti letech uz to nejsou mali kluci...naopak u dnesnich pubertaku je to docela rozsirene.
Dnes uz vam pomalu i 10 lete decko rekne,ze ma radsi,kdyz ma zaluda venku.Hold takova je dnesni moda.

tmf (Út, 27. 10. 2020 - 18:10)

Je to více v módě, ale většina má zakryto. Je jasné, že 10-leté děcko to u někoho vidí a zkusí to tak mít. Já to také tehdá tak zkusil, ale bylo to hrozně nepříjemné, a protože jsem to u vrstevníků téměř neviděl tak jsem rozhodně netoužil se tím odlišovat a aby si pak ostatní nemysleli že mám obřízku. Takhle to mají ti stydlivější a zbabělejší.
A naopak odvážnější puberťáci možná chtěji vypadat dospěle nebo se snaží ukázat ostatním že jim odkrytý žalud nevadí. A někteří pak nevědí zda se k tomu mají také odvážit

Návštěvník (St, 18. 11. 2020 - 22:11)

Mne sa nezdá, že je to viac v móde, skor sa okolo toho viac hovorí a je viac možnosti to vidieť. Tým pádom sa to aj viac prezentuje a tým pádom to viac chalanov aj skúša a tým to aj vidno viac a nie je to take, že to ma 1 z 10, ale uz 3 a viac z 10. Je to ale vec stará, ktorá akosi “zanikla” a nanovo sa objavuje, ako všetko čo skončilo a nanovo začína ako “novinka”. Bol som maly chlapec, keď internet nebol tak prístupný ako teraz a tak som nemal možnosť sa kde čo dočítať na diskusii, ani tak vidieť to, ako to je teraz vo fitkach alebo aquaparkoch. Fakt možno okolo 10 roku, keď mi už išla predkožka stiahnuť voľne mi to zopár krát nechali naši stiahnuté na noc po sprchovaní. Nikdy to nemalo sexuálny podtón, vždy zdravotný, aby som nemusel ísť na obriezku a pekne sa to natiahlo. Neskôr na druhom stupni a strednej škole, keď sme sa už prezliekali na telesnej komplet, aj spodné prádlo, sme si samozrejme všímali starších, kde bolo čoraz viac starším vidno zalud či už cely alebo len čiastočne. Slipy detské sa menili za trenky a boxerky a z chalanov sa stavali muži, ktorym čiastočne alebo úplne trcal cely žaluď. Keď sme ako 17 - 18 roční chalani išli na vojensky odvod, nebolo už ani jedného chalana, ktorý mal žaluď zakrytý úplne.

tmf (Ne, 22. 11. 2020 - 19:11)

nic nového to není, ale je to častejší než dříve, kdy to měl maximálně tak 1 z 10

Návštěvník (Po, 23. 11. 2020 - 15:11)

Čím je muž starší, tým častejšie dochádza u neho k odkrývaniu žaluďa.

Návštěvník (Pá, 12. 3. 2021 - 00:03)

Myslíš samo od seba alebo vedome, že si muž žaluď odkrýva?

Návštěvník (Pá, 12. 3. 2021 - 07:03)

Ja ho ani nepřikrývám

Návštěvník (Po, 15. 3. 2021 - 08:03)

Ale odkryvas, či nosis stiahnutu alebo sa ti už vôbec nepohybuje hore-dole a je ako das, že tak zostane?

Návštěvník (Pá, 26. 3. 2021 - 17:03)

Niekedy som nosil žaluď zakrytý. Pri wc alebo sprche nie, ale ináč áno. Potom som si nejak začal všímať, že nie každý muž si to sťahuje a vždy zakrýva. Za tie roky som mal kolegov, kamarátov ale aj cudzich mužov kopec, ktorých som videl a premýšľal som, aké by to bolo, keby som bol napríklad obrezany. Skúsil som si to prv nechat len tak na chvíľu po čurani a zistil som, že mi to pekne drzi. Po sprche detto, čo mi v konečnom dôsledku aj pre hygienu, aj z praktického hľadiska viac vyhovuje.

Návštěvník (So, 27. 3. 2021 - 02:03)

takhle jsem to měl také - že jsem si nějak začal všímat jak to mají ostatní, a občas přemýšlet o tom jaké by asi bylo být obřezaný

Steve (So, 27. 3. 2021 - 02:03)

Já ti to řeknu ... nic moc. Sice to má výhodu v delším sexu, ale později to bude problémem větším a větším. Co chceš dělat s málo citlivým žaludem? ... Naopak, radši si ho zakrývej a uchovávej v citlivosti ... To ti radím dobře.

Róbert (Po, 30. 11. 2020 - 16:11)

Neviem čo myslis pod starší, no ako písal hore v príspevku pán, sám mám syna a tiež sme mu sťahovali predkozku už pár rokov a nechávali mu žaluď do sprchy a na noc a do pyzama odkrytý. Postupom času sa naučil nosiť to odkryté aj cez deň. Teraz už je dospelý, ma 19 rokov, ale od asi 15 už ma predkožku tak skrátenú, že aj keď ju natiahne na žaluď, sama mu zlezie dole.

Abe (Ne, 27. 9. 2020 - 23:09)

Jako kluk jsem měl přirostlou předkožku k žaludu. Zanítila se a musela být operativně odtržena. Pooperační i rehabilitační léčba byla velmi bolestivá (živé maso). Táta chtěl úplné odstranění předkožky, ale moudrá máma trvala na tom, že nemůžu být o potěšení připraven. Dnes mám vespod na památku šev, ale jinak jsem normální. V klidu je žalud zakryt, při ztopoření je zcela odhalen. Při masturbaci i souloži, se jemně dotýká žaludu, což je velmi příjemné. Díky mámě jsem se směl (i musel) často honit.

nudisti (Ne, 27. 9. 2020 - 18:09)

Máme 12 letého syna a už dlouho chodíme na nuda pláže. Letos jsme byli v Chorvatsku v nudistickém resortu, kde byla spousta Němců s kluky od 10 do 13 let. Všimli jsme si, že většina těch kluků nosí trvale obnažený žalud. Když měli (dost často) erekci, tak nás to nepřekvapovalo ale oni to tak měli i když erekci neměli. Náš syn to doposud nosil přetažené přes žalud ale od té doby to nosí také stažené.

u (Pá, 23. 10. 2020 - 19:10)

malých kluků se to moc často nevidí, o to víc je to překvapivé

Petra (Ne, 27. 9. 2020 - 18:09)

Mám 2 kluky 14 12, staršímu to leze ven samo, mladší občas přetáhne ale vrací se mu to zpět. Odkud jste?

Lucka (So, 12. 9. 2020 - 07:09)

Mám přítele s dost velkým penisem 19x5cm v erekci žalud má schovaný v předkožce ale když se mu postaví tak sám mu vyjede ven s předkožky ta se zachytí za žaludem a zůstane tam.Je zajímavé jak se penis topoří a samo se to tak stane aniž by on nebo já na něj sáhla rukou a stáhla předkožku. Praktikujeme to při sexy hrátkách já mu hladím koule on mi poštěváčka a až jsme už docela vydráždění tak na to vlítnem.

gab.s (Út, 25. 8. 2020 - 06:08)

Máme malý byt, a tím pádem i společný pokoj s bráchou. Mě je 17 a bráchovi 13. takže se vídáme při převlíkání docela často. Spáváme v tomto období docela nalehko. Takže ano, vidět se nazí je vcelku normální. Ne každý má možnost bydlet ve velkým domě kde má každý svůj pokoj. Bráchovi ho vidí docela často, někdy i s erekcí. normálně má žalud schovanej, a když se mu postaví, tak se odhalí. přijde mi to takhle normální.

Reklama

Přidat komentář