Reklama

Co si myslí ženy o mužích v punčochách?

Anonym (So, 2. 1. 2021 - 08:01)

Na nosím dvoje panské punčochy a leginy vše v černé barvě , nikde nic neprosvita jsou krásné černé a skvěle drzi

Ája (Ne, 13. 12. 2020 - 20:12)

Přítel taky nosí dámské ty pánské jsou řekla bych dost předražené. A Petře nebo ostatní co nosíte pod nimi? Trenky se docela hrnou ne? Takže slípky, kalhotky nebo bez?

Přítel nosí pod punčochy trenky ale přiznám že i kalhotky někdy, mě to neva. V létě nosí nejraději 20den třeba Bellinda, Evona, Pompea, Elite a tak.

Jindra (So, 12. 12. 2020 - 13:12)

Osobně jsem nosil pod kalhoty leginy ale vadily mi odhalené kotníky tak jsem si pořídil panské punčochy 100den a a ty jsou perfektní . Občas po cestě z práce se stavím v obchodě a jdu jen v těch puncochach a mikine a líbí se mi když se lidé divaji co to jede za vola.

Jindra (So, 12. 12. 2020 - 07:12)

Osobně jsem nosil pod kalhoty leginy ale vadily mi odhalené kotníky tak jsem si pořídil panské punčochy 100den a a ty jsou perfektní . Občas po cestě z práce se stavím v obchodě a jdu jen v těch puncochach a mikine a líbí se mi když se lidé divaji

Jindra (So, 12. 12. 2020 - 07:12)

Osobně jsem nosil pod kalhoty leginy ale vadily mi odhalené kotníky tak jsem si pořídil panské punčochy 100den a a ty jsou perfektní . Občas po cestě z práce se stavím v obchodě a jdu jen v těch puncochach a mikine a líbí se mi když se lidé divaji

Magistr Kelly (Po, 16. 11. 2020 - 22:11)

Speciální zdravotní kompresní punčochy určené pro ty co mají žilní problémy se nosí celoročně, ne jen v zimě a někdo je musí nosit prakticky celý život. Moje kamarádka má po dětech památku včetně operace křečáků a těchto speciálních punčoch, včetně léků na ředění krve se už bohužel nezbaví. Sám jsem si zkusil jednu punčochu natáhnout a není to žádný festival. Ano normální silonky mají lehce stahovací efekt a tím pádem přispívají k tomu aby se snižovalo riziko vzniku cévních problémů ale jen nepatrně, protože tahle záležitost je víceméně dědičná. Klasické punčocháče 20 DEN mi už více jak 15 let pomáhají překonat velmi příjemně zimní období, protože dřív jsem pod kalhoty nosil spodky nebo tepláky. Venku to ještě šlo, ale pokud během dne musíte mimo venkovních prostor absolvovat ještě nějakou poradu v přetopené kanceláři, nebo šmejdit odpoledne po obchodech, tak to bylo fakt na chcípnutí. Silonky jsou super, venku zahřejí, vevnitř ani nevnímáte, že je máte a dá se s něma přežít i návštěva kina nebo divadla. Takže tak.

Magistr Kelly (Ne, 15. 11. 2020 - 20:11)

Ze začátku mi nechávala manželka na donošení svoje punčocháče, které se jen trochu zatrhly. Později když jsem měl v zimě velkou spotřebu, tak mi je začala i kupovat. Nosím jen v zimě pod kalhoty, je to rozhodně lepší jak spodky nebo tepláky, hlavně proto že se pohybuju převážně venku po stavbách. Když ale zásoba dojde, tak už jsem si je občas koupil i sám. Kupuju ty nejlevnější, někdy přežijou i tři praní. V dnešní době na těch levnějších krabičkách vůbec nejsou dodatky, že jsou jen dámské. Většinou jsou tam jen nápisy Punčochové kalhoty nebo silonkové kalhoty se zesílenou špičkou nebo sedem. Takže výrobci začali chápat, že i chlapi, kteří nechcou celou zimu promrzat, dokážou si poradit a začínají si zvykat i prodavačky.

kenipap (Po, 16. 11. 2020 - 06:11)

Nejsou náhodou punčocháče hlavně v zimě, jako prevence proti žilní trombóze?

Pepa (Út, 17. 11. 2020 - 12:11)

Žilní problémy se projevují hlavně při vyšší teplotě, tak nosit kompresní punčochy má větší význam v létě. Bohužel nosit k. p. II. stupně při 30°C není nic moc příjemného. Naopak v zimě tyto punčochy plní obě funkce - zdravotní i tepelnou.

kenipap (So, 14. 11. 2020 - 16:11)

Podle mě je výroba nejen punčoch jeden velký podvod. Např. vyrobí se kupa stejného oblečení. Část jde do obalu pro ženy jako dámské oblečení a pro muže s patřičným navýšením ceny.

Linda (Po, 16. 11. 2020 - 14:11)

Nemáš pravdu, pánské punčocháče, hlavně ty dražší mají často speciální pánský střih, větší klín a větší přední část, která je dělaná pro pánský rozkrok, takovou kapsičku pro pánské přirození. Jiná věc je, jestli to vyvažuje o tolik vyšší cenu. Podle mě, ne. Zprvu jsem manželovi kupovala jenom pánské punčocháče, protože dámské odmítal nosit. Ale po nějaké době jsem mu párkrát tajně koupila dámské, hlavně kvůli ceně. Nic nenamítal a teď už ochotně nosí dámské. Jen mu moc neukazuji krabičku. A samozřejmě mu nekupuji nějaké s vysokým leskem, se vzorem nebo v pastelových barvách.

Honza (So, 9. 1. 2021 - 14:01)

S vaším názorem docela souhlasím, z praktického hlediska rozdělovat punčocháče na dámské a pánské se mi jeví v současné době ze strany jejich výrobce jako úplná blbost. Při výběru by měly
rozhodovat rozměry konkretní postavy , neboť tak jako ženy používají punčochové kalhoty bez
klínu, s klínkem či s klínem podle proporcí své postavy tak i muži mají různé proporce své postavy podle bujnosti své "mužské okrasy". Já například běžně nosím pod kalhoty dámské
punčocháče bez klínu v rozměrech 170/116 či 182/108 a nemám s tím žádný problém. Ale protože jsou označeny jako "dámské" tak jsou podstatně lacinější než punčocháče "pánské".
Takže ideální by bylo kdyby výrobce nabízel unisex punčocháče členěné podle rozměrů postavy
a ne podle pohlaví,neboť to už v současné době zavání diskriminací a zbytečně muže odrazuje od jejich nošení,neboť většina mužů,kteří je nosí mohou potvrdit,že se jedná o velice praktické
spodní prádlo příjemné na nošení.

kenipap (So, 9. 1. 2021 - 17:01)

Jak poznáte o které punčocháče se jedná, pánské dámské, když budou ležet na stole vedle sebe bez krabiček?

Návštěvník (So, 9. 1. 2021 - 16:01)

Nebreč, vždyť je jedno co vespod nosíš, to nikdo nevidí.

Honza (Ne, 10. 1. 2021 - 16:01)

Nebrečím,ale chápu,že je popisovaný problém na tvoje mozkové závity moc složitý . . .

Návštěvník (Ne, 10. 1. 2021 - 16:01)

Ale není. Pár fetišistů sem pořád dokola píšou že nosej silonky. A k tomu potřebujou potlesk, jak jednoduchý.

Nohatej (Ne, 10. 1. 2021 - 17:01)

Pokud to někoho nebere, proč to řeší?

Návštěvník (Ne, 10. 1. 2021 - 17:01)

Protože se furt ptáš jak dement.

Nohatej (Ne, 10. 1. 2021 - 17:01)

Nemusíš to řešit, můžeš přece jít rejpat do jiné diskuse. Je přece samozřejmé, že se tu bavíme u mužích v punčochách a ženském postoji. Proč bych se tím neměl zabývat?

Návštěvník (Pá, 13. 11. 2020 - 14:11)

Tak co už se nosí se nemůže očekávat že bude v popisu,po rozbalení je to na každém z nás.Ale nový výrobek je vždy označen.

Reklama

Přidat komentář