Reklama

Můžou větší děti při cestování nosit plenky?

Lukáš (Út, 17. 11. 2020 - 22:11)

Zdarvím.
Tak v Tescu jsem koupil uplně bez problému na kluka overal se spidermanem, jednorzovky byly trochu problém, koupil jsem až ve třetí lékárně, dostal toto protože už na to byl z domova zvyklí, a nočník nebyl na pořadu dne protože se počůrává ve spaní, když jsem si dojel pro kluka dostal jsem igelitku s léky a instrkce, když jsem to ječer při klukově sprcování četl, bylo tam že mu mám nejdřív změřit teplotu, (ten jsem samozdřejmě neměl tak jsem ještě v 8večer volal kamarádce jestli by mi teploměr nepůjčila).
úplně v phodě si nechal dát plenu, na to dostal moje boxerky aby plena držela kde má a na to overal, dostal léky teploměr, vše v klidu a spolupráce na 100%.
Ráno se vzbudil v suchu a já zapoměl na to že plenu má , takže v 11 došel že už se počůral že chce převlíknout, no trapas ale co už.
V sobotu večer sprcha ,teploměr, plena , boxerky , overal pohádka spát.
V neděli ráno v 8 došel že se v noci počůral , že chce převléknout. převlíkli jsme a pohoda.

Pulec (St, 18. 11. 2020 - 20:11)

a jak to jde

N (Út, 17. 11. 2020 - 09:11)

Já mám podobný mám rád pocit mokrých látkových plen ale obě potreby a tak to mám každý den a noc plenky a gum kalhotky a bavlněné punčocháče s bodyckem teď jsem si mamce řekl o plenky a vyhověla mi a dala mi je ale dostal jsem 4 látkové pleny 80x80 složené na šířku se svrchnimi kalhotky a bavlněné punčocháče mne je 12 let chtěl jsem je už včera večer na noc ale nechtěla mi je dát asi si to rozmyslela a dostal jsem je a jsem rád teď mi dá ještě bodyčko přes punčocháče. Mám malého brášku a ten plínky dostává normálně tak budu mamku poslouchat a když mi bude chtít dát dudlík či koj láhev tak si vše vezmu

Plenkař123 (Po, 16. 11. 2020 - 18:11)

Já mám rád pocit mokrých plenek.

Kuba 8 (Po, 16. 11. 2020 - 13:11)

Dobrý den rád bych napsal Svůj zážitek z výkendu .Mám sestřenici 26 která je ve 2. Měsíci a s moje mamka jí navrhla jestli si nechce zkusit přebalování.
Normálně plenky nenosim jen na dlouhý cesty ale nasazuji si je sám mamka mě jenom zkontroluje a kdyžta kolem přebalí
většinou je ani nepoužiju.
V pátek večer mi mamka řekla že zítra
Přijde sestřekla a že se domluvily na tom že si nacvičí přebalování.
Dost jsem se divil ale poslech jsem
protože mi řekla že jinak budu mít zaracha na pc. Tak ješťe večer při koupání zamnou přišla mamka z holícím strojkem a oholila mi nohy a kolem přirozenní a taky mě zároveň umila a dala mi plenky a punčocháče
a někde mi sehnala I body se zapínáním v rokroku a zakázala mi si je sundávat
a večeri jsem měl přesní dávku .Ráno
jsem se probral v suchu šel jsem do kuchině a tam už byla sestřenka a hned se mi dívala mezi nohy a když jsem přišel ke stolu tak mi sáhla mezi nohy
jestli jsem mokrej. A nebyl jsem mamka bala sestřence přesní dávku ať mě nakrmí moc se mi nechťelo ale nechal jsem se nakrmit. Po snídani mamka řekla že už je čas na použití plenek ale mě se nechťelo tak mamka zašla do koupelny a přinesla nějakou krabičku
a vitáhla z ní čípek nechal jsem si ho střčit a asi do 5 minut jsem udělal obě potřeby a sestřenka se mě hned ujala
a žačala mě vislíkat a mamka ji zastavila
že musíme do koupelny a tam jsem byl vyslečen a koneče očištěn a byl jsem znovu oblečen a po každém jídle se toto opakovalo až do neděle vever ale
šli jsme do obchod v sobotu odpoledne
Jsme šli do obchodu a já se tam počůral a mamka si toho všimla a tak mě odvedli do přebalovácí mísnosti a tam mě přebalily .Ale celkem jsemi to líbilo .
Vás názor asi toto nebude můj poslední příspěvek.

Anonym (Čt, 19. 11. 2020 - 23:11)

dobry den tenhle pribeh se nepochpil proc tva mama te nutila nosit plinky kdyz existuji panenky na tady to skouseni prebalovani deti pokavad bys me chtel nak kontaktovat muzes na aplikaci jmenem discord Friz#8831

Návštěva (Ne, 15. 11. 2020 - 14:11)

No jasně jak nikdo píše dal bych jednorázové pleny se svrchnimi kalhotky a bavlněné punčocháče ty seženeš normálně v dětském oddělení a možná i plenky je dávat látkové když je doma a nikam nejde ale jestli synovi 10 let dává pleny z důvodu aby nestaval s postele je blbost je lepší mu dát pod postel nočník a nebo malý kýbl syn se vycura a vykadi a je po problému ono nejdříve dítě na pleny musí být zvyklé v 10 letech a když tomu tak je tak není problém mu nasadit plenky s punčocháči a s bodyckem či overalem tato zpráva je pro otce co psal 12 listopadu. Jmenuje se Lukáš.

Mik (Pá, 13. 11. 2020 - 18:11)

Já si to dovedu představit protože mýt ten problém s plenami ve 25 -26 letech.

Mik (So, 14. 11. 2020 - 02:11)

Já si to dovedu představit protože mít ten problém s plenami ve 25 -26 letech. Začínám je opravdu nosit.

kiki (Pá, 13. 11. 2020 - 03:11)

Kdo si chce o tom psát: dendakiki"centrum.cz

Pulec (Pá, 13. 11. 2020 - 17:11)
Lukáš (Čt, 12. 11. 2020 - 22:11)

Dobrý den.
Jsem otec 10ti letého syna z rozvedené rodiny, dnes jsem psal bývalé že si teď na víkend dojedu pro mladého, odepsala že si mám dojet ale že teď meel kašel a, horečky a teď že už to je dobrý ,ale ať si pro něj koupím overal a pleny a na noc mu to dám, když jsem jí napsal ať mi nějaké pošle , napsala něco v tom smyslu že jsem otec tak ať se starám "nechala mě se v tom vykoupat"
Tak prosím o radu jaké pleny a overal (do teď jsem ani nevěděl co to je) koupit . má 10, 140cm a 40kg .
Moc Děkuji za rady.

Petra (Pá, 13. 11. 2020 - 07:11)

Já v mu nedala nic, myslím si že tvá žena ho tak oblika aby si náhodou nehrál s perem, nedej bože honil. Pokud je fyzicky a psychicky zdravý, ví že se mu chce čůrat a zajde na záchod. I když má teplotu pokud nemá 39.6 ale to by ti ho těžko dávala.
Mám kluky 14 12 a od 10si je taky honí, a jsem s nimi taky sama, a do žádných overalu ani plen je nebalim
Patří to k tomuto věku tak to neřeším. Napiš jak jsi dopadl

Jana j (Pá, 13. 11. 2020 - 06:11)

To záleží jak moc se pomočuje noci. Overal koupíte na internetu zcela běžně. Taky se dá sehnat v některých obchodech v oddělení oblečení. Pleny kupte spíš jednorázové a to raději pro dospělé velikost X nebo XS. Přeji hodně štěstí a dejte vědět jak to dopadlo se synem.

Děcko (Čt, 12. 11. 2020 - 14:11)

Mne mamka dává pleny jak přes den a noc ale i ven na cestu a je mi 10 let ale se vším všudy co nosí malé děti látkové pleny a jednorázové pleny ale i punčocháče se svrchnimi kalhotky doma mám klasické látkové pleny a dupačky a nebo bodyčko a na ven mi dává jednorázové pleny se svrchnimi kalhotky a bavlněné punčocháče se zimní kombinézou a vůbec se nestydím že mne mamka prebaluje jak doma a nebo venku mne to vyhovuje že nemám mokré oblečení a doma mokrou postel a také oblečení a spím s dudlíkem a venku mám také dudlík pod rouškou a jsem úplně v pohodě a mám zatím i malou nohu 31 a půl a boty mám dětské prestige ty mi vyhovují co nejvíce ať si nikdo říká co chce že jsem mimino či batole že nosím plenky mamce to nevadí a dává mi plenky od 6 let. Pleny jsem přestal nosit ve 3 letech a začal zase nosit v 6 letech teď mi je už deset let a zatím je nosím úplně v klidu mamka mi říkala že až si řeknu sám že pleny nechci tak mi je přestane dávat pleny a jiné věci dětské a nejenom že mám dudlík ale občas mi dá i kojeneckou lahev buď čaj, mléko, Sunar, a nebo i kaši v kojenecké lahvi. Jsem prostě takové větší batole zatím.

Patricie (Po, 23. 11. 2020 - 17:11)

Kecáš, v 10 letech píšeš jako starší chlap

Návštěvník (So, 14. 11. 2020 - 22:11)

Bodyčko a prestiže... neúnavný, nechutný honič a spisovatel. No vlastně sepsal jednu sračku, kterou plevelí všechna témata o plenkách.

Lékař (Čt, 12. 11. 2020 - 11:11)

Sem píšou jen úchylové a tady na tom vlákně je to divné. Nemocný ležící člověk, nebo člověk který ty pleny nosí ze zdravotního důvodu nebude to sem vypisovat.

Hnusimír (So, 14. 11. 2020 - 02:11)

Mudře kde si chodil do školy? Znám jednu zdrávku, je to tam samej cikán, v Uhříněvsi za oborou, je to škola budoucích kosmonautů. Samej blbec , absolventi napsali v čekárně slovo Pýča s tvrdým, půlka třídy kosmonauti, druhá půlka lékaři. Tedy se to říká. Já chodím ke kováři se zubama, ostatní nemoci léčím u šamana.

Návštěvník (Pá, 13. 11. 2020 - 18:11)

Praudu máš dochtore.

Reklama

Přidat komentář