Reklama

Má 15ti letá dcera chce nosit plenky

Brumla (St, 14. 10. 2020 - 11:10)

Napiš sem
[email protected]

maru (Po, 12. 10. 2020 - 21:10)

Ahoj je mi 15 a chodím do 9. Třídy Moc mně láká nosit plenky ale nevím jak to udělat doma hodně se stydím a musí to být důvěryhodné protože máma ráda jezdí po doktorech ale jsem ochotná to udělat a přála bych si aby jsem se nekontrolovaně počůravala a stala se na plenkách závislá pokud se nejde někdo kdo by mi pomohl nebo si o tom chtěl dlouhodobě psát zak zanechte mail. Děkuju všem co se ozvou
Kdo by poradil pište na
[email protected]

Sára (Út, 13. 10. 2020 - 07:10)

Jediná rada zajdi s ní k lékaři.

Ančulaa (Po, 12. 10. 2020 - 20:10)

Ahoj,
taky se mi plínky, počurávání a věci okolo líbili už od mala, ale vždycky jsem si to jenom představovala jaké by to bylo... Letos jsem nastoupila na střední, noví spolužáci, nové prostředí a plno jiných starostí a celkově to na mě nějak dolehlo a tyhle pocity návratu do bezstarostného dětství se zvětšovaly a teď jak máme dálkovou výuku kvůli COVIDu jsem se rozhodla, že to fakt vyzkouším. S nikým se nějak moc nejspíš potkávat nebudu a tak by se to mohlo podařit utajit. Na jednu stranu si říkám, že už jsem na to dost stará, 15 roků, ale byly tady v diskuzi i holky takhle staré a mladší už asi fakt nebudu no. Minulý víkend jsem se tak zkusila v noci počůrat podobně jak plno předemnou tady. Večer jsem se dost napila a nastavila si budíka na 4 ráno. Jak jsem se probudila tak se mi sice chtělo, ale tělo nechápalo proč by mělo čůrat do kalhot a do postele, prostě to nešlo. Nakonec jsem došla na záchod, další den jsem to zkusila znovu a to už se mi podařilo vytlačit takový výstřik, pad další, další až jsem měla na matraci docela velký koláč. Byla jsem pak dost vzrušená, že se to fakt povedlo ale i se neskutečně styděla ale už to nešlo zpátky. Počkala jsem na ráno, jak rodiče seděli v obývaku. Netroufla jsem se tam dojít v tom pyžamu, musela jsem se převlíct i tak jsem se dost styděla, jak se pak šli podívat na tu postel. Další den jsem to zkusila zas, ráno jak šla mamka do práce mě přišla zkontrolovat a já vlastně nepřipravená furt ležela v té počůrané posteli. No ostuda neskutečná...Ale zpetně se mi to líbilo i pak byla mamka taková milejší tak jsem to udělala v úterý zase, středu jsem vynechala aby to nebylo uplně nápadné, mamka mě chválila jak jsem šikovná holka, už se prostě začala chovat, jak bych byla malá... Čtvrtek a pátek mokrý znamenal, že večer mi mamka přinesla do pokoje velkou tašku s plínkami, pudrem a věcí okolo a řekla, že se nedá nic dělat, že to určitě brzo přejde ale teď musím nějaký čas vydržet v noci s plínkami. Já jsem udělala trochu scénku, že to nechci a nebudu nosit, ale po dost důrazné domluvě jsem si teda musela lehnout a nechat se do nich zabalit. Ostuda neskutečná, ale zpětně se mi to hodně líbí a ty vnitřní pocity vzrušení jsou hodně intenzivní. Ráno mi mamka šla plínku zkontrolovat, byla "samozřejmě" mokrá, tak mi mamka domlouvala že se nedá nic dělat, že to sama vidím, že přeci nenechá zbytečně zničit matraci. Spolu s plínkami jsem musela najet na nový režim, večer okolo osmé mě mamka zavolá, já se jdu osprchovat a pak už čeká v pokojíku s plínkou. Říkala, že časem se to třeba naučím dávat sama, ale že ze začátku mi s tím pomůže (to je úplně všechno, nasadí jak miminu), že když bych ji měla blbě tak může protéct. V devět pak musím jít spát, abych byla vyspaná, když musím vstávat spolu s ní v šest jak mě přebalí. Jsem tedy přesně ta malá ostuda jak jsem si přála a to strašně rychle (vlastně to je jenom týden, plínky čtyři dny a mamka se chová jak bych je měla od nepaměti).

Martin (Út, 13. 10. 2020 - 20:10)

Ahoj, nosíš je i do školy?

Ančulaa (St, 14. 10. 2020 - 12:10)

Ahoj, školy jsou zatím zavřený a navíc zatím je nosím více méně jenom přes noc. Ale možná bych to zkusila klidně i přes den když jsem pořád doma, ale bojím se právě, aby se to nezvrhlo a ja v nich pak nemusela do školy... Ta představa by se mi i líbila, ale nejsem si jistá jestli by to už nebylo moc.

CD95 (Pá, 16. 10. 2020 - 19:10)

Ahoj, jaký nosíš plínky? A už si je dáváš sama? Jestli by se ti to do školy líbilo, tak do toho jdi. Vyřešit to jako holka můžeš sukní. Nikdo to zjistit nemusí, když si dáš pozor.

Ančulaa (Po, 19. 10. 2020 - 12:10)

Ahoj,
na noc mám největší dětský pampersky z Tesca klasicky na lepítka. Lákalo mě si zkusit fakt zahrát co nejvíc na mimčo tak jsem udělala pár nehod přes den. Buď doma anebo těsně před domem a jako, že se to stalo cestou... Za chvilku tak přišli plínky i přes den. Ale to bych chtěla mít teda pod kontrolou, protože do školy s nima fakt nechci. Tak jsem udělala divadýlko, jak mi to vadí a že už se určitě znovu nepočurám. Ale mamka říkala že prostě plenky teď nosit musím že zvlášť venku když bude větší zima bych to mohla dost odskákat zdravotně. Prosadila jsem si, ale že když budu mít týden suchý tak je na den mužem vysadit takže to jde... Doma nosím ty pampersky normalně i přes den a balí mě do toho teda pořád mamka. Ona si zvykla, a mi ta závislost vlastně vyhovuje. Na ven mám z internetu objednané Dry Nites, které jsou natahovací a dávám si je sama, ale jsou dvakrát dražší... Ze začátku, když jsme šli do obchodu tak jsem dostávala ty obyčejný a když se mi chtělo čůrat tak mi mamka řekla ať se počůrám. Potom jít v plný plině mezi vrstevníky byl zážitek no. Doma je to samé, když se mi chce na zachod tak jdu za mamkou a ona mi pak da hned plenku zpátky. Už se párkrát stalo, že neměla čas tak mi řekla máš plínku tak čůrej. Taky mě v během dne dost kontroluje jestli jsem suchá. Prostě fakt malá holka jak jsem chtěla, na jednu stránku super ale jsou chvíle kdy si to zrovna neužívám a dost se bojím aby se to nějak nezvrhlo.

CD95 (Út, 20. 10. 2020 - 23:10)

Ahoj, jsem rád, že si plínky užíváš. A máš nějaké scénáře, jak by se to mohlo zvrhnout? A co by si dělala, kdyby si musela jít s plínkou i do školy? A ty na lepítka ti teda dává mamka? Ještě mě napadlo, jestli tě láká být mimčo, můžeš si koupit i overal, který se dá nosit jako normální pyžamo, ale vypadá trochu jako dupačky, případně na internetu se dají sehnat i dupačky ve velikosti na větší holku. Kolik ti je?

Kikina (Pá, 23. 10. 2020 - 09:10)

Ahojky jak se vede? Já mám teď zrovna na sobě plínku a jsem pořádně počůrana a pokakaná. Co je super že můj přítel už o téhle mojí úchylce ví a toleruje mi to takže už to nemusím před ním tajit a ty plenky skrývat. Začala jsem teď docela ujíždět hlavně se i pravidelně počůrávat ale musím si dát bacha aby se mi to nevymklo tak jako třeba před časem Anežce a ty plenky jsem nakonec opravdu nepotřebovala :0) a co ty jak se držíš v této blbé době? Jinak vidím že místo Anežky je tu teď Ančulaa ale doufám že i Anežka se tu objeví a dá nám vědět že je v pohodě když už se mi nepovedlo jí přemluvit k té soukromé komunikaci. Tak buď v pohodě a budu se těšit až se ozveš. Kiki.

CD95 (So, 24. 10. 2020 - 15:10)

Ahoj Kiki, mě se vede celkem dobře, ale nemáme školu, což je pěkně...na to co máš v plence;) Jsem rád, že si napsala. Škoda, že Anežka tu už není, ale Ančulaa působí sympaticky a jsem rád za novou členku. Co ty? Jak žiješ?

Ančulaa (St, 21. 10. 2020 - 16:10)

Ahoj,
zvrhlo by se to ve chvíli, kdybych musela do školy a ještě bych přes den nosila plínky. Možná by se to podařilo utajit před spolužáky, ale možná taky ne a tohle se mi moc nechce riskovat. Ale podle mě mám ještě minimálně tak měsíc čas si plínek dostatečně užít. Domluvila jsem se, že se plínek zbavím, když budu mít pět suchých dnů. To může být trochu problém, protože přes týden dostanu na dopoledne plínku a čekám až mamka přijde z práce. Sama si ji sundat nemůžu, jednou jsem to pod dohledem zkoušela a jak je člověk nasazuje sám sobě není to jen tak, přetrhl se mi takový ten výstupek na přilepení na předku plíny, přeci jen jsem už trošku větší mimčo. Prý bych si ji taky někdy nedala dobře a mohla by na bocích protýct. A tak, že jak to viděla bude to raději dělat sama, alespoň že to bude mít pod kontrolou. Mamkasi právě myslí díky pár divadélkům, že ty plínky hodně nechcu a že bych třeba podváděla a tajně je nenosila (ze začátku jsem to pár krát tak udělala aby se na to přišlo...). Takže mě přes den i dost kontroluje jestli je mám a jestli jsem suchá. Na jednu stranu se mi tahle závislost líbí, že jsem úplně na mamce závislá, když řekne nemám čas tak se musím počůrat i když třeba v tu chvíli nechcu, ale trošku se bojím té školy, ale to tou dobou snad ještě vyřeším (až to bude aktuální tak si asi prosadím, že když bude mamka pryč budu i na doma nosit ty dry nitesky). Ale teď se mi to líbí takhle, trošku přemýšlím, že bych nějaké dopoledne zkusila se do plínky i vykadit, ale nevím, nebude to moc smrdět? Sestra má ze mě srandu už teď a po tomhle... Teďkom spím jenom v plínce a delším tričku tak si myslím, že si připadám jako malá dost, v tom by mi bylo asi dost horko. Jinak je mi patnáct.

Sabinka (St, 21. 10. 2020 - 22:10)

Pokadit se do plenek už je vyšší level, ale můžeš to zkusit. Zahraj to tak, že si jí zrovna nemůžeš sundat a neudržís to. Smrdět to bude každopádně a v každém případě se na to přijde, ale můžeš zahrát i divadlo jak jsi z toho zničená a tak. Divný to nebude, protože jsi v situaci, že se může stát i tohle. No to už je na tobě.

Ančulaa (Čt, 22. 10. 2020 - 06:10)

Dneska bych to chtěla vyzkoušet někdy těsně než přijde mamka, že jsem to už nevydržela.

Honza (Út, 27. 10. 2020 - 16:10)

Ančulo, jak to dopadlo s pokakáním?

Pulec (Čt, 22. 10. 2020 - 17:10)

Tak segra at neprovozuje nebo taky dostane plenky a bude taky male miminko

Pulec (St, 21. 10. 2020 - 18:10)

a kolik má segra let a co ak se máš ted už v suhu

Ančulaa (Čt, 22. 10. 2020 - 06:10)

Ahoj,
teď nad ránem už v suché. Přes noc jsem to tam pustila :) . Ještě mám "zážitek" z dnešního rana, máme záchod v koupelně, mamka sundala plínu, ale že segra se sprchuje a ona nemá čas moc čekat tak jestli potřebuji na zachod nebo mi může dat rovnou další plenku. Vcelku se mi chtělo a nechtěla jsem to všechno pod kalhotama nosit od rána tak mě napadlo jestli bych nemohla jít na nočník co máme schovanej po bráchovi ještě, teď už chodí na wecko... Mamka ho tak přinesla, problém to řešilo a asi když můžu čurkat do plínek proč by nešel nočník. Ségra mě na něm zahlédla tak se jenom usmála. Ta ostuda a neschopnost před sestrou mě právě taky dost vzrušuje. Ne třeba v tu chvíli ale jak na to pak myslím. Sestra ma 13 ale teď se už pomalu dostává do role nejstarší. Musím třeba chodit dřív spát, ono když tě při tom poplácá po plínce, tak o tom nejde moc diskutovat. Sestře to taky vyhovuje, částo mě jen tak propíchne jestli jsem suchá, ať mám suchou noc, nebo se zjeví při přebalování.

CD95 (So, 24. 10. 2020 - 15:10)

Takže tobě se líbí ta ostuda? A líbí se ti i když tě do té plenky někdo nutí a ty děláš to divadýlko, že jí nosit nechceš? A s pokaděním se obrať na Kikinu, ta je na to expert. A už jsi kakání vyzkoušela? A láká tě i nějaké děstské oblečení? Protože třeba do školy to pak můžeš vyřešit tak, že si vezmeš body. To ti okraj plenky nevyjede z kalhot/sukně.

Ančulaa (So, 7. 11. 2020 - 20:11)

Ahoj,
dlouho jsem se neozvala, tak co je nového.
Pokakaní jsem dlouho odkládala. Bála jsem se, že pak budu hodně špinavá. Buď jsem na to neměla naladu nebo to prostě nešlo. Vhodna konstelace byla až teď ve středu. Citila jsem že to nebude úplně řídké, mamka se měla vrátit tak za hoďku takže ideální. Smrděla jsem asi slušně protože si toho všimla i segra. Normálně jsme se bavily a najednou mi zničehonic sáhla na zadek a pak jak ucítila nadílku tak se jenom ušklíbla a šla volat mamce. V tu chvíli jsem se styděla šíleně. I jsem trochu brečela. Mamka se pak ptala proč jsem se pokadila, tak jsem řekla, že jsem myslela, že to vydržím než přijde a nevydržela. Jenom se usmála a řekla, že jsem ale trdlo. Potom mě ještě pomohla umýt a řešila, kdyby se mi někdy takhle zase chtělo tak to mám nějak řešit a ne se pokakat. Prostě jak by mi bylo tak pět.
Už se tak nějak i ustálil můj denní režim. Mamka mě vždycky přebalí rano, jak se vrátí z prace, pak ještě odpoledne, večer a než jdu spát. To jdu i vždycky na záchod, jinak spíš čůrám do plínek a všichni si na to tak nějak zvykli.

Reklama

Přidat komentář