Reklama

cuckold z pohledu ženy

Max (Út, 1. 8. 2017 - 08:08)

Rád bych uspokojil pár v okolí Teplic. Pokud by tu byl nějaký, který hledá muže okolo 45 pro uspokojení touhy , napište.

LK (Ne, 30. 7. 2017 - 12:07)

Ahoj, jsem 36/170/80, kanda z Liberce, a rád bych našel partnerku, která by měla zájem o tento druh vztahu s někým jako jsem já. Myslím, že bych tady mohl na nějakou milou, štíhlou holčinu narazit.

Trivis (Po, 17. 7. 2017 - 11:07)

Mám skvělý vztah se svojí ženou již přes 30 let. Co se týče sexu jsme stále velmi aktivní a užíváme si na maximum. Poslední dobou mě čím dál více láká se na moji ženu dívat jak si užívá s více muži. Já si jen sednu a dívám se jak ji jiní muži pěkně obdělávají a plní do všech otvorů. Je pro mne pak blahu všechno to semeno z ní lízat. Ona si užívá a já si vychutnám chuť cizího semene. Mám ho rád a čím více ho mám tím lépe. Žana je z toho nadšená a kdyby mohla objela by jich snad 100 za jeden večer.

Petr (Pá, 14. 7. 2017 - 02:07)

Zajímáš mě ;)Láká mě to :)

Petr (Pá, 14. 7. 2017 - 01:07)

Já mám svého manžela už...Danielo, jsem pro, nehledáte?

excucky (Út, 11. 7. 2017 - 23:07)

Proč excucky ???
Prožil jsem si roli cuckolda, s dvěma různými partnery manželky. A taky jsem si střihl roli bulla. Jsou to velmi silné pocity. Jako bull jsem byl perfektní, protože jsem přesně věděl, co cuckold i hotwife potřebují. Jako cuckold jsem spíš trpěl. Ale je to relativní, zpětně hodnoceno, bylo to super.
Ani bývalá hotwifka, ani manželka už shodou okolností nechtějí. Geneticky je to táhne do čistého vztahu. A je to tak lepší.

Petr (Ne, 2. 7. 2017 - 07:07)

Já mám svého manžela už...Spravně vycvičenej manžel Mame to doma stejně a manželka si to nemůže vynachvalit

proč (Čt, 29. 6. 2017 - 23:06)

Za deviací cuckold stojí...Proč excucky , tys vyléčený paroháč uchylák, to není urážka.

excucky (Čt, 29. 6. 2017 - 23:06)

Za deviací cuckold stojí porno a jeho nadměrná konzumace. Z pohledu Shůry je to jen nástroj genocidy a důsledek sejití z Cesty. Při pohledu z nižší výšky je to krutý ale efektivní zákrok Země proti člověku. Šíření pohlavních nemocí má zelenou. Proč tu máme propagaci zvláštních směrů a proč naopak utichla agenda proti STD? Protože redukce je nevyhnutelná. Ale jako fantazie, zejména u párů, které spolu žijí déle je to skvělé a plně to doporučuji.

Daniela (St, 28. 6. 2017 - 08:06)

Já mám svého manžela už naučeného, že když přijde můj milenec, tak mu ho pro mne připraví tím, že mu ho lehce pokouří, mě vylíže a pak si klekne vedle postele. Smí se jen dívat a poslušně čeká. My si společně s milencem užíváme a občas bičíkem manžela šlehnu přes penis nebo přes zadek. Stojí mu jako kůl, ale nesmí nic jen se dívat. Když se do mě milenec udělá, opět ho manžel v puse očistí a to i po análním styku a smí ze mne vysát jeho semeno. Někdy mu k tomu přidáme i piss. Pokud jsme spokojený, smí si ho před námi vyhonit a vystříkat se mi na nožku a to po sobě pak slízat. Je spokojenej a já taky.

Giusseppe (Út, 27. 6. 2017 - 14:06)

Tak jsem se rozhodl také...Tak nějak,jako je to tady na tomhle skvělým videjku?je to skvělý gangbang!

https://www.youtube.com/watch?v=HYIyfj6kc1E

Pokok (Út, 27. 6. 2017 - 13:06)

Tak jsem se rozhodl také trochu přispět. Mám e se ženou již dlouhodobý vztah a chtěli jsme si spestřit náš společný sex. Zpočátku jsme chtěli jen sex ve trojce a nic více než společné mazlení. Ale po několikáté návštěvě milence a přítele mé ženy jsem stále více toužil jen po pasivní účasti. Zpočátku pouze jednoho a nyní již třeba i dvou až pěti najednou. Já jsem pouze pasivní, musím sedět a přihlížet, někdy mi žena dovolí si ho při jejích hrátkách pohonit, ale to je vyjímkou. Spíše mě dnes vzrušuje, když postupně přijme jednoho po druhém, který se do ní vystříká a já po každém vysaji jeho semeno. Na závěr se mi žena vymočí do pusy a já mohu postříkat její nohy, ze kterých opět své semeno slížu. Je to super akce, při které si ona užije a já vychutnám jejich semeno.

piurghjkk (Út, 27. 6. 2017 - 10:06)

Pojem prase je dnes používán jako zastřešující pro celý druh. Ve středověké češtině se však pojem prase, prasě používal pouze pro mláďata, podobně jako je tomu dnes v polštině (prosię), ukrajinštině (??????) či ruštině (???????o?).

Vykastrovaní samci prasete se nazývají vepři,[1][2] nevykastrovaní se nazývají kanci. Kanci obvykle nejsou vhodní pro potravinářskou výrobu, neboť maso jistého procenta z nich páchne (zápach je závislý na genetické predispozici a nedaří se jej eliminovat selekcí). Samice se nazývá prasnice (někdy bývá význam zúžen na samice před porodem), samice, která již rodila se nazývá svině (někdy se užívá i v širším významu jako synonymum prasnice) nebo bachyně. Samice v říji se bouká (regionálně řouká, houká nebo chruje se[3]). Gravidní samice se označuje pojmem březí. Samice, která porodila, se oprasila. Vykastrovaná samice prasete se nazývá nunva, což je odvozeno ze staročeského výrazu pro jeptišku nunvicě[4] (srov. angl. nun). Mládě se nazývá sele nebo podsvinče, po odstavení běhoun. Jatečné prase, chované pro maso, se nazývá krmník nebo pečenáč

Renda (Út, 27. 6. 2017 - 09:06)

Jsme s manželkou spolu už skoro 30 let a náš vztah je super. Ale rád bych, kdyby si to někdy přede mnou rozdala s pořádným ptákem. Chtěl bych se dívat jak jí to nějakej chlápek pořádně udělá a vystříká se do ní. Já bych se jen díval, jak si to s ním užívá a nakonec bych z ní vylízal jeho semeno. Jan pomyslím, jak do ní cpe svýmo velkýho ptáka a stříká do ní semeno, tak mi stojí. Jenže ona o tom nechce ani slyšet. Škoda, mohla si užít. Ta představa jak je naplněná jeho semenem a jak z ní vytéká mě velmi vzrušuje.

Návštěvník (Čt, 5. 11. 2020 - 15:11)

Ukážeš mi její kundicku.ja ti ukážu svého ptáka

Návštěvník (Čt, 5. 11. 2020 - 15:11)
Cuckold v pase (Út, 27. 6. 2017 - 06:06)

Zajímáš mě ;)Hledám cuckolda......

Rád bych byl tvůj, líbí se mi představa divanim se na sex partnerky s jiným. Udělal bych pro to cokoli. :-) Cuka mi z toho v pase cudnosti. :-*

Vy (So, 24. 6. 2017 - 13:06)

Jste dost dobře vypatlaný... Tohle fakt neni normální.

L. (Ne, 28. 5. 2017 - 00:05)

Rád bych poznal holčinu, kterou by vztah s kandou/cuckoldem lákal. Rád bych ti připravoval kundičku před setkáním, i pečoval o vystříkanou po setkání. Liberecko, já 36.

hledám cuckolda (So, 20. 5. 2017 - 12:05)

Rád bych poznal ženu pro...Zajímáš mě ;)

Reklama

Přidat komentář