Vzrusuju ta pupiky.Hratky s pupikem a ake tipy pupkov sa ti paci
8. Listopad 2020 - 9:19
NG (anonym)
Ano vzrušují, mám mám rád oba typi pupíků a rád si do pupíku píchám tupé kovové věci ale někdy i třeba nůž nebo jehlu ale nejlepší je když si s jednou holkou ze třídy mučíme pupíky navzájem
9. Listopad 2020 - 12:10
NG (anonym)
Ano vzrušují, mám mám rád oba typi pupíků a rád si do pupíku píchám tupé kovové věci ale někdy i třeba nůž nebo jehlu ale nejlepší je když si s jednou holkou ze třídy mučíme pupíky navzájem
Aj ja si picham ihly aj tupe predmety do pupka.A ked si tak drazdim mam pritom vetsie orgasmi
Napriklad moj pupik je zapadly ale rad bi som mal vycnievajuce
9. Listopad 2020 - 17:04
NG (anonym)
dneska jsme si s tou spolužačkou jsme si do pupíku dali hřebík a pak jsme ho tomi druhýmu zatlokalickladivem a bylo to super
Mail mam jenom školní a messenger nemam ale asi si ho pořídilm
16. Listopad 2020 - 13:18
NG (anonym)
Ty hřebíky jsme měli hluboko cca 3-4 cm takže ne moc
16. Listopad 2020 - 13:19
NG (anonym)
Dneska jsem sestrojil malou kuši ze dřeva a gumičky a s tou holkou ze třídy jsme si do pupíku navzájem stříleli špejle a to byla fakt super bolest doporučuju
16. Listopad 2020 - 13:22
Pupikar (anonym)
Napíš potom ten messenger aneb ten mail, pokecame 3 4 cm to je celkem dost, a jak to znasi spoluzacka??? Je to desne prima ja vim, a ta kuse muze byt fajn, to verim
16. Listopad 2020 - 18:04
Pupikar (anonym)
Napíš potom ten messenger aneb ten mail, pokecame 3 4 cm to je celkem dost, a jak to znasi spoluzacka??? Je to desne prima ja vim, a ta kuse muze byt fajn, to verim
16. Listopad 2020 - 18:06
NG (anonym)
Psal jsem 3-4cm
16. Listopad 2020 - 21:02
NG (anonym)
Psal jsem 3-4cm
16. Listopad 2020 - 21:02
NG (anonym)
No ji to taky vzrušuje ale mě víc myslím ale taky docela dost vydrží co se týče bolesti
16. Listopad 2020 - 21:07
pupik (anonym)
Ako bi sa dalo spravit pupik tak aby bol vycnievajuce a aj tak ostalo.Vzrusuje ma vycnievajuci
rybarskym hacikom si vytiahni cely pupok von, podviaz snurkou a potom prepichni. vloz si tam piercing a ostane ti vonku aj s ozdobou. vola sa to "true navel piercing"
rybarskym hacikom si vytiahni cely pupok von, podviaz snurkou a potom prepichni. vloz si tam piercing a ostane ti vonku aj s ozdobou. vola sa to "true navel piercing"
Komentáře
Stránky
Stránky
Přidat komentář