Reklama

Můžou větší děti při cestování nosit plenky?

Vít (St, 11. 11. 2020 - 20:11)

No až onemocníte a budete plenky nebo kalhotky potřebovat , stále tak si sakriš vzpomenete. Jak jste si dělali srandu.

Pravý Počuraný (St, 11. 11. 2020 - 17:11)

Já stálepořád nosím plenky.

Janička (St, 11. 11. 2020 - 12:11)

Tak dcera už si zvikla na pleny přes den ale i noc a vždy na odpolední spaní už také teď jsem oba prebalili do čistých látkových plen a dostali po třech plenkách se svrchnimi kalhotky a místo punčocháču. Dupačky i s dudlíkem a už si dcera říká automaticky o čisté plenky já vím že to přes den nemá cenu dávat jim pleny ale už si zvikli jak syn a dcera 12 a dcera 14 let. A ven se dávají jednorázové pleny teď už s bavlněnymi punčocháču dcera má růžové a syn modré barvě s tepláky a venku je normálně prebalim úplně v pohodě.

Pulec (St, 11. 11. 2020 - 20:11)

to je krása

Z. (St, 11. 11. 2020 - 20:11)

Holka ty si zopákni jazyk český a to vybraná slova !

Janička (Ne, 8. 11. 2020 - 08:11)

Mohu se nikoho optat syn s dcerou se začali zniceho nic pomocovat mohu jim dát pleny syn je požaduje tak jsem mu je prostě dala včera na noc ale ještě zatím spí ale dala jsem 4 látkové pleny a gum kalhotky ještě nijake pleny po nich zbyli a dcera se probudila úplně celá mokrá i s posteli tak přemýšlím že až se umyjte tak ji zabalím do plenek s gum kalhotky a bavlněné punčocháče jí dám a řekla mi že v pokoji něco páchne no to bude asi jak si se pocurala tak moje milá slečno zabalím tě do plenek ale mami já jsem už velká holka no vidím že nejsi velká když můžež čůrat do postele tak si stále malá a potřebuješ plenky teď ti dám 4 látkové pleny a gum kalhotky a bavlněné punčocháče a pak začneš všechny věci po sobě prát je ti to jasné a utres i postel no vidíš kdyby si chtěla pleny už včera večer tak by to bylo v plenkách a nenusela si nic dělat a ten smrad jde asi od tvého bratra on se zřejmě i pokadil do plenek tak až se probudí tak ho prebalim do čistých plenek a punčocháču a už se probudil mami já se omlouvám ale já jsem se nejen pocural ale i pokadil no to nevadí odtoho jsou přeci pleny a teď ti tu plenku sundam a punčocháče a půjdeš se umýt a pak dostaneš čisté látkové pleny s punčocháči ano mamko a nejsi sám co nosis pleny tvoje sestra je má od teď od rána protože se v noci pomocila a teď bude vše uklízet po sobě a mamko nevadí že do plenek i kadim vůbec ne přeci na kladení nebudeš používat záchod či nočník. A mamko co bude ke snídani no něco ti udělám a mamko co uděláš mne tobě udělám až oběd to do oběda budeš mít hotové snad a po obědě půjdete oba spát to děti co nosí plenky dělají.

Návštěvník (Ne, 8. 11. 2020 - 09:11)

Přes den to nemá absolutně smysl.

Sanitar (Pá, 6. 11. 2020 - 08:11)

Ano bude dělat potřebu do kýble a co když nebude mít na samotě žádný záchod ani pleny na sobě co vím tak na karlaku na dětské psychiatrii bývalý ještě záchody slapky ale většinou byli furt ucpaný tak je zabednili vevisich patrech je už ostraha a hlídají se jako kdyby děti byly ve vězení tam jsou děti které už nejdou zvládnout ona ta nemocnice sloužila jako za války snad.

Sanitar (Út, 3. 11. 2020 - 10:11)

Kdo tady píše že že lidé nebezpeční sami sobě jsou davany do sviraci kazajky ono záleží na jaké psychiatrii děláte. Když to je u dospělých osob tak na samotu sním a dostane plastový kýbl a dělá obě potřeby do kýble. A jídlo dostává přes okno jako zvíře. A u dětí to je trochu už horší samotka je rozdělena na dvě části a mezi nimi je betonová zeď ale ty už pleny mají normálně klidně i 3 dni na sobě jako pořádný trest a oni po dvouch dnech už jsou jak beranci ale pak je čeká další trest ale voda odvede se do koupelny a není tam žádná sprcha ale mříže a sanitar či sestra je sprchuje na dálku a dítě si připadá jako v automycce. Pak po kompletní koupeli jse pichne malá dávka sklidnujici lék a pak se znovu prebali do čistých plenek a gumovimi kalhotky a bavlněné punčocháče a bodyčko a dá se zpět na na samotu ale pozoruje ho už kamera přes kterou se dá komunikovat to je ta samá samota vedle ty kde byl před tím a jídlo se dává jenom v kojenecké lahvi ale v té je týden podle toho jak se chová a po týdnu dostane buď chemické wc a nebo nočník.

Návštěvník (Út, 3. 11. 2020 - 22:11)

Dětem se dávají pleny protože dítě ti na kýbl čůrat a kadit nebude , pleny se zajistí PVC kalhotkama na zámek aby si je dítě nesundalo a nevím jak teda u vás ale u nás sprchojeme děti z izolace každý večer před večerkou , a to tak že jsou odvedeny do sprch ,vyslečeny a normálně ve sprcháči je umyjeme. Dostanou čisté pleny , kalhotky odvézt zpět na izolaci a dohlídnout na to aby lehli do postele, zhasnout a zahlásit večerka, pak se hlídají kamerou.

Návštěvník (Čt, 26. 11. 2020 - 16:11)

sklidnující léky se dávají jen v případě že dítě nechce ležet a dělá bordel.Což je ale často :-( druhou noc už chápe a ano uklidní se a spolupracuje.

Návštěvník (So, 28. 11. 2020 - 00:11)

jsem ADHD a když jsem ten bordel večer dělal tak jsem také dostával léky na zklidnění, když dnes vidím ty videa co jsem večer dělal jsem rád že mě rodiče takto donutili zklidnit, měli semnou hodně trápení než mě donutiti usnout , sundávání plen, třískání sebou o zem nebo ničení interiéru domu bylo na denním pořádku .

Návštěvník (Út, 3. 11. 2020 - 22:11)

sklidnující léky se dávají jen v případě že dítě nechce ležet a dělá bordel.Což je ale často :-( druhou noc už chápe a ano uklidní se a spolupracuje.

Robin (Út, 3. 11. 2020 - 00:11)

Včera jsem se vrátil z prázdnin od tety. Když jsem přijel, tak můj bratranec, kterému je stejně jako mě 14, seděl u něj v pokoji jenom v plence a tričku. Všiml si že ho pozoruju a tak mi řekl že mi ji dá taky. Protestoval jsem ale přepral mě a nasadil mi jí. Nějak se mi zalíbil ten pocit a nechal jsem si jí na sobě. Celý týden jsme tam takhle chodili jenom v tričku a plence. Nejdřív jsme do ní jenom čůrali, ale potom jsme do ní začali dělat i velkou potřebu, takže jsme už vůbec na záchod nechodili. Když jsem odjížděl, tak jsem dostal jeden balík sebou domů. Dneska jsem zase měl plenky celý den, i při online hodině. Doufám, že se do školy ještě dlouho nepude, protože chci být v plenkách co nejvíc.

Matka (Po, 2. 11. 2020 - 10:11)

Tak jsem si vzala sebou na nákup a dala jsem mu 3 látkové pleny a do nich jsem založila i igelit a dostal i silonove punčocháče se stahovacimi kalhoty přes punčocháče aby bylo lepší přebalování mám i sebou igelit pytlík abych mohla dát mokré pleny do něj teď jsem musela prebalit do čistých plenek a normálně jsem to udělala venku jelikož v kaufu není přebalovací místnost tak jsem venku stáhla kalhoty a punčocháče a špinavé plenky a dala jsem mu čisté látkové pleny a už je prebaleny akorát nás kontroloval strážník mp a koukal jak jsem mohla donutit 12 leteho kluka do plinecek a punčocháču atd. A syn neříkal vůbec nic jelikož v puse měl dudlík a roušku teď je výhoda že dudlajs není vidět.

Matka (Ne, 1. 11. 2020 - 18:11)

Na venkovní používání dávám jednorázové pleny když přišel s venku tak byl spíš pomoceny cural prý třikrát do plenek a když přišel tak jsem dala 2 látkové pleny s jednorázovkou a gumovimi kalhotky tak až se pomocí úplně až to půjde do jednorázové pleny teď už dvakrát cural do plenek sundala jsem punčocháče a má jen tepláky s plenkami a gum kalhotky a dumla dudlík v puse vždy ho má při přebalování a teď je výhoda že pod rouškou může mít dudlík tak ho má celý den a noc teď mi řekl že cítí mokro mezi nohama ale ještě mu jí nechám ať si užije plenky a dnes do postele budu dávat i gumové prostěradlo minule jsem dávala látkové pleny s gum kalhotky ale stejně se procural úplně do postele tak jsem zvecila i víši vklad plen látkových a už s tím není žádný problém vždy ho prebalim špinavé za čisté pleny a punčocháče.

Návštěva 2 (Čt, 29. 10. 2020 - 09:10)

Nesmíš před spaním hodně pít a pak bys to měl vydržet bez plen. Já synovi dávám vložné pleny jsou silnější občas se pocural ale tato plinka vydrží až 8 podle toho jak cura ale jak se pokadi tak plinku musím sundat a pak je bez pleny a používá wc nebo i nočník podle toho jak chce on sám a do plenek ho vůbec nenutím vždy si řekne sám kdy ji chce používá jen abeny pleny vložné jsou denní a noční ale většinou se dávají noční pleny i přes den jelikož hodně pojmou moče a punčocháče má stále furt jak bavlněné tak silonove dvacítky z prva mu vadilo že se na zadku dělala boule ale pak si zvykl. Nejdříve jsem dávala pleny na lepitka ale měl v nich i dvě látkové pleny ale později jsem zkusila dávat tyto vložné pleny Abeny noční a na venkovní používání nemá vůbec žádný problém si je vzít bere si je sám a vždy mne řekne abych mu je upravila aby sedli do rozkroku ale vždy mu dám i svrchnimi kalhotky a pak si vezme punčocháče sám podle toho jaké počasí je když zima tak bavlněné ale když taková zima není tak silonove dvacítky ale většinou beru i plenky na cestu sebou s lepitky že ho venku prebalim je to rychlejší. Sundá se špinavá plenka otru ubrousky a protahnu plenky s lepitky a zalepim a natahnu svrchnimi kalhotky a punčocháče a kalhoty většinou má volný tepláky a můžeme pokračovat v cestě a použita plenka se hodí do koše.

Návštěvník (St, 28. 10. 2020 - 12:10)

ne, ne, bez kalhotek a plenky až od pondělí, pokud vydržím do to neděle v suchu v suchu. já mám jen ty kalhotky,jednozázovou plenku a tričko , do 2.listopadu mě chce naučit abych přez noc utržel moč .

Jana 1 (St, 28. 10. 2020 - 09:10)

Tak jsem syna při epileptickem záchvatu prebalit musela tak šestkrát hodně mocil jsi ta jednorázové pleny mají vydržet 12 hodin ale bohužel při větším curani to pleny nevzali a ráno mu bylo ještě blbě tak jsem dala 4 látkové pleny a gum kalhotky a bavlněné punčocháče a pak bodyčko on se stále omlouval že mi pridelava starosti a já mu říkám buď úplně v klidu já vím že epilepticke záchvaty za to člověk nemůže ty jsi dítě přece ale pridelavam ti práci to vůbec nevadí ty budeš v klidu pomocis se ale i vykadis úplně v pohodě tak se stále neomlouvej prosím. A on mi řekl mami nikdo zvoní tak jdu otevřít a koukám sousedka copak je no mohla by jsi mi pohlídat syna s dcerou oni si stvojim klukem budou hrát či povídat no to asi nebude moc na hraní či povídání on je po epileptickem záchvatu už včera ho měl a ještě dnes ráno a ještě leží aby se mu neposmyvali a proč by měli no protože má pleny na sobě ne nebudeme teto já jdu teď do práce do 8 večera proč si nezavolala záchranku s důvodu covidu aby si to nemysleli víš ono ho to přejde samo tak ho mám zatím na plenkách jelikož se vždy pomoči on i normálně má pleny jelikož se v noci pomocuje. Tak jdete do obýváku volá my syn no copak kdo to je no víš sousedky děti budu je tady mít na starosti víš a co když se mi budou posmivat neboj nebudou. Tak dáš si kávu ještě jo dám si teto můžeme jít za honzikem jo běžte aspoň mu to udělá radost že má návštěvu. A hele kdyby náhodou zlobili tak je klidně placení neboj já si snimi poradím dám je klidně i klečet a když to nepomůže tak dostanou také pleny jo klidně to udělej.

Jana 1 (Út, 27. 10. 2020 - 16:10)

Já jsem teď musela syna prebalit jelikož byl venku se psem a měl jednorázové pleny a byl obojí jak mokrý tak pokadeny tak teď leží v čistých plenkách má jednorázové a látkové pleny a silonove punčocháče má větší zábal plen jelikož dostal epilepticky záchvat a přitom se vždy pomoči a nikdy i pokadi a do pusy dostal i dudlík aby se nepokousal ale při přebalování jsem ho zapomněla namazat mastí a zapracovat tak až budu dávat večerní pleny tak to udělám.

Reklama

Přidat komentář