Reklama

Polykání spermatu

Anna.K (Ne, 19. 1. 2020 - 19:01)

Ahoj jsem Anna. Mám přítele a milujeme se dost často, občas si říkáme jestli to není moc. U sexu děláme různé věci. Strká mi prsty do zadku. Přijde mu to rajcovní a mně to plně uspokojuje. Zjistila jsem, že to moc holek nedělá. Dokonce žádná kterou bych mohla znát. Anál jsme taky zkoušeli. A bylo to fakt dobrý. Orální sex provozujeme. Ale úplně do krku ho dám jen nachvíli. Pak se mi zvedne žaludek.. Nevím proč, když jsem to nejdřív dotáhla až dokonce bez problémů. A po chvíli se mi zvedne. Chtěla bych i polknout sperma....Ale mám celkem strach z toho, i když bych to tak chtěla, ale nevím, co je lepší na začátek jestli na jazyk a popřípadě vyplivnout a nebo do krku a polknout. Byla bych ráda kdyby někdo odpověděl. Děkuji

venoous (Po, 21. 7. 2003 - 09:07)

ozvi se mi na mail a pokecame... :)

pindík (Po, 7. 7. 2003 - 21:07)

Opravdu duchaplné. Nesnáším, když někdo píše urážky a nedokáže se podepsat jako chlap. A někdy si to zkus.

Dana (Po, 7. 7. 2003 - 19:07)

No, tak to teda zrovna moc neni, kdyz vezmu v uvahu, ze to ma rado skoro 100 procent chlapu.

Honza (Po, 7. 7. 2003 - 19:07)

Četl jsem výsledky nějakého průzkumu v Německu a tam to bylo tušim 28%.U nás bych typoval pod dvacet.Osobně mám zatím smůlu.

Andrea (Po, 7. 7. 2003 - 00:07)

Ahoj holky a kluci, obracim se na vas, protoze by me zajimalo, kolik priblizne statisticky zen polyka muzske sperma pri oralnim sexu. Me vzdycky nejakej chlap prekvapi tim, ze se po sexu strasne divi tim, ze jsem polkla jeho sperma, protoze mu to zadna zenska predtim nedelala. Tak nevim, jestli si vymysli a chtela bych fakt znat tu statistiku. Obcas jsem se citila jako devka, protoze jsem si pripadala v ty chvili jako nejperverznejsi clovek na svete a mam strach dokonce, abych si to vlastne nakonec muzi nemysleli o me, kdyz se s tim zas az tak casto nesetkavaji. Myslela jsem, ze to je mnohem castejsi. Ja to delam jednom v situacich, kdy se citim fakt dobre a kdy toho cloveka mam fakt rada, takze se taky neda rict, ze bych to delala se vsemi, se kterymi jsem kdy spala, protoze obcas jsem se proste necitila natolik dobre a nemela takovou duveru, abych do toho sla. Ale na druhou stranu si nedovedu predstavit trvaly vztah, ve kterem bych to odmitala. Tak mi napiste zeny, jak jste na tom a muzi, kolik procent zen si myslite, ze to spontanne dela, podle vasich vlastnich zkusenosti. Diky

Andrea (Ne, 6. 7. 2003 - 20:07)

Asi mas Pindiku nejen malyho pindika, ale jeste malou pusu. Polykani spermatu neni zadna tragedie. A hustota v pri vystriku promicha, tak nechapu, co myslis tim hustym a tim mene hustym. Myslim, ze kazdej clovek, kdyz se cpe necim, co mu chutna, tak ma v puste mnohem vetsi objem, nez je maximalni mozny mnozstvi spermatu. Problem je v psychice, zena se musi nastavit tak, jako ze ji to chutna. A to je panove otazka lasky. Kdyz se rada miluje s muzem sveho zivota, tak ma na nem rada vsechno, vcetne spermatu...kdekoliv. Mozna tak snad ne v oku, to muze byt neprijemny....to asi par vterin neni videt. ;-)))

Jana (Ne, 6. 7. 2003 - 19:07)

Co to plácáš? Že o tom jen píšem a nikdy jsme to nezkusili???? Ha ha ha

Oldrich. (Po, 19. 10. 2020 - 16:10)

Ahoj. Četl jsem vaše komentáře na téma polykání sperma. A musím říct osobně že jsem už několikrát polknul sperma a není na tom nic zvláštního. Takže kdo nepolknul tak neví.

Eva (Ne, 1. 11. 2020 - 18:11)

Není na chuti nic zvláštního, ale nic mi ho nebrání spolknout a pánové to mají rádi, tak proč jim nevyhovět. Nikomu to neublíží.

Abe (Ne, 1. 11. 2020 - 21:11)

Netrvám na tom, aby mé sperma bylo užíváno jako potravinový doplněk, ale některé ženy to žádají a já vždy ochotně vyhovím.

pindík (Ne, 6. 7. 2003 - 14:07)

Hmm, mě tedy připadá, že všichni co tady o tom píšou, tak o tom opravdu jenom píšou a nikdy to nezkusili. V malé dávce to opravdu není problém a pokud se podaří přerušit výstřik a vyteče jenom ta čirá část semene, je to dobrý. Než jsem to chtěl po partnerce, tak jsem si to vyzkoušel sám, a při polknutí té hustší části semene se dostaví nepřekonatelné a ničím neovlivnitelné dávení, které je zřejmě způsobené složením spermatu. Pokud má někdo jiné zkušenosti, tak jsem na ně docela zvědav.

Jana Z. (Pá, 4. 7. 2003 - 11:07)

Já polykám vždycky, přijde mi to přirozené a krásné zakončení orálního styku. Líbí se mi to. :-)

Fido666 (Ne, 11. 7. 2021 - 01:07)

Jsi z Prahy?

Pesimista (Pá, 4. 7. 2003 - 11:07)

Šťastní mužové co jim partnerka polyká.nebo si nechá pokropit obličej.. Já takovou hledám a nemůžu najít takovou co by to měla fakt ráda a smlsla si.

??? (Út, 17. 6. 2003 - 17:06)

Jirko a ty banany ji on nebo ona?

Gábina Partyšov (Út, 17. 6. 2003 - 17:06)

Jirko díky, určitě vyzkouším. G.

Jiří Novotný (Po, 16. 6. 2003 - 20:06)

Gábino, banány. Hodně banánů. A potom je to prý dobrotka. Ahoj

Gábina Partyšov (Po, 16. 6. 2003 - 12:06)

Milý Pepíku Švejku, nevím, proč bych měla být prase?!?! Jenom proto, že se mi něco líbí v sexu? Že se mi líbí orální sex? Že jej mám stejně ráda jako můj partner? Ale chápu tě, závidíš, tak musíš napsat něco hanlivého, aby ses u toho mohl uspokojit. Děláš to takhle často? Vidíš a nikdo ti za to nenadává. Měl by sis najít nějakou holku, aby tě ta tvoje nenávist přešla. A taky by ti jistě neuškodila hodina češtiny a psaní na "stroji". Jen tak na okraj - tobě ho ještě žádná holka nekouřila, že? Jinak bys totiž takhle nesmyslně nežvachtlal a neurážel, ichtyle :o). Jen doufám, že nejsi žádný pedofil, který se ukájí na malých dětech!!!

Gábina Partyšov (Po, 16. 6. 2003 - 12:06)

Milý Pepíku Švejku, nevím, proč bych měla být prase?!?! Jenom proto, že se mi něco líbí v sexu? Že se mi líbí orální sex? Že jej mám stejně ráda jako můj partner? Ale chápu tě, závidíš, tak musíš napsat něco hanlivého, aby ses u toho mohl uspokojit. Měl by sis najít nějakou holku, aby tě ta tvoje nanávist přešla. A taky by ti jistě neuškodila hodina češtiny a psaní na "stroji". Jen tak na okraj - tobě ho ještě žádná holka nekouřila, že? Jinak bys totiž takhle nesmyslně nežvahtlal a neurážel, ichtyle :o).

Reklama

Přidat komentář