Reklama

Svazování partnera(ky)

Vaaaclav (Út, 17. 11. 2020 - 20:11)

Ahoj tak jsem si řekl,že když má partnerka dnes (včera) ty narozeniny,tak že dostane dárek.Ráno si partnerka uvědomila,že chybi pár potravin a tak jela nakoupit.Já si pozval kamarády,nachystali jsme si pomůcky,šály,šátky,tlusté svetry,latexový oblek,plenku ,kuklu ,roubik a kamarádi donesli jeste kládu a klec.(Ještě u nás jsou)
Partnerka došla a já se tvářil děsně vytočeně.Nařídil jsem jí aby se posadila.Ona však odmítla .Tak jsem si vzal pouta a využil chvíli kdy měla ruce vedle těla.Urychleně jsem jí spoutal a posadil.Začala se ptát co blbnu atd.Okamžitě dostala roubík .Svlékl jsem ji a odvedl ven.Tam čekali kluci.Připoutal jsem ji k zabradlí a kluci vzali vědra s vodou a polili jí.Odvedl jsem ji domů,položil na stůl a kluci semnou se pustili do ní.Dostala nakládačku a jen hykala.Pak jsem do ni vsunul vybrační vajíčko .Otočil jsem jí.Opět dostala odemne a od kamarádu.
Pak jsem jí chtěl dát na krk obojek.No mladá přítelkyně odmítala.Tak dostala facku.Vzal jsem vybrator a pustil se do ní .Postupně se přidali i kluci.Partnerka jen vzdychala.No nakonec jsem zavedl jeste jedno to vybracni vajíčko,nasadil plinku ,olízl ji bradavky,které jsem jemně pohladil,nasadil kolíčky,navlékl na ni latexovy obleček,dal vybrační vajíčko,potom několik svetrůa husté ponožky.Nakonec jsem vzal folii a zabalil do toho .Svázali jsme jido kozelce a dlouho visela (celý večer).My s kluky jsme si užili fajn večer.A dnes dostala jen napít,a je připoutaná v místnosti kde je nejvíce teplo(leží v kleci a celkem se kroutí)
No mezi tím s kluky jsme pro partnerku vymysli ledovou sprchu,ještě dostane pořádný výprask určitě a uvidím co mě do večera ještě napadne ;)

Bára (So, 21. 11. 2020 - 05:11)

Tak to si dej pozor, aby se Ti partnerka nepomstila. V minulý pátek jsme s manželem odjížděli na chatu, tradičně jsem si musela vzít plínku, celotělový latex, letexovou masku ženy, uzamknout vysoký kovový obojek, do pusy jsem dostala roubík, který také manžel uzamkl, rifle a svetr s rolákem, na hlavu pletenou kuklu. Po příjezdu na chatu mi manžel sundal roubík, ale celé dny až do úterý jsem mudela být v latexu, jen mi každý večer vyměnil plinky. Po přijezdu domů byl latex dokonale přilepeny, trvalo pěkně dlouho než jsem sundala. Manžela čekala oplata, poprosila jsem ho zda by so nevyzkoušel můj nový kovový vysoký obojek se zamykáním přes magnety, ale už jsem mu ho nesundala, má ho pěkně těsný, jako výstrahu dostal ještě pás cudnosti, do práce překryl vysokým rolákem. Uvidím zda ho dnes vysvobodím.

Radek (Pá, 27. 11. 2020 - 10:11)

Co to bylo za pletenou kuklu? Pro inspiraci... Díky

Návštěvník (So, 31. 10. 2020 - 22:10)

Ve čtvrtek nás zavřeli s manželem do karantény, dnes jsem z toho už šílela a tak jsem si klekla před manžela , podala mu elektrický obojek, a požádala ho aby mi ho nasadil, jinak to nezvládnu a půjdu v pondělí někam do města po obchodech, manžel souhlasil a nasadil mi ho nastavil perimetr na deset metrů, při větší vzdálenosti dostanu ránu. jinak to asi nejde, nevydržela bych být doma zavřená.

Návštěvník (Pá, 30. 10. 2020 - 21:10)

dáváte trest klečení v koutě partnerovi/ce když neudělá nějaké domácí práce v čas? Nebo jak trestáte

warp (Út, 24. 11. 2020 - 15:11)

Dlouhé roky s manželkou provozujeme spíš takový lehčí spanking a jenom nedávno jsem zkusil dát ji klečet nahou ještě s červenou prdelkou v obýváku vedle televize, kde jsem se díval na nějaký sport. Řeknu vám, byl to vážně vzrušující zážitek, střídat pohled na televizi a její baculatý seřezaný zadeček. Od té doby ji nechávám klečet buď nahou nebo s odhaleným zadečkem, případně jenom v punčocháčích aspoň jednou nebo dvakrát týdně tak na půlhodinku až hodinku. Někdy to trošku opepříme análním kolíkem, roubíkem případně svorkami na prsíčka nebo kundičku.

Olívie (So, 31. 10. 2020 - 09:10)

Máme na to v kuchyni místo v rohu za lednicí, takže není skoro vidět. Půl hodiny nebo hodinu. Z pravidla před umístěním do kouta dostane pořádný výprask...Kontrolu domácích prací dělám vždy v bílých rukavičkách, takže se trestu nevyhne nikdy....

Anonym (Ne, 18. 10. 2020 - 07:10)

Dobrý den všem, mám (nevím jestli je to úchylka) takovou úhylku a líbí se mi svazování a dámské boty. Kontrétně kozačky a plátěnné botky. Je mi 15 a nevím co mám dělat. Teď mám vymyšlený parádní plán na bratrance. Snad ho to chytne. Moc svazovanej nejsem, protože to nikdo nepodporuje teda nevím sestře jsem to neřekl (mám jí to říct?). Svážu se sám jen když jsem sám doma a to je vzrůšo. Už se nemůžu dočtak na ten plán s bratrancem.

Láďa (St, 28. 10. 2020 - 05:10)

Je pravda, že je vše o zvyku a je to většinou návykové, nevím zda je to úchylka nebo jak piše Bára styl života. Když jsem si dohodl před lety moje prvni rande s mojí manželkou a ona na něj přišla odlečená v pěkných červených šatech, červenych punčochach, ale na krku mněla vysoký červený obojek, trochu jsem se lekl, avsak nakonec to bylo pěkné odpoledne. Na dalších schůzkách se mi postutně svěřila se svými zálibami a "úchylkami". Nějak mi nevadilo, že moje holka nosí plínky, obojky, řemínky,..... . Po několika schůzkách mi navrhla zda si také nechci vyzkoušet obojek, plinku, body nebo jednodílné plavky,........ . .... jsme již několik let svoji a nelituji toho, že jsem se tenkrát nezalekl manželčiny obojku.

Bára (So, 24. 10. 2020 - 05:10)

Je to styl života a každý na to není. Nejtěžší je se někomu svěřit, já mněla také začátky okolo 15ti. V pubertě obojky, řemínky na ruce i nohy, korzety, plinky...., poté rolaky i v létě s kraťasama. Když jsem vyšla na ulici s vysokých obojkem a řeminky na rukou lidi se po mně dívaly. Nakonec se z toho stal takový styl mého života. Našla jsem si kluka, kteremu se to také zalíbilo a je to asi i dědičné, dcera když se nedávno vdavala, dostala jako svatebni dar kladu, klec a specialni postel na svazovani (s oky a úchyty). Manžela si také občas obleknu do dámského oblečení líbí se mi v něm (body, potprsenku, šaty....).

Anonym (So, 24. 10. 2020 - 21:10)

Já vám děkuji Báro za odpověď. Alespoň někdo odepsal. Taky se mi ještě líbí cvičky a to Jarmilky.

Anonym (Ne, 18. 10. 2020 - 18:10)

Ps: rád si o tom povídám klidně nědo napište

Sandra (St, 14. 10. 2020 - 12:10)

Ahoj všem přátelům svazování. Dlouho jsem tu nebyla, máme teď v této době bohužel, co dělat s nemocí v rodině. :-( Koukám, že diskuse upadla a že dřívější členové už nepřispívají aktivně...To je škoda. Co Jana, Janina, Jola, Bára, Milan a další? Mějte se hezky a když budete mít chvilku, tak napište alespoň, co je nového nebo vůbec jak zvládáte tuto nelehkou dobu. Sandra

Mart (Út, 13. 10. 2020 - 13:10)

Já bych strašně chtěl se nechat svázat a aby mi narvaly do pusy špinavý ponožky. A pak pořádný výprask a lechtání

Návštěvník (Čt, 8. 10. 2020 - 09:10)

JM

Monika (Čt, 8. 10. 2020 - 09:10)

nechám se spoutat k posteli nebo do svěrací kazajky , velice mě to vzrušuje .Detajli v emaile

Petr (Ne, 22. 11. 2020 - 16:11)
Jirka (St, 7. 10. 2020 - 22:10)

Kterou ženu zde láká svázat muže a pohrát si sním, mužeš mít i kamarádku. Jestli jo tak Já štíhlý 38lkraj Ústecký . [email protected]

Návštěvník (Ne, 13. 9. 2020 - 18:09)

Zdravím, nedávno jsme si a přítelem řekli, že bychom zkusili sex v autě i se svázáním. Máte nějaký zkušenosti nebo nevíte o nějakém klidném místě poblíž prahy kde by se to dalo uskutečnit? :)

Návštěvník (St, 9. 9. 2020 - 23:09)

Dobrý den.
Mám tajný sen,
Chtěla bych aby ně někdo unesl, odvezl neznámo kam a tam mě nasadil svěrací kazajku a nechal 24hodin v cele nebo nějaké kobce , a taky bych ráda vyzkoušela být 24hodin připoutána na lůžko segufixem a s plenou a v body.už jen při představě jsem hotová víc než když souložím s přítelem(ten na to není)

Reklama

Přidat komentář