Reklama

Konopná kosmetika - kosmetika z konopí

Ilona (Pá, 30. 10. 2020 - 17:10)

Právě pročítám hodně článků i diskuzí na tento problém a hodně ho tam chválí.

Kamila (Po, 26. 10. 2020 - 21:10)

Ahoj, moje mamka má také často problém se stavy úzkosti a doktorem nám byl tento olej doporučen a je pravda, že mi máma říkala, že se cítí mnohem lépe.

Ilona (Čt, 22. 10. 2020 - 14:10)

Zdravím a nemáte někdo vyzkoušený CBD konopný olej od DR.CBD? Četla jsem o něm, že pomáhá udržovat rovnováhu oraganismu,. Jsem docela střesař a trpím občas i úzkostnými stavy. Opravdu to pomáhá?

! (Čt, 22. 10. 2020 - 20:10)

Je to módní záležitost a cpou to do všeho (někdy jen do názvu a ne do výrobku). Časem to pomine, budeme mít úplně jiné starosti s rozvrácenou ekonomikou.

Plantka (St, 29. 7. 2020 - 09:07)

Celoročně trpím na dost suchou pokožku po celém těle, občas se tvoří i ekzémy, zároveň mi ale nedělají dobře mastný krémy. Nejlepší volbou pro mě byl asi tělový olej s extraktem z konopí. Největší plus pro mě je fakt, že nový ložiska ekzému se nedělají a ty starý se hojí docela rychle. Nedávno jsem narazila stránku semena-marihuany a našla jsem tam téma o využití léčebnýho konopí v kosmteických produktech na masáže (přikládám i odkaz, kdyby to někoho zajímalo www.semena-marihuany.cz/cs/blog/1150-cbd-a-masazni-terapie). Je tam fakt hromada témat i o kosmetice s konopím a účincích, který má. Je to fajn objektivní čtení..

Doporučuji knih (Ne, 28. 12. 2014 - 19:12)

Přiznání bývalého ředitele velké farmaceutické společnosti

John Virapen - Nežádoucí účinek: SMRT "Podplatil jsem jednoho švédského profesora, abych urychlil registraci léku Prozac ve Švédsku," říká John Virapen. Tato kniha vypráví pravdivý příběh o korupci, podplácení a podvodech. Napsal ji bývalý ředitel farmaceutického koncernu Eli Lilly & Company Dr. John Virapen, který zná interní praktiky a postupy používané ve farmaceutických gigantech. Za 35 let svého mezinárodního působení odpovídal za marketing několika léčiv. Všechna měla nežádoucí účinky. John Virapen šel s pravdou ven a předkládá vám knihu plnou malých tajemství, o kterých jste se vlastně nikdy neměli dozvědět.
http://gnosis9.net/obchod/?john-virapen,257

Major (Pá, 18. 12. 2009 - 19:12)

Přesně tak souhlasím s tebou. Konopí je podle mě užitečná rostlina ze který se můžou vyrábět potraviny, stejně tak textil a mnoho dalších výrobků. Já jsem brouzdal na netu a objevil jsem www.urban-shop.cz a dostalo mě kolik výrobků z konopí nabízej. Je to krásná ukázka toho co všechno se může z konopí vyrobit. Takže konopí neni jenom droga.

linki (Pá, 2. 1. 2009 - 11:01)

Myslím si, že názor, že je konopí jen droga je velmi zastaralý. Každá rostlina může být drogou pokud se zneužije, zakážeme tedy všechny rostliny? Kosmetika, léky a jiné výrobky se vyrábějí především z technického konopí, což je sice konopí, ale jiný druh. Tudíž neobsahuje tolik návykových látek.

Monika (St, 21. 11. 2012 - 22:11)

nabízím konopnou mast nebo konopný lih....domácí!!!!OMÁCÍ KONOPNÁ MAST,CENA ZA 100ML,je možno více kusů dle vaší potřeby, baleno v lékarenských kelímkách....Konopnou mast z vlastní zkušenosti opravdu mohu jen a jen doporučit,rozsáhlé využití praktická-nutná výbava každé domácnosti :o) u nás v lednici je celoročně stále po ruce ..je možné i osobní předání v Brně Konopná mast nalezne v domácnosti široké využití, pomáhá na Spáleniny, Akné, všechny druhy oděrek, kuří oka, opary, lupénku, atopický ekzém, na zrohovatělou kůži, artritidu, reuma, bolesti zad, záněty a otoky žil, výrony a svalové bolesti, menstruační bolesti, hemoroidy, záněty hrtanu, uvolňuje dýchání, pomáhá při astmatu, rýmě a nachlazení, bolestech hlavy, migréně a při zeleném zákalu (jako podpůrná léčba). Pozor Nenatírejte konopnou mast na krvácející rány! Zhnisané rány nejprve pořádně vyčistěte a nechte zaschnout! U ekzémů a lupénky může po ošetření konopnou mastí především s konopným olejem dojít k několikadennímu (až 3 dny) přechodnému zhoršení příznaků - to je však známkou hojení. Pokud negativní příznaky přetrvávají, je třeba konopnou mast přestat používat, protože se může jednat o alegickou reakci. Klouby, cévy ani svaly při zánětu nemasírujtet, konopnou mast pouze dobře vetřete do pokožky! [email protected]

mína (Pá, 1. 4. 2011 - 16:04)

už jednou jsem psal, že s... ty jsi pěkný blbec, jinak to neumím nazvat pokud se konopí užívá přimněřeně je velice účiné na spousty nemocí tak je vše v pořádku.Samozřejmně nic se nesmí přehánět.Podle mého názoru jsi asi pořádně zdraví člověk jinak bys takhle nežvatlal.

josef (So, 19. 3. 2011 - 11:03)

už jednou jsem psal, že s...Libore ty si de*bil , máš vůbec ponětí co za sajrajty sežereš ve všech běžných lécích ??? Typuju , že si dosáhl základního vzdělání s bídou :-) a nebo frčíš na něčem ty či někdo z rodiny

xx (So, 19. 3. 2011 - 11:03)

xx

fakta o marihua (Po, 7. 2. 2011 - 01:02)

fakta o marihuaně jako droze

http://www.marihuana.cz/

Petr (Ne, 8. 10. 2006 - 16:10)

Chudaku, me nic jineho nepomaha na exem. Omezence, vis co je to droga? Jiz pred 5tis lety se tim lide lecili.

Hana (Po, 11. 9. 2006 - 18:09)

Dceři na ekzém velmi pomohla mast z konopí, nic se tak nesvědčilo jak toto. Kortkoidové masti nejsou to pravé. Mrkněte na stránky www.parenteral.cz Opravdu můžeme doporučit i cenově, jde koupit v lékárnách.

Šárka (Po, 11. 9. 2006 - 16:09)

Konopí využívali už ve starém Egyptě,ať už na výrobu látek místo lnu, tak na výrobu kosmetiky. Je jedině dobře,že se i nyní vracíme k přírodním výrobkům.
Já osobně mám s výrobky Canaderm dobrou zkušenost mám velmi citlivou a suchou pleť, ale po té co jsem začala používat tuto kosmetiku vše se zlepšilo. Myslím že investice do těchto výrobků se opravdu vyplatí.
A pro ty, pro které je Marihuana droga mám vzkaz marihuana je skoro stejně návyková droga jako alkohol a cigarety, ale pokud marihuanu opravdu tak odsuzujete, měli by jste vědět,že veškerá kosmetika je vyráběna z technického konopí, které neobsahuje skoro žádné THC... takže jaká droga???

Jana (St, 18. 1. 2006 - 11:01)

Prosím vás, vážený pane je vidět, že medicíně zdaleka nerozumíte! Prosím srovnejte si Vaše hodnoty, než "vypustíte" takovýto nesmysl.

Milena (St, 26. 10. 2005 - 15:10)

Souhlas, ta kosmetika je z technického konopí, takže s marihuanou nemá nic společného (to aby Libor nepuknul), a je vynikající! Používám ji už více, než tři měsíce, a žádný z drahých krémů mi nevylepsšil pleť tak, jako tahle vyloženě levná záležitost...

Jitka (Út, 26. 4. 2005 - 13:04)

Jsem spotřebitelka a v salonu v Praze jsem si zakoupila výrobky zmiňované pí Renatou Canaderm. Pleťové mléko tam nebylo, ale mléko tělové, které je velice dobré. Mám suchou a citlivou pleť. Používám 24 pro suchou a má pleť je v pohodě. Nemám jednorázovou zkušenost, ale 3 měsíční a asi u této kosmetiky zůstanum, jelikož kosmetička má samé spokojené klienty.

Renata (Čt, 7. 4. 2005 - 23:04)

Ivano, zkus odličování neutrálním hydrofilním olejem od fy Nobilis Tilia, dočištění levandulovou pleťovou vodou a jako "krém" jojobový olej buď neutrální nebo levandulový. Mám s tím dobré zkušenosti u svých klientek, které mají problémy s pletí.

Reklama

Přidat komentář