Reklama

Lízání

Jana (So, 9. 1. 2021 - 01:01)

Nechat se lízat je fantastické, ale problém je se na tom domluvit. Každá holka se stydí pustit kluka obličejem mezi nohy, pár centimetrů vedle zadku. To musí tomu klukovi naprosto důvěřovat, že nebude s kamarády mluvit o tom, jak byla cítit. A snad nehorší by bylo, kdyby ji porovnával s jinýma. Rozhodně bych to nedělala s nějakou náhodnou známostí. Proto se stává, že to holky ze zvědavosti zkusí mezi sebou, aniž by to byly lesby.

Iva (So, 9. 1. 2021 - 15:01)

S kamarádkou se lížeme a děláme všechno možné už hodně dlouho a je to super. Kluka jsem do klína pustila až po třech měsících, když jsem měla jistotu, že je v pohodě. Jemu jsem ale kouřila na druhé schůzce a sex měla na páté. Nechápal, proč nechci vylízat, jestli se stydím, nebo co mi vadí. O tom co děláme s kamarádkou věděl a proto nemohl pochopit, proč on nemůže, měl z toho docela trauma. Kamarádka se od něj nechala vylízat a ošukat hned, jak jsme se sešli všichni tři, jí nic nevadí. Teď, když už jsem ho nechala, aby mi ji vylízal, se uklidnil, ale ptal se stále, tak jsem mu musela vysvětlit, že si prostě dávám na čas. Někdy si říkám aby jsem nedělala chybu, ale na druhou stranu by tu dobu nějaký debil nevydržel a zbavila bych se ho, vlastně by se sami vytřídili.

Návštěvník (Pá, 8. 1. 2021 - 23:01)

Mne je 12 a, lizu taky

Klarka (Pá, 23. 10. 2020 - 00:10)

Zkoušel jsem to víc než hodinu, ale nepostavil se mi. Hajzl jeden!

Klarka (Čt, 22. 10. 2020 - 13:10)

Miluju lizani a ze to ma rada i mamka jsem poznala vcera,kdyz jsem si hladila pipku a mamka vesla jen tak v kosilce na spani a videla me tak pristoupila a zacala me hladit a za čvilku lizat ale tak ze to nikdo takhle neumi a jak jsem se kroutila tak jsem zahledla vyholenou pipinku mamky a proste jsem se prisala,voni krasne a tece vic jak ja,je to krasne,dnes rano jsem ji vzbudila tim ve jsem ji odkrila a hladila pipinku,netusila jsem ze se mi to bude tolik libit,zase voni krasne a tece az to mlaskalo.

nadrženej (Čt, 22. 10. 2020 - 21:10)

Klárko (čti chlape) už sis pohonil z toho příspěvku?

Karel (St, 2. 9. 2020 - 16:09)

Moje žena má ráda když ji líži tak špičku jazyku střídavě zajíždím na poštěváčka a do močící dírky to se může slastí zbláznit až někdy vystřikne.

Janina (Pá, 22. 5. 2020 - 08:05)

Asi vas to nikoho moc nezajima ale stejne se musim pochlubit,to ze uz dokazu spolknout tu dobrotu a ze mi uz pomalicku zajizdi i do zadku,myslela jsem si ze to nikdy neudelam,mela jsem hemeroidy a tak jsem se bala ale je to fakt mistr,pomalicku,lehounce a uz tam byl a prirezel jak mlaticka,mela jsem asi orgasmus v zadecku,takovy pocit svedeni a lechtahi v konecniku a potom me naplnil az jsem normalne prdela nahlas,stydela jsem se ale rikal za jsem se uplne uvolnila a vytekal jsem ze zadecku,je to uzasne,zivot je krasny ale kratky...

karel holata (Pá, 22. 5. 2020 - 12:05)

janino moc ti to přeju, protože to jsou nádherné zážitky. Také miluji když mohu ženu vylízat a uspokojit jazykem. Nechceš se mi ozvat na [email protected], pokecáme. Hezký víkend

Janina (Pá, 17. 4. 2020 - 19:04)

Ahoj tak jsem tady,musim se pochlubit,soused je vazne cislo,sedela jsem v kresle a on si klekl predemne,rozevrel mi stehna a rukama mi objal stehna a stahl trochu sponovky,nemohla jsem se ani hnout a lizal mne tak krasne ze jsem byla do peti minut,je to vazne zazrak,to co prozivam..

Cvok (Po, 10. 2. 2020 - 07:02)

Jo,preju ti to,ber ho vsemi deseti a zij zivot naplno,nema cenu vahat,zijeme jen jednou

Janina (Út, 18. 2. 2020 - 10:02)

Dekuju za podporu,vmich letech je to pozehnani asi si myslim

Janina (Út, 18. 2. 2020 - 10:02)

Dekuju za podporu,vmych letech je to pozehnani asi si myslim

Janina (Po, 3. 2. 2020 - 13:02)

Dnes jsme to delali ve spodni mistnosti u mne doma a manzel lezi na hore a tel.ma hodne nahlas a uz skoro nechodi,tak nehrozi prekvapeni,pustila jsem ho do sebe aby se vystrikal do mne,ten pocit jsem uz zapomnela a dnes se mi vratil,mam pocit ze jsem dostala druhou sanci zit,je mi moc hezky a na stari vubec nemyslim,vidim jenom tu kladu jak se blizi k moji chuderce a potom mne puli jak orech,krasa holky..

Maser (Čt, 30. 1. 2020 - 11:01)

Dnes jsem us masiroval tri panicky,ale priznam se ze kdyz vidim tu vyholenou čarku tak mam co delat se udrzet,nektere jsou uz tak opraskle ze mi sami sahaji mezi nohy a rozeviraji se jak lasturky,tak potom nelizejte,to se fakt neda a jeste ta vune,tak to uz nemuzu a stoji mi jak topol,nevim kolik maseru se prizna ale ja jich znam dost a delame to vsichni.

Janina (Út, 28. 1. 2020 - 08:01)

Dekuji za nazor,bojim se ze ublizim tomu pro mne mladikovi ze prijde doba a mne to prestane bavit,ano,krasne lize a ja se snazim coz muzu mu vyhovet a chci ho taky kourit a polykat tu zivou vodu,uz mi neni nejmin tak jsem stastna a beru tuhle prilezitost s otevrenou neruci,cely zivot mi tohle chybelo...

Janina (Po, 27. 1. 2020 - 10:01)

Vim,jsem asi ze stare skoly ale holeni a lizani a koureni jsem nikdy nezazila,manzel to nevyzadonal a pritel taky ne az tenhle pan co by mohl byt muj syn tak kvuli nemu se holim uplne,lizani je strasne hezke a pomalu se dostavame i ktomu ze ho vezmu do ust,sice vubec nevim co s tim ale naucim se,do nedavna jsem vlastne penis v ruce nemnela,kdyz teda nebudu brat to ze jsem prebalovala syna,tak ztoporenyho jsem vlastne drzela poprve asi pred mnesicem,bylo to zvlastni ale hezke.

Janina (Po, 27. 1. 2020 - 06:01)

Vazeni,chtela bych se sverit,mam manzela,je nemocny a zly tak spime uz dlouho oddelene,potom jsem se zblizila s jednim legracnim muzem,docela si rozumime jenom se mi zda ze v sexu asi chybel kdyz to brali a je po operaci prostaty tak uz nic nebude a ja bych jeste chtela,a najednou se mi do cesty primotal chlap ktery umi snad vsechno,je legracni a sikovny a prislo k tomu ze jsme se zacali bavit o sexu,rekl mi ze miluje lizani a klekl si predemne,je pravda ze jsem se branila ale je proste sikovny a pri hlazeni se mu povedlo dostat ke kalhotkam a odhrnul je a liznul,to jsem uz nevydrzela a povolila nohy,neco tak krasneho jsem v zivote nezazila,nejdriv jsem litovala ze ksem podvedla muze i pritele ale dnes je vsechno jinak,tak sikovny jazyk jsem nikdy nezazila,je moc hodny..

Slávek (Po, 27. 1. 2020 - 17:01)

Vím,že je někdy dost těžké se pro člověka rozhodnout,která volba je vlastně ta správná.Ano,není asi žádoucí dělat věci za zády manžela,na druhé straně rozumím tomu,že lízání je pro ženu velice příjemná věc a že to potřebuje.Takže můj názor je takový,že sice tě ani nechválím,ale ani neodsuzuji.Prostě si chceš užívat života a tak by to mělo být.Pouze je třeba říci,že v ideálním případě by tě měl lízat a uspokojovat manžel,jenže životu neporučíš.Dělej jen tak,at' neubližuješ lidem kolem sebe.

Majo (Pá, 24. 1. 2020 - 13:01)

Jak vam chutna zensky vystrik,mne mooooc,nic lepsiho jsem nemnel.

Reklama

Přidat komentář