Reklama

poštěváček, čistota, délka předkožky

David (Ne, 12. 2. 2017 - 18:02)

Holky ty vaše broskvíčky jsou boží a ještě když stojí pošťák tak to nemá chybu to i mi chce prásknou čurák.

gin (Po, 6. 2. 2017 - 22:02)

Já se na to ptala a prej je...To je zcela normální. Preci nechcete, abychom vypadali jak ^st?benci, coz je sociální hmyz.

Helča (Po, 6. 2. 2017 - 17:02)

Já se na to ptala a prej je to normální, každá jsme tam jiná.

Tony (St, 1. 2. 2017 - 07:02)

Jinak, když se podiváte výše, tak jsem tu psal pod modrým nickem gin.

Tony (St, 1. 2. 2017 - 07:02)

Tak nevím, ale kdyby bylo...Ani se nedivím, že vám na gyndě takovou triviální věc neřekli. Pokud se tam někde vyskytují takový "odborníci" jako na jiných odděleních, kteří páchají zlo na přirození malých chlapců.

Radim (St, 1. 2. 2017 - 07:02)

Je mi 27 a asi tři týdny mám novou přítelkyni.V práci jsme dostali nějakou cílovou finanční odměnu tak jsem ji pozval na vešeři do luxusnívinárny v centru načeho města.Po vešeři jsme šli ku mě do garsonky jěště na decku vínka .Podotýkám že jsme spolu ještě za dobu chození nic neměli.V duchu jsem si říkal že jestli dneska nic tak ji řeknu že končíme spolu.Po vyoití pár deci mi řekla že by se čla vysprchovat a pak lenmout že je unavená,ve chvilce byla nahá a ve sprše.Tam už jsem si všim že má pěkně naducanou buchtu Ve chvilce jsem byl cvlešený a vlezl za ní.Trošku ji to překvapilo ale pak mě začla mydlit a já ji ale když jsem dojel až krozkroku dala mi ruku pryč,zkusi jsem to znovu a to samé.ale mojeho už tvrdáho bojovníka držela v ruce a honila ho.Vyšli jsme se sprchy osušili se ulehli vedle sebe na pohovku.Tam i řekla jestli chceš tak si tam sáhni ale nezlekni se co tam mám a pomalu roztáhla nohy.Pánové měl jsem už několik holek ale to bylo něco.Roztáhl jsem pysky a vykokl na mě poštěváček asi 2cm a když jsem zkusil stáhnout kapucku která šla úplně volně tak ještě centá přibyl.Nemeškal jsem a hned se přisál rty a jazykem jezdil po této kráse až se ona několik krát udělala byla to slast kterou jsem ještě mezažil takový poštěvák v puse a tvrdý jak můj gentlemam o kteráho bylo taky dobře postaráno.Tak jsme si hráli až nás přemohla únava usnuli.___Ráno jsem se musel na tu krásu podívat za denního světla a ujistit se že se mi to opravdu nesnilo.Když se ona vzbudila první se mě zeplala jestli ji nenechám že to má tam tak ové jiné jak ostatní holky-Ujistil jsem ji že se ji budu o to tam dole starat jak jen to bude možné,Vypadá to jako povídka vymysl to ale není je to dva dy stará pravda,Tak že pánové nebojte se větších poštěváčku a holky vy se stoho nedělejte hlavu stačí najít jen toho pravého kterému se to líbí.Radim

Marta (Út, 31. 1. 2017 - 14:01)

Chlapi poštěváček je na ženském přirození taková třešnička na dortu , jako u vás ýalud na penisu tak když máte to štěstí a u vaší pertnerky máte poštěváček obnažený tak je jen na vás jak ženu uděláte šťastnou laskáním této ozdoby nad pysky pipiny. Věřte máme to moooooc rády si s ním pohrát přeba vašími rty a jazykem.

Helča (Ne, 4. 12. 2016 - 22:12)

Tak nevím, ale kdyby bylo něco špatně, asi by mi to na gyndě řekli.

rozchechtaná (Ne, 4. 12. 2016 - 00:12)

Co je to za blbost? Na...To ti nezávidím a víš jak vůbec vypadá ? nebo ti v dětství zarost. tady uvidíš jak to vypadá když zaroste kapuca http://www.zvraceny.cz/video/12164-obnaen-potvku/ a tady jak má vypadat běžně u fotky obnažený poštěváček ,tak je to při vzrušení. http://masturbacia.wz.cz/zeny.htm

rozchechtaná (Pá, 16. 10. 2020 - 16:10)

Co je to za blbost? Na...To ti nezávidím a víš jak vůbec vypadá ? nebo ti v dětství zarost. tady uvidíš jak to vypadá když zaroste kapuca http://www.zvraceny.cz/video/12164-obnaen-potvku/ a tady jak má vypadat běžně u fotky obnažený poštěváček ,tak je to při vzrušení. http://masturbacia.wz.cz/zeny.htm

Hela (Pá, 16. 10. 2020 - 16:10)

Když jsme u těch zážitků. Já si nedávno poprvé odkryla poštěváček a tak jsem o to víc tlačila na přítele který má fimozu aby s tím taky něco udělal. No a dnes jsem to vzala do svých rukou. Když jsem si mu s ním hrála, hezky jsem mu ho naslinila a pak silně stáhla. A jeho žalud poprvé spatřil denní světlo. No asi ho to muselo chudáka hrozně bolet, ale já se přiznám že jsem asi trochu ujetá, protože jsem snad nikdy nebyla tak vzrušená.

Karel (Čt, 22. 10. 2020 - 09:10)

No a šla potom tvému příteli vrátit předkožka zpátky? Mě také nejde již od dětství přetáhnout předkožka. A ani se o to nepokouším. Když mi bylo asi 15 let, tak jsem to jednou zkusil. Předkožka se zasekla za žaludem a nešla stáhnout zpět. Musel jsem s tím na chirurgii, a tam mi předkožku stáhli zpět. Od té doby jsem už nikdy nezkoušel přetahovat předkožku. A to mi je už 45 let.

Hela (Čt, 22. 10. 2020 - 19:10)

Ano šel. Sice u toho trochu vyváděl, ale ano. Zkus si vzít k ruce lubrikační gel, pokud žalud namažeš, určitě půjde zpátky. Vždyť to musí být strašně nepříjemné když nestahuješ. Prý je to štípání a svědění, vlastně jako u mě když mi nešel umývat poštěváček.

Karel (Pá, 23. 10. 2020 - 06:10)

Ne, mě nikdy nic neštípalo ani nesvědělo. Žiju s tím celý život a nikdy jsem nepociťoval žádné omezení. Naopak bych asi nesnesl přetaženou předkožku, protože si myslím, že ten žalud by byl asi citlivý. Ale to nevím s určitostí.

Návštěvník (Po, 21. 12. 2020 - 22:12)

já si také dříve myslel že bych nesnesl přetaženou předkožku kvůli citlivému žaludu. Pak jednou jsem se rozhodl to zkusit překonat a od té doby jí mám už trvale staženou za žaludem

Helča (So, 3. 12. 2016 - 14:12)

Co je to za blbost? Na hygienu si potrpím, ale ještě jsem neslyšela o přetahování poštěváka. To si pletete s penisem, ne?

To je jako u kl (So, 12. 11. 2016 - 12:11)

pipi musíš ve sprče porádně napařit teplou vodou a kapucku zatahnout nahoru až poštěvák vyleze ven.A často to opakovat.Simona.

Bob (Ne, 30. 10. 2016 - 19:10)

Pár poštěváků jsem viděl a musím říct že z nějakého důvodu mají poštěváky co tak nějak nejdou odkrýt mají právě ty nejvíc sexy roštěnky...

rozchechtaná (Čt, 28. 7. 2016 - 23:07)

Bolí to když poprvé...pokud máš vše v pořátku tak to nebolí a jde to samo.Pokud jsi měla záněty chce to teplou vodou odmáčet a pak ho omývat heřmánkem.Většinou zanícení zmizí a je to.

Mona (Út, 26. 7. 2016 - 05:07)

Bolí to když poprvé odkryju poštěváček?

Reklama

Přidat komentář