Reklama

Cinkali byste znovu klíčema?

ShabbaTot-Jahoda (Po, 19. 10. 2020 - 12:10)

fousáč nebyl Hipster,nebezpečná odrůda,neonácek aani rowbies a medvídek...fousáš se chtěl pouze viditelnit a být na očích.No...právě jsem se vrátil ze Seznam.cz atam si pouštěl celé video z té krátké demontrace,kde se moc pěkně řečnilo o bolševicích ,estébácích a bojovnících za svobodu a proti komunizmu.Takže jsem to zhlédl celé a již jsem v obraze oco tam šlo.No ale!...Protože jsem včera v neděli přišel na internet až po hodině a půl vysílání a zhlédl pouze bitevní pole,celé jsem to šmahem odsoudil!A toto je normální psychologie.Protože ideál může být sebelepčí,ale jak je pro něj použito násilí,výhrůžek smrtí (Prymula do plynu),chaosu a toto vše skončí pochodem na bitevním pole,potom je celý ideál na nic.Takže,abych to jahodově v kostce zhrnul.Začátek organizátorů a jejich řeč dobrá,ale následný boj s policií to všechno totálně zmršil!Ti fotbalisti a chuligáni jsou hovada a dobytek a nikdo z nich by neměl být na takové akce zván.Organizátorům přiji více těchto demonstrací a za jejich projevy stojím a líběj se mě,ale at si tam již nezvou darebáky,lumpy,lotry a bandu nadržených kreténů!Nyní mají odpůrci milionů chvilek v rukou mocnou páku pomlouvání proti milionu chvilek....no....ještě k té demonstraci...skončila státní hymnou a již při ní se bouchalo dělbuchy a pak šlo na bitevní pole.Tohle nikdo normální a to i včetně hrdiny protikomunistického odboje pana Jiřího Wolfa,sygnatáře charty a politického vězně nemůže schvalovat.V USA je jedno pořekadlo....spolu jezdili,spolu visí....a pan Wolf tam byl s nima,na očích a byl slyšet a následně nato nastal boj,anarchie a ukrutný bordel.Šmankote!.....

Návštěvník (Po, 19. 10. 2020 - 12:10)

Je také možné, že fousáš byl členem pořádkových sil police ČR v záloze, ti si ho nevšiml, nejdřív dostal přes hubu od rowdies, že je fousáč a pak od police ČR.

ShabbaTot-Jahoda (Po, 19. 10. 2020 - 12:10)

fousáč to myslel dobře!To bylo moc pěkné jak mával Českou vlajkou a být na očích.I já jahoda si přeji být na očích a věřím,že se mě to povedlo a drtivá větčina z těch demontrantů a bylo jich tam na tisíce někdy slyšelo o jahodě a jeho dobrým názorem na USA,orla a taky to jak brání Israel a bojuje proti antisemitizmu.......nejednou jsem psal i ovíněn,okořalen a nachmelen,...ale i kdybych byl sebevíc nažratý,nikdy bych nevolal po smrti někoho jak ten ožrala na podiu řval Prymula do plynu a dopouštěl se trestného činu.Toto klidně může řešit policie pokud pan Prymula podá žalobu a nikdy bych se nešel rvát s policií a mlátil ji násadou od státní vlajky která tam ještě visí.A vzhledem k tomu,kolik tam bylo pyrotechniky a alkoholu bylo bitevní pole již předem připraveno '!Nu.....jenom jestli to nebyla práce bolševika jak znemožnit milion chvilek .Mě jahodě je to jasné!

Cynik - realista (Po, 19. 10. 2020 - 05:10)

„Proč jdu na demonstraci? Tak to je snad jasné, vláda zaspala. Nějaké roušky mi jsou jedno, klidně je nosit budu, ale to, že jsem musela zavřít hospodu a přijdu o všechno, to mi jedno není a klidně tady budu skandovat do desíti,“ vysvětluje Seznam Zprávám padesátiletá Eva z Moravy, která si spolu s dalšími členy své pětičlenné skupiny na poslední chvíli připevňuje transparent, kde stojí: Nejsme ovce, nejsme stádo. Chraňme děti, braňme právo. ---

...řečníci se střídají ve svých projevech na pódiu. Jedním z prvních je šestatřicetiletý boxer Ondřej Pála, který ve svém projevu kritizuje především plošná nařízení. „Zavřeli jste školy, sportoviště, restaurace, my to asi pár dní vydržíme bez piva. Vy vidíte zavřenou hospodu, milá vládo, ale já vidím servírku samoživitelku, která nemá práci a musí si teď půjčit, aby mohla jíst,“ volá k davu Pála. Tento moment sklízí velký aplaus a skupina pěti žen stojících u mariánského sloupu si povzdechne, že přesně kvůli tomu přijely z Ostravy na demonstraci. ---

„Byla jsem servírka celý život, ale museli jsme na jaře zavřít a teď nás to zničilo. Nemám práci a do toho ještě splácím dluhy,“ vysvětluje dvaapadesátiletá Martina. „Nejde mi o žádné roušky, jde mi o to, že vláda zaspala, přes léto nic neudělala a skončili jsme tak, jak jsme skončili, takže ať je tu klidně bugr, protože pokud nebude, tak se o tom lidé nedozvědí,“ doplní Martinu její přítelkyně.

(https://www.seznamzpravy.cz/clanek/kvuli-vlade-nemame-prace-kdyz-nebude-bugr-lide-se-to-nedozvi-124921#dop_ab_variant=0&dop_req_id=aAVQPC5wHI9-202010190247&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz) *****

„Situace je vážná, a já se divím, že někteří naši spoluobčané, a tady pod okny Úřadu vlády je policie, dnes bude demonstrace. Nechápu proč. Naše vláda rozhodla a přidělila 500 milionů korun všem sportovním klubům, a na fotbal šlo, myslím, asi 200 milionů korun. Nerozumím tomu,“ pravil Babiš.

Poté přešel k ekonomickým opatřením vlády. Přislíbil, že vláda zaplatí všem zavřeným provozovnám z oblasti pohostinství, kultury či sportu 100 procent mezd a nájmů. Lidé podnikající v zasažených  odvětvích budou moct požádat o kompenzaci příjmů ve výši 500 korun na den. Přislíbil, že vláda pomůže i cestovním kancelářím."

(https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Babis-Bezohledni-demonstranti-O-co-vam-jde-Pul-miliardy-rozdam-sportu-640909) ----------

Pokud lze slovům premiéra věřit, je o zaměstnance uzavřených podniků postaráno, ani majitelé nepřijdou zkrátka: kompenzace 100 procent mezd a nájmů, k tomu kompenzace příjmů ve výši 500 korun na den pro ty, kdo podnikají v zasažených odvětvích… i když to pětikilo denně je slabou náplastí, jestliže erár jinde vyhazuje desítky miliard, a příkladně na počty a příjmy erárem živených zaměstnanců nesáhl, a nic nenasvědčuje tomu, že by se k něčemu podobnému chystal… --- A ty „samoživitelky“, vytahované vždy, když je třeba vyloudit v obyvatelstvu slzy dojetí z očí, jsou již téma značně obehrané… kolik z nich asi je samoživitelkami jen pro úřad práce, aby získaly maximální podpory a dávky, zatímco doma je očekávají ilegální, úřadům nepřiznaní nabíječi? Těch 100 procent mezd se snad samoživitelek netýká? --- „jde mi o to, že vláda zaspala, přes léto nic neudělala a skončili jsme tak, jak jsme skončili,“ cituje článek na Seznam Zprávy jednu z účastnic demonstrace… Ne, vláda nezaspala, naopak… v naprosto bdělém stavu a zcela sprostě oddalovala nezbytná opatření a vyhýbala se jim, v urputné snaze nenaštvat voliče před krajskými a senátními volbami. To je podstatným důvodem současného stavu…

Návštěvník (Po, 19. 10. 2020 - 11:10)

Jistě-"ilegální, úřadům nepřiznaní nabíječi?"-kdo vyděl špínu Londýna-tak ti číhají na ty ilegální šičky a nabíjejí je ze zadu...

19.10. (Po, 19. 10. 2020 - 04:10)

Proč jdu Demonstrovat.Vždyť to někteří z davu řekli.„Byla jsem servírka celý život, ale museli jsme na jaře zavřít a teď nás to zničilo. Nemám práci a do toho ještě splácím dluhy."

19.10. (Po, 19. 10. 2020 - 04:10)

Dovolte mi poznámku.Nedělní demonstrace proti vládním opatřením se zvrhla ve střet protestujících s policií, která řadu agresivních fanoušků pozatýkala a také použila vodní dělo a slzný plyn. Střety si vyžádaly také několik zraněných.

Návštěvník (Po, 19. 10. 2020 - 11:10)

Já bych si též dovolilo poznámku. Tvoje poznámka nám nepřinesla nic objevného, ale máš právo si ji psát, zcela zapadne v záplavě jiných nesmyslných příspěvků.

Návštěvník (Po, 19. 10. 2020 - 00:10)

Dovolte mi, abych vám připomněl krásnou větu z Talmudu, ten, kdo zachránil jeden lidský život, zachránil celé lidstvo. Jsme v situaci, kdy o lidské životy bojují naši zdravotníci a já bych jim chtěl vyjádřit úctu, obdiv a poděkování. Máme k dispozici jenom jednu jedinou zbraň, protože vakcína ještě neexistuje. Touto zbraní je malý kousek látky, který si přivěsíme na obličej a který nás chrání před nákazou a naopak my chráníme druhé před touto nákazouMilí přátelé, až usedne prach na bojišti, až tato epidemie odejde, jako až dosud odešly všechny epidemie, budeme sčítat zisky a ztráty. Dělejme vše pro to, abychom touto zkouškou vyšli se ctí, nikoli zbabělostí, nikoli pohodlností, ale odpovědností vůči sobě i vůči druhým.

Děkuji vám za vaši pozornost.

Miloš Zeman, prezident republiky, 16. října 2020(excerpty z projevu)

Návštěvník (Po, 19. 10. 2020 - 00:10)

Dnes 100 000 nakažených, což znamená, že do konce roku zemře zhruba 15 tisíc našich blízkých. Hovada, debilové,kreténi, hlavně že ANO vyhrálo volby, a nepustilo Hamáčka konat již na konci srpna!

Návštěvník (Po, 19. 10. 2020 - 00:10)

Ruce roušky rozestupy rozum zůstaňte doma nikam nechoďte . Děkuji a snažte se ať ta modrá křivka nám nepřeroste tento papír, to znamená noste roušky...!Klausi si Hovado!

Návštěvník (Po, 19. 10. 2020 - 00:10)

Přesně jak to říký Kubek, je to na tom jak jsou lidi zodpovědní a kašlou na nařízení nebo si hledí svého a chodí do přírody, do zaměstnání pokud musí a do krámu , když potřebují a nosí roušky i na ulici a tím nejvíce pomůžou celé téhle krizi.

Návštěvník (Ne, 18. 10. 2020 - 23:10)

Jediní ultras Slavie se této podivné demonstrace debility neúčastnili. Zřejmě jim nešéfují totální debilové, i když o řadových ultras Slavie bych neměl přehnaně dobré mínění...

Návštěvník (Ne, 18. 10. 2020 - 23:10)

Aladine jsi fakt pohůnek Putinův...bez roušek...taková hovadina...Aladin a to jsi neviděl animaci Japonských vědců, kterou vytvořili na simulaci kapénkové infekce infekčního člověk koronavirem v několika situacích. Jedna z nich byla u stolu proti sobě. Další z nich byla při spěvu ve sboru. A obě dvě skončili tak, že lidé co stáli kolem nakaženého byli plni infikovaných patogenů viru. Dělali to v podmínkách běžných ve vytopených a tedy suchých a na vlhkost chudých místnostech jako jsou restaurace, jídelny, obytné místnosti a prostě místnosti temperované a vytápěné na běžnou teplotu,kde se třeba zpívá. Vlkost prý by snížil a pravděpodobnost přesnosu nákazy.
Tak co to tady zase šíříš za Kremelskou propagandu že bez roušek je nám lépe..

aladin (Po, 19. 10. 2020 - 20:10)

Návštěvníku, Covid byl už u lidí detekován v roce 2016 !!! V současné době je nebezpečnější chřipka !!! Vypadá to, že celý humbuk okolo Covidu je jen uměle vytvořená causa !!! Jde o to, že mocní (1% obyvatelstva-vlastníci bank, obřích firem a pod.) již delší dobu jedou na dluh !!! Jimi vytvořený systém úroků zavedl svět do celosvětového dluhu !!! V minulosti to tito lidé řešili válkou !!! To dnes nepřipadá v úvahu, zařvali by taky !!! Proto vymysleli tento systém, patří do něj i islámská imigrace do Evropy !!! Jde o totální zničení ekonomiky celého rozvinutého světa- t.zv. RESTART !!! A začít znova !!! Samozřejmě, že to skončí zase tak, protože tito lidé mají genetickou vadu a to je MAMON !!! Opět budou burzy, úvěry a podobne finty na ještě vyšší zisky těchto "lidí" !!! Jistě jsi viděl vídea z jednoho města na NZ (název nemůžu napsat, blokli by mně), nemůžu sem ani dát odkaz, blokují to !!! Všecka vídea jsou FAKE !!! Pavlíno, tak ti co jsou u moci nařknou všechny co stávkují za duševně choré, že ??? Jak chránit duševní zdraví ???? Kašlat na nadlidi (Marťany) a dělat si vše po svém, při tom se vyhnout porušování jejich zákonů !!! A hlavně si uvědomit, že jsem GOJIM a mohu provádět pouze INTIFÁDU !!! Mocní se nás nebudou na nic ptát a když budeme proti tomu svinstvu protestovat, použijí proti nám svoje zákony !!! Pavlíno, v karanténe je 55 000 pracujících lidí a nikdo je nepostrádá, fabriky běží dál a aby tenhle PODVOD nepraskl, vyhlásí lockdownu !!!

Návštěvník (Po, 19. 10. 2020 - 21:10)

Mno, tak nedivím se , že jsi kulantně řečeno Aladin zmaten, ono s tím začala už zřejmě geniální viroložka ehmnevimtáková, co se jak ukázalo je i geniální na peníze od snad stále ve vězení sedícího kmotra ODS Janouška od Béma (alias mazánek a kolibřík), kterému mimo jiné ODS v čele s Bémem vlastně darovala (pronajala cca za 300Kč na den či kolik celý areál Žlutých lázní, kde je obrat tak milion denně).Ta totiž tvrdila jo, že to pochází z laboratoří Číny, protože bla bla bla genom vypadá podezřele. No a do toho ta Ruská asi propaganda, že to zas udělali Američané a svedli to na čínu, nebo ta teze těch odpůrců očkování, že všechny vakcíny jsou podezřelé a že je to snaha jak chemtrails ovládnout lidstvo.

aladin (Ne, 18. 10. 2020 - 23:10)

A co kdyby se tito majitelé světa vyřadili z dění a jelo se bez nich ??? Nepustit je už k ničemu, jinak se tento restatr bude opakovat do nekonečna !!!

aladin (Ne, 18. 10. 2020 - 23:10)

Globální restart !!! Zodpovědnost nesou ŽIDÉ, vlastní banky, fabriky, doly, a.t.d. !!! A čím, neustálým zvyšiváním cen jen pro jejich větší a větší ZISKY !!! Je to jejich Genetická chyba - MAMON !!!

Návštěvník (Ne, 18. 10. 2020 - 22:10)

LŽI o CO2 !!! Že lidé omdlívají proto, že si přidechují CO2, když nosí roušku a nebo respirátor !!! Pracoval jsem v provozu I třídy a museli jsme nosit respirátory !!! Pracovní doba 8 hodin -0,5 hodiny na svačinu !!! Za směnu jsem přemístil 5 tun materiálu rukama !!! Nikdy jsem nepocítil jakékoliv příznaky závratí ani nějaké jiné potížemi !!! VŠECHNO to jsou jen LŽI !!! A co havíři, kteří nosí v šachtě také respirátory, aby nedostali silikózu !!!

aladin (Ne, 18. 10. 2020 - 22:10)

V čínských městech už roušky nenosí mnoho měsíců a žádnou druhou vlnu v Číně nemají, na rozdíl od Evropské unie a Spojených států amerických! Kde se berou tisíce pozitivně otestovaných lidí v ČR každý den? ...V celém t.zv. civilizovaném světě vládnou SIONISTÉ a tohle (Covid 19) je jejich práce !!! Proto se zaké nepupují skutečně kvalitní vakcíny, budou se kupovat z Ameriky za těžké prachy, protože zisky budou mít jen MARŤANI-nadlidé-SIONISTÉ !!! Gojímové budou nevolníci, jako ve středověku !!! Nové náboženství NOW bude hlásat : VRCHNOST (Sionisté-nadlidé-Marťani tady jsou od BOHA a vy Gojímové budete poslouchat !!!

Reklama

Přidat komentář