Reklama

Exhibicionismus

Karel (Út, 14. 6. 2022 - 15:06)

To je nějaké divné, ne? Co to máte za vztah? Já se svojí přítelkyní normálně spím. A nahatou jsem ji viděl tolikrát, že by mne nenapadlo ji očumovat při převlékání. Podle mne je to nějaká holka, po které ty toužíš, ale ona by si o tebe neopřela ani kolo. A šmíroval jsi ji při tom převlékání. Že je to tak?

Návštěvník (St, 17. 8. 2022 - 07:08)

ne tehdát jsme se chtěli ale asi jsem byl zvědavý v nevhodnou dobu ano o šmírování šlo ale asi to byl ten typ kterej by mi to dovolil jen kdybych se zeptal Moniko můžu se dívat?

Návštěvník (Út, 12. 7. 2022 - 08:07)

Předně. Nahota v rodině, mezi manželi, partnery i mezi rodiči a dětmi není exhibicionismus. Jsou na sebe zvyklí a tolerují se. Není to exhibicionismus ani s erotickým nábojem. Exhibicionismus je nevyžádaná, vnucená a nechtěná nahota, většinou na veřejnosti. Exhibicionista je ten, který to dělá úmyslně, za účelem vlastního vzrušení a uspokojení. Nechtěné a náhodné přistižení např. při vylučování, nebo koupání v přírodě není exhibicionismus.

Návštěvník (So, 18. 6. 2022 - 17:06)

náhodou v té době jsme spolu chodilli. No je pravda že jsem se nemusel chovat tak že když spolu chodíme tak si snad můžu dovolit všechno ale to bylo v 29 a v tomhle ohledu jsem byl nedospělý iv 38 až po čtyřicítce jsem se jak takž zklidnil

Návštěvník (Ne, 19. 6. 2022 - 07:06)

a ona sama ale byla exhibicionistka na návštěvě když chtěla abych jí hladil všude kde se dá byla nahá kromě kalhotek tak jsem hladil záda a prda dráždil bradavky hladil prdýlku a pročesával chloupky a prstil mindu překvapivě nejvíc zvdychala při hlazení těch zad pak si lehla na svá záda a hlasitě se uprdla a pak šla na záchod a nechala otevřené dveře a já tam šel taky protože jsem si myslel že když je nechala otevřené a je taky epileptička jako já že chce abych byl u toho kdyby náhodou dostala záchvat. Slyšel jsem tedy to čůrání ale neviděl protože byla tak macatá že ty nohy měla témšř u sebe takže by nebylo stejně nic vidět

Návštěvník (Po, 13. 6. 2022 - 23:06)

Šárko, kolik ti prosim je?

Míša (So, 1. 5. 2021 - 15:05)

V tramvaji v létě koukám z okna a dávám starším pánům nenápadně nahlédnout mezi nohy. Mám krátkou sukni, jednu zvednu a opřu ji o sedadlo přede mnou. Dívám se z okna a moc mě baví, jak v odrazu vidím, že důchodce nemůže odtrhnout oči z mé kabelky, která se mi nějak zachytila za sukni a ohalila, že jsem na ostro. Starší páni jsou nejlepší, protože doma už mají květinu odkvetlou a nejvíc ocení, že mohou můj nektar ochutnat aspoň pohledem. Usměju se na něj ještě ve dveřích, když ho bába táhne ven, že zapomněl vystoupit.

Anonym (Čt, 29. 4. 2021 - 13:04)

Však kdyby od nás nebylo vidět z ulice,tak jsem tam v létě nahý.Zatim zůstávám u kraťasů a asi zůstanu.

Anonym (St, 28. 4. 2021 - 12:04)

Jde o exhibicionismus,když se někdo koupě na zahradě nahý v bazénu a někdo ho vidí z ulice?

Návštěvník (St, 28. 4. 2021 - 13:04)

Neřeš, u sousedů se taky koupou nazí a od nás jsou vidět. Je mi to jedno, ať si dělají co chtějí, nahota není nic špatného, to se nám jen snaží vnutit pár blbců, že je lepší někoho zastřelit než někoho vidět nahého.

Michal (St, 6. 1. 2021 - 01:01)

Mě by se moc líbilo,kdyby mě někdo /i venku/ přivázal ke kříži /nebo i stromu/ a nechal mě tam být delší dobu. Pokud ano,napiš na: [email protected]

Abe (Pá, 27. 11. 2020 - 00:11)

Exhibicionismus, je obecně, touha předváděti se. Takže politik, který chce za každou cenu získat své voliče je tím též. Běžně jsou to populární umělci a svlékat se při tom také nemusí. Ze sexuologického hlediska je to chorobná touha obnažovat se na veřejnosti, či při jiné nevhodné příležitosti. Jinak je posuzována u žen a jinak bohužel u mužů. Znal jsem jednu, která "jako" ztratila ve vodě jednodílné plavky a chlapci je hledali, zatímco ona se nahá producírovala na břehu a ještě přítomné častovala: "Co čumíte debilové!" Byla za hrdinku. Kluka by odvezla benga.

Míša (Po, 19. 10. 2020 - 19:10)

Taky sauna je perfektní a erekce mužů se mi moc líbí. Už jsem to psala v jiném vlákně, že ráda provokuju, ale ani ne tak v horku, tam je prd vidět, ale v odpočívárně. Některé holky jsou zabaleny jako kokony bource morušového. Prostě neví, jak může být příjemné ležet, nechat větrat všechny otvory a bavit se tím, jak někteří hlavně mladší muži mají problém potlačit erekci, když se mi samovolně pootevře ta vlhčí dírka. To očumování je vzájemné, i když beze slov a bez nemravných návrhů. Komu se to nelíbí, ať tam nechodí. Nudapláž je ještě zajímavější, i o té můžu něco napsat. V obou případech je mužů převaha, protože líp snášejí hic a nestydí se ve vyšším věku, jak jim visí pytel, zatímco ženy jo, jak jim visí všechno možné. Škoda, že je teď všude zavřeno.

Ahoj! Pisni n MEILA A RÁD SE DOMLUVÍM...VYHONÍM SI HO PŘED TEBOU. jIRKA

Míša (Ne, 18. 10. 2020 - 23:10)

Když jsi exhibicionista, napiš to sem. Svěřila jsem se tu se svým zážitkem, protože chci, aby si to zájemci přečetli. Dělá mi dobře i to, když to dobře popíšu, jak si to voyeuři představují. Prý píšu dobře a soukromá korespondence k ničemu nevede. Exhibicionismus by neměl zůstat jen mezi námi.

Deavy (Po, 19. 10. 2020 - 08:10)

Když mi bylo 17 šel jsem do nemocnice na kožní, protože jsem měl mezi nohama velký vřed. Do ordinace jsem vstupoval ještě docela v pohodě, ale přitížilo se mi v zápětí. V ordinaci totiž nebyl jen doktor a sestra ale i dvě asi druhačky ze zdrávky na praxi. Hrozně jsem se styděl před nimi říct o svém problému. Nakonec jsem to ze sebe vysoukal a děvčata to začalo zajímat. Sestra naštěstí pochopila mojí červeň na tváři a poslala holky něco dělat do vedlejší místnosti. Oni odešli, ale nechali otevřené dveře a já stál přímo proti nim. Doktor mi přikázal svléknout kalhoty i slipy až ke kolenům a jal se prohlížet mého pinďoura. To holky zajímalo, stáli v těch dveřích a culili se, dívali se na mě zcela nepokrytě a já začal zjišťovat že se mi to líbí. Než doktor skončil s prohlídkou začínal jsem mít erekci. Naštěstí to dopadlo dobře že mi úplně nehoupl, doktor mi předepsal mastičku a já šel domů. Doma jsem si všechno znovu přehrával v mysli a musel jsem si to dělat. Tak jsem zjistil že jsem exhibicionista a že se mi líbí ukazovat svůj penis holkám a ženám.

Deavy (Po, 19. 10. 2020 - 08:10)

Míšo máš ještě nějaké další zkušenosti nebo chystáš se v budoucnu pokračovat v ukazování se?

Míša (Čt, 15. 10. 2020 - 14:10)

Jsem exhibicionistka. U mě to začalo to asi tím, když jsem byla hodně malá a běhala jsem nahá po zahradě. Rodiče se známými tam měli nějakou oslavu. Měli jsme tam malý nafukovací bazén a oni mě museli sledovat. Když jsem nahnula přes okraj a vyšpulila prcku, dospělí se zasmáli. Tak jsem k nim přišla blíž, překlonila se a vystrčila ji na ně rozpustile znovu, abych jim udělala radost. Asi se mi to dost povedlo, protože mamka mi řekla, že tohle se nedělá. Moc jsem se styděla, ale zároveň jsem cítila příjemné šimrání v podbřišku. Nikomu jsem to neřekla, ale pak jsem ten pocit zažívala i při pouhé představě, že se si mě někdo prohlíží, když jsem nahá. Pak se mi to jednou něco stalo v přírodě, kde jsme byli na dovolené na vypůjčené chatě. Musela jsem se vyčurat v blízkém lese, sundala jsem si kalhotky, vyhrnula sukni a čurala do takové rokle. Když jsem se zvedala, viděla jsem, že na mě zespoda celou dobu čuměl nějaký chlap. Bylo mi asi 14, jemu určitě aspoň 30. Když jsem ho uviděla, s leknutím jsem zjistila, že je to mi strašně příjemné. Řekl, že jsem moc krásná a že se mu to moc líbilo, ať přijdu zítra zas. Nemohla jsem ze sebe dostat ani slovo a utíkala jsem do chaty a celou noc jsem nemohla spát, jak jsem na to myslela a bála jsem se tam jít. Pak mě napadlo, že by si tam mohl přivést někoho dalšího a ta představa, jak na mě koukají dva chlapi, mě strašně lákala. Tak jsem na to místo chodila čurat několik dní a doufala jsem, že tam zase bude. Nebyl. Byla jsem zklamaná, ale od té doby vím, že se mi strašně líbí, když na mě někdo potají kouká a vzrušuje ho to. Jsem moc úchylná? Chtěla bych jen vědět, jestli to některá žena má podobně, že jí pohled voyeura způsobí touhu mu vše ukázat, ať si taky užije. Nejvíc mě vzrušuje, když na mě chlap kouká potají a myslí si, že ho nevidím. Nejsilnější zážitek byl s bratrancem, když mi bylo 16. Byli jsme u babičky na prázdninách a on se schoval u mě v pokoji a pozoroval mě. Když jsem na to přišla, tak mě vydíral, že na mě řekne, kam si strkám prsty. Musela jsem se ukázat i jeho kamarádovi, ale to už jsem chtěla, abych se mohla taky dívat, jak si ho přitom honí.

Deavy (Ne, 18. 10. 2020 - 20:10)

Ahoj Míšo
Jsem exhibicionista a voyeur, rád bych si s tebou na toto téma vyměnil pár řádků, samozřejmě pokud bys měla zájem se podělit o své zážitky. Můj email je [email protected]

Abe (St, 27. 11. 2019 - 21:11)

Exhibicionismus je popisován jako obnažování na veřejnosti, zpravidla před neznámými osobami. Rigorozněji je chápán u mužů a u žen se prakticky neposuzuje. Muži totiž ženskou nahotu většinou kvitují s povděkem, kdežto některé ženy (feministky) hrají slušňačky a chlapa prásknou aby se pomstily nebo proslavily. Záleží na tom zda je nahota vhodná, či nikoli. neb v jaké je to situaci. Já osobně jsem se nerad svlékal. Ne že bych se styděl, ale máma, abych neutíkal z domova, mi zamykala veškeré oblečení, a vypěstovala ve mně syndrom nahoty jako trestu. Přesto jsem se dostal na seznam mravnostní policie jako exhibicionista. Jedu na kole kolem řeky. Měl jsem velkou potřebu, kterou jsem vykonal ve křoví. Vylezu, nikde ani živáčka. Jen asi sto metrů ode mne, rybář. Skočim nahý do řeky, opláchnu se, vylezu a rybář mi stojí na svršcích. Ukáže policejní odznak a opíše si z občanky údaje. Pak mne propustí. Předvolání, výslech, a byl jsem tam. Matka, která mne nenáviděla proto, že jsem jí opustil, mi zavařila. Vypověděla, že jsem se před ní obnažoval a často masturboval. Pochopitelně neřekla, že to bylo na její příkaz. Zpovídali i sousedky, kolegyně v práci, ale tam narazili. Takže soud se nekonal, ale záznam nevymazali. Jednou po mě vyjela starší, ale moc pěkná kolegyně. Já jsem odmítl, protože to byla nebezpečná intrikánka. To se potvrdilo. Udala mne, že jsem se obnažil a pak se jí pokusil znásilnit. Zachránila mne uklízečka, která to ve skrytu pozorovala a vypověděla v můj prospěch. Záznam také nezmizel. Takže chlapi. Varování. Nevíte kde, na vás, kdo číhá. Ještě přidám nedávnou příhodu. Močím u zdi a najednou babka. ( To je pro ty, kteří tvrdí, že staré dámy "vyhasnou") Přímo u mne. Nech ho venku a vyhoň se. Neodolal jsem. Semeno mi vypila a šla dál. Co může jeden dělat, když má záznam.

Reklama

Přidat komentář