Reklama

ROMOVÉ - žijí tu s námi

:))))) (St, 21. 10. 2020 - 00:10)

"nesnesitelný jazykový purista" :)), tak to jsi na správné diskusi ;).

Kniha (Út, 20. 10. 2020 - 23:10)

Jsem v roce, kdy jsem tady začal průběžně číst. Ale stejně budu číst dál, abych to viděl jako celek. Miu a její vtip znám velmi dobře. Proto mne i udivila její reakce, kde místo omluvy Sledující (myslím, že pořád tu čte, on málokdo odejde úplně), tak tvrdí, že to byla nadsázka. Tak asi Mia nebyla ve své obvyklé formě, nevím. Jen jsem se drsněji ohradil proti příspěvku, který byl lživý. Jinak Mia je má oblíbená. V Alešovi se z 80% nemýlím. Má své nálady jako každý, takže na pět příspěvků u kterých řvu smíchy, jsou tak dva kdy je poměrně zlý. A myslím, že mám pravdu se svou teorií Mizících žen (Děti - to je ten magnet, kdy se tu zjevují). To napadání málokdo zvládne. Už budu končit. Jen na závěr. Jestli se někomu zdá, že se podobám nějakým postavám, tak je to tím, že člověk se tomu nevyhne, když v tom žije. Ono stejně tak je to i u některých z vás. Zkrátka nechtěně přejímáme slova, fráze. I proto jsem x krát přemýšlel, zda nejsem objektem fabulace (jako mnoho dalších tak přemýšlelo). Ale takovou geniální Knihu by nikdo nenapsal. Všem známým, vystupujícím postavám držím upřímně palce, ať mají spokojený život a drží se jich zdraví. Co Jirka? Jirko, čteš to tady? Našli jste k sobě opět cestu?

bianka (Út, 20. 10. 2020 - 13:10)

U nás to je všude kolem, i v rodině. Slabé příznaky, ale pozitivní.

Miluna (Út, 20. 10. 2020 - 11:10)

Kači,čtoucí a ET já jen neměla sílu psát.Sem zase ve svý pasti a vše na hovno pokračuje dál.Pořád hnus dál a dál.Jen koronavirovej svět a otravnej Sergej,ten se zase včera předved,dělá si ze mě jak jeho loutku! Kači a kdo to kolem tebe má? Tady u nás je to u tety v práci.

Kača (St, 21. 10. 2020 - 14:10)

Ahoj Milu, nemocných je kolem moc. Bohužel, i u nás na klinice je 6 ambulantních sester pozitivních. Dvě jsou bez příznaků...Ale do práce samozřejmě nesmí. Dva ambulantní lékaři také pozitivní (tím vypadla noční směna na víkend), i několik sanitářů. Vrchní a primář to lepí jak se dá... Lékaři sedí na ambulanci bez sester... Karty, žádanky, odvozy pacientů jim nachystá ten, kdo je zrovna po ruce. Pacienti jsou nervózní, někteří i zlí. Je to velký průšvih, lidi si neuvědomují co se může stát...je mi z toho smutno a zle. Zle z lidí, kteří ve jménu osobní svobody jdou přes mrtvoly...Dnes jsem dostala půl dne dovolenou, tak jsem byla už v poledne doma. Pozdravila jsem děti a praštila sebou do postele...před chvíli jsem vstala "z mrtvých", ale nechce se mi nic dělat. Asi si naordinuji celodenní odpočinek s nějakou milou, uklidňující knihou :). K večeři bude bramboračka a rizoto s kuřetem (zbytky, co děti nezdlábly k obědu), tak to je hned. Co ty vaříš? Jíte vitamíny? Musela jsem, na radu doktora, koupit dětem céčko a poslal mi zase recept na Vigantol pro celou rodinu...ony už nejí tolik zeleniny a přeci jen letos nebylo tolik sluníčka, tak je musím "přiživovat" uměle...:). Hlavně aby byly zdravé...Doba je zlá... Mám strach, aby nekleklo zdravotnictví...to je má černá můra. Zítra se mi vůbec nechce do práce, ty zprávy po ránu mě vždy dostanou. Ale můžu děkovat, že máme skvělý kolektiv, strašně moc se podporujeme a rozesmíváme :). Jsou všichni fajn. Co ten tvůj chlap vyvádí? Bych mu dala, flákat se doma a pak ještě 2x za noc sex...Jak to vydržíš? Už si konečně vyříkejte, co ano a co ne. Řekni mu, ať zírá na porno, třeba ho to uspokojí, a ty budeš mít klid. Nebo koukej s ním...Milovat se povinně bych neuměla...Asi píšu zmateně, nějak se mi chce zase spát, tak možná ještě chviličku si dám spánek...je to pro mě komfort, tak si toho vážím :). Pa.

Kača (St, 21. 10. 2020 - 15:10)

Koukám, že zase někomu vadím...ale nevím, co by z toho dotyčný měl, kdybych přestala psát. Stejně by mě viděl za každým příspěvkem, který by mu neseděl...takže tady budu. Ne tak často, jak bych si přála, ale budu. Jdu ještě chvilku spát...;).

Kaca (Út, 20. 10. 2020 - 11:10)

Milu, jsi v poradku? Nevidim, ze bys sem psala... Chapu, ze se ti asi nechce, ale dej prosim vedet, ze jsi zdrava. Jsem obkopena kovidakama, ale drzim se....pa.

ET (Po, 19. 10. 2020 - 17:10)

Proč se neozývá Milča?

Návštěvník (Ne, 18. 10. 2020 - 23:10)

A vřdycky dojde k reinkarnaci do nové osoby. A splést si, jestli mají pinďoura nebo pipinu, to je u těchto hrdých mizících nenicků taky normál.

Kniha (Ne, 18. 10. 2020 - 23:10)

Zase jedeš reinkarnaci? Právě kvůli takovým jako jsi ty, mizej. A některých je škoda

Jejda (Ne, 18. 10. 2020 - 23:10)

Já jsem jedna z těch co dlouhé roky používaly nick a nyní již raději bez nicku. A reinkarnace rozhodně není moje téma. Neboj nakouknu sem tak jednou za týden.

Taky Sledujici (Po, 19. 10. 2020 - 00:10)

Takze hrdy nenick. Nikomu nejsi podobna. Snad Pils, ale ta by se podepsala. Je slusna. Pises jak Lala, kdyz si da do nosu.

Fernando (Ne, 18. 10. 2020 - 22:10)

Aleši, mně nepřipadá, že se v tom Čtoucí nějak "šťourá". Když to čte v celé souvislosti jako v archivu, získá určitý celkový nadhled neovlivněného "pozorovatele zvenku" a svěží názor, který je pro ostatní poučný a nový; všimne si věcí, které ostatní nevidí nebo je vnímají jinak. Já taky třeba žiju v představě, že anonymů je tady zkrátka moc, a ani se s nimi nebavím. A přitom si tady jedna pisatelka nedávno všimla, jak všichni anonymové dokážou skoro naráz zmizet a jakmile ucítí znovu příležitost napadat a urážet, udělá to jeden a hned za ním celej roj sršňů...

Kniha (Ne, 18. 10. 2020 - 23:10)

Fernando, máš dobrý postřeh. Dostal jsem se do roku 2018 a jsou tam zajímavý vazby. Jako u každé knihy, dělám si poznámky k čemu se chci vrátit, co si chci ověřit, třeba na netu, když čtu historický knihy. A tady si stačí poznamenat stránku, kde je něco zajímavýho a za pár stránek je už člověk doma. Taky nemám pocit, že by Čtoucí psala něco špatně a ublíženecky

-Aleš- (Ne, 18. 10. 2020 - 22:10)

He he, všimněte si, že ten článek je z roku 2016 a už tam figuruje Prymula :-)

Návštěvník (Ne, 18. 10. 2020 - 23:10)

Aleši, nemotej se tam, kde jsi laik. MRSA je jedním za základních ukazatelů péče (také dekubity a pády) již x let. Akorát, že to nemá s nakažením personálu! nic společného. A Prymula má tu funkci již několik let. Proč tě udivuje, že se k věci vyjadřuje odborník, to nevím.

Kniha (Ne, 18. 10. 2020 - 23:10)

Aleši, zaměstnanci nemocnic nechodí do jídelen s praktickými. Oni většinou nechodí asi tři týdny do jídelen vůbec. Ševče, drž se svýho kopyta

Čtoucí (Ne, 18. 10. 2020 - 22:10)

Milčo, jsi tu? Ty, když se odmlčíš, znamená to jedno, buď jsi moc šťastná nebo nešťastná. Doufám v první možnost.

Návštěvník (Ne, 18. 10. 2020 - 22:10)

To je zajímavý, jak se vždycky objeví obhájce K., která sem přispívá pár měsíců a navíc je zcela nezajímavá. No jo, taky je důvod proč ji stále obhajovat.

Čtoucí (Ne, 18. 10. 2020 - 22:10)

Jaký důvod zase? Ty si s tím napadáním nedáš pokoj ani u mne? Koho tak může minulost rozčilovat?

Reklama

Přidat komentář