Reklama

ROMOVÉ - žijí tu s námi

ne (Ne, 18. 10. 2020 - 23:10)

není to jedno. Např. tvrdí, že za víkend jsou slabší výsledky, pze je míň odběrů, a ony jsou to ve skutečnosti výsledky za čtvrtek, pátek. Tozn. že něco uberou, aby jim to vycházelo s informací pro lidi? Takže si přidávají a ubírají jak chtějí a lidé se z těch čísel hroutí. Stovka sem, stovka tam ... nebo tisíc?

Návštěvník (Ne, 18. 10. 2020 - 23:10)

Myslím, že to bylo spíš tím, že i hygienyci mají víkend, tak se tolik nehlásí. Mně už jsou asi týden výsledek volný. Není mi volný jestli se nakazím, tak se chráním.

Čtoucí (Ne, 18. 10. 2020 - 10:10)

By mě zajímalo, co je to za člověka, co pořád, celou diskusi, napadá ty, co si s Milčou (a s Alicí) normálně píšou. Pořád mi to připadá jako jeden člověk. Proč by více lidem vadily normální příspěvky?

-Aleš- (Ne, 18. 10. 2020 - 16:10)

Furt se v tom nešťourej, žij přítomností, tyhle tvoje ublíženecký příspěvky jsou k hovnu. Radši napiš něco o sobě, jak to máš se sexem a tak. Například já si posiluju imunitu. Dělám to tak, že se nechám vykouřit od zfetované 24leté cigánky a bezprostředně potom se s ní líbám. Co ti mám povídat, na mě si covid nepřijde.

Návštěvník (Ne, 18. 10. 2020 - 22:10)

Se mi zvedl kufr :(

Čtoucí (Ne, 18. 10. 2020 - 22:10)

Ublíženecké? Ale no ták..Asi se tě dotklo, že jsem poukázal na tvé napadení Kačky a tvé množení nicků. A myslím, že sis i dost anonymně ulevoval.

Kniha (Ne, 18. 10. 2020 - 23:10)

Ty jsi muž? Bral jsem tě za ženu

-Aleš- (Ne, 18. 10. 2020 - 23:10)

Tady nemůžeš brát nic vážně, za poslední dobu se tady objevilo zase plno zvláštních příspěvků. Teď si například matně vzpomínám na nick sledující. Ta tady detailně psala, na jakém místě tráví víkend, dokonce nám prozradila že se mazlí s buldočkem majitelů objektu, až by člověk očekával že se zapojí do diskuze, ale ono nic, jak se objevila, tak zmizela. A takových podobných je tady víc. Závěry si udělejte sami, já očekávám, že to zase schytám, to už je tady takovej evrgrín.

Kniha (Út, 20. 10. 2020 - 18:10)

Aleši, zkusím to zkrátit. Jako cizí člověk, který sem nikdy předtím nepsal a nyní čte, tak ti napíšu, že Fernando měl pravdu. Vidím vše v širších souvislostech. To nejsou 'zvláštní příspěvky'. Ani to není v poslední době. Provází to celou diskusi, co se tu Milča objevila. A vysvětlení je jednoduchý. Ženy slyší na slovo Dítě. A kor na slovo týrané dítě. Vždy, když se něco takového objevilo (nebojte, nebudu konkrétní), tak se tady objevily nějaké ženy, co chtěly pomáhat. Aspoň radou, ač je to pořád dokola. Ale byly situace, kde byla každá rada drahá. Tak už se ty a všichni kopající anonymové (to kopající mám z této diskuse :D) už uklidněte. Není potřeba, aby se ty ženy převtělovaly. Zkrátka diskuse má strašně moc příspěvků, pořád jede, tak sem člověk koukne. A najednou se nechá vtáhnout. Pro ženy velmi jednoduché, jsou to opatrovatelky, pečovatelky, mámy a jsou empatičtější než muži. Jenže pak tu jsou supi. A ti začnou do nich klovat. To znáš, néééé? Vzpomeň si na M. Například. A tak ty ženy to zabalí a odejdou. Nemají to zapotřebí. A to je vše. To je celá zvláštnost zvaná Mizení milých žen. Víc za tím nehledej. Milča tak přišla o soustu internetových kamarádek. Ale jsem rád, že se aspoň tři dnes ozvaly. I když Miu vůbec nechápu, proč tady ježíškuje nad člověkem, který jí vidět nechtěl.

vedle jak ta jedle (Út, 20. 10. 2020 - 18:10)

tady se delší čas nevědělo, že je Miluna adoptovaná a že měla nějaké problémy u své mámy. O tom jsme se dozvěděli až později.

Kniha (Út, 20. 10. 2020 - 23:10)

Tak ještě odpověď sem. Nejsem vedle, píšu o dětech, ne o jednom dítěti. A že těch dětí, který potřebují péči matky, tady byla (a je) hromada.

Aleši (Po, 19. 10. 2020 - 12:10)

klidně se "motej", do čeho chceš :)

NO (Po, 19. 10. 2020 - 17:10)

Myslím, že by se měl držet toho čemu rozumí, Alenko.

NOO (Po, 19. 10. 2020 - 19:10)

Ty taky, Pepíčku.

Kniha (Ne, 18. 10. 2020 - 23:10)

A to je právě v celý diskusi. Sledujících, kolemjdoucích, pozorujících tu jsou mraky. Tahle Sledující ale byla asi v poho, protože psala hlavně kvůli Mie zážitky z dovolený. Jela tuším do Boskovic, kraje Mii, tak sem psala report z dovolený. Pak se tu řešily jiný věci, tak už se asi nechtěla s dovolenou vtírat. Takových lidí je tu hodně a nejsou na škodu. Asi vím proč jsem si popletl ty Čtoucí. Ta jedna Čtoucí knihu byla fakt paní. I se tady svěřila se svými problémy. Dobrou

Taky Sledujici (Po, 19. 10. 2020 - 00:10)

Presne. Ale odesla kvuli zaspamovane diskusi. S Milou si rozumely.

Návštěvník (Ne, 18. 10. 2020 - 23:10)

Pak byla nějaká, taky četla, ta jela na dovolenou na Moravu. Mělo to být blízko Miy, už to vypadalo, že se jí zjeví v baráku. Detailně popsala místo, jméno hotelu, co dělala, v kok byla v jakém kostelu, v kolik šla na večeři. A taky obdivovatela Miluny a Kači snad. A pak fuk...zmizela.

Mia 22 (Út, 20. 10. 2020 - 17:10)

Jéžišímáária nestraš. Napřed se mě sem cpe Miluna a pak by se zjevila Sledující !? No tak to by bylo veselo. Měla by mě za cvoka, protože jak by se ohlásila jako Sledující, tak bych si myslela, že je nějaký agent. Já si přes den žiju svůj život a diskuze je až v zadní přihrádce, kam sáhnu obvykle až večer, takže by se mě to nespojilo. A od Boskovic bydlím ve větší vzdálenosti, tak by mě snad neobjevila. Nic proti Sledující to není, já jen nemám ráda návštěvy. Už jsem to zde asi psala. Snesu zde děti a vnoučky, když přijede brácha, tak jsem trošku nervozní a s kamarádkami se družíme na zahradě. Nestojím o návštěvy a sama taky nikomu nelezu do soukromí. Jsem holt takový jezevec samotář.

Kniha (Út, 20. 10. 2020 - 18:10)

Mio, když sis tady v srpnu psala se Sledující, ani omylem nenapsala nic o tom, že by se s tebou chtěla sejít. Psala, že Milče, že jede k Boskovicím a tys jí napsala, že je tam krásně, že je to tvůj kraj. Ona se tě ptala na tipy a tys jí je dala. K Židům, třeba. Nepamatuješ? Psaly jste si o nějakým mlýnu nebo kde to byla s rodinou na pstruzích. Nikde, ani zmínkou nenapsala, že by tě chtěla vidět, natož aby se k tobě cpala. Vždyť mimo té 'zeměpisné' diskuse jste se vůbec neznaly. Nestála o tebe. Tak se uklidni a nebuď tady za hysterku.

Mia 22 (Út, 20. 10. 2020 - 18:10)

Nevím, proč bych byla za hysterku. Asi nevíš, co je nadsázka a mimo jiné jsem z legrace reagovala na jeden místní příspěvek, kde pisatel psal, že čekal, že se mě zjeví v baráku. Jinak vím, co psala ona a co já, jak jsem ji radila kam jet. Tak se uklidni spíš ty. Je vidět, že mě neznáš, protože stálepřispívajíci vědí, jak jsou moje myšlenkový pochody.

Reklama

Přidat komentář