Reklama

ROMOVÉ - žijí tu s námi

Návštěvník (Út, 20. 10. 2020 - 18:10)

Mio, vykašli se na to, nemá to smysl.

Taky roky sledujici (Po, 19. 10. 2020 - 00:10)

Ale nekecej. Psala vecne. Delala laborantku, hodne cetla. O hotelu, ani v kolik sla na veceri nepsala. Proc si vymyslis? Sledovala jsem to, protoze z Boskovicka pochazim. Skoda, ze nepsala z dovolene vic. Pro me vzpominky na mladi. A odesla kvuli spamerce Ludmile. V te dobe to tu zabalilo vic lidi.

Jo (Ne, 18. 10. 2020 - 23:10)

To je ta Sledující

Návštěvník (Ne, 18. 10. 2020 - 23:10)

přesně.

Kniha (Ne, 18. 10. 2020 - 22:10)

Spíš ODKLON od tématu. Aleš se v minulosti dost svěřoval, tak asi nechce, aby se v tom někdo hrabal. Proto ty nelogický reakce. Taky by mě zajímalo jak se má Milunka. A trochu mi mrzí, že Sany to nemá čený na bílým, měla by klid a už tu nemoc za sebou. Ale je otázka, jak ti někdo psal, jak vlastně byl u muže stěr dělaný a jak dalece je platný nějaký desátý den. Ale hlavně že už je jí líp

Čtoucí.. (Ne, 18. 10. 2020 - 10:10)

Zkopírováno: Alice.Lallo taky zdravím,někdo je na tebe vysazený viď.
5. Květen 2017 - 20:46
Ono i Iva někomu ležela v žaludku pamatuješ?

Sany11 (So, 17. 10. 2020 - 22:10)

Mio, tak hlavne, at maminka brzy uzdravi, preckali to dokonce i starsi lide bez nasledku, tak snad to bude dobre.
Ja nakonec fakt nevim ,protoze muzi prisel negativni vysledek, ale ani se mu nestourali v nose, jak to delaji tady, jen vyter z krku. By me jen zajimalo, jestli jsme to treba meli a uz to neni prokazatelne, ale nejake ty protilatky by asi musel treba mit nebo fakt nevim. Asi jsme hypochondri.:D Jinak dekuji vsem za prani.:) Ale aspon doma nemusime davat pozor na co sahame a tak. Fernando, to ale ted uz asi neplati nebo jak ktere nebytove prostory. Kancelare jsou nekdy docela levne, proto me to napadlo, taky jsem po nejakych nedavno koukala. Pred koronou, tedy.

bianka (So, 17. 10. 2020 - 21:10)

Zdravím diskutující a přeji pokud možno klidný víkend. Mio přeji Tvé mámě, aby covid zvládla a vše bylo v pořádku. Je v péči pečovatelek i když situace není doopravdy ve většině DD dobrá, jak píšeš a částečně jsme informování i sděl. prostředky. Jinak ohledně mého napadání na jiných diskusích, jak píše čtoucí. Nečtu to, je to psáno pod mým bývalým nickem, s obsahem bůhví odkud. Realita je úplně jiná. Já nahlížím občas tady a vidím, že se ohledně Miluny stále nic nemění. Je teď v bludném kruhu, chce utéct a není kam. Radit už nemíním. Stejně si udělá podle sebe. Jinak já jsem zateplená, zásobená i zavařeným jídlem, i ty boty jsem si nakonec koupila :-), jen abych je ještě letošní zimu využila.?. Mějte se hezky a dávejte na sebe pozor. Sany ty se také brzy uzdrav.

Fernando (So, 17. 10. 2020 - 21:10)

Co mě trochu mate u té vaší kalkulace nájmů: Tady už někdy okolo roku 1990 platilo, že nájem nebytových prostor byl vždy o dost dražší než stejně velký byt. Měli jsme na to v podniku přesné tabulky. To, co v bytové politice nadělali soukromí hajzlové, tady nebudu rozebírat. ---- Sany přeju plné zdraví!

Čtoucí (So, 17. 10. 2020 - 18:10)

Tak čtu. Už jsem v roce 2017. Co nechápu, proč se tu furt někdo naváží do druhých, že jsou někdo jiný. Mia to schytávala několik let, Bianka v poslední době. A nakonec se dozvím, že Aleš, který se tady navážel do Kačky že je nějaká jiná Kacha, je Čtenář a Matouš. Kde je logika? Kdo jsem ja? :-)

Návštěvník (So, 17. 10. 2020 - 19:10)

Jenže ty nevíš kdo to je Katcha, Kača, Kačka...to nesouvisí s touto diskuzí. Nech to být.

Návštěvník (St, 21. 10. 2020 - 09:10)

Tohle psal taky asi Aleš. Ten lidi pořád odrazuje aby tu četli minulost. Jen on sám ví proč.....

Čtoucí (So, 17. 10. 2020 - 19:10)

Vím, kdo je Kača tady. Takže proč to mám nechat být. Mia byla napadána, Bianka je dokonce na určitých diskusích dodnes. Ale proč Kaču napadl člověk, který si měnil nicky?

Návštěvník (So, 17. 10. 2020 - 17:10)

No, ona Miluna neřeší žádnou krizi v době covidu. Uplně stejně se chová vždy tak každé tři měsíce celé roky. Stejné scény byly ten rok s Jirkou, stejně se nudila s Denisem. Je to pořád dokola. Celý život chce něco přechcat.

Miluna (So, 17. 10. 2020 - 12:10)

Je mi dneska z nervů kvuli němu špatně,jak zas přileze.Zvedá se mi z toho žaludek a nevim jak to zastavit.Byl tu krásnej klid bez něj.Je to hrozný teda jak nejde nic ani ta kancelář,přitom by to bylo pro mě nejlepší řešení ale pokutu riskovat nebudu.Ale nejde vůbec nic!! Taková past zasraná.Venku v tý zimě dlouho nevydržim.Je tam chladno s větrem,v tom je hnus někde být.Je to strašný.Takovýho života sem se přesně dřív bála že s někym zůstanu uzavřená a to by mi ani nenapadlo k tomu nějakej vir,čim je všechno jen hnusnější a už vůbec bych nevěřila že si nebudu moct jít odreagovat právě do těch restaurací.Dřív bych to řešila třeba restaurací a bylo by vše jednoduší ale tohle je všechno naráz špatný.Moc špatnýho najednou a dochází sil.

no (So, 17. 10. 2020 - 12:10)

..krásnej klid? ... ale jdi ty. Celou dobu, co Sergej odjel, tady lamentuješ, jak je všechno špatně. Jedině cos udělala, že sis koupila flašku. Když děti jezdily do školy, chytaly tě depky s vykřičníkama, teď je máš doma a honíš si frndu. Vymýšlíš jen pro sebe, ne společně i pro děti. Chceš, aby si tě někdo vzal k sobě bez dětí ... tak cos tu hrála za komedii, že jezdí do školy? Aby lidi neřekli, že je ti to jedno?

Martin (So, 17. 10. 2020 - 14:10)

A buzeruješ ji proč? To se má přetvařovat a psát sem jak je v klídku? Jsem rád že píše svý pocity. A jednou za čas zareaguju. Teď i pod jménem páč mě ty příspěvky bez jména už serou. Sany, psalas, že na tebe něco vlezlo. Už jsi ok?

no (So, 17. 10. 2020 - 15:10)

nebuzeruju, ale vypisování pocitů ji nepomáhá. Jen se utvrzuje, že není řešení v ničem. Je nasraná furt kvůli kdečemu. Nebýt covidu byl Jirka, Denis, teď Sergej. Kdyby chtěla něco změnit, tak jde na psychárnu a bude mít aspoň šanci, že se ze svých chmur vymotá. Ale to Milča ne. Radši se patlá v tom, co nejde, vytáčí samu sebe do vysokých obrátek a chce litovat. Vypisuje se, ale nezmění. Až bude v nějaké "krabici", bude nadávat, že je malá a že je tam sama. A následně vydírat všechny okolo, že se zabije. Nemá se přetvařovat, ale podívat se kolem sebe, jak její nejbližší jejíma truc-náladama trpí. Nebo jí to fakt nezajímá?

Martin (So, 17. 10. 2020 - 16:10)

Asi jedna rada. Tak to nečti, když ti to leze na nervy. Mě Milča i ostatní zajímaj. A i když v x věcech bych jednal jinak, tak jí přeci nebudu napadat.

no (So, 17. 10. 2020 - 17:10)

pořád nechápeš, ťuťu ňuňu je pro ni na prd. Miluně přeju, aby se jí někdy rozsvítilo, ale ona si jede to svoje kolečko a můžou za to všichni kolem. Někdo nemluví, někdo mluví, někdo nic nedělá, někdo se stará, někdo chodí do práce a chce chodit s ním, někdo nepracuje - všechno špatně. Dnes by mohla být ráda, že i přes mizérii finančně nestrádá jako kdysi a ono ne, leze jí na nervy, že Sergej dělá hospodyňku. Klidně si ji tady povzbuzuj, ať se Miluna stále dokola dloubá v houně, možná ten smrad někdy ucítíš

Reklama

Přidat komentář