Reklama

Počůrali jste se u lékaře?

Lea (So, 21. 11. 2020 - 16:11)

Tady to dělají taky v Brně. Když už nemůže člověk vydržet a učůrne si, hned mu dají pod čurinku nádobu a člověk to okamžitě pustí. Poprvé jsem se styděla,ale ten tlak byl takový,že jsem rezignovala a okamžitě jsem chcala jako blázen. Pak už jsem to brala normálně a v pohodě. Vždy u toho byla sestra, kdyby byl doktor, ale asi by mi to v té chvíli bylo taky jedno,když to nejde udržet a musíš.

Michal (Pá, 16. 10. 2020 - 10:10)

Nj neprijemne, ale co stat se to muze, nic si z toho nedelej, proc sis nezasla odcurat kdyz si cekala? Vim, ze nekteri dr odmitaji dat klic pri cekani na tohle vysetreni, ma byt klic k dispozici.

Návštěvník (So, 17. 10. 2020 - 00:10)

Na klíč jsem se ani neptala ale myslím že by mi ho stejně nedali. Byl to ale strašný trapas, doktorka mi zmáčkla na to břicho a pak už to nešlo zastavit. Potřebovala jsem asi opravdu hodně protože jsem si potom i všimla kapky v mých kalhotkách. Oblečení jsem ale měla suché, protože už jsem se mezitím svlékla do naha jak doktorka chtěla.

Michal (Po, 19. 10. 2020 - 11:10)

O klic sis mela normalne rict, vetsinou ho u vsech doktoru davaji, jasne par blbcu se najde. Z trapasu si nic nedelej, zadna hruza, podle diskuze vidis ze nejsi rozhodne sama, a ja uz mel pri tomhle taky kolikrat na male...

Reklama

Přidat komentář