Reklama

přistihl jsem manželku se psem

Návštěvník (Ne, 18. 10. 2020 - 23:10)

Potom asi závidíš jí , že si to užije a ty ne ? Jedna holka mi to dokonce líčila jako dobrý výdělek . Po psu ji ještě ojeli dva zoofilové a vydělala si za odpoledne víc než za měsíc v Kauflandu . Ale do toho Kaufu že chodí protože jí platí na sociální a zdravotní pojištění .

Návštěvník (Ne, 18. 10. 2020 - 22:10)

No a co ? Ten její ji nechá připustit a určitě na tom vydělá , tak nač se rozčilovat . Jí to asi nedělá problém podržet a třeba i poděkuje , že jí to dobře udělal .

Anon (Po, 5. 10. 2020 - 16:10)

Hmm úplně si nejsem jistý, zda je vhodné podporovat mladé děti v, řekněme, deviantním sexuálním chování. Přeci jen už někdo zformuloval obavu, zda později pak takové dítě může mít obtíže nalézt vhodného dvounohého sexuálního partnera.
Na druhou stranu mi přijdou různé úchylky poměrně fascinující, a navíc konkrétně zoofilie a bestialita i docela vzrušující. Zárovň mám spoustu volného času, takže modří už vědí, že tohle je recept na katastrofu.
V následujících řádcích se tedy podělím s každým, koho to zajímá, o výhradně teoretícké poznatky, které jsem shromáždil na svých toulkách internetem.
Nejprve se vrátím k problematice, ke které jsem se vyjádřil na začátku. Podle všeho se zdá, že pokud přijde na sex se zvířaty, tak alespoň v moderním světě, se této úchylce oddávají častěji ženy než muži. Zároveň nejoblíbenějšími partnery jsou právě psi. Už jsem vyjádřil svůj nesouhlas s tím, aby rodiče své děti přiváděli do této konkrátni sekce lidské sexuality, nicméně se ukazuje, alespoň pokud je řeč o děvčatech, že první sexuální skušenosti dochází nejčastěji mezi 11. až 18. rokem a to i bez pomoci rodičů, zato z pravidla s pomocí rodinného psa.
Rodiče, ktří by se chtěli takovému riziku za každou cenu vyhnout, nemusí hned psa utratit. Žený prý u psů často z prvu vyhledávají právě jejich oddanost a pozornost. Já doufám, že pokuď dívky naleznou dostatek takových vlastností u rodičů, budou méně ochotné vyhledávat takové vlastnosti u psů, ale tady se jedná čistě o mé myšlenkové pochody.
Dále je zajímavé, že většina žen se k fyziskému vztahu se psem staví spíše pozitivně než negativně. Bylo by snazší nalést ženu, která o vztahu se psem nějakým způsobem uvažovala, spíš než ženu, které by taková myšlenka přišla naprosto nepřípustná.
Zatímco na fórech, kde komunikace probíhá v angličtině, jsem vytušil, že se povětšinou jedná o Zoofili, tedy o romantický vztah, kde pohlavní styk je jen jeho vyvrcholením, podle toho co jsem se dočetl v této diskusi jde hlavně o bestialitu, tedy o styk samotný.

Dále se pokusím odpovědět na některé otázky, které se týkají pohlavního styku se psy.
>Můžu mít štěňátka?
Leda ve snu. Zároveň prý psí sperma komplikuje život spermatu lidskému. Mám pocit, že se jedná o krátkodobý efekt, ale jistý si tím nejsem. Google nejspíš bude vědět víc.
>Pes nikomu nepoví.
Poví. Ginekologovi. Psí sperma se pohledově liší od lidského a v pochvě zůstává i 10 dnů.
>Psi nepřenášejí pohlavní nemoci, takže se není čeho bát.
To není tak docela pravda. Psi, podle mých znalostí, vážně pohlavně přenosné choroby nepřenášejí. Nicméně sex se psem s sebou nese i riziko infekčních onemocnění, která mohou být poměrně závažná. Doporučuju do preblematiky více nahlédnout, pokud bych se chtěl takovému chování oddávat.
>To dá rozum, vždyť je to pes, bůh ví kam strká čumák a co žere. Nebo ne?
Nejspíš i tohle může hrát nějakou roli. Údajně má však pes v tlamě néně bakterií než člověk a také psí penis je čistší než ten lidský.
>Jaké plemeno zvolit?
Údajně střední velikosti. Mám dojem, že nejpopulárnější partner je německý ovčák.
>Je psí penis stejný jako lidský?
Není. Kromě velikosti, která se u středně velkých plemen pohybuje někde mezi 16-20 cm, je psí žalud navíc vystužen kostí a narazil jsem na jeden případ kdy tato kost údajně způsobila mírné poranění pochvy. Zároveň se psí penis při vzrušení u kořene "nafoukne" a zvětší tak svůj objem. Toto nafouknutí by mělo proběhnout v místech u kořene ve víšce přibližně 5 cm. V šířce si konkrétní číslo nevybavím, ale nejedná se o nic zanedbatelného. Tento "uzel" slouží k zaklesnutí pochvy a penisu do sebe, pokud k tomuto dojde, uzel stymuluje g-spot údajně "nepopsatelnám způsobem" zároveň je však všeobecně výrazně nedoporučováno takhle spojenou dvojici rozdělovat dříve, něž je pes hotov. Uzel po dokončení aktu splaskne a pes se snadno uvolní.
Dále pak pes produkuje mnohem větší množství spermatu, které pumpuje v průběhu styku. Sperma je navíc pocitově teplejší než lidské a prý i chuťově snesitelnější.
>Jak začít psa učit na postelové radovánky?
Psi jsou v mnoha ohledech podobní lidem, potažmo chlapům. Pokuď se dá tvrdit, že muž je schopen souložit na povel, u psů je takové tvrzení pravdivé doslova.
Může tedy být výhodné zvolit nějaký povel nebo signál, na který bude pes slyšet. Dá se tak velmi snadno vyhnout nechtěné pozornosti.
Někdo pak navrhoval potřít genitálie kusem salámu, já slyšel že burákové máslo je obzvláště efektivní.
Pokuď pes nejeví žádné známky sexuálního vzrušení, je možné mu pomoci rukou. Dotýkat se předkožky holou rukou by neměl být žádný problém, ale při kontaktu s penisem samotným je vhodné použít nějakou formu lubrikace. Netroufám si dávat doporučení.
>Jak se pustit na věc?
Pokuď se chcete vyhnout tomu, aby na vás pes naskakoval, může pomoci sednout si například na stůl a nohama se dotýkat země. Jazykem by se tak měl být schopen dostat kam potřebuje, a neměl by mít myšlenky na nic nežádoucího.
Pro penetraci se pak nabízí buď klasika misionář a nebo to co napadne asi každáho, když se poví sex se psem, prostě na pejska.
Misionářská poloha nabídne vyšší míru kontroly a může být vhodná pro začítečníky. Výše jsem už popisoval psí rozměry a jisté závazky, které se pronikáním "až po uzel". Je možné psa držet takovým způsobem, aby mu bylo znemožněno uzamknout se s partnerem/kou, nebo mu pomoci se zavedením penisu, je-li nezkušený.
Poloha na pejska je pak cílem veškerého snažení. Ženy tuto kombinaci pocitu naprosté podřízenosti, plnosti a stimulace jako něco nesrovnatelného s čímkoliv jiným.
Opakovaný sex se psem s sebou navíc prý nese zajímavý hormonální koktejl, který takové pocity dále umocňuje.
>Nějaká doporučení pro zpříjemnění styku?
Ručník a ponožky. Růčník, protože spermatu je prý opravdu hodně a ponožky pro psa na tlapky, aby moc neškrabal.

A nakonec se vyjádřím k některým zajímavým výrokům z diskuse.
Tak třeba zoofilie, podle české legislativy, jako taková, trestná není. Ale pozor na to, šíření pornografického materiálu a nebo prokazatelné týrání zvířat, trestné je.
Takže pokuď někdo tvrdí, že s tímhle zajde na policii, měl by se nejspíš smířit s tím, že jej páni policisté pošlou obratem domů. A pokud k tomu tvrzení přídá, že chování probírané v diskusi, je trestné, tak ze sebe navíc udělá hlupce, který si nevidí do úst a pořádně sám neví, o čem vlastně mluví.
Samozřejmě z toho ještě nejsme venku! Ikdyž co se právního hlediska týká, tak už se vlastně nemáme o čem bavit, stále je tu otázka morálky. A ano já uznávám, že zoofilie nejspíš z morálního hlediska není zcela správná a pro některé může být taková představa zcela odporná, tak například takové udavačství mně přijde, především v kontextu české republiky, zcela neodpustitelné.
Někdo nabídnul, že se vlastně v tomto sexuálně deviantním chování zprvu podílel zcela nedobrovolně, ale že ve výsledku se zase tak moc zlého nestalo, ba naopak, tudíž vlastně nedošlo k žádné újmě a je tedy zcela namístě celou příhodu přejít bez povšimnutí.
Já samozřejmě nejsem včerejší, a uvědomuji si, že naprostá většina toho, co si v diskusi přečteme je dílo fikce a pří této příležitosti čtenáře rád utvrdím, že při pročítání komentářů mi nepraskaly žilky na čele zlostí, nýbrž žebra smíchy, stále považuji za důležité poukázat na fakt, že se v dané situaci jednalo o znásilnění a ikdyž věřím tomu, že v některých případech může část viny nést i oběť, nebo se to objeti dokonce líbilo, nikdy není takové chování přijatelné nebo dokonce omluvitelné.
No a závěrem tvrzení, že pes by do zadku nikdy nikoho nemrdal.
Připomenu, že vše co jste se v mých řádcích doteď mohli dočíst, je pouze kompilace informací čarpaných z nejrůznějších zdrojů dostupných na internetu, a žádné z mých tvrzení není založeno na zkušenostech z terénu, a ani záverem tomu nebude jinak.
Psovi přijde díra jako díra, nikdy jsem nenarazil na to, že by pes bral někoho do zadku pokud to dotyčný nechtěl, zato jsem se bavil s pánem, který měl psa v zadku až po uzel, a z nějakého důvodu se pes rozhodl, že nahle potřebuje být někde jinde, ikdyž s dotyčným ještě hotov nebyl. Nasledné okamžiky pán popisoval jako nesmírnou bolest v celé páteři, ale prý se psem dál vesele skotačí.

No a to je odemě vše. Doufám že jsem vás textem pobavil, nejspíš se nějaký čas zdržím, na případné otázky odpovím a poznatky z praxe si přečtu.

Váš Anon.

vdova (Po, 5. 10. 2020 - 19:10)

moc s počitačem neumim-je pravdou že žensky lekař to pznal,ale udělal mi bakterku a prohlasil,žejeto dobre.Se psem chodim providelně a provozuji to už asi šest let a žadnou infekci nemam-nešla by s jinym než s vlastnim-to je zaklad děkuji za odpověd nebo nazor.

Pavel1 (St, 7. 10. 2020 - 00:10)

Tak nam zitra to prosim rozeber vic

Sona (Út, 6. 10. 2020 - 14:10)

To je predce jasny ze jedine se svym,nedokazu si predstavi jineho,ciziho psa jak do me laduje napln z varlat,urcite by smrdel,a ztlamy taky a nebyl by vychovyny mnou,vzadnem pripade ciziho,neee

Návštěvník (Út, 6. 10. 2020 - 19:10)

A kolik ti je let Sono???

Návštěvník (Út, 6. 10. 2020 - 23:10)

Nebuď indiskrétní , věk není podstatný . Pes obskočí školačku i babičku .

Návštěvník (Út, 6. 10. 2020 - 00:10)

Než od svého psa , máš větší šanci že něco chytneš od chlapa . A pokud ti pes vyhovuje , veřejné pohoršený nevzbuzuješ , tak to není nic proti ničemu .

Návštěvník (Po, 5. 10. 2020 - 19:10)

Jakou rasu psa máš? Necháváš se lízat nebo ho necháš zasunout?

Sona (Pá, 18. 9. 2020 - 12:09)

Ja pri vzruseni taky tecu ale myslim ze je to tim ze jsem skoro stale vzrusena,vytvorila jsem si,aspon si to myslim,pocit ze se mi chce jakoby curat ale necuran a pritom tecu dost a vystrik to neni,ten mam pri orgasmu jakoby normalne,proste mi moje pipka pouste stavicku hodne,jen co ucitim dotek na ni tak uz asi vlhnu protoze hned lize a mlaska to jako kdyz pije vodu.

Vasek (Pá, 2. 10. 2020 - 10:10)

Urcite to bude nádherné rad bych to videl a potom takovou kundičku vylízat

Sona (Pá, 2. 10. 2020 - 12:10)

Verim ti ze bys to chtel videt ale ja ti ten pohled neposkytnu,to vazne ne,vis je to opravdu soukromi ktere si kazda znas hodne dobre strezi a ti ze to sem pisnu mi urcite neublizi a podelim se sjinyma holkama a ony to taky neposkytnou nikomu,max tak mezi sebou ale to si musi hodne verit.

Petr (So, 12. 9. 2020 - 16:09)

Pokud tu je zena, divka na nejakou vaznejsi debatu, rady, odpovedi k tomuto tematu tak jen diskretne tady [email protected] Opravdu jen vazne a diskretne.

Návštěvník (Po, 14. 9. 2020 - 00:09)

Určitě ti budu soukromě líčit jak mne vozí na předem dohodnutá připouštění a čím a kolikrát .

Sona (St, 9. 9. 2020 - 13:09)

Nene,pes je nejlepsi,nekdy rychly a kratky a nekdy pomaly a dlouhy ze si myslim ze se asi nemuze udelat,no ale muze a semena ma dost,kdyz vyklouzne tak vytecu a louze je to poradna ale uklidi to a picku mi uklizi tak ze me znovu rozdela a muze zase,je to robot na sukani.

Návštěvník (St, 9. 9. 2020 - 21:09)

Cože? Tvůj pes vylizuje ze země vlastní semeno? To jsou mi věci....

Návštěvník (Čt, 10. 9. 2020 - 15:09)

Není to jen jeho semeno , je to mix s jejím poševním sekretem .

Návštěvník (Po, 14. 9. 2020 - 11:09)

ha ha mix tak jedna ku padesáti

ha ha (Pá, 25. 9. 2020 - 09:09)

pisatel návštěvník dne 29.7-12.31,29.7.14.25,30.7.9.43,30.7.14 00,30.7 22 10,30.7 22 11-píše divně

Reklama

Přidat komentář