Reklama

Sexuální trapasy

Barča (So, 2. 1. 2021 - 08:01)

Mně se stal jeden den trapasem. Jednou takhle jsme byli ve třeťáku na plavání. Jednou takhle když jsem plavala tak jsem začala potřebovat na WC, paní plavčice mě našti pustila, ale nevím proč před vchodem do sprch se musíme svléci z plavek do naha a poté až jít do sprch a nebo na záchod. Když jsem vkročila tak jsem zahlédla jak paní učitelka sedí na lavičce s roztaženýma nohama a prstí. Když mě zahlédla vstala a řekla"nic jsi neviděla". Poté když jsem se vrátila že záchodů tak jsem byla na řadě ve skoku do vody, no a tak jsem skočila šipku, ale na hladinu jsem vyplavala bez plavek. Takže si asi dokážete představit kluky. Když jsem potom přišla domů tak jsem se svlékla do naha v domnění, že nikdo nebil doma. No a najednou se za pět minut přiřítil bratr s deseti kamarády. Když mě uviděli zůstali strnutí a čuměli na mě. No a odpoledne jsem šla s ním klukem ven tam jsme se rozhodli když už se známe 2roky tak, že by se spolu mohli mít sex. Tak jsme zašli do lesa. Když jsme byli v tom nejlepším tak se tam z ničeho nic objevil bratr s těmi jeho kamarády a bylo po sexu. Celí den prostě trapas.

Martin (Ne, 20. 12. 2020 - 08:12)

Jednou jsme s ženou dováděli a když byla už dobře mokrá a můj penis tam jen klouzal tak jsem na stole viděl dětskou hračku z gumy ,gumovou kočku. Vzal jsem ji a hlavičkou napřed jsem ji ženě zasunul do pičky jen tam vklouzla .Začal jsem ji tam s ní různě točit ženě se to líbilo byla na pokraji orgasmu až najednou se hlavička odpojila od krčku a zůstala v pipině. Dírka která spojovala krk a hlavu byla tak půl centimetrů tak že tam nešel zasunout ani prst tak že tu hlavičku žena porodí ,měli jsme s toho hroznou srandu Lehla si na stůl dala mi nohy na ramena já jsem ji prsty roztahoval pipinu a ona tlačila hlavičku ven .Asi po třech minutách byla hlavička z poloviny venku tak jsem ji chytil prsty a vytáhl ven to byl porod v přímém přenosu Tak se nám to zalíbilo že teď máme s toho takový sex rituál a když jsme v ráži tak ji tam šoupneme a žena ji porodí

Maruš (Pá, 13. 11. 2020 - 10:11)

Přihodilo se mi že když jsem si takhle jednou po ránu s otevřenými dveřmi mé ložnice v posteli užívala se svým robertkem tak mě u toho nechtěně přistihl můj dvacetiletý syn. Myslela jsem že je jako vždycky už je dávno v práci ale nebyl. Bylo mi teda fakt hodně trapně ale nakonec to vyšumělo do ztracena a já si od té doby když to na mě přijde dávám velkého bacha jestli jsem v baráku opravdu sama.

Petr (Pá, 13. 11. 2020 - 11:11)

Mě takhle jednou nachytal přítel mé dcery v garáži zrovna když jsem stříkal.

Marek (Pá, 13. 11. 2020 - 11:11)

A co přidal na se, je to chlapsky

Petr (Pá, 13. 11. 2020 - 13:11)

Nepřidal. Vysmál se mi a od té doby mi říká pane honibrk. Řekl to i mé dceři a ta mé ženě.

Marek (Pá, 13. 11. 2020 - 13:11)

Debil, a dělá to samé

Roman (Pá, 13. 11. 2020 - 02:11)

No jasně že jsem to řešil. Vyřešil jsem to docela rychle a jednoduše, objednal jsem si prášky na lepší erekci ardorin z obchodu supererekce .com Účinek rychle nastupuje a dlouho vydrží, jsem s tím fakt spokojený

Petr (St, 11. 11. 2020 - 23:11)

Tak to mám asi úplně stejně. Poprvé se mi to stalo z ničeho nic při tom, ale teď je to čím dál častější... řešil jste to nějak?

Roman (So, 7. 11. 2020 - 23:11)

Stalo se to víc krát? nebo to byla jen ojedinělá záležitost? u mě to začalo pomalu, ale pak jsem měl problém čím dál víc častěji.

Návštěvník (Út, 3. 11. 2020 - 08:11)

Když mne kamarádka pozvala do trojky,nic hrozného jsem netušil.Po sprše jsme se všichni nazí sešli v ložnici.Trapas hned ze začátku.Partnerčin přítel má dost malej čůrák.Zhruba 5 cm.Začal ovšem on,zásunem a po chvíli byl hotov.Ovšem co mu chybí na délce,to vrchovatě dohonil šesti mohutnými výstřiky jeho semene.Pak jsem nastoupil já,po zasunutí jsem po asi pěti minutách kamarádce nahlásil přípravu na výstřik.Požádala mne,abych jí semeno nastříkal do píči,že to nevadí,protože je těhotná.Domluvili jsme si další trojku za týden.

Petr (Po, 2. 11. 2020 - 18:11)

Moje největší ostuda byla, když jsem po letech potkal spolužačku, která byla na střední prostě kost. Každý ji chtěl, ale nikdo neměl šanci. Podařilo se mi ji v ten večer dostat do postele, jenže jsem si akorát uřízl ostudu, protože se mi nepostavil.....

Ester (St, 28. 10. 2020 - 11:10)

Je to již patnáct let ale jako by to bylo včera. Bylo mi 18 a byla jsem s rodiči na dovolené v kempu na jižní Moravě. Byl tam jeden kluk který se mi dvořil a tak jsme si povídali u všem možným .Přes den dělal až do osmi večer u bazénu dozor a já seděla vedle něj nebo se koupala v bazénu .Večer jsme se šli třeba sednout na terasu na vínko a pak počestně spát .Až v sobotu byl vždycky rozlučkový táborák kde se sešel celý kemp a loučili se ti co v neděli odjížděli domů. Taky jsme tam byli a Patrik mi nabídnul ať se jdeme projít . Zašli jsme kousek do tmy tam mě objal a políbil ani jsem se nebránila a opětovala jsem polibky taky. Zašli jsme až mezi chatky kde měl Patrik chatku sám pro sebe .V obětí jsme byli na letišti a svršky z nás jen lítali po chatce. Patrik mi něžně rozepnul podprsenku a moje pevné a tvrdé dvojky byly mu k dispozici. Ani já jsem na nic nečekala jedním tahem jsem mu sundala bermudy se slipami a vyskočil na mě již krásně postavený penis tak 20cm. Taky on mi hned sundal sukni a kalhotky a moje černá ale upravená beranice mu byla taky k mání. Chvilku jsme se ještě mazlili a pak to přišlo .Dali jsme si klasickou 69ku a když Patrik mi zajel prsty do dírky ucukla jsem zabolelo mě to. Zkusil to ještě jednou a zase to nešlo , sama jsem si tam sáhla a nevlezla tam ani špička malíčku. Patrik si na mě lehnul a jemně mi svým krasavcem jezdil v mezírce a masíroval pysky a poštěváček a pak zase pomaličku sjel dolů a zkusil do mě zasunout ale zase nic byla totálně zavřená , tak se vrátil na škvírku a poštěváčka a masíroval mi je tak až jsem se udělala. On taky přidal v pohybech a jak začal prudce dýchat nadzvedl se já jsem mu ho chytla a krásně se vystříkal mi na prsa, břicho a pipinu ještě jsem mu ho trošku pohonila a svalil se vedle mě na postel. Až jsme se vydýchali tak jsem se mu omluvila že to nešlo do ně zasunout opravdu nevím co se stalo ani trošku vlhkosti v ní nebylo. Pak jsem se šli osprchovat vedle do soukromých sprch a šli spát. Ale byli jsme tam ještě týden a ta moje pipina dostala rozum a fungovala jak má. Pak jsme si užívali každý večer. Doma jsem se svěřila známé gynekoložce co se mi stalo a ona ,řekla že je to v pohodě že se to někdy stává když je delší abstinence sexu, A to já jsem měla asi 6 měsíců.

Abe (So, 31. 10. 2020 - 23:10)

Něco podobného se mi stalo se staršími ženami. Jedna vytekla vzrušením ještě před souloží a já do ní nepronikl, druhé jsem vůbec poševní vchod nenašel. Jiná byla, tak stažená, že to šlo těžko a navíc jí sestupovala děloha tak, že vyčnívala z pochvy. Jí se to líbilo, ale pro mne to byl oříšek.

Abe (St, 14. 10. 2020 - 22:10)

Měl jsem mladou krásnou a potřebnou kolegyni, s kterou jsem po pracovní době, k její nadšené spokojenosti, často souložil. Jednou, když byla potřebná, jsem jí z důvodů pracovních povinností, nemohl vyhovět. Začala se velmi promyšleně mstít. Nakonec změnila organizaci a po čase mne pozvala na hodně drahou večeři a pak do bytu. Nepostavil se mi, ačkoli mi stojí, bez problémů, vždy a všude, a ona se hodně snažila Když jsem jí vysvětlil proč, nepříčetně zuřila. Z toho plyne poučení, že i ten pták má svou hrdost.

Richard (St, 14. 10. 2020 - 11:10)

Nedávno jsem se seznámil s krásnou slečnou .Po několika návštěvách kin a podniků jsem sehnal byt od kamaráda vyměnil si směnu a pozval ji tam nebyla vůbec proti jen se usmívala a těšila. Po přichodu jsme se šli osprchovat společně ve sprše jsme už začali předehru Lenka mi ho začala honit v mžiku se mi postavil a když jsem ji začal hladit pičku tak jsem vystřiknul postříkal jí ruku nohu i sebe .Lenka mi ho umyla a šli jsme si lehnout do postele Tam jsme pokračovali v mazlení a předehře ale můj penis né a né se postavit .Lenička se mu věnovala rukou pusou ale njc jen ležel měkky na břiše .I já jsem nezahálel prsty jsem ji taky probíral pipnku taky se i udělala i na mokro ale můj dvaceticentimetrový gentleman nic. Zkusili jsme ho i pičkou a pysky vzpamatovat ale nechtěl. Blížila se už doba kdy by se měl kamarád vrátit domů tak jsme se osprchovali oblékli a šli domů. Příště to doufám bude lepší.

Nevěřící (Út, 13. 10. 2020 - 00:10)

Vypli jm proud ale aspoň si dobře zašukala se švárou

Noční pracující (Po, 12. 10. 2020 - 13:10)

A teď tu o Červené Karkulce. Když někdo pracuje noční dvanáctky, tak je v práci od 18 hod. do 6 hod. a těžko může přijít z práce kolem půlnoci domů! Ach jo...

Ajach (Po, 12. 10. 2020 - 20:10)

Spocy almjne cumful

Erika (Po, 12. 10. 2020 - 11:10)

Taky jsem zažila trapas. Jsme se sestrou dvojčata a úplně stejně se oblíkáme chování taky máme stejné i dole jsme oholené jen tak napolovic, nad poštěváčkem porost a dole holátko. Jednou jsem byla u sestry na návštěvě a taky jsme něco upili Její manžel nic nepil protože šel na noční dvanáctku. My jsme ještě se sestrou tročku popili a domů se mi už nechtělo. Sestra mi ustlala na gauči dala mi svoji noční košilku já se šla osprchovat a na nahé tělo si oblíkla tu její košilku a zalehla na gauč . Kolem půlnoci slyším klíče v zámku a švagr se vrátil z práce viděl jak tam spím v pokoji a říká miláčku hned jsem u tebe nebrala jsem to vážně myslela jsem že ze sprchy půjde do ložnice a tam mu to dojde že v pokoji není jeho žena ale on nahý šup ke mě pod deku aniž jsem stačila něco říct mě objal a už jsem cítila jeho penis jak mi klouže po zadku rukou mi vyhrnul košilku chytnul za prsa a nadzvedl nohu a penis už byl ve mě .musím říct že to uměl skvěle najednou jsme se společně udělali on ho vytáhnul a vystříkal se do připraveného ručníku asi to tak se sestrou dělají ,jo to mám radši dovnitř. A se slovy jdu se osprchovat a spát zmizel až do rána. Ráno jsem byla první v koupelně osprchovala se oblíkla a šla do kuchyně uvařit si kávu a švagr už tam stál a nevěděl jak se mi omluvit,jen jsem mu řekla že to bylo pěkné a bude to naše tajemství a taky tak je Vysvětlila jsem mu že to nemohl vědět že to není jeho žena a vůbec mi to nevadilo. Je už to šest let a v pohodě.

Reklama

Přidat komentář