Reklama

Má 15ti letá dcera chce nosit plenky

Brumla (St, 7. 10. 2020 - 23:10)

Šlo jen o situaci jako takovou, namísto fleku zahlédnutí plínky.
Ale souhlasím. Je to dost děsivé v tu chvíli, ale přitom o to děsivější, že se ti to vlastně líbilo...alespoň u mě to tak bylo.

Zuzana (Čt, 8. 10. 2020 - 16:10)

Přesně tak, nejdřív ta hrůza z toho že se mi rozšiřuje teplé mokro v gatích a pak ta skutečnost, že mě u toho někdo viděl a já už to neutajím. Na druhou stranu takový nevysvětlitelný příjemný pocit ostudy a něčeho zakázaného.

Luděk (So, 10. 10. 2020 - 08:10)

Objevila jsi něco překvapivého. Počůrala jsi se před kolegyní a viděli to i další lidé. Směs toho, že se ti stalo něco v tvém věku už nepřijatelného a následná ostuda tě vzrušily na tolik že si chceš ten pocit znovu zopakovat. Nedělej to před lidmi kde by tě mohlo později mrzet. Zajdi si někam s kamarádkami na víno a nechoď na záchod. Jdi domů až už se ti bude chtít hodně moc. Když to nevydržíš cestou domů tak to uvidí cizí lidé a určitě někdo doma.

Zuzana (So, 10. 10. 2020 - 11:10)

Ale je to hrozný úlet, vlastně máš pravdu, cítila jsem se sice hrozně trapně, když jsem vnímala ze mám počurané kalhoty ale vlastně jsem měla takový zvláštní příjemný pocit že je to vidět a že se to stalo na veřejnosti a ještě před někým kdo mě zná. A i to že to má kolegyně v mobilu je dost vzrušující. Ráda bych to vyzkoušela znovu, neskutečně ne to láká ale rozum mi samozřejmě říká, že se ve svém věku nemůžu producírovat po ulicích v počůraných gatí.

Luděk (So, 10. 10. 2020 - 19:10)

Podle toho co píšeš to máš v hlavě srovnané. Víš, že to nemůžeš přehánět i když to pokušení je velké. Nemyslím si, že tě to časem přejde jak tady někdo psal. Tohle není otázka věku. Udělej to třeba tak, že až budeš s kolegyněmi někde pít, tak nechoď na záchod. Už jenom to, že se ti před nimi bude chtít tě bude vzrušovat. Až už to nebudeš moct vydržet tak jdi domů a pusť to do kalhot někde blízko domova kde tě teoreticky může někdo vidět. Možná bude příroda silnější a počůráš se, protože už to prostě nevydržíš. Nevím s kým bydlíš, ale myslím si, že tě to vzruší až rodiče nebo přítel uvidí, že se jim jejich velká holka počůrala.

Zuzana (Ne, 11. 10. 2020 - 13:10)

Samozřejmě že to nejde přehánět přeci nebudu v 25ti chodit po ulicích polulaná jako malé dítě. Něco podobného už mi tady radil Brumla a není to špatný nápad. Nemyslím si že budu mít takovou odvahu abych to tam pustila do kalhot před nimi, i když člověk nikdy neví že, vždyť to není tak dávno co jsem si to vůbec nedovedla představit a najednou jsem byla za počůrandu. Takže jedině to pustit na ulici protože bydlím sama.

Brumla (Ne, 11. 10. 2020 - 14:10)

Prostě v nějaké rozumné míře. I jak říká Luděk. Já myslím, že když to bude za tmy a budeš mít třeba černé kalhoty, tak se vlk nažere...
Případně pak sofistikovat své úlety a být schopná nějak zamaskovat své promočené kalhoty (v tomto období asi mnohem jednodušší), třeba kabátem, v momentě, kdy se ti být viděna přestane hodit.
A s tím svěřováním jsem si to taky zprvu nedokázal představit, ale po nějaké době tě to opravdu může začít dusit. Těžko říct, jestli to něčemu pomohlo, ale chyba to snad nebyla. Trošku víc jsem poznal sám sebe.

Luděk (Ne, 11. 10. 2020 - 14:10)

Na ulici tě někdo může vidět a taky nemusí. Hodně lidí si toho ani nevšimne a nebude je to zajímat. Když už na ulici, tak ne, když půjdeš domů kde nikdo nebude. To spíš, když se třeba budeš odněkud vracet z přítelem nebo pojedeš k rodičům. Nejlépe, když tě uvidí někdo kdo tě zná a přitom se nestýká s kamarádkou před kterou už jsi to udělala. Jednorázová nehoda se dá pochopit i u dospělé ženy a nikoho nenapadne, že jsi to pustila schválně. Přemýšlela jsi o tom, proč si tě kamarádka vyfotila počůranou, a přitom ti slíbila, že to nikomu neukáže?

Zuzana (Ne, 11. 10. 2020 - 15:10)

Tak před rodičema by to bylo asi hodně divné. Možná ještě tak před některými sousedkami ale z toho by mohly být daleko horší pomluvy. A k té kamarádce, ta snad s mobilem i spí takže prostě jen využila chvíle a vyfotila můj trapas. Navíc zrovna u ní mi bylo jasné že jazyk za zuby neudrží.

Brumla (So, 10. 10. 2020 - 12:10)

Je fajn, že máš stále pud sebezáchovy. A co takhle to zkusit praktikovat mimo Česko? Musí to být někdo, s kým se vyloženě dobře znáš?

Zuzana (So, 10. 10. 2020 - 12:10)

Víš že u toho byl někdo kdo mě zná byl takový příjemný bonus, protože mi hned došlo, že to nezůstane tajemstvím.

Brumla (So, 10. 10. 2020 - 12:10)

No, tak pokud ti nevadí, že už to vlastně koluje, tak to lze asi opět zkusit. Řeknou si o tobě, že ses zase počůrala. Nakonec tě asi začnou stejně litovat, budou ti chtít pomoc a podpořit tě, anebo jim to prostě začne být jedno.

Zuzana (So, 10. 10. 2020 - 13:10)

Počkej není to úplně tak že bych byla šťastná že se moje fotka kde jsem pomočená šíří světem, zatím to vidělo jen pár holek a asi bych nestála o to, aby se to dostalo k dalším kamarádkám nebo k rodině. A že to chci vyzkoušet znovu taky neznamená že toužím po tom aby si na mě všichni ukazovali jako na úplného počuránka.

Brumla (So, 10. 10. 2020 - 14:10)

A o tom právě mluvím. Asi bych se jim pak nebyl schopen podívat do očí, o rodině ani nemluvě. Je to trošku patová situace. Myslíš, že tě to za pár let přejde? A co třeba dosavadní partneři? Věděl někdo celou pravdu?

Zuzana (So, 10. 10. 2020 - 15:10)

Tak tohle nejde dělat často, jedna nebo dvě nehody to se prostě může stát. I kdyby to byl sebevětší trapas, pořád to i přes posměšky můžeš svést na nehodu. Určitě si nechci začít pravidelně čůrat do kalhot. Jak myslíš jestli někdo věděl pravdu?

Brumla (So, 10. 10. 2020 - 15:10)

Pravda, alespoň ne v jednom společenském prostředí. No, a hlavně, pokud by to v tom figuroval alkohol, tak je ta sociální tolerance úplně jinde. Když jsme naposled měli někde u kamarádů párty, tak se jedno děvče zřídilo a nebylo ani schopné dojít na záchod, ale nikdo to nijak extra nekomentoval. Jen ona se na druhý den styděla, ale jinak v pohodě.

No, že se ti to vlastně líbí.

Zuzana (So, 10. 10. 2020 - 15:10)

Kdybych to ještě jednou pustila před tou samou kolegyní, tak už bych musela zalhat že mám nějaký zdravotní problém. Alkohol moc nepiju a počůrat se opilá to bych se styděla opravdu neskutečně to to raději nestihnu na záchod za střízliva. O tom že se mi to líbilo nikdo neví ani není proč to někde roztrubovat.

Brumla (So, 10. 10. 2020 - 16:10)

To asi jo.
No, ty ani tak pít třeba nemusíš, tady jde o tu celkovou atmosféru, pokud se někde pije.
Okej, jen se ptám. Já to tajil poměrně dlouho, ale nakonec si to stejně našlo cestu ven. Věcně to v sobě asi dusit nejde.

Zuzana (Ne, 11. 10. 2020 - 09:10)

Já jsem tě pochopila že nemusím být skutečně opilá a vlastně to není vůbec špatný nápad a ostuda téměř jistá. Ale určitě nikomu nebudu přiznávat, že se mi líbí čůrat si do prádla. Copak tys to někomu přiznal?

Brumla (Ne, 11. 10. 2020 - 11:10)

V rámci známých mě nic moc dalšího nenapadá. Pokud by šlo o jakékoliv publikum, tak je možností spousta.
Ano, pár partnerek to vědělo a pár přátel. Jednou to prostě musí z tebe ven...

Reklama

Přidat komentář