Reklama

špehování v koupelně

Neviiim (So, 14. 11. 2020 - 19:11)

A co delal vsechno?

Vašek (Čt, 13. 8. 2020 - 23:08)

Jsem mladý muž je mi devatenáct let, mám své auto a pracuji, chtěl bych se milovat s plnoštíhlou přitažlivou zralou ženou ve věku čtyřicet až padesát let s většími prsy která by se nebála hrát při milování mojí mamku. Vím že je to divné ale chtěl bych to alespoñ jednou takto zažít, moc mě takové představy vzrušují. Jsem z Prahy ale přijedu kamkoliv v ČR.

Věra (Ne, 9. 8. 2020 - 23:08)

Mě je 38 nedávno jsem se rozvedla s manželem a on se odstěhoval nikdy jsem nebyla proste sama doma déle než 3 dny vždycky jsem se hodně bála vím že to zní divně ale proste to tak mám mám proste fobii být sama doma děti nemám protože partner byl impotetní a já děti ani nikdy nechtěla takže mi to nevadilo no takže když se odstěhoval tak jsem poprosila synovce kterému teď bude 15 jestli by nebyl tak hodný a nebydlel chvilku semnou protože stejně teď proste by byl sám doma takže souhlasil a už proste od malinka jsme si byly proste více blízký často jsem ho hlídala a hlavně proste už od malinka byl dobře obdařený docela velkým penisem na dítě takže mě bavilo ho mu ve vane přetahovat a tak mel vždy velkou radost no a on mě proste časem začal šmírovat ale kolem 10 přestal mám velké prsa a celkově si myslím dobrou postavu takže jsem to proste brala jako takový kompliment No ale teď proste u mě asi 3 týdny bydlel a ještě 2 týdny bude už jsem ho 10 krát při masturbaci koukala jsem jako opařená má ho vážně velký no a on mě hned 2 druhy den začal smirovat v koupelně protože mám jej soupacky nikdy nebyla potřeba tam dávat normalni dveře takže já protože mě proste vzrušuje když mě někdo smíruje jsem mu schválně nechala polootevreno a předváděla se mu ve sprše dělala jsem že nemůžu otevřít oči ale videla jsem ho spí semnou v posteli a teď jak je horko spime bez dek takže se občas proste stane ze mi v noci sáhne omylem” na kozy a tak

skoro (Po, 10. 8. 2020 - 02:08)

strašně důležitá pitomá zpráva, hlavně o co ti jde věro..

Návštěvník (Ne, 9. 8. 2020 - 16:08)

Ženy jsou dost sexuální, některé i více než dospívající chlapci. To když je chlap neuspokojí, pak musí šmírovat syny klíčovou dírkou v koupelně. Je to hanba, ale dnešní doba je holt divoká. Dřív se matky také netetovali, dnes každá druhá potetovaná jak René.

Návštěvník (Ne, 9. 8. 2020 - 15:08)

Zcela běžná věc, hodně matek špehuje klíčovou dírkou onanující dospívající syny v koupelně a pak dělá, že chce nutně do koupelny.

Sylvie (Ne, 9. 8. 2020 - 15:08)

Máš pravdu. Jsem jedna z nich a jak to jde, tak syna sleduju ať už v koupelně nebo v jeho pokoji či jinde. Je to prostě šíleně vzrušující vidět ho, jak se o něj zajímá a dělá si to. Nikdy ale za ním do koupelny nejdu. Hodně matek takto rádo syny sleduje.

Abe (So, 8. 8. 2020 - 02:08)

Já jsem matku nemusel špehovat. Nežli jsme měli koupelnu, koupali jsme se v sedací vaně. Matka se svlékla, a koupala se přede mnou včetně masírování genitálií. pak jsem se koupal já a ona se dívala jak při tom masturbuji a stříkám semeno. Když byla koupelna, tak mne vždy zavolala abych jí něco přinesl, nebo podal. Už jsem tam zůstal a i ona se ráda dívala na mé nahé tělo a masturbaci. Byla moc vnadná a rád jsem jí viděl nahou.

Roman (Pá, 7. 8. 2020 - 09:08)

Jako kluk jsem šmíroval matku vzrušovalo mě to její ženské tělo, dělal jsem to od třinácti a myslel jsem si že to matka ani netuší. Bylo mi asi patnáct když jsem šmíroval matku jak se převléká v ložnici a všimla si toho, utekl jsem rychle do obýváku sedl si na sedačku a dělal že čumím na bednu. Během chvilky za mnou přišla ve spodním prádle postavila se přede mne a se slovy tak se teda podívej pořádně se vyslékla do naha. Koukal jsem jako puk, pak řekla, už jsi mě viděl tak doufám že s tím šmírováním už konečně přestaneš a odešla. Večer jsem si ještě musel od ní musel vyslechnout kázání že se takové věci nedělají a tím to skončilo. Nikdy jsem pak od té doby matku nešmíroval a pochopil jsem že matka není ta žena po které bych měl toužit.

Redakce (Po, 20. 7. 2020 - 21:07)

Na tyto témata a jiné se můžete bavit a řešit vaše problémy v naší poradně. Rádi vám zodpoví vaše dotazy a poradí.
[email protected]

Richard (Po, 20. 7. 2020 - 20:07)

Mě stačí jen když vidím ségru nebo mámu ve spodním prádle okamžitě mi stojí ocas a občas se z toho samovolně udělám do slipů. Ségra je štíhlá trojky prsa, máma má už trochu vyvěšený čtyřky ale je skoro štíhlá jako ségra. Ségra je pěkná kráva, práskla mámě že ji pořád šmíruju a honím si péro pod dekou, pak se o mně spolu bavili a zaslechl jsem jak máma ségře říká že jí taky šmíruju a že jsem jen zvědavej puberťák. Teď jsem doma za úchylka, ale co mám dělat když jsou obě takové sexy samice.

Pe (Ne, 9. 8. 2020 - 11:08)

O mě už to taky máma a ségra vědí, nedávno jsem si ho při pozorování mámy klíčovou dírkou jak se sprchuje honil a nečekaně mě při tom ségra přistihla. Ta blbka všechno mámě vykecala a ještě to měla natočené na mobilu, když jsem zapíral tak to mámě pustila jako důkaz. Následoval pohovor s mámou jaký jsem ještě v životě nezažil bylo mi hodně trapně ale nechalo se to přežít. Takže teď mám útrum a raději se budu dívat po jiných sexy prsatých zralých milfkách.

S (St, 29. 7. 2020 - 14:07)

Jsem na tom podobně. Máma teď v létě doma chodí oblečená jen v takových vytahaných kratičkých tričko šatičkách a když dělá něco kolem kytek nebo zahrady tak jí jsou někdy vidět skrz výstřih prsa a dole kalhotky, je to lepší než čumět na porno. Nedávno na mě volala ze skleníku ať jí jdu s něčím pomoct, seděla na bobku a já musel obouma rukama držet rajčata aby je mohla lépe vyvázat. Koukal jsem jí přímo do výstřihu jak se jí tam houpou její trojky kozičky a hned se mi postavil ale nemohl jsem rajčata pustit a zmizet pryč. Měl jsem na sobě jen volný kraťasy do bazénu a bylo to strašně vydět, hned si toho všimla a začala se usmívat tak že mi bylo okamžitě jasné čemu se asi usmívá, když to měla hotové tak mi řekla tak už můžeš běžet a strašně se u toho culila. Někdy to fakt není jednoduché když pořád nadržený honič má doma tak hodně sexy mamču.

A (So, 1. 8. 2020 - 08:08)

Já mám problém s erekcí hlavně teď v létě když jedu s mamkou v autě. Mamka má na sobě většinou jen lehké krátké letní šatičky a když řídí tak jí jsou hodně vidět stehna a rukávkem i ve výstřihu prsa, nejde to nějak ovládnout a vzruší mě to. Péro mi stojí jako stožár a při vystupování z auta je to dost vidět, několikrát si toho už všimla ale dělá jako že nic. Poslední dobou mě představa sexu s mamkou dokáže vzrušit více než představa sexu s jinou ženou a když jsme spolu tak na to pořád musím myslet.

Lukáš (Čt, 13. 8. 2020 - 16:08)

Mom teď v létě chodí doma na ostro bez kalhotek a podprdy jen v lehkých ramínkových šatičkách do poloviny stehen nebo v delším vytahaném tričku. Má čtyřky prsa s velkými bradavkami a dole je úplně vyholená a asi ani netuší jaká je sexy samička. Taky musím pořád myslet na sex s ní a představuji si různé scénáře jak by k sexu mezi námi mohlo dojít a co všechno by jsme spolu v posteli dělali, mám z toho super silné orgasmy že stříkám semeno jako nikdy před tím. Ale když si někdy říkám jak bych se zachoval kdyby opravdu matka za mnou přišla a chtěla by se mnou opravdu sex, tak bych se s toho asi strachy rozklepal a ani by se mi možná nepostavil ocas. Máte to tak někdo podobně nebo jste si jistí že by jste s tím problém neměli a šli do toho hned na plno.

Mar (Ne, 16. 8. 2020 - 07:08)

Taky si to představuji s matkou a je to super, ale kdyby k tomu mělo opravdu dojít tak bych to na 100% nedal.

L. (Pá, 14. 8. 2020 - 03:08)

pokud potřebuješ poradit s takovým problémem, kontaktuj
[email protected]
mám s nimi dobré zkušenosti.

Zuzka (Po, 20. 7. 2020 - 05:07)

Krásná pohádka, nejdřív se nauč psát

Monca (Po, 20. 7. 2020 - 05:07)

Je mi 18 a mam brasku 12.Drive jsem ho nacapala jak me smiruje v koupelne a jak si ho mrzka.Kdyz nasi odjedou na vykend pric,staram se o nej.To se pak oba sleknem do naha.Schvalne ho provokuji a roztahuju prednim pipku a drazdim se.Mate vydet jak mu stoji a kmita.Kdyz se udela zazenu ho do koupelny.Vezmu zinku a poradne mu ho umiju.Vzfycky se mu znova postavi a ja mu ho tam vyhonim do konce.Na oplatku si veme zinku bracha a pekne mi ji umije a strika mi nami vodu.Ponevec ji mam tak mokrou jak se muho dotikam.Krasne se prednim udelam.Uz mi ji zkousel i lizat a ja jemu kouri.Cpolecne smirujem rodice v koupelne.Bracha mamku a ja tatku.Nekdy se u klicove dirky stridame,ponevac tam jsou oba rodice a spolu soustaj.

Lena (Po, 20. 7. 2020 - 00:07)

Děláš dobře,alespoň se něčemu přiučí

Reklama

Přidat komentář