Reklama

Nosiíte rády punčocháče

MAX (Út, 8. 2. 2022 - 15:02)

Já velmi rád nosím punčocháče od dětství po celých dnech kromě letních dnů, kdy si užívám nahotu. Jsem na ně zvyklý a jsou nejlepší oblečení, delší dobu nosím silonky bez dalšího spodního prádla, jsou vynikající při jakékoli činnosti doma i venku, zahřejí a nebrání v pohybu, jsou výborné ve sportu a pracích venku např. stavebních činnostech apod. Doporučuji všem nosit punčocháče, nedejte na mnohé předchozí komentáře-puberťáci/čky kteří brojí proti tehdejším režimům, protože tzv. husákové děti to učili ve škole učitelé kteří rychlé převlekli kabáty a vše co se budovalo a tvořilo bylo špatné. V dnešní době kdo je nejvíc otrhaný je IN

Luděk (Pá, 19. 3. 2021 - 00:03)

Zdravím,
mladý muž (30 let) hledá slečnu, paní nebo klidně i starší dámu, která nosí ráda silonky nebo jí něco říká footfetish. Rád bych zkusil některé věci, které se týkají především footfetishe, hlavně tedy - líbání a čichání nohou v silonkách (ať už v silonových ponožkách, punčochách nebo v punčocháčích), líbání zpocených nohou ze silonek ale třeba i lízání a čichání bot (například vysokých kozaček).
Nabízím finanční odměnu (ať už 1 000 Kč - nebráním se ani jiné částce, můžeme se dohodnout). Jsem z Prahy. Můj email je: [email protected]
Díky.

Návštěvník (Po, 26. 10. 2020 - 17:10)

S tím nic asi neuděláš. Já mám rád taky silonky. Myslel jsem že to časem přejde, ale ne. Ještě že mám partnerku která to toleruje

Vítek (Ne, 25. 10. 2020 - 18:10)

Já mám už od dětství blízký vztah k nylonu, punčochám, silonkám. Stydím se za to a trápím se poraďte mi prosím co s tím.

Lenka N. (Čt, 1. 10. 2020 - 07:10)

Punčocháče nosím až přespříliš. Každý den jsem v nich v práci, protože se to líbí mému šéfovi a po práci a taky o víkendech jsem v nich i doma, na nákupech nebo výletech, protože se to líbí manželovi. Dokonce jsem se přistihla, že často si je oblékám už automaticky, nehledě na počasí nebo příležitost.

Lubomir (Čt, 1. 10. 2020 - 08:10)

Pekný deň Pani Lenka. Bolo by možné od Vás také, nosené, prípadne aj poškodené kúpiť? Ďakujem

Lubomir (Út, 8. 9. 2020 - 14:09)

Ja zbožňujem najmä také, ktoré nosila iná žena. Na internete sa len veľmi ťažko zháňajú. Je málo žien, ktoré by chceli predať, prípadne pravidelne predávať. Je to pre mňa slasť obliecť si niečo silonkové, ktoré pred tým mala na sebe iná žena

Tirolak (St, 20. 11. 2019 - 16:11)

Taktie ich nosim rad. V jeseni a na jar su to klasicke 20 DEN. A v zime silnejsie. A dokonca aj bavlnene vrubkovane. Podobne ako sa nosili v minulosti.

Ludmila01 (So, 26. 10. 2019 - 22:10)

Mám Martino totožnou zkušenost. Nejsem kalhotový typ a k sukním jsou bohužel při striktním Dress code silonky nebo punčochy nutností. V teplejších dnech volím většinou jemné samodržící nebo i podvazkové punčochy 7- 8 DEN, ale i klasické co nejjemnější tenké punčocháče 5-8 DEN s malým bavlněným klínkem s možností nošení bez prádla...přímo na tělo. Většinou mám v kabelce obě " varianty ", buď rezervní silonky nebo punčochy a pokud sedím déle v kanceláři, tak se na toaletě převléknu a zvolím pohodlnější možnost.

Martina (St, 16. 10. 2019 - 11:10)

Punčocháče nosím v práci každý den jako povinnou součást uniformy číšnice. Když jsem před dvěma lety sem nastoupila, tak jsem z toho velkou radost neměla, protože jsem silonky nenosila téměř vůbec. Převlékala jsem se v práci a hned po směně jsem je sundávala. No asi po roku jsem si už tak zvykla, že teď mi už vůbec nevadí, oblékám si je už doma a mám je na sobě klidně i několik hodin po práci nebo si je obléknu i když mám volno.

(Pá, 11. 10. 2019 - 15:10)

Já nosím punčocháče každé ráno dělám na stavbě a pod kalhotami jsou výborné mám bavlněné 70 denier ale nejenom zimní ale i jarní nosím je nikdy i doma jen tak. A nikdy si v nich i lehnu rovnou. Punčocháče začínám nosit od září až do dubna ale nikdy i v květnu záleží podle teplot. A k lékaři když náhodou jdu tak klasický a sporadicky reknu že mám na sobě punčocháče když jsem minule šel na magnetickou rezonanci tak jsem musel sundat kalhoty a sestry jsem se zeptal jestli si punčocháče mohu nechat na sobě a s udivem rekla ze nejsem sám kdo nosí punčocháče jako chlap spoustu pánů tam prý chodí v punčocháčích jsou už na to zvyklé.

Viera (St, 19. 6. 2019 - 14:06)

Mám manžela, ktorý je fetišista na pančucháče, takže ich kvôli nemu nosím takmer celý rok. Často som v nich aj doma alebo ich nosím aj počas dovolenky. V zime samozrejme pod nohavicami. Niekedy je to trošku otravné, ale v podstate som si na to zvykla a nevadí mi to. Nosila som ich totiž často aj predtým ako som spoznala manžela. Mám priateľky, ktoré pracujú v banke alebo v iných veľkých firmách a nosia pančucháče tiež počas celého roka a sú na to v pohode zvyknuté.

Monika (Pá, 3. 5. 2019 - 16:05)

Nosím silonky punčocháče protože se v tom cítím lépe. Manželovi se to taky líbí a když mám k tomu sukni a světlý spodní prádlo tak jak myslíte, že to skončí? Ano přesně tak a vášnivě rychle.

- (St, 24. 10. 2018 - 10:10)

Mám klasické pánské...No a?

Návštěvník (St, 24. 10. 2018 - 09:10)

Mám klasické pánské punčocháče Zn Roko 72 den a kalhoty černé barvě.

Kat (Út, 4. 9. 2018 - 12:09)

Ahoj nevím co je to přesně...Žena určitě nejsem,já nosím silonové punčocháče a to číslo 40 den znamená síla vlákna ze kterého jsou vyrobeny,v mém případě se jedná o silnější provedení ,více vydrží a jsou pevné,mam je i ze zdravotních důvodů s elastanem který nohy stahuje a zpevní.Křečové žíly mě trápí už dost dlouho a tyto punčocháče mi stahují nohy a je to fakt lepší,musí být ale minimálně 15% elastanu.Celý život jsem pracoval ve stoje a docela těžkou práci a nohy tím trpí.Pamatuji časy když můj děda si nohy obaloval elastickým obinadlem,dnes jsou lepší materiály

VLADIMÍR (Út, 4. 9. 2018 - 11:09)

Jaké punčocháče nosíš ?...Ahoj nevím co je to přesně to značení den, ale jsou to ty klasické bavlněné, jsou hřejivé i příjemné na nošení. Hlavně i ve veliké zimě hřejí tak super. Můžu se zeptat si muž nebo žena?

Kat (Po, 3. 9. 2018 - 11:09)

Ahoj lidi, i já se k vám...Jaké punčocháče nosíš ? já mam momentálně 40 denierové,je docela chladno

Vladimír (Ne, 2. 9. 2018 - 17:09)

Ahoj lidi, i já se k vám přidám. No bude to zvláštní, ale i já nosím raději punčochové kalhoty než spodky nosím je také už od dětství no a tak jsem si na ně nějak zvykl a to je mi 32. Píšu tu páč se snažím si najít dívku, které by to nevadilo a přes seznamku se bojím co by na to řekla no a myslím si,že tady na této diskuzy by to vzala v poho. Můžeš mi klidně napsat na mail:[email protected] a můžeme si o tom napsat a případně i osobně popovídat a třeba se i seznámit. Ještě musím dodat, že jsem nevidomý, ale docela soběstačný, dokážu si i uvařit, to mě baví.

senior (St, 22. 2. 2017 - 10:02)

Je pozoruhodné, jak se z naprosto běžné součásti dámského prádla stala během doby takřka "sexuální, kultovní, věc".
Proč je kombinace pásu a punčoch tak "rajcovní" by stálo za nějaký hlubší psychologický výzkum. Podvazkový pás bez punčoch je pouze kousek textilie. Teprve v kombinaci obojího se stává ten "sexizázrak"
I když, všeho moc škodí.V šedesátých létech minulého století jsem po krátkou dobu dělal trenéra našemu závodnímu družstvu volejbalistek.Byla to spíše taková recese, než vážný sport. Stávalo se, že při nějakém výjezdu na turnaj do některého vzdálenémo města jsme měli pouze jednu místnost, jako šatnu. No a děvčata, při převlékání naprosto běžně přede mnou chodila jen v punčochách a nijak jim to nepřipadalo vzrušivé. Mně, zpočátku ano, ale také jsem si zvyknul. A to byly ještě ty nádherné punčochy se švem. Nu což, alespoň mám na co vzpomínat.

Reklama

Přidat komentář