Reklama

anketa : sex ženy s 2 mužmi

Návštěvník (Út, 9. 3. 2021 - 08:03)

No a co jako? Proč by se nemohli pochlubit? Když mě moje přítelkyně seznámila se svojí kamarádkou, tak nám při návštěvě taky trochu to laškování ujelo a ošukal jsem ji a do dnes ji šukám ve trojce nebo i sami dva. Na tom je něco k smíchu? V klidu se s tím pochlubím, co by ne.

Hans (Po, 21. 12. 2020 - 10:12)

Musím se s váma podělit o svou příhodu s švédskou trojkou. Loni jsem jel na stáž do Švédska. V pracovním kolektivu bylo hodně single žen a několik ze zahraničí jako já. Brzy jsme se našli se slovenskou stážistkou na noční směny, ale přijela ještě jedna a nás napadlo, že by jsme ji mohli vzít do trojky. Řeknu vám to byl sex. Ona měla prsa pětky a první Slovena zas uměla přirážet opravdu strojově a na doraz. Též ten macatý klín na líci a obratnou Slovenku v nejlepším na mém údu, bylo nad očekávání. Vnadnou Slovenu jsme pak uspokojili vzájemně, to už jsem jel opravu jen na neutrál a s prázdnou nádrží, ale byla tak nadržená, že to dlouho netrvalo ji uspokojit.

Zazuna (Po, 21. 12. 2020 - 10:12)

Mě je 55 let a v manželství jsem celkově spokojená, ale tajně sním o sexu, kdy bychom přibrali nějakého muže nebo i pár. Jenomže nenacházím odvahu se manželovi svěřit.

Eva (Ne, 20. 12. 2020 - 06:12)

Jsem už stará, manžel už nemůžu, dělám si to sama, ale toužím ještě zažít pořádný sex, ale nevím kdo by mi mohl pomoci a tak mi někoho doporučte díky, jsem moc navržená.

Pavel1 (Út, 9. 3. 2021 - 00:03)

Měl bych moc velký zájem,líbí se mi starší ženy?

vac10 (Po, 8. 3. 2021 - 22:03)

a kolik je ti mohu li se zeptat? věk není problém, důležitá je chuť......

Návštěvník (Po, 21. 12. 2020 - 09:12)

Je mi 65 roků a chtěla bych zažít ještě něco jiného než jsem měla se svým manželem, mám ráda sex ale také s pořádným naradickem tak ten průměr 6,7,8.pomuze mě někdo jemný.

Návštěvník (Ne, 20. 12. 2020 - 08:12)

Ahoj a kolik ti je?

Iva (So, 24. 10. 2020 - 19:10)

Dva jsou tak akorát. Domluvili jsme se, zkusili a jsme všichni spokojeni.

Letec Meresjev (Čt, 15. 10. 2020 - 17:10)

Ty kundoviny co sem serete jsou výplod vaší debilní fantazie chorobných mozků při masturbaci zvadlých čuraku u compu.
Na to je jen jeden recept:Nelizejte si tu mrdku z prstu,soudruzi!

Návštěvník (So, 24. 10. 2020 - 18:10)

Hlavně že jsi vše pečlivě přečetl a pohonils při tom a snad i vystříknul, jestli máš co.

Návštěvník (So, 2. 1. 2021 - 15:01)

A ty tu nedělej chytrého ty pane vošoustale :D

Monca (Čt, 1. 10. 2020 - 04:10)

Miluji,kdyz me opstastnuje vyce chlapu najednou.Nejvic co jsem mela bylo 5 chlapu.Pritel privet domu kamose na fotbal v televizy.Pilo se pivo a bylo veselo.Nastesti jsme vyhraly,tak se slavylo.Pritel chtel abych jim predvedla striptis.Kdyz jsem souhlasila a odhodila ze sebe posledni obleceni a byla prednima uplne naha tak chlapy meli svoje nadobycka venku a honili si je.Pritel chtel abych knim prisla bliz.Hned se me zacli vsude dotikat.Drzela jsem.Pritel me pak polozil na stul a vniknul do me.Ostatni se pridaly.Strkaly mi ptaky do huby a libali po celem tele.Kdyz se pritel vystrikal,dal me jinemu.Ten na nic necekal a zasunul.Postupne jsem mela vsech 5.Ale mela jsem zacpami i vsechni tri diry najednou.Kundu,zadek i pusu.Byla jsem od semene cela olepena.Dos me to ale vzrusovalo a bylo to strasne prijemni kdyz me tolik chlapu osahavalo.Nekdy se sejdem a nekdy privedou i kamozku,tak ze jsem to delala i z holkou.

Edita (St, 30. 9. 2020 - 16:09)

Můj přítel taky se mnou i mým kamarádem rád dělá trojku . První šukáme my dva a já mu ho kouřím pak se přidá vyplní mi obě dírky najednou vystřikají se mi postupně do pičky oba i já se udělám udpočineme si a jdeme na to tak po deseti minutách znovu a někdy až do půlnoci . Ráno jsme svěží po ranní sprše se odebereme na letiště do pokoje zvolna pokračujeme.

Zdenda (St, 30. 9. 2020 - 23:09)

Tak je to správné. Taky tu moji přítelkyni s kamarádem pěkně protahujeme. Začínáme společně a před tím ještě vylosujeme, kdo se do ní udělá první. Prošukáme takhle třeba celý víkend. Když přijede na návštěvu její sestřenice, tak dáme zabrat oběma. Naštěstí není žádná stydlivka a dělala by to snad furt.

Návštěvník (Ne, 26. 7. 2020 - 19:07)

Na dovolené v Bulharsku jsme se seznámili s manželi že Slovenska. Jednou jsme to přehnal s pitím. Na pokoji jsme se rozparádili tak, že holky se začali navzájem osahávat a svlékat. Myslím, že to byl silný impulz pro nás chlapi. Začali jsme je pobízet aby se líbali. Kupodivu holky se do sebe přisáli a já se nestačil divit jak se ta moje rozvášnila. Když si začali navzájem dělat orál to už jsme nikdo nevydržel a začala prohazovačka manželek. Myslím, že jsme byli tak propojení, že chvilku jsem byl v té své a chvilku v kamarádový. Musím ještě jen konstatovat, že manželka nakonec pusou jednoho po druhém dokončila včetně kamarádovi ženy. Ještě dlouho po návratu jsme na to vzpomínali a vždycky nás to strašně zrušilo, že jsme ty vzpomínky chtěli někde oživit. A začali jsme chodit na swingers. Miluji, když vidím manželku jak si to užívá s muži nebo se ženami.

Simona (Po, 9. 9. 2019 - 17:09)

Já se se svými 2 partnery, seznámila na nuda pláži... Byla jsem sama a oni tam byli spolu. (Nejsou Bi) Náhodou jsme se dali do řeči, byli mi sympatičtí a příště už šli na nuda ve třech. Bylo to takové bezprostřední - byli jsme všichni nazí, nikdo nic neskrýval. Zpočátku mě nenapadlo, že by z toho mohlo být něco víc. První impuls nastal když jsem je požádala aby mi namazali záda. Každý si klekl ke mě z jedné strany a rozetírali po mě opalovací krém. Zjistila jsem, že je mi to velice příjemné, cítit dotyk 4 rukou. Zvlášť, když postupně přešli od zad přes zadek mezi stehna. Nemohlo mi ujít, že jim při tom začalo poškubávat v jejich dosud klidných penisech... Neušlo to samozřejmě ani okolním nudistům. Proto jsme si příště našli raději místo kde jsme byli sami. Tam už jsme byli víc odvázaní. Nechala jsem se mazat i zepředu a kluci už nemuseli skrývat svá vzrušení. Zvlášť když promazala i já je... Další fází byl orální sex. Ležela jsem na zádech, jeden mi vložil hlavu do klína a příjemně mě lízal zatímco druhý si klekl nad mým obličejem a já si moha vychutnat jeho penis. A tak jsme to různě střídali. Když už pak bylo horší počasí scházeli jsme se u mě doma. Dokonce jsme vyráželi i na víkendové pobyty nebo Welnessy. Mnohdy se na nás v hotelu dívali divně když si dva muži a jedna žena zamluvili společný pokoj... Ovšem nikdy jsme spolu ve třech neměli intimní styk. Ale z každým zlvášť ano. Tak nám to vyhovovalo. To se vždy jeden diskrétně vytratil.
Později jsem si ale našla stálého přítele, ale na ty chvíle ve třech ráda vzpomínám...

Zdena (Po, 18. 2. 2019 - 13:02)

Když měl ten můj přítel na návštěvě kamaráda, tak jsem si řekla, že to zkusím. Bylo teplo a byla jsem jen v kraťasech a tílku. Přinesl jsem jim pití a začala dělat sváděcí pohyby a že mám na to chuť. Oba koukali. Sedla jsem tomu jeho kamarádovi na klín a oznámila jim svoje choutky. Tomu kamarádovi už stál a přítel nakonec souhlasil. Kamarád nechtěl zasunout, ale nakonec se mě to povedlo a byl ve mě také. Nebudu to popisovat, ale zařádili jsme si pěkně. Oba byli nadšeni a já v sedmém nebi. Od té doby to děláme jednou až dvakrát týdně. Už jsem najela i na sex jen ve dvou s přítelovým kamarádem. Ale vždy to nahlásím a ten můj mě dodělá. Krásný to život, kdo nezkusil, nepochopí.

Návštěvník (Ne, 31. 3. 2019 - 20:03)

Jj,také to tak mame,squele

Petr (Ne, 17. 2. 2019 - 16:02)

Ano, to také to takto máme rádi, když se ženě věnují dva a ona jim.

Reklama

Přidat komentář