Reklama

Líbí se mi kastrovaní muži

Ufolog (Út, 6. 10. 2020 - 08:10)

Havárie UFO v Brazílii – přísně tajné!
9.Únor, 2015k0m1s
Nejen USA, ale i Brazílie má své město, kde měl podle množství svědectví ztroskotat neznámý létající objekt, který, jak se ukázalo později, byla menší mimozemská loď. Na její palubě bylo několik neznámých tvorů, jež brazilská armáda začala postupně odchytávat.

Přímí svědci této události měli sice přísně zakázáno o tom mluvit, ale přesto unikly informace, které šokovaly svět. Mlčení brazilské armády a brazilské vlády je tedy více než podezřelé.

Ztroskotané UFO
Celá záhadná událost, která je velmi podobná té z amerického města Roswell, se začala odehrávat v noci ze dne 12. na 13. ledna roku 1996 ještě nad územím Aljašky. Právě zde zachytila radarová stanice protivzdušné obrany USA formaci několika neidentifikovatelných létajících objektů, které se pohybovaly ve výši 18 kilometrů rychlostí více než 6 tisíc kilometrů za hodinu. Jeden z létajících objektů však začal nad Arizonou náhle zpomalovat, a ukázalo se, že jde o poruchu stroje ne o přistávání. Experti na Aljašce proto vypočítali, kde by mohl tento neznámý létající objekt havarovat. Ukázalo se, že to bude někde poblíž brazilského města Varginha, a americké úřady proto o tom informovaly i brazilskou vládu i armádu. Brazilská armáda se okamžitě po přijetí této informace pokoušela havarovaný neznámý objekt najít. Události však po pár dnech nabyly rychlý spád, a utajovaná armádní operace byla odhalena. Později se ukázalo, že z havarovaného objektu unikly i mimozemští tvorové, kteří vyděsili místní obyvatele.

2264847Lov na mimozemšťany
Od této události už sice uplynulo více než 18 let, ale mnozí lidé o ní ještě nikdy ani neslyšeli. Celý incident je však v Brazílii velmi známý, a existují svědci, kteří se tváří v tvář setkali s neznámými tvory, kteří unikli z havarované mimozemské lodi. Veškeré informace se však snaží brazilská vláda spolu s armádou ututlávat. Jaké jsou tedy přímé a nepřímé důkazy o tom, že při brazilském městě Varginha opravdu ztroskotala mimozemská loď?

Celá událost měla pokračování 20. ledna 1996, tedy 7 dní poté, co byla o havarovaném objektu informována brazilská armáda protivzdušnou obranou USA, a podrobně ji popsal brazilský novinář Vitorio Pacaccini. V ranních hodinách dostal místní hasičský sbor zprávu, že několik dívek zahlédlo v lese velmi podivné zvíře. Hasiči se tam okamžitě vydali, a skutečně také odchytili tvora – humanoida, který velmi divně páchl. Po odchycení však uhynul, a byl předán brazilské armádě.

2264849V dopoledních hodinách zahlédli podivného tvora i tři mladí lidé – čtrnáctiletá Valquiria Fatima Silva se svou šestnáctiletou sestrou Lilianou a její dvaadvacetiletý přítel Andrade Xavier. Podle jejich popisu byl tvor vysoký asi jeden metr, měl tmavohnědou pokožku, velké červené oči, a na hlavě tři podlouhlé výrůstky. Jakmile je tvor spatřil, utekl. Na místě po něm zůstal nepříjemný zápach, který připomínal čpavek. Ve stejný den se však na policii obrátili další vyděšení lidé, kteří také viděli podivné tvory lovící v okolí města Varginha. Policie však nemohla zasahovat, protože vše převzala brazilská armáda, která okamžitě přicházela na hlášená místa výskytu neznámých tvorů.

2264845Uzavření místní nemocnice
Záhadné události, které se vryly do paměti místních obyvatel pokračovaly v ten samý den, ale ve večerních hodinách. Armáda totiž uzavřela a obsadila místní nemocnici, a většina nemocničního personálu, ale i pacientů muselo budovu opustit. Ti z pacientů, kteří museli v nemocnici zůstat, byli uzamčení v nemocničních pokojích. Podle svědků pak před nemocnici přijelo několik nákladních a osobních aut s neznámým obsahem a muži s kufříky. Celý areál nemocnice byl uzavřen na téměř celé dva dny. Později vyšlo díky synovi jednoho z doktorů, který zůstal v nemocnici, najevo to, že jeho otec na operačním sále pod dohledem armády pitval neznámého humanoidního tvora, který odporně páchl. Armáda po pitvě všechno zařízení z operačního sálu odvezla.

2264843Jeden mimozemšťan údajně přežil
Novinář Vittorio Pacaccini zjistil, že jednoho mimozemšťana odchytila policie živého, ale později se to podepsalo na smrti mladého policisty, o čemž svědčí policejní záznamy. Policie dostala hlášení, že na kraji lesa se nachází nějaký neznámý tvor. Jelikož místo už bylo mimo oblasti, kterou uzavřela armáda, přišli k místu policisté. Tvora se jim podařilo nalézt i obklíčit, ale ten jim přes hlavy přeskočil, a vběhl do otevřeného policejního auta. Jeden z policistů třiadvacetiletý Marco Eli cheresu však nechtěl střílet, a mimozemšťana přímo v autě odchytil. Mladý policista však pak po několika dnech onemocněl neznámou chorobou, kdy přestal cítit ruce i nohy, ztratil chuť k jídlu, měl vysoké teploty a jeho kůže zfialověla. Doktorům se ho už nepodařilo zachránit, a podle nich ho zabil nějaký neznámý mikroorganismus. Policistovi byl sice vystrojen pohřební obřad, ale ihned po něm bylo jeho tělo v hermeticky uzavřené truhle odvezeno armádou na neznámé místo.

Podobně zřejmě skončil i odchycený mimozemšťan, kterého právě tento policista chytil. Celé okolí města Varginha bylo po těchto událostech na několik měsíců uzavřené, a mnozí svědci potvrdili, že během tohoto období odsud odjelo několik nákladních plně naložených aut. Obyvatelům města Varginha bylo doporučeno, aby o tomto incidentu mlčeli, a nezmiňovali se o tom ani žádným médiím. Navzdory tomuto zákazu však informace unikly, a později je zveřejnil brazilský novinář Vittorio Pacaccini. Pokud dnes turisté zavítají do města Varginha, téměř na každém kroku budou vidět různá “umělecká” díla v podobě létajících talířů nebo mimozemských postav, které připomínají událost z roku 1996, o které se svět neměl nikdy dozvědět.

Navigace pro příspěvek
Obřad (2011)Nachází se na poloostrově Kola vchod do bájné Šambaly?

Pavel1 (Po, 5. 10. 2020 - 13:10)

Ja se omlouvam,nemam rad,kdyz nekdo nekoho urazi,ale bud tady hrajes divadlo nebo si fakt dement

Peter (Po, 5. 10. 2020 - 13:10)

Nehrám divadlo, myslím to úplne vážne.

Ekolog (Po, 5. 10. 2020 - 10:10)

Kosatka je dravý druh velryby. Je to rovněž velice inteligentní kytovec, který při lovu spolupracuje s ostatními kosatkami. Pokud si jejich hejno najde kořist, zpravidla to končí jejím ulovením. Na člověka údajně neútočí a pokud k tomu prý došlo, ihned při zjištění svého omylu s útokem okamžitě přestala.

Ekolog (Po, 5. 10. 2020 - 07:10)

Rosnička zelená (též rosnička stromová; Hyla arborea) je malá žába a jediný zástupce čeledi rosničkovitých (Hylidae) v Česku. Mimo Česka obývá téměř celé území Evropy: Ukrajinu, Bělorusko, Balkán, Krétu, Itálii, Benelux, Slovensko, Polsko, větší část Německa, většinu Francie a Nizozemska, severozápadní část Pyrenejského poloostrova. Chybí na Britských ostrovech, na většině území Skandinávie a Dánska, Alp a malé části severního Nizozemska a Německa. V Česku žije především v nížinách, maximálně do 750 m n. m.

Návštěvník (Ne, 4. 10. 2020 - 12:10)

Dneska je krásný slunečný den. Předchozí deštivé dny způsobily expanzi růstu hřibů. Doporučuji všem milovníkům hub udělat si zásoby na zimu.

Návštěvník (Pá, 2. 10. 2020 - 17:10)

U psychiatra už si byl?

Návštěvník (Čt, 1. 10. 2020 - 18:10)

Až mu po čase narostou kozy a scvrkne se mu lulin, tak mohou praktikovat lesbickou lásku. Scvrklouš mu nahradí klitoris :D snad těm vymyšleným báchorkám nevěříš? :D

Návštěvník (Pá, 2. 10. 2020 - 00:10)

Když už nemá kulky , tak po nějakém čase už má penis jen na čůrání .

Návštěvník (Pá, 2. 10. 2020 - 18:10)

Nekecej. Fakt jo? Už zase se snažíš rozproudit diskusi Luci?

Návštěvník (Út, 29. 9. 2020 - 13:09)

To se tu zas vyrojilo úchylných pohádkářů. Běžte si raději zasportovat, přijdete na jiné myšlenky nebo navštivte psychiatra.

Návštěvník (St, 30. 9. 2020 - 08:09)

Ahoj pánové pročítám si vaše názory a musí se smát. Vy se tak bojíte, toho dát pric koule mužská ješitnost je strašná. Co žena ta podstoupí všemu bere antikoncepci odnosi porodí postará se o děti nechá si podvázat vaječníky. A když žena chce něco po chlapec tak se brání. Já jsem mladá 23leta kočička ze středních čech která se postarala o kulky přítel. Když nato přišla kámoška tak se nevěřícně koukala a její přítel od pátku je taky nemá. Mám natočené obě kastrace dokumentace musí být a nemám žádné výčitky žena když něco chce

Návštěvník (St, 30. 9. 2020 - 13:09)

To víš, že jo Luci nebo, jak si teď momentálně říkáš. Všichni ti ty tvoje posahany nesmysly basti. Bez si raději zobnout medikaci, určitě ti to pomůže, už zase blabolis z cesty.

Návštěvník (St, 30. 9. 2020 - 09:09)

A kde máš ty videa, rád se podívám jestli nekecáš

Pavel1 (St, 30. 9. 2020 - 08:09)

Ze te bavi psat takove nesmysly a pohadky,ale je pravda,ze si to vsichni prectem,akorat,ze to nikdo nebude brat vazne,za pokus to stalo,boze takovy nesmysly

Návštěvník (St, 30. 9. 2020 - 16:09)

Toje ta mužská ješitnost Pavle1neco dát obětovat. Dokud jsem mladá tak si hraju se skalpelem a mužům se to libylo sice se to dá prožít jen jednou ale můžu je dost co dobrovolně dají cotoje za tu Luci

Návštěvník (Čt, 1. 10. 2020 - 07:10)

Raději si bez zopakovat základní školu, ta tvoje čeština je na úrovni laboratorní myši. Hlavně si zas nezapomeň vzít medikaci, co ti předepsal doktor, ať zase neskončíš v klecovém lůžku, jak posledně.

asdF (St, 23. 9. 2020 - 14:09)

TO víš, že to funguje, používá se to normálně na zvířatech - strangulační kleště. GUmička Ti zaškrtí přívod krve do varlat, ale trvá to dlouho a je to bolestivé. Minimální doba je xx hodin, hodina jim nic neudělá, ale, pokud to vydržíš xx hodin, tak už to musíš dokončit a koule po pár dnech odřízneš, nebolí to, ale blbě se to hojí, neboť rána je to velká a můžeš taky dostat otravu krve.

asdF (St, 23. 9. 2020 - 13:09)

BOže, to jsou ale píčoviny.. Podvázání není vůbec důležité, injekčně podaná látka bude účinkovat jen ve varlatech.

Peter (St, 23. 9. 2020 - 13:09)

Čítal som o tom, že existujú škrtiace krúžky a špeciálne kliešte, . Keď sa gumička dá za semenníky, tie Do hodiny odumrú a po čase semenníky odpadnú samé, ak sa pred tým nevyrežú. Len neviem, či to funguje aj na ľuďoch, či to už niekto niekde vyskúšal.

Reklama

Přidat komentář